Χα χα χα το ειδα το θυμαμαι το σκιτσο και ηταν πολυ κατατοπιστικο.Το θεμα δεν ειναι μονο οι εντολες το θεμα ειναι οτι εχει αρχισει και με κουραζει στην βολτα ψυχολογικα γιατι συνεχεια μπαστακωνεται συνεχεια και με κοιταει και δν ξερω τι να κανω απο που προερχεται και πως να αντιδρασω.Εισαι ευχαριστημενος τωρα απο την συμπεριφορα των σκυλιων σου?Σου πηρε καιρο να τα μαθεις?
Το συγκεκριμένο σκίτσο υπάρχει για BT, Husky, Akita και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο.
Όσον αφορά το ψυχολογική κούραση, αν ήξερες τι έχω περάσει με τον κούταβο που για να πάμε μέχρι την πλατεία και να περπατήσουμε εκεί, χωρίς να φοβόμαστε και την σκιά μας, μου πήρε τρεις μήνες, θα ένιωθες πολύ τυχερός.
Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την συμπεριφορά και των δύο. Σύμφωνα πάντα με την ατομικότητα του καθενός, τον χαρακτήρα τους (η μέρα με τη νύχτα) και το επίπεδο εκπαίδευσής τους.
Το θέμα είναι ότι δεν επαναπαύομαι, μαθαίνουμε συνέχεια νέα πράγματα και δουλεύουμε καθημερινά αυτά που ξέρουμε. Στην εκπαίδευση πρέπει να βάζεις στόχους, ακόμα και μεγάλους, και να προσπαθείς να τους ξεπεράσεις, κάνοντας όμως μικρά βήματα κάθε φορά.
Εσύ μπορεί να είσαι ευχαριστημένος με το 1/10 από αυτά που κάνουν τα δικά μου. Εγώ θέλω άλλα 1000. Πόσο καιρό μου πήρε; 2.5 χρόνια στη μεγάλη και 1 χρόνο στον μικρό (ο χρόνος που τα έχω). Και θα μου πάρει εύχομαι άλλα 10+ χρόνια, αν καταλαβαίνεις τι εννοώ. Γιατί η εκπαίδευση δεν σταματάει ποτέ. Και είναι αμφίδρομη.