Δάγκωμα σε παιδάκι

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Ναι, είναι κάτι σαν τον Chuck Norris των σκύλων!!!:D
1. Όταν ο Τσακ Νόρις πήρε το καλάμι του και πήγε για ψάρεμα στη Σκωτία, αποκάλυψε το μυστήριο του Λοχ Νες και πήρε το ζωάκι που ψάρεψε στο ενυδρείο του για να κάνει παρέα στο Μόμπι Ντικ και την Όρκα. Φήμες θέλουν να έχει βαλσαμωμένο και τον Ζακ Κουστώ.

2. Ο Τσακ Νόρις δεν κοιμάται. Περιμένει.

3. Ο Τσακ Νόρις έχει μετρήσει ως το άπειρο - δύο φορές.

4. Ο Τσακ Νόρις δεν φοράει ρολόι, γιατί ΑΥΤΟΣ αποφασίζει τι ώρα είναι.

5. Ο Τσακ Νόρις έδωσε στη Μόνα Λίζα το διάσημο χαμόγελό της.

6. Ο Τσακ Νόρις ανακάλυψε μια νέα θεωρία της σχετικότητας που συμπεριλάμβανε πολλαπλά σύμπαντα όπου ο Τσακ Νόρις είναι ακόμα σκληρότερος από αυτό (E=m*Τσακ Νόρις²). Όταν ανακαλύφθηκε από τον Άλμπερτ Αϊνστάιν και δημοσιεύθηκε, ο Τσακ Νόρις του έριξε γυριστή κλωτσιά στη μάπα. Σήμερα, ο Άλμπερτ Αϊνστάιν είναι γνωστός ως Στήβεν Χώκινγκ...

:p:p:D:D

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Το θέμα είναι πολύ ευαίσθητο μιάς και μιλάμε για ΠΑΙΔΙΑ και σκυλιά.
Οι "κηδεμόνες" τους όπως ανέφερα σε προηγούμενο post έχουν την απόλυτη ευθύνη.
Θεωρώ υποδειγματική την συμπεριφορά που έχει και την προφύλαξη που λαμβάνει ο Άρης (δεδομένου του χαρακτήρα της Ήρας).
Όσον αφορά στην συμπεριφορά των γονέων σχετικά με την ανατροφή των παιδιών τους, είναι θέμα πολύ μεγάλο και ίσως αν αναπτυχθεί εδώ θα είναι καταχρηστικά σε σχέση με την θεματολογία του forum

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Ειχα την εντυπωση οτι ακομη κ στα πιο δυσκολα σκυλια ολα τα μελη της οικογενειας πρεπει να συμμετεχουν στην εκπαιδευση.
Εκτος κ αν μου τα ειπαν τοσο λαθος!
Δεν σου τα ειπαν καλα. Αυτές είναι παρωχημένες θεωριες (ή μαλλον ειναι θεωριες για νορμαλ οικογενειες :(:D )

Την σκυλα μου και το αυτοκινητο μου δεν τα δινω σε κανεναν να τα οδηγησει. Ή θα μου τα χαλασουν ή θα σκοτωσουν κανεναν και μετα θα τρεχω εγω.

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Προσωπικά, και δεδομένης της "προϊστορίας" του Άρη (ελληνικός ποιμενικός, για όσους δεν γνωρίζουν...), είμαι ένα εκατομμύριο φορές πιο προσεκτική...
Είτε πρόκειται για παιδάκια είτε πρόκειται για ενήλικες, σκυλιά, γατιά...οτιδήποτε...
Ξέρω ότι δεν έχω τον ...."κατά το dogforum" ....πλήρως κοινωνικοποιημένο σκύλο...(και ως ένα βαθμό, ειλικρινά, δεν με πολυνοιάζει κι όλας...)
Όταν κυκλοφορούμε και διασταυρωνόμαστε με ανθρώπους, τον έχω δίπλα μου, χαλαρά μεν..., κολλητά μου δε...
Ο Άρης γενικά είναι αδιάφορος...

Εκεί που ίσως "τσιτώσει" είναι εάν κάποιος τον κοιτάει έντρομος, κοντοσταθεί, και μοιάζει να σκέφτεται..."να περάσω..., να μην περάσω...Αυτή που τον κρατάει τον έχει ή θα της φύγει??"
(Πέρνα Χριστιανέ μου να τελειώνουμε....φφφ....- μου έχει τύχει 4-5 φορές..., όπου τελικά ο άλλος άλλαξε δρόμο...)

