Απαγόρευση των πιτ μπουλ;

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Δεν είμαι σίγουρος αν μπορεί να έχουν παρεξηγηθεί τα όσα έχω γράψει εως τώρα στο θέμα και για αυτό νιώθω την ανάγκη να επανέλθω...:)

Δεν κατηγορείτε κανείς σαν να βρισκόμαστε σε κάποιου είδους δικαστήριο, μια συζήτηση γίνετε για θέμα που θεωρούμε σοβαρό (εμείς...οι συμμετέχοντες της συζήτησης και του φόρουμ ίσως, διότι για κάποιους συνανθρώπους μας δε σημαίνει και κάτι αν εξαφανιστεί και ο σκύλος σαν είδος).

Ανταλλάσσουμε απόψεις και κανείς δεν πρέπει να μπαίνει στο ρόλο του "κατήγορου" ή του "απολογούμενου".

Επίσης, δεν θεωρώ "κακό" ή "δόλιο" κανέναν, δεν θεωρώ πως αν κάποιος πράττει λανθασμένα (με βάση τα δικά μου standards) είναι αυτόματα και "εχθρός".

Ίσα-ίσα, θα ήθελα να ακούσω τα επιχειρήματα του (που, γιατί όχι, μπορεί να με πείσουν) και να ακούσει και εκείνος τα δικά μου με την ελπίδα να τα λάβει υπόψη του και να τα "ζυγίσει".

Στον τομέα των "ευθυνών" τώρα, ο κάθε ένας έχει το μερίδιο που του αναλογεί...Όπως και στον τομέα των επιλογών, όπου ο καθένας επιλέγει αυτό που θεωρεί σημαντικότερο, συμφέρον, πρωταρχικό ή δευτερεύον.

Πάντως σίγουρα οι απόψεις, τα επιχειρήματα αλλά και η αντιμετώπιση ή η συμπεριφορά μας διαφέρει ανάλογα με τον ρόλο μας όταν συναντάμε "απαγορεύσεις" και "διαχωρισμούς"..."Απαγορεύετε η είσοδος"..."Απαγορεύετε η είσοδος σε σκύλους"..."Απαγορεύετε η είσοδος σε Pit Bulls"...

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Έχεις κάποια αντιπρόταση για χώρο ή διαμαρτύρεσαι πίσω από το πληκτρολόγιο;
Σε ψηφιακο φορουμ βρισκομαστε, τι θα επρεπε να κανει ο ανθρωπος ? Ουτε εχει καμμια δουλεια αυτος να βρει χωρο για σενα ή για μενα.

Το θεμα της καθολικης απαγορευσης καποιας φυλης απο ενα χωρο σκυλων ειναι για μενα απαραδεκτο και μου βγαινει ευκολα να το πω ... οποιου του βγαινει επισης ευκολα, μπορει να το πει (ανεξαρτητα αν κανει χρηση του χωρου ή αν ... ο σκοπος αγιαζει τα μεσα).Επισης δεν καταλαβαινω γιατι δημιουργουνται συνθηκες χαμηλης ορατοτητας αναφορικα με τα αιτια αυτης της απαγορευσης ...οποιος γνωριζει τους λογους, μπορει να τους παραθεσει ...αν οχι, θα πρεπει να ανεχθει τις οποιες υποθεσεις.

Απο κει και περα, τα πραγματα ειναι απλα :

Θεωρειτε απαραδεκτο να απαγορευεται μια φυλη σκυλων απο ενα τετοιο χωρο ? ΝΑΙ / ΟΧΙ
Αν δε το θεωρειτε απαραδεκτο, γιατι ?
Αν το θεωρειτε απαραδεκτο, πως θα εκφραζατε την αντιθεση σας ?

