Οτι και το weight lifting στους ανθρωπους, γυμναζει το σωμα. Επισης εκτος οτι ο σκυλος γυμναζετε , εκτονωνει ενεργεια.το weight pulling ποια οφελη εχει στο σκυλο?
Οτι και το weight lifting στους ανθρωπους, γυμναζει το σωμα. Επισης εκτος οτι ο σκυλος γυμναζετε , εκτονωνει ενεργεια.το weight pulling ποια οφελη εχει στο σκυλο?
1) δεν σηκωνει βαρη, σερνει-τραβαει..μου φαινεται αφυσικο ομως να σηκωνει βαρη για να κανει ποντικια...
Μέσα στο μυαλό μου είσαι, ακριβώς.πετρο εμενα δεν μου αρεσουν τα κομμενα αυτια στα dogo,μηπως δεν πρεπει να σου ξαναμιλησω?να μην ξανα ερθω στον ομιλο?μηπως ειναι παρανομο?
απο εκει και περα ο καθενας στον χωρο του κανει οτι θελει.
Είμαι 100% αντίθετη με τον ακρωτηριασμό των αυτιών για "αισθητικούς" λόγους. Με το να σου μιλάω Πέτρο τον αποδέχομαι; Να ξέρω τι να κάνω άμα ξαναβρεθούμε βρε παιδί μου.εμενα με ενδιαφερουν οι ανθρωποι που διαφωνουν με την συγκεκριμενη απαγορευση αλλα συνεχιζουν και συμετεχουν! "
κι οχι η αντιμετωπιση της καφετεριας...
δυστυχως το αποτελεσμα ειναι οτι η παρεα αγκιλιτυ και οποια διαφορετικη παρεα λειτουργει στον συγκεκριμενο χωρο, δεν δεχεται τα πιτ...( δεν μπορει να δεχτει και να ηθελε) οποτε λαμβανει ενεργο μερος στην απαγορευση.....
Ίδια απορία είχαισως χαζη ερωτηση... και σορυ προκαταβολικα...
αλλα θα την κανω...
απαγορευονται και τα αμσταφ?
μην μενεις στις επιχειρησεις...Μέσα στο μυαλό μου είσαι, ακριβώς.
Είμαι 100% αντίθετη με τον ακρωτηριασμό των αυτιών για "αισθητικούς" λόγους. Με το να σου μιλάω Πέτρο τον αποδέχομαι; Να ξέρω τι να κάνω άμα ξαναβρεθούμε βρε παιδί μου.
Έχεις κάποια αντιπρόταση για χώρο ή διαμαρτύρεσαι πίσω από το πληκτρολόγιο; Να διαμαρτυρηθώ κι εγώ για όλα τα κακώς κείμενα ανά την υφήλιο πίσω από την οθόνη μου χωρίς να κάνω βήμα επειδή με ενοχλεί η άποψη κάποιου κάπου που δεν πρόκειται να πατήσω το πόδι μου.
Γιατί εγώ αυτόν τον χώρο βρήκα, μου έκανε κατά ένα ποσοστό κι ας μη με καλύπτει πλήρως. Ένας άλλος λόγος που είμαστε εκεί είναι ότι γουστάρω πολύ τους ανθρώπους, έχουν την ίδια τρέλα κι ας αγαπάμε διαφορετικό άθλημα, κι ας έχουμε τις διαφωνίες μας. Το να σέβομαι τους κανόνες κάποιου στον χώρο του, δε σημαίνει ότι τους αποδέχομαι. Όταν πήγαινα στο Working Devils φρόντιζα να είχα δεμένη τη σκύλα μου μέσα. Στο Καματερό έχουν τα σκυλιά μέσα στα αυτοκίνητα κι εγώ πήγα και δεν είχα καν αυτοκίνητο ή δίπλωμα αλλά δεν ξαναπήγα με τη σκύλα μου αφού 'ενοχλούσε'. Τέλος, δεν είναι επιχειρήσεις, είναι ομάδες ανθρώπων που κάνουν το κέφι τους βιώνοντας το κάτι παραπάνω με τα σκυλιά τους. Εύχομαι να μην είναι μακριά η ημέρα που θα το κάνουμε και με τα πιτμπουλ.