Και γενικά, αν αντιληφθώ ...κάτι που δεν μου αρέσει ή θα δημιουργηθεί "θέμα", προτιμώ να αλλάζω κατεύθυνση, παρά να υποβάλλω εμένα και το σκύλο μου σε οποιαδήποτε "άσχημη κατάσταση"...

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
Δεν σου τα ειπαν καλα. Αυτές είναι παρωχημένες θεωριες (ή μαλλον ειναι θεωριες για νορμαλ οικογενειες :(:D )

Την σκυλα μου και το αυτοκινητο μου δεν τα δινω σε κανεναν να τα οδηγησει. Ή θα μου τα χαλασουν ή θα σκοτωσουν κανεναν και μετα θα τρεχω εγω.
Παρωχημενες θεωριες σιγουρα δεν ειναι αλλα αφου ετσι θες να πιστευεις ευχομαι να εισαι παντα σπιτι οταν ερχεται ο δασκαλος για να μη χρειαστει μετα να τρεχεις εσυ :p

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Καλά, αν "πέσει" στο θέμα κάποιο νέο μέλος που δεν γνωρίζει ονόματα μελών και σκύλων και διαβάσει το post το δικό μου και της agathe θα χρειαστεί πολύ χρόνο για να καταλάβει τι γίνεται:D:D

Edit : Πρόσθεσε όμως η agathe μια επεξήγηση και διόρθωσε τα πράγματα:D

Last edited:

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Και γενικά, αν αντιληφθώ ...κάτι που δεν μου αρέσει ή θα δημιουργηθεί "θέμα", προτιμώ να αλλάζω κατεύθυνση, παρά να υποβάλλω εμένα και το σκύλο μου σε οποιαδήποτε "άσχημη κατάσταση"...
Αυτη η τακτικη δεν λυνει το προβλημα. Κατευθυνση πρεπει να αλλαζουν οι αλλοι και φυσικα εμεις παντα να προσεχουμε!

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Καλά, αν "πέσει" στο θέμα κάποιο νέο μέλος που δεν γνωρίζει ονόματα μελών και σκύλων και διαβάσει το post το δικό μου και της agathe θα χρειαστεί πολύ χρόνο για να καταλάβει τι γίνεται:D:D

Edit : Πρόσθεσε όμως η agathe μια επεξήγηση και διόρθωσε τα πράγματα:D
Εδω μιλαμε ψαρωσα εγω που υποτιθεται ξερω! Τι να λεμε τωρα ... :D

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Αυτη η τακτικη δεν λυνει το προβλημα. Κατευθυνση πρεπει να αλλαζουν οι αλλοι και φυσικα εμεις παντα να προσεχουμε!
Σε γενικές γραμμές οι άλλοι αλλάζουν δρόμο όταν με βλέπουν να κυκλοφορώ με τον Άρη...(χωρίς λόγο εννοείται..., δεν κάνει κάτι ο σκύλος...)
Μου έχει τύχει όμως, το καλοκαίρι κυρίως, να πέσω σε παρέα μεθυσμένων..., που ήθελαν να χαϊδέψουν το σκύλο κι έρχονταν κατά πάνω μας....
Εκεί δεν παίζει άλλη επιλογή..., αλλάζεις δρόμο...., απλώς και μόνο γιατί...προσέχεις....

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
off topic
Έχω δυο σκυλιά...
Τον Άρη, ελληνικό ποιμενικό, 2,5 ετών περίπου και την Ρούνη, γκόλντεν ριτρίβερ, 3,5 ετών περίπου...

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Ουτε αυτη η τακτικη λυνει το προβλημα.
Σωστο. Υπαρχει παντως και αλλη τακτικη. Παιρνεις απο την αρχη ενα ησυχο σκυλακι και δεν χρειαζεται να αλλαξει κατευθυνση κανενας.

Ωχ.... τσάμπα οι συνεδρίες. θα ξεκινήσω πάλι νέο θέμα για ψυχανάλυση:D:D
Μια χαρα τα πας. Ξεψαρωσες γρηγορα και ομαλα! :D

Μου έχει τύχει όμως, το καλοκαίρι κυρίως, να πέσω σε παρέα μεθυσμένων..., που ήθελαν να χαϊδέψουν το σκύλο κι έρχονταν κατά πάνω μας....
Εκεί δεν παίζει άλλη επιλογή..., αλλάζεις δρόμο...., απλώς και μόνο γιατί...προσέχεις....
Δεν μπορω να μην συμφωνησω.