για μενα σκυλος που δαγκωνει παιδι = ακυρος
Kαπως ετσι σκεφτομαι κ εγω..ρε συ μερλιν αν μου εκανε και μενα αυτα που εκανε το παιδακι , φαπες θα ετρωγε(πριν σκεφτεις οτιδηποτε ,ναι ειμαι μητερα)
Last edited by a moderator:
Kαπως ετσι σκεφτομαι κ εγω..ρε συ μερλιν αν μου εκανε και μενα αυτα που εκανε το παιδακι , φαπες θα ετρωγε(πριν σκεφτεις οτιδηποτε ,ναι ειμαι μητερα)
Δηλαδή αν δαγκώσει ενήλικα είναι οκ?ΠΑΝΤΑ ενα γεγονος τετοιο ειναι το κυριο για αποφυγη στη ζωη ενος σκυλου
να μην δαγκωσει παιδακι εννοω
τωρα με καταλαβατε τι σημαινει κανω τεστ χαρακτηρα στο σκυλο μου
και του δημιουργω ολα τα σεναρια για να ξερω
γιατι αν ηξερε ο ιδιοκτητης τι σκυλο εχει και πως συμπεριφερετε θα το ειχε αποφυγει .....
Τακη! Εσυ?@I.kyveli, @Johnk
Αναγνωρίζετε στην φωτογραφία τον πιτσιρικά;
Δηλαδή αν δαγκώσει ενήλικα είναι οκ?
Για μένα πρώτα φταίνε οι γονείς που δεν προστάτευσαν το παιδί τους και ενώ ξέρουν τι παιδί έχουν το αφήνουν να αλωνίζει (παίρνω και σαν παράδειγμα την τσάντα που κόντεψε να φάει στο κεφάλι το σκυλί της Κυβέλης, και κατά δεύτερον φταίει ο ιδιοκτήτης του σκύλου για αργά αντανακλαστικά...Αλλά μερικές φορές γίνονται τόσο γρήγορα κάποια πράγματα που δεν μπορείς να τα προβλέψεις...στο γεγονος ποιος φταιει αμεσα ?
το παιδακι -η ο ιδιοκτητης? η ο σκυλος
H μαμα του..οφειλουμε ολοι οι κατοχη σκυλων αν δεν γνωριζουμε τις αντιδρασεις του σκυλουμας να τον μαζεψουμε πολυ κοντα μας και να μην αφησουμε να γινει η παραμικρη επαφη με το προβλημα στη συγκεκριμενη στιγμη ηταν παιδακι η γατακι η κουνελακι
ενοειτε φαπες ποιος θα ετρωγε??????? το παιδακι ???? γιατι ??
συμφωνω για αυτο λεω οτι εμεις εχουμε την ευθηνη αν δαγκωσει κανα κολοπαιδακι το σκυλι μαςεπειδη μερλιν , τα παιδια ειναι ο καθρεπτης των γονιων τους
Πολύ σωστό αυτό που γράφει ο merlin.οφειλουμε ολοι οι κατοχη σκυλων αν δεν γνωριζουμε τις αντιδρασεις του σκυλουμας να τον μαζεψουμε πολυ κοντα μας και να μην αφησουμε να γινει η παραμικρη επαφη με το προβλημα στη συγκεκριμενη στιγμη ηταν παιδακι η γατακι η κουνελακι
Kάποια πράγματα δεν μπορείς να τα προβλέψεις.Αλλά μερικές φορές γίνονται τόσο γρήγορα κάποια πράγματα που δεν μπορείς να τα προβλέψεις...
Διαφωνω στην απολυτοτητα της απαντηση σου.Σε νορμαλ παραμετρους συμφωνω,αλλα υπαρχουν και αλλες που δεν ανεχεται ο σκυλος παιδακια,ανθρωπακια, ζωακια,κτλ.
Και εχει και δικιο ο σκυλος.Κατα την δικη μου γνωμη.
με σειρα προτεραιοτητας για μενα φταινεειμαστε εδω για να πουμε γνωμες και συμβουλες
δηλαδη φιλε greedy κατα τη γνωμη σου στο γεγονος ποιος φταιει αμεσα ?
Η μαμα του παιδιου και ο ιδιοκτητης. Μοιραζονται ισο μερίδιο ευθύνης. Όσο για το σκύλος άκυρος που λες διαφωνω κάθετα. Ο σκύλος φίλε μιυ είναι ζώο. Δεν διαχωρίζει παιδάκια σκιουράκια κλπ κλπ. Απειλειται και αντιδρα. Εμείς που δεν είμαστε ζωα οφείλουμε να προστατευσουμε τα παιδια μας και τα σκυλια μας. Δεν εχω χρονο για περισσοτερη ανάλυση, θα επανέλθω αύριο.ειμαστε εδω για να πουμε γνωμες και συμβουλες
δηλαδη φιλε greedy κατα τη γνωμη σου στο γεγονος ποιος φταιει αμεσα ?