Δεν νομίζω ότι είναι εφικτό αυτό. Αλλο να πάρει κιλά ή/και όγκο και άλλο, να μακρύνει και να ψηλώσει σ'αυτή την ηλικία!...τους δυο μηνες που την εχω(12-14 μηνων) η σκυλα πηρε υψος και μηκος και γενικα μεγαλωσε υπερβολικα...
με παπι την πηγαινα. ηταν επικινδυνο και ανευθυνο, αλλα......Εσυ λογικα εχεις σκουτερ να υποθεσω εγω δεν εχω χωρο στα ποδια μου...
ο κτηνιατρος ισχυριζεται οτι απο 7 μηνων και μετα τα δοντια του σκυλου παραμενουν ιδια;Δεν νομιζω ο κτηνιατρος μουλεει οτι δεν μπορει να μου πει την ηλικια της με σιγουρια και μου ειπε οτι τα δοντια σκυλου πανω απο 7 μηνων δεν του λενε τιποτα.Το πιθανοτερο ειναι να αναπτυχθηκε μυικα.Αν και η διαφορα ειναι αρκετα μεγαλη για να ειναι αυτο
Δεν ζευγαρώνουμε τα σκυλιά μας, εκτός αν ειμαστε εκτροφείς και έχουν κριθεί άξια αναπαραγωγής και μορφολογικά, και σαν χαρακτηρες και από υγεία.Εντωμεταξυ διαβασα σημερα αναλυτικα στο φορουμ για το demodex και στεναχωρηθηκα πολυ που δεν θα γινει μαμα η κουκλα μου ηθελα να το ζησει μια η δυο φορες και μετα να την στειρωσω.Νομιζω πως το σκυλι δεν ακουει απο το ενα αυτι.Οπως λεει ο dr Harris οταν αδυνατει να χαρακτηρισει την κατευθυνση ο σκυλος τοτε λογικα εχει μερικη κωφωση και το ειπα στον κτηνιατρο και περα βρεχει.Βλεπω να μου προτεινεις εσυ...
Όχι, ρε σύ...Δεν ζευγαρώνουμε τα σκυλιά μας, εκτός αν ειμαστε εκτροφείς και έχουν κριθεί άξια αναπαραγωγής και μορφολογικά, και σαν χαρακτηρες και από υγεία...
μη στεναχωριεσαι καθολου που δε θα γινει μαμα η σκυλιτσα σου. δεν υπαρχει κανενας λογος για να γινει. δεν εχουν οι σκυλοι τετοιες ανησυχιες.Εντωμεταξυ διαβασα σημερα αναλυτικα στο φορουμ για το demodex και στεναχωρηθηκα πολυ που δεν θα γινει μαμα η κουκλα μου ηθελα να το ζησει μια η δυο φορες και μετα να την στειρωσω.Νομιζω πως το σκυλι δεν ακουει απο το ενα αυτι.Οπως λεει ο dr Harris οταν αδυνατει να χαρακτηρισει την κατευθυνση ο σκυλος τοτε λογικα εχει μερικη κωφωση και το ειπα στον κτηνιατρο και περα βρεχει.Βλεπω να μου προτεινεις εσυ...