Έτσι απλά, με μόνο κριτήριο την φυλή ή το "μοιάζει με"...Θα ήταν ίσως πιο "δίκαιο" να γινόταν μια αξιολόγηση σκύλου και ιδιοκτήτη πριν, να υπήρχε μια "δοκιμαστική περίοδος" ή "περίοδος προσαρμογής"...Για να μην πω πως θα έπρεπε να δίδετε (ίσως) μεγαλύτερη προσοχή, χρόνος και γνώση σε αυτές τις φυλές και αυτούς τους ανθρώπους που δε θέλουν να μείνουν στα στερεότυπα "ο σκύλος μου είναι καρχαρίας" ή "φίλε το σκυλί κλειδώνει" και "τα γαντάκια και τα εμποδιάκια είναι φλωριές".Δεν θα πρέπει να υπάρχουν "στρατόπεδα" στην κυνοφιλία, ούτε και ομάδες που να θεωρούν εαυτούς "ανέγγιχτους" ή "εκτός υποχρεώσεων και προβλημάτων"...αν δεν αγωνιζόμαστε όλοι για όλα να είμαστε προετοιμασμένοι να χάσουμε όλοι τα πάντα.
εχω μπερδευτει λιγο με το ποιος ειναι ποιος και τι. δεν ειναι το θεμα τα παιδια που κανουν το agility, νομιζω το ξεκαθαρισαν αυτο εξ αρχης.βρε πετρο καταλαβαινεις τι γραφω?
ο ομιλος δεν εχει καμια σχεση με το θεμα.ο ομιλος ειναι εργασιας(οχι φυλης) και δεν μπορει να επιβαλει κανονισμους
στο κλαμπ ουτε στο χωρο.
στο ξανα γραφω οτι ο ομιλος δεν εχει καμια σχεση.μην μπερδευουμε το κλαμπ τον ομιλο τα παιδια που δουλευουν εκει και τον ιδιοκτητη του χωρου
τωρα οσον αφορα εμενα που παω εκει ενω δεν μπορουν να "μπουν" τα πιτ
να σου απαντησω το βραδυ διοτι τωρα δεν ειμαι ηρεμος,και θα γραψω καμια κοτσανα
Ευχαριστούμε αγαπητό ΜαρέκοΝα ξαναπώ γιατί δεν μου δώσατε σημασία...τουλάχιστον σε ότι αφορά τον χώρο και μόνο.
Κανένα από τα παιδιά [πολύ καλούς φίλους και πραγματικά κυνόφιλους] που παίρνουν μέρος στην συζήτηση και χρησιμοποιούν τον συγκεκριμένο χώρο, δεν έχουν αρμοδιότητα, να αλλάξουν το παραμικρό, σε επίπεδο κανόνων/κανονισμών, του χώρου που τους φιλοξενεί.
Θεωρώ άδικο, να βρίσκονται αυτή την στιγμή ίσως απολογούμενοι, για κάτι για το οποίο δεν τους πέφτει λόγος.
Kαθόλου άστοχη θα ρωτούσα κι εγώ γιατί θέλω να πάω ένα ημίαιμο που έχω.Συγνωμη αν ειναι αστοχη η ερωτηση μου αλλα ημιαιμα επιτρεπουν?
.δυστυχως εχουν υπαρξει κρουσματα με τα πιτ(ιμιαιμα ειναι, εκτος στιβου και εντος) στην περιοχη και ειναι επιφυλακτικος ο ανθρωπος.
Συγνωμη αν ειναι αστοχη η ερωτηση μου αλλα ημιαιμα επιτρεπουν?
Kαθόλου άστοχη θα ρωτούσα κι εγώ γιατί θέλω να πάω ένα ημίαιμο που έχω.
Τωρα ξερω τι θα γινει...ωραια ερωτηση .... αλλά τι κανουν τσεκαρουν τα πετντιγκρι η απλα απο εμφανισει?
δεν ειναι σαφης η παραπανω προτασηΑρχικό μήνυμα απο zouzounos
δυστυχως εχουν υπαρξει κρουσματα με τα πιτ(ιμιαιμα ειναι, εκτος στιβου και εντος) στην περιοχη και ειναι επιφυλακτικος ο ανθρωπος..
Οποτε εχουμε μια πρωτη απαγορευση (απο τον ιδιοκτητη), κακα τα ψεμματα. Κριμα!Τα κορίτσια στο agillity δέχονται και πιτ μπουλ και ημίαιμα εννοείται.
O ιδιοκτήτης του χώρου, απαγορεύει τα πιτ μπουλ.
Δεν ξέρω τι από αυτά, δεν μπορείτε να καταλάβετε.
Τα λοιπά περί pedigree θα παρακαλούσα να περισσεύουν, γιατί φαίνεται ότι σήμερα περνάνε απαρατήρητα τα ποστ μου.