Αν μιλάμε για το σκύλο που μου είχες πει... φοβάμαι ότι, βάσει των συμβάντων, χρειάζεται κάτι "παραπάνω" από άλλο ιδιοκτήτη......Απλά ο συγκεκριμένος σκύλος χρειάζεται άλλο ιδιοκτήτη...
...Κατά την γνώμη μου πάντα, βάση των συμβάντων.
Αν μιλάμε για το σκύλο που μου είχες πει... φοβάμαι ότι, βάσει των συμβάντων, χρειάζεται κάτι "παραπάνω" από άλλο ιδιοκτήτη......Απλά ο συγκεκριμένος σκύλος χρειάζεται άλλο ιδιοκτήτη...
...Κατά την γνώμη μου πάντα, βάση των συμβάντων.
Ναι το ξέρω. Και θα παρακαλούσα να μην αρχίσουμε συζήτηση για έναν σκύλο του οποίου ο ιδιοκτήτης είναι μέλος του φόρουμ αλλά δεν μπαίνει παρά μόνο σπανίως και δεν θα μπορέσει να καταθέσει και την δική του πλευρά.I.Kyveli αναφερόμουν συγκεκριμένα σε αυτό το σημείο.
μιλάμε για συγκεκριμένο σκύλο που έχει πολλά συγκεκριμένα σημεία όχι μονο αυτό το γεγονόςI.Kyveli αναφερόμουν συγκεκριμένα σε αυτό το σημείο.
έχεις δίκιο... με συγχωρείς...Ναι το ξέρω. Και θα παρακαλούσα να μην αρχίσουμε συζήτηση για έναν σκύλο του οποίου ο ιδιοκτήτης είναι μέλος του φόρουμ αλλά δεν μπαίνει παρά μόνο σπανίως και δεν θα μπορέσει να καταθέσει και την δική του πλευρά.
Δεν το λέω για σένα, όλοι μας συμμετείχαμε.έχεις δίκιο... με συγχωρείς...
Aυτο ειναι σιγουρα προκλητικο για πολλα σκυλια γιατι το εκανε η δικη μου στα μεγαλοσωμα μονο (δεν ξερω γιατι αυτη η προτιμηση) κ φυσικα καποια αντιδρουσαν κ το'χουμε υποψιν μας πλεον να την τραβαμε πριν προλαβει να κανει σηκωμα.όταν λες πηδάει πάνω από τον άλλο τι εννοείς?
γιατί αυτό μπορεί αν είναι πολύ προκλητικό για μερικά σκυλιά...
Ηλικίες των σκυλιών και των παιδιών;Χθές στη βόλτα είδαμε ένα κουτάβι που είχα να το δω πάνω από μήνα. Είχε βγεί κι αυτό βόλτα με τα δυο παιδιά της οικογένειας που το φροντίζει.
Εννοώ ότι ο κουταβάκος ήταν κάθετα μπροστά στον δικό μου και ο δικός μου προσπαθούσε να πηδήξει πάνω του, όπως τα άλογα πηδάνε πάνω από ένα κάθετο εμπόδιο. Είναι ξεκάθαρα παιχνιδιάρικη συμπεριφορά, που τη δέχονται άλλα σκυλάκια με τα οποία έρχεται σε επαφή.όταν λες πηδάει πάνω από τον άλλο τι εννοείς?
γιατί αυτό μπορεί αν είναι πολύ προκλητικό για μερικά σκυλιά...
Ίσως ήταν παιχνίδι, απλά μου έκανε εντύπωση η ένταση της στιγμής και το πόσο απότομα ξεκίνησαν τα δαγκώματα.Χωρίς να ήμουν μπροστά νομίζω ότι ήταν παιχνίδι. AΝ, που στο απεύχομαι, βρεθείς μπροστά σε σκυλοκαβγά θα το καταλάβεις αμέσως ότι δεν πρόκειται για παιχνίδι.
Συμφωνώ...Χωρίς να ήμουν μπροστά νομίζω ότι ήταν παιχνίδι. AΝ, που στο απεύχομαι, βρεθείς μπροστά σε σκυλοκαβγά θα το καταλάβεις αμέσως ότι δεν πρόκειται για παιχνίδι.
Ναι, δεν δηλώνει πάντα κυριαρχία (έως ποτέ, θα έλεγα), αλλά υποδηλώνει μιά σχετική "αγένεια" που δεν την ανέχονται τα πιο κυριαρχικά σκυλιά......Μπορει να μη δηλωνει παντα κυριαρχια αλλα δεν το δεχονται ολα τα σκυλια.
Σαφώς... και σταθερά - κινητά τηλέφωνα και pin πιστωτικής κάρτας !!!Ηλικίες των σκυλιών και των παιδιών;
Ω, ναι... έτσι (και χειρότερα) "παίζουν"...Ετσι παίζουν τα σκληρά αγόρια δηλαδή
Ελάχιστα την ανέχονται από ότι βλέπω γιατί και ο δικός μου τέτοιος μπούρτζος είναι. Απλά τα κυριαρχικά διορθώνουν εώς και επιτίθενται ενώ τα πιο ήπια και φοβικά τρέχουν να κρυφτούν πίσω από τις ποδιές των αφεντικών τους.Ναι, δεν δηλώνει πάντα κυριαρχία (έως ποτέ, θα έλεγα), αλλά υποδηλώνει μιά σχετική "αγένεια" που δεν την ανέχονται τα πιο κυριαρχικά σκυλιά...
Ξερεις τι γινεται ομως..Ναι, δεν δηλώνει πάντα κυριαρχία (έως ποτέ, θα έλεγα), αλλά υποδηλώνει μιά σχετική "αγένεια" που δεν την ανέχονται τα πιο κυριαρχικά σκυλιά...
1. Δεν έχεις άδικο... οπότε οφείλω να διορθώσω:1. ...Δε νομιζω οτι εχει να κανει με το αν το αλλο ειναι κυριαρχικο αλλα με το αν ειναι του αυτου τροπου παιχνιδιου...
2. Κ φυσικα ξαναλεω οτι ειναι καλο να το αποφευγουμε με σκυλους που δεν γνωριζουμε το πως παιζουν.