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Έχεις δίκιο, σε φόρουμ είμαστε, πίσω από πληκτρολόγια είμαστε. Αλλά όταν λέτε σε κάποιον να μην πάρει από πετσοπ του λέτε και από που να πάρει. Εγώ τι εναλλακτικές έχω; Αν έχω δεν τις γνωρίζω, έψαξα πριν καταλήξω και δεν είναι ότι είχαμε και τις άπειρες προσφορές για το που να λειτουργήσει η ομάδα.
Θεωρώ ότι δε χρειάζεται να απολογηθώ για κάτι που δεν ήταν δική μου απόφαση και στο οποίο δε συμφωνώ. Με παρότρυνση της Νατάσσας κι επειδή γουστάρω αυτό που κάνουν στο Καματερό κατέληξα εκεί και χαίρομαι που βλέπω και τα παιδιά του ΙΡΟ να προπονούνται. Να πω λοιπόν ότι με βολεύει απίστευτα ότι πρέπει να κάνω τόσα χιλιόμετρα, να πληρώνω διόδια, να έχουμε μόνο μια μέρα προπόνηση τη βδομάδα και πάνω απ' όλα να απαλλαγούμε από αυτά τα ενοχλητικά πιτ, να το λήξουμε; Κρεμάστε με. Και είχα προνοήσει να υπογράψω για το BSL γιατί ήξερα ότι μετά από χρόνια θα ερχόταν αυτή η μέρα και θα είμαι καλυμμένη.

Λυπάμαι μόνο που κάποιοι επικεντρώνονται σε αυτά που δε μπορούμε να κάνουμε και όχι σε αυτά που προσπαθούμε να καταφέρουμε.

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
@ Noela

Μην απολογείσαι!...Δεν πρέπει και κανείς δε το έχει ζητήσει...Ούτε "συγνώμη" ζήτησε ή απαίτησε κανείς...και όλα αυτά τα λέω με κάθε ειλικρίνεια και θα στα έλεγα και πίσω από τηλέφωνο, και πίσω από φραπέ και πίσω από 2 κιλά παϊδάκια, 1 συκωταριά, 2 καπνιστές μπριζόλες, 1 κολοκυθάκια, 1 σύγκλινο, 1 πατάτες με τυρί, 1 πολίτικη και μερικά μισόκιλα (σως δεν έβαλα...αλλοιώνει την γεύση).

Δε ξέρω και τι φατσούλες να βάλω για να πείσω δηλαδή...:D

Αυτό που κάνουμε είναι μια συζήτηση και από όσο έχω καταλάβει όλοι συμφωνούμε στο ότι οι απανταχού και κάθε είδους "απαγορεύσεις" δεν είναι "βήμα προόδου"...Από εκεί και πέρα, συζητάμε επίσης για το τι θα πρέπει ή θα μπορούσαμε να κάνουμε.Ο κάθε ένας από το "μετερίζι" του και μέσα από τις καταστάσεις με τις οποίες έρχεται αντιμέτωπος.

Έγραψα κάποια πράγματα ποιο πάνω...Να γράψω και τι θα έκανα αν ήμουν στην θέση σας;...Αν διευκολύνει ή αν χρειάζεται να το κάνω, αν και πιστεύω πως εύκολα κανείς μπορεί να το μαντέψει.Σίγουρα θα εμπεριείχε πάντως πολύ συζήτηση με τον άνθρωπο που θεωρεί σωστή την επιλογή του να απαγορεύει κάποιες φυλές...και ανάλογη με την πορεία και το αποτέλεσμα της συζήτησης θα ήταν και η συνέχεια.

Όχι, χώρο δεν έχω για να προσφέρω και αν είχα θα τον προσέφερα...αλλά επειδή δεν έχω χώρο και επειδή είμαστε σε διαδικτυακό φόρουμ δε μπορούμε να κάνουμε ένα σωστό διάλογο, με επιχειρήματα και συμπεράσματα (πιθανόν χρήσιμα);...Ξέρω πως ξέρεις πως μπορούμε...:)

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
τελικα τα αμσταφ επιτρεπονται? :D

απο οσο διαβασα, συμφωνω με μαρεκο για την δικαιοσυνη της ;)
με dj souki και tricky
τα κοριτσια την αγαπη τους θελουν να πραγματοποιησουν.. αυτο βρηκαν καλυτερο και αυτο κανουν.. σεβονται το χωρο ._
αν σας ενδιαφερει ο ωροπος (μαλλον μακρυα) απο οσο ξερω ετοιμαζεται ενας χωρος εκει... οταν μαθω περισσοτερα αν σας ενδιαφερει θα σας πω.. αλλα υποθετω ειναι μακρυα ..
αυτο που ειπε ο GRDANE δεν το παρεξηγω.. καμια σχεση με τα αυτια..
ομως πως λες στον κοσμο μην αγοραζεις απο πετσοπ που πουλαει ζωα.. με την ιδια λογικη...
που παρολαυτα πολλοι ξερουμε ιδιοκτητες πετσοπ που πουλανε, αλλα ειναι πραγματικα καλοι ανθρωποι..(αλλο φιλοζωος, αλλο εμπορος) το γνωστο τσουβαλιασμα..

