Οχι παρα μονο το ονομα κ απ'οσα εχω διαβασει φανταζει κερβερος που ακουει μονο ενανΚαλά δεν ξέρεις την Ήρα???
Αν έχουμε μία ΣΚΥΛΑ, εδώ, στο dogforum... αυτή είναι η ΗΡΑ!!!
Οχι παρα μονο το ονομα κ απ'οσα εχω διαβασει φανταζει κερβερος που ακουει μονο ενανΚαλά δεν ξέρεις την Ήρα???
Αν έχουμε μία ΣΚΥΛΑ, εδώ, στο dogforum... αυτή είναι η ΗΡΑ!!!
Ναι, είναι κάτι σαν τον Chuck Norris των σκύλων!!!Οχι παρα μονο το ονομα κ απ'οσα εχω διαβασει φανταζει κερβερος που ακουει μονο εναν
...τοτε καπου θα πρεπει να εχουμε και μια ΧΑΡΥΒΔΗ !!!Αν έχουμε μία ΣΚΥΛΑ, εδώ, στο dogforum...
...ίσως εννοείς την Άουρα???...τοτε καπου θα πρεπει να εχουμε και μια ΧΑΡΥΒΔΗ !!!
1. Όταν ο Τσακ Νόρις πήρε το καλάμι του και πήγε για ψάρεμα στη Σκωτία, αποκάλυψε το μυστήριο του Λοχ Νες και πήρε το ζωάκι που ψάρεψε στο ενυδρείο του για να κάνει παρέα στο Μόμπι Ντικ και την Όρκα. Φήμες θέλουν να έχει βαλσαμωμένο και τον Ζακ Κουστώ.Ναι, είναι κάτι σαν τον Chuck Norris των σκύλων!!!
Δεν σου τα ειπαν καλα. Αυτές είναι παρωχημένες θεωριες (ή μαλλον ειναι θεωριες για νορμαλ οικογενειες )Ειχα την εντυπωση οτι ακομη κ στα πιο δυσκολα σκυλια ολα τα μελη της οικογενειας πρεπει να συμμετεχουν στην εκπαιδευση.
Εκτος κ αν μου τα ειπαν τοσο λαθος!
Παρωχημενες θεωριες σιγουρα δεν ειναι αλλα αφου ετσι θες να πιστευεις ευχομαι να εισαι παντα σπιτι οταν ερχεται ο δασκαλος για να μη χρειαστει μετα να τρεχεις εσυΔεν σου τα ειπαν καλα. Αυτές είναι παρωχημένες θεωριες (ή μαλλον ειναι θεωριες για νορμαλ οικογενειες )
Την σκυλα μου και το αυτοκινητο μου δεν τα δινω σε κανεναν να τα οδηγησει. Ή θα μου τα χαλασουν ή θα σκοτωσουν κανεναν και μετα θα τρεχω εγω.
Αυτη η τακτικη δεν λυνει το προβλημα. Κατευθυνση πρεπει να αλλαζουν οι αλλοι και φυσικα εμεις παντα να προσεχουμε!Και γενικά, αν αντιληφθώ ...κάτι που δεν μου αρέσει ή θα δημιουργηθεί "θέμα", προτιμώ να αλλάζω κατεύθυνση, παρά να υποβάλλω εμένα και το σκύλο μου σε οποιαδήποτε "άσχημη κατάσταση"...
Εδω μιλαμε ψαρωσα εγω που υποτιθεται ξερω! Τι να λεμε τωρα ...Καλά, αν "πέσει" στο θέμα κάποιο νέο μέλος που δεν γνωρίζει ονόματα μελών και σκύλων και διαβάσει το post το δικό μου και της agathe θα χρειαστεί πολύ χρόνο για να καταλάβει τι γίνεται
Edit : Πρόσθεσε όμως η agathe μια επεξήγηση και διόρθωσε τα πράγματα
Μη κοιτάς που είπα νέο μελος κλπ, και εγώ το ίδιο έπαθαΕδω μιλαμε ψαρωσα εγω που υποτιθεται ξερω! Τι να λεμε τωρα ...
Ουτε αυτη η τακτικη λυνει το προβλημα.Αυτη η τακτικη δεν λυνει το προβλημα. Κατευθυνση πρεπει να αλλαζουν οι αλλοι και φυσικα εμεις παντα να προσεχουμε!
Ωχ.... τσάμπα οι συνεδρίες. θα ξεκινήσω πάλι νέο θέμα για ψυχανάλυσηΜα εσυ ΕΙΣΑΙ νεο μελος!!
Σε γενικές γραμμές οι άλλοι αλλάζουν δρόμο όταν με βλέπουν να κυκλοφορώ με τον Άρη...(χωρίς λόγο εννοείται..., δεν κάνει κάτι ο σκύλος...)Αυτη η τακτικη δεν λυνει το προβλημα. Κατευθυνση πρεπει να αλλαζουν οι αλλοι και φυσικα εμεις παντα να προσεχουμε!
Σωστο. Υπαρχει παντως και αλλη τακτικη. Παιρνεις απο την αρχη ενα ησυχο σκυλακι και δεν χρειαζεται να αλλαξει κατευθυνση κανενας.Ουτε αυτη η τακτικη λυνει το προβλημα.
Μια χαρα τα πας. Ξεψαρωσες γρηγορα και ομαλα!Ωχ.... τσάμπα οι συνεδρίες. θα ξεκινήσω πάλι νέο θέμα για ψυχανάλυση
Δεν μπορω να μην συμφωνησω.Μου έχει τύχει όμως, το καλοκαίρι κυρίως, να πέσω σε παρέα μεθυσμένων..., που ήθελαν να χαϊδέψουν το σκύλο κι έρχονταν κατά πάνω μας....
Εκεί δεν παίζει άλλη επιλογή..., αλλάζεις δρόμο...., απλώς και μόνο γιατί...προσέχεις....