Και για του λόγου το αληθές, αυτών που έγραψα πιο πριν...
Χτες βράδυ...
Πάλι ο ίδιος σκύλος, το κέρατό μου!!!
Αυτή τη φορά, ο γιός της ιδιοκτήτριας, τον εκτόνωνε (πάντα, off-leash - τι να λέμε τώρα) στον κήπο της πολυκατοικίας τους... με κλειστές πόρτες, αλλά ο μικρός μπόρεσε και χώθηκε ανάμεσα από τα κάγκελα...
Και έκανε κανονικό μαρς στον Casper... ο οποίος τον είχε εκεί, προστά στη μούρη του, "λαχταριστό" και νόστιμο!!! ...
Ρε παιδιά,
Δεν υπάρχει...
Δεν μπορεί να συμβαίνει (μόνο!) σε μένα αυτό...
Δεν μπορεί, όχι μόνο μία προσωπικότητα της οικογένειας (
στην ολότητά της!!!)... αλλά, ολόκληρη η οικογένεια (
στην ολότητά της!!!) να αυτοπροσδιορίζεται με τον τρόπο αυτό...
βάλτε εσείς όποιον τρόπο "αυτοπροσδιορισμού" σας έρχεται στο μυαλό...
Αυτή τη φορά
και ο πατέρας της οικογένειας...
Επέστρεφε από τη βόλτα με το (γνωστό σας, πλέον - και "κολητός" του Casper) σκυλάκι...
Συναντηθήκαμε κοντά στη γνωστή γωνία (όπου ο κούταβος, όταν περνάμε έχει αποκτήσει τη συνήθεια και κοιτάζει καχύποπτα γύρω του!)... σε απόσταση 4-5 μέτρα... ευτυχώς, η Μόκα ήταν στη μέση...
Οπου αρχίζω τις ασκήσεις ΒΥ στον κούταβο... και, ω του θαύματος, ανταποκρίνεται άψογα, μπαίνοντας στο "κάτσε" και κοιτάζοντάς με στα μάτια για να "εισπράξει"...
Ταυτόχρονα, η γυναίκα μου λέει: "πρόσεξε, Γιάννη"...
Ταυτόχρονα, η Μόκα (συνήθεια, πλέον και αυτό!) πηγαίνει στο σκυλάκι και του μυρίζει τον κwλο...
Ταυτόχρονα, ο κύριος λέει στη γυναίκα μου: "όλα εντάξει, θα τον πάρω αγκαλιά και μιά χαρά"...
Και τον παίρνει αγκαλιά (αφρισμένο από την κακία του)...
Και ανηφορίζει προς την πόρτα της πολυκατοικίας τους...
Και, απ' όλο το πλάτος του δρόμου που υπήρχε... περνάει
δίπλα (το πόδι του ακουμπούσε σχεδόν στον μικρό μου) από μένα και τον Casper!!!
Με τον σκυλάκο του να γαυγίζει δαιμονισμένα και να σκύβει με μανία προς τον Casper...
Και εκεί που είμαι έτοιμος να πέσουμε (κυριολεκτικά, όμως, να πέσουμε!) και οι δύο "υπέρ βωμών και εστιών" (ο καθένας για το βωμό και την εστία της προτίμησής του)...
Ο Casper τι κάνει?
Γυρνάει πάλι το κεφάλι του σε μένα και με κοιτάζει με απόγνωση!