φυσικα και για μενα (μη χασω!) να πω απαρδεκτο.. αν θελαν να ειναι δικαιοι θα επρεπε να γινεται αξιολογηση του χαρακτηρα αφου δεν μπορει να ειναι ελεγχομενη η κατασταση και μιλαμε για επαγγελματιες.. και βασικα οχι μονο στα πιτ, αλλα εν τελει σε ολα... δικαια πραματα.. :D

Last edited:

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Gr Dane δεν έχεις μπει ποτέ σε μαγαζί που έχει face control?
Πως να μπεί;...Αφού έχει face control!...:D

* Ξέρω πως δε θα παρεξηγήσει...ή λες...

** "Γερνάω" και μπερδεύομαι...

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
Απο την στιγμη που η πλειοψηφια των πιτ μπουλαδων ξερει μονο για τα σαγονια που κλειδωνουν και για αγριεματα ενω το πρωτο σκυλι που περασε 6 κρυπτες στην Ελλαδα ηταν πιτ μπουλ ο κοσμος να μην του φαει το πιτ μπουλ τον σκυλο θα φοβαται .

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.214
261
38
δυστηχως η ρατσα εχει ενα θεμα με την επιθετηκοτητα και θελει εμπειρα χερια αν ειναι και οι γονεις ποσο μαλλον επιθετικοι
δυστηχως και παλι μονο εμπειρα χερια και υπευθυνα δεν παιρνουν πιτ μπουλ
το λαθος για μενα χωρις να θελω να θιξω τους φαν ειναι η δημιουργεια της ρατσας

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
Η δημιουργια της ρατσας εγινε απο εκει και περα κανενας εκπαιδευτης που εμπιστευεται την δουλεια του δεν λεει εγω δεν ασχολουμαι με πιτ ...

Marina Lymper

Active Member
14 Ιανουαρίου 2010
27
0
δυστηχως η ρατσα εχει ενα θεμα με την επιθετηκοτητα και θελει εμπειρα χερια αν ειναι και οι γονεις ποσο μαλλον επιθετικοι
το λαθος για μενα χωρις να θελω να θιξω τους φαν ειναι η δημιουργεια της ρατσας

Δεν μπορώ να πω ότι χαίρομαι ιδιαίτερα όταν διαβάζω τέτοιες απόψεις από φίλους των σκύλων. Πιτμπουλ = σκύλος. Ημίαιμα τα λέτε, δολοφόνους τα λέτε, τώρα τα λέτε και λάθη... άδικο δε νομίζεις?

Μπορεί να μην ανήκει στη φυλή που σου αρέσει, αυτό όμως είναι διαφορετικό από το να θεωρείς λάθος την ύπαρξη της. Πριν από τη φυλή, υπάρχει το είδος. Είναι πρώτα σκύλος και μετά πιτμπουλ.

Είναι σκύλος που χαίρεται, λυπάται, δένεται με τους ανθρώπους περισσότερο από άλλες φυλές και ίσως τελικά εκεί οφείλεται η φήμη του γιατί ο σκύλος αυτός θα κάνει τα πάντα για να ευχαριστήσει τον άνθρωπο του. Ο άνθρωπος όμως αυτό που έχει να πει είναι ότι είναι λάθος η ύπαρξη του και αυτό είναι θλιβερό.

Και εγώ έχω σαν άποψη ότι το χάσκυ και το μαλαμουτ δεν είναι φυλή για την Ελλάδα, αλλά αυτό δεν αναιρεί όλη τους την ύπαρξη. Αντίθετα, για το δικό τους καλό θα ήταν σωστότερο να μην υπάρχουν εδώ. Παρόλαυτα υπάρχουν άνθρωποι που τα εκτρέφουν για κάποιους άλλους ανθρώπους που τα θέλουν για την ομορφιά τους.

