Απαγόρευση των πιτ μπουλ;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Ισχύει αυτό. Δυστυχώς.
Αφού ρώτησες, τι ξαναρωτάς κι εσύ;
Ψοφάς για χυλόπιτες; :D

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Εχω ακούσει μια θεωρία, αλλά προτιμώ να μην την αναπαράξω.
Και γιατί δεν έχω το ok κανενός, αλλά και γιατί δεν συμφωνώ μ'αυτό που άκουσα.
Ισως μπορέσουν τα κορίτσια να μας πουν.

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
O χώρος δεν είναι δικός μας αλλά του ομίλου. Εφόσον έχουν ως πολιτική να μη δέχονται πιτμπουλ, όσο κι αν διαφωνώ γιατί τα θεωρώ τέλεια για agility, δε μου πέφτει λόγος. Εγώ απλά βοηθάω τα σκυλιά να μάθουν τα εμπόδια και να τους ιδιοκτήτες να τα καθοδηγούν στον στίβο.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Eυελπιστουσα οτι θα ειχε αλλαξει παντως...
Εγω στην αρχη νομιζα οτι μου κανουν πλακα.

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Άρα την επίβλεψη την έχουν οι άνθρωποι του ομίλου για να απαντηθεί και η ερώτηση του Morfea

morfeas

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
142
3
κι εγώ ρώτησα μήπως έχει αλλάξει κάτι...

η σκύλα μας έχει δυο διακρίσεις σε παλαιότερους αγώνες agility. ερασιτεχνικά καθαρά αλλα θέλω να πω ότι είχαμε ασχοληθεί στο παρελθόν.

με πολλά από τα παιδιά της ομάδας γνωριζόμαστε και από το working-devils αλλα και απ τον ιωαννίδη όπου κάναμε μαζί προπονήσεις.

είναι κρίμα που γίνεται αυτό γιατί νομίζω είναι η μονη σοβαρή προσπάθεια που γίνεται, τουλάχιστον εντός αθηνών.

αν αλλάξει κάτι στο μέλλον κάντε μια ενημέρωση.

Dina1984

Well-Known Member
2 Μαϊου 2011
176
1
NAIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kαι το συζητας??? κουρδιστε αυτια!!!!
Χιχιχι...κουρδίζουμεεεεεεε..εις το τετράγωνο!!! Η Joy βέβαια ως ντροπαλή δεν βλέπω να κάνει τίποτα αλλά θα δούμε τον Danni πιστεύω..! :D

παιδιά εκεί στον χώρο εσείς έχετε την επίβλεψη η οι άνθρωποι του ομίλου? ρωτάω γιατί όταν τηλεφώνησα μου είπαν ότι δεν βάζουν μέσα pitbull και το έχουν αυτό γενικά ως πολιτική.
Αυτό με την απαγόρευση των πιτ-μπουλ κατά την άποψη μου είναι τελείως λάθος. Έχω δει νευρικά τσιουάουα πολύ πιο επικίνδυνα από πιτ-μπουλ.

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Εγω παλι, θελω να ακουσω κ την αποψη εκεινων που τα απαγορευουν.
Ποια επιχειρηματα εχουν κ ποσο συχνα ειναι αραγε τα προβληματα που εχουν δημιουργησει αυτα τα σκυλια σε συνεργασια με τους ιδιοκτητες τους.......

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.862
5.113
patra
grdane.blogspot.com
δηλαδη για να καταλαβω... μπορουν να δεχτουν ενα σκυλο με επιθετικη συμπεριφορα απεναντι σε σκυλους... ας πουμε γερμανικο ποιμενικο με σκοπο να εργαστουν μαζι του... και δεν δεχονται ενα κοινωνικοποιημενο χωρις επιθετικες τασεις απεναντι σε σκυλια απλα και μονο λογω φυλης?

αυτος ο ομιλος ποιος ειναι ειπαμε?
ποιοι ειναι αυτοι που τον διευθυνουν?

ice η απαγορευση φυλων που λεγαμε? .... ειναι πολυ πιο κοντα απο οσο πιστευα...
ηδη εχει αρχισει και παιρνει προεκτασεις....

η δικη μου θεση θα ηταν απολυτη...
θα εψαχνα αλλον χωρο κι αλλον ομιλο ο οποιος εχει γνωση περι φυλων και σχεσεων ιδιοκτητη - σκυλου...
κι αναφερομαι σε οσους διαφωνουν με το σκεπτικο της συγκεκριμενης απαγορευσης αλλα συνεχιζουν να συμετεχουν
στον συγκεκριμενο χωρο και ομιλο....

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΦΥΛΕς - ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ !!!!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Aν και εγω δε συμφωνω καθολου με την αποφαση αυτη των υπευθυνων του Καματερου... δεν ειναι ο λογος η πιθανη επιθετικοτητα των σκυλων. Ας μιλησει καποιος ομως που εκπροσωπει το κλαμπ για να μην υπαρχουν αυτα τα "συννεφα".

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Βρε παιδιά, δεν νομίζω ότι έχει νόημα αυτή η συζήτηση, από την στιγμή που δεν μπορεί να υπάρξει εκπρόσωπος του club.

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.862
5.113
patra
grdane.blogspot.com
συμφωνουμε...
και ο ομιλος ειναι ιδιωτικος.... και εχει τους δικους του ορους χωρις να χρειαζεται να απολογηθει σε κανεναν...
οσοι συμφωνουν συμετεχουν και τελειωνει εκει...
εμενα με ενδιαφερουν οι ανθρωποι που διαφωνουν με την συγκεκριμενη απαγορευση αλλα συνεχιζουν και συμετεχουν!

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Σίγουρα ο καθένας στον χώρο του μπορεί να θέσει ότι όρους θέλει, άλλα πραγματικά κι εμένα μου έκανε πολύ άσχημη εντύπωση να απαγορεύεται από έναν τέτοιο χώρο μια φυλή εν γένει...

morfeas

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
142
3
εγώ πάλι έχω αρχίσει να αισθάνομαι άσχημα γιατί βλέπω ότι πάει να πέσει ευθύνη στα παιδιά που το διοργανώνουν χωρίς λόγο. αν δεν υπήρχε pitbull στην παρέα εκείνη την εποχή μπορεί και να μην το ήξεραν.

βρήκαν ένα καλο χώρο μες' την αθηνα και το έκλεισαν. δεν είναι k εύκολο να βρείς καλο χώρο που να στο δίνουν σάββατο.

αν υπήρχε και άλλος να κάνει agility σε αυτό το επίπεδο που να μην είναι μακρυά δεν θα έγγραφα καν. αλλα δυστυχώς είναι ο μονος.

τεsπα, ας μην χαλάμε το topic των παιδιών. σίγουρα δεν έχουν πρόβλημα οι ίδιοι μια και όπως είπα και πριν έχουμε γνωριστεί και έχουμε κάνει και προπονήσεις μαζί. απλά δεν περνάει απ το χέρι τους για την ώρα. ας ελπίσουμε ότι θα αλλάξει το καθεστώς στο μέλλον.

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