Έτσι λοιπόν όπως σέβομαι εγώ την πλευρά αυτή θα έπρεπε και εσύ να σέβεσαι την ύπαρξη της φυλής των πιτμπουλ και να μην θεωρείς λάθος την δημιουργία της.

Ξανασκέψου το.

ptf

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2009
2.051
1.810
58
ΑΘΗΝΑ
Χωρίς καμία διάθεση να απολογηθώ η και να δικαιολογηθώ, να κάνω μερικές σκέψεις.
Στο συγκεκριμένο χώρο πηγαίνουμε για agility πάνω κάτω 10-12 άτομα. Οι περισσότεροι μάλλον αγνοούσαμε (και όσοι δεν είναι μέλη του forum) αγνοούν την απαγόρευση αυτή. Κάποιοι μπορεί να συμφωνούν, κάποιοι άλλοι όχι.
Θα πάρω για παράδειγμα εμένα, που ανηκω σ'αυτούς που διαφωνούν με οποιαδήποτε απαγόρευση φυλής.
Τι επιλογές έχω; Μάλλον λίγες.
Τις εξετάζω λοιπόν για ν'αποφασίσω (όσοι με κατηγορούν πως είμαι τετράγωνος εδώ μάλλον δικαιώνονται)

Επιλογή πρώτη:
Σταματάω να πηγαίνω, το δηλώνω και στο forum για να δείξω την έμπρακτή μου αντίθεση, ο GRDANE, ο johnk, o sea-mol δε μου κόβουν την καλημέρα και αυτός που έβγαλε την απαγόρευση θα δει.
Αλήθεια αυτός τι θα δει; Αφού δε ξέρω ποιός είναι και αυτός αγνοεί την ύπαρξή μου. Αφού πιθανότατα δε χάνει κάτι σημαντικό με την αποσία μου. Άσε που ενδεχομένως να εμπίπτει στην κατηγορία των αδιόρθωτων φανατικών.

Επιλογή δεύτερη:
Συνεχίζω να πηγαίνω και κάνω τον κινέζο. Δεν ήξερα τι γινόταν γιατί εγώ διάβαζα, εε ...είχα δουλειά εννοούσα!
Μα, πριν μου κόψουν την καλημέρα οι ως άνω κύριοι, θα με φτύσει ο τύπος στον καθρέφτη!

Επιλογή τρίτη:
Συνεχίζω να πηγαίνω, δηλώνοντας με πάσα ειλικρίνεια πως συνεχίζω να είμαι κάθετα αντίθετος στις όποιες απαγορεύσεις, ευελπιστώντας πως ίσως συναντήσω και τον αρμόδιο στο ν'αλλάξει το καθεστώς μα πάνω απ' όλα ξέροντας πως η συμμετοχή μου στην ομάδα δε με καθιστά συνένοχο.

Χώρια που δε θα στερήσω από την ομάδα τη demo σκύλα!
Όλα τα περάσματα σε slow motion, να τα καταλαβαίνει και ο πλέον αδαής!

Ελπίζω το Σάββατο να μη βρέχει και αναμένω τη στιγμή που θα ξαναδω στο στίβο την πιτμπουλίνα που μας εντυπωσίασε πέρυσι.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
πόσο βαθιά φιλοσοφικό που είναι και αυτό το θέμα!!!!!!!!!!

στην ουσία η μία πλευρά μας καλεί να εγκαταλείψουμε την ζωή στην πόλη εφόσον διαφωνούμε με την καταστροφή του περιβάλλοντος που προκαλούν καταρχάς τα εργοστάσια ηλεκτρικού ρεύματος και οι μηχανές εσωτερικής καύσης γενικά,οικτίρουμε την αναξιοκρατία και την απώλεια βασικών ηθικών αξιών στην κοινωνία .... κλπ κλπ κλπ

η άλλη μας καλεί να επιβιώσουμε ,έτσι απλά.με αυτά που έχουμε,με την ελπίδα ότι κάτι μπορεί να προσφέρουμε με σκυλιά slow motion για να μην κουράζεται και ο μοντέρ στα όμορφα στιγμιότυπα ούτε και τα κλείστρα να πρέπει να ανοιγοκλείσουν τόσο γρήγορα (μην πάθουν και κανα "τράβηγμα" τα έρμα)

:lol:

το σωστό είναι το σωστό
οι απαγορεύσεις φυλών είναι απαράδεκτες
αλλά σε μία έκταση 500 μέτρων ή και χίλιων,ιδιωτικής εκμετάλευσης,γεναιόδωρα παραχωρημένης,πιστεύω ότι μπορεί κάποιος να δεχτεί την ....πείτε την ιδιαιτερότητα.....πείτε το "παραξενιά" .....κάποιου να μην θέλει ίσως ούτε και να βλέπει σκυλιά που του θυμίζουν σκύλο κυνομαχιών ή ότι άλλο μπορεί να φέρνει ως συνειρμό ένα πίτμπουλ

τώρα περι λάθους δημιουργίας της φυλής,αν σκεφτούμε ότι δημιυργήθηκαν για κυνομαχίες,εεεεεεε λάθος ήταν,αναμφίβολα,αλλά αυτό που γίνεται πλέον όμως δεν έχει να κάνει με κυνομαχίες οπότε δεν αρμόζει πλέον.

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.862
5.113
patra
grdane.blogspot.com
.....................................
Επιλογή τρίτη:
Συνεχίζω να πηγαίνω, δηλώνοντας με πάσα ειλικρίνεια πως συνεχίζω να είμαι κάθετα αντίθετος στις όποιες απαγορεύσεις, ευελπιστώντας πως ίσως συναντήσω και τον αρμόδιο στο ν'αλλάξει το καθεστώς μα πάνω απ' όλα ξέροντας πως η συμμετοχή μου στην ομάδα δε με καθιστά συνένοχο.

Χώρια που δε θα στερήσω από την ομάδα τη demo σκύλα!
Όλα τα περάσματα σε slow motion, να τα καταλαβαίνει και ο πλέον αδαής!

Ελπίζω το Σάββατο να μη βρέχει και αναμένω τη στιγμή που θα ξαναδω στο στίβο την πιτμπουλίνα που μας εντυπωσίασε πέρυσι.

πόσο βαθιά φιλοσοφικό που είναι και αυτό το θέμα!!!!!!!!!!

στην ουσία η μία πλευρά μας καλεί να εγκαταλείψουμε την ζωή στην πόλη εφόσον διαφωνούμε με την καταστροφή του περιβάλλοντος που προκαλούν καταρχάς τα εργοστάσια ηλεκτρικού ρεύματος και οι μηχανές εσωτερικής καύσης γενικά,οικτίρουμε την αναξιοκρατία και την απώλεια βασικών ηθικών αξιών στην κοινωνία .... κλπ κλπ κλπ

η άλλη μας καλεί να επιβιώσουμε ,έτσι απλά.με αυτά που έχουμε,με την ελπίδα ότι κάτι μπορεί να προσφέρουμε με σκυλιά slow motion για να μην κουράζεται και ο μοντέρ στα όμορφα στιγμιότυπα ούτε και τα κλείστρα να πρέπει να ανοιγοκλείσουν τόσο γρήγορα (μην πάθουν και κανα "τράβηγμα" τα έρμα)

:lol:

το σωστό είναι το σωστό
οι απαγορεύσεις φυλών είναι απαράδεκτες
αλλά σε μία έκταση 500 μέτρων ή και χίλιων,ιδιωτικής εκμετάλευσης,γεναιόδωρα παραχωρημένης,πιστεύω ότι μπορεί κάποιος να δεχτεί την ....πείτε την ιδιαιτερότητα.....πείτε το "παραξενιά" .....κάποιου να μην θέλει ίσως ούτε και να βλέπει σκυλιά που του θυμίζουν σκύλο κυνομαχιών ή ότι άλλο μπορεί να φέρνει ως συνειρμό ένα πίτμπουλ
..................................................................................................
.
εχετε μεινει στην λογικη της καφετεριας...
κακως απηντησα σε αλλο μελος... τωρα καταλαβαινω το λαθος...

παναγιωτη εκεινο που με θλιβει περισσοτερο ειναι απο την εξελιξη... οτι αυτο που πραγματικα συνεβη... ειναι οτι οι υπευθυνοι των ομιλων ομαδων κλπ μαθανε για την απαγορευση... στεναχωρεθηκανε... και το δεχτηκανε αδιαμαρτυρητα....
αν εσυ συναντησεις ποτε τον ιδιοκτητη... χωρις να γνωριζω τις καταστασεις, αμφιβαλλω... μπορει να κανεις μια κουβεντα... αλλα δυστυχως θα μεινεις μεχρι εκει... και αμφιβαλλω αν εχεις αποτελεσμα...
επρεπε ακομα τα συζητανε του θεματος και να προσπαθουν να πεισουν τον ιδιοκτητη για επικινδυνες φυλες και επικινδυνους ιδιοκτητες...
να μιλανε και να συζητανε οτι αυτο που συνεβη δεν συνεβη λογω συγκεκριμενης φυλης.... αλλα ανθρωπων...
οτι οσοι θα συμετεχουν στην ομαδα η τον ομιλο τους θα περνανε καποια συνεντευξη ωστε αναλογα ΑΤΟΜΑ ( οχι σκυλια) να μην γινονται δεκτα στην ομαδα η τον ομιλο.... να πεισουν τον ιδιοκτητη οτι αυτο που τους ζηταει ειναι απαραδεκτο και περα απο καθε λογικη.... οτι δεν μπορει να υφισταται ομιλος κυνοφιλικος με οποιοδηποτε αντικειμενο που απαγορευεται στην ουσια με τον ενα η τον αλλο τροπο η συμετοχη σε καποια φυλη.... η σε καποιες φυλες που απλα μοιαζουν μεταξυ τους.... θα ειχα παρει ενα φιλο με πιτ μπουλ ( οχι ενα πολλους) και θα ειχα παει στον ιδιοκτητη να πιουμε καφε και να τον ρωτησω γιατι επιμενει να στερει απο αυτα τα αξιαγαπητα σκυλια την ευκαιρια να αθληθουν στον χωρο, και...και...και........ πολλα μπορω να συνεχισω να αναφερω....

βαγγελη με τετοιες ιδιαιτεροτητες και παραξενιες.... ξεκινησαν και καθιερωθηκαν στο τελος οι απαγορευσεις ανα τον κοσμο.....
οχι δεν μπορω να δεχτω καμμια τετοια παραξενια και πρεπει να σταματησει στο ξεκινημα της...

Last edited:

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Για να παραμείνω αυστηρά στο θέμα που συζητάμε τις τελευταίες μέρες, θεωρείς ότι θα πήγαινε το σκύλο του για agility ιδιοκτήτης ανεύθυνος????

Για τα υπόλοιπα σημεία της τοποθέτησής σου με έχουν καλύψει πλήρως οι προλαλήσαντες, ούτως ή άλλως έχουν καταναλωθεί τόνοι σάλιου και σελίδες επί σελίδων (και στο φόρουμ) όπου τα έχουμε ξανα-ματα-χιλιοσυζητήσει.

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Για να παραμείνω αυστηρά στο θέμα που συζητάμε τις τελευταίες μέρες, θεωρείς ότι θα πήγαινε το σκύλο του για agility ιδιοκτήτης ανεύθυνος????

Για τα υπόλοιπα σημεία της τοποθέτησής σου με έχουν καλύψει πλήρως οι προλαλήσαντες, ούτως ή άλλως έχουν καταναλωθεί τόνοι σάλιου και σελίδες επί σελίδων (και στο φόρουμ) όπου τα έχουμε ξανα-ματα-χιλιοσυζητήσει.
και βεβαια...γιατι οχι?
γιατι εκεινος που θελει να εκτονωσει το σκυλο του με αυτο το αθλημα πρεπει σωνει και καλα να ειναι υπευθυνος?
ισως εννοεις οτι για να θελει να ασχοληθει με το κυναθλημα πιθανον να εχει διαβασει καποια πραγματα και να μην ειναι ο απολυτος ασχετος...ναι....απλα αυτο ομως...

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
GrDane
Εμείς ,τώρα ,εδώ ,το κάνουμε πολύ μεγαλύτερο απο ότι πραγματικά είναι......
μιλάμε γιά ένα άτομο.