Στο ενα εχεις δικιο...Μπορούμε να συμφωνήσουμε σε κάτι?
ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΟΡΘΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ , ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΕΣ , ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ!
Στο αλλο δεν θα συμφωνησω...
πιστευω οτι πρεπει να γινεται κουβεντα και για τα καλα και τα κακα του καθε μεσου....
Αντε εγω σου λεω οτι οι ποιο πολλοι εδω μεσα ειναι μια χαρα λογικοι ανθρωποι ποιος σου λεει οτι καποιος δεν ειναι λιγο ξερολας και δεν πει...: θα παρω κι εγω τετοιο να μαθω το σκυλο μου..σιγα να μην πληρωσω 1000 ευρω να του μαθει αλλος...
Ειπα στα σωστα χερια και οπου δεν υπαρχει αλλος τροπος θα κανει δουλεια για να το λετε τοσοι ανθρωποι...δεν ειμαι πια τοσο εγωιστης να μην το δεκτω...ολλοι οι λογικοι ανθρωποι θα το δεκτουν
και παλι μονο για το ηλεκτρικο κολαρο θα διφωνισω μια και η Dr.Zhivago:Διαφωνεί κανείς στο ότι αν χρησιμοποιείται ορθώς (γιατί μόνο ορθώς προτείνετε να χρησιμοποιούνται τα πράγματα και όχι λανθασμένα) το e-collar , prong collar , clicker , pulse collar , φαγητό , κλπ. δεν αποτελεί βασανιστικό αντικείμενο ή ότι άλλο?
""Το ρεύμα σε "σοκάρει" ΠΟΛΥ περισσότερο, όταν δεν ξέρεις από που και γιατί σου ήρθε. Ανάλογα το σκύλο (άσχετο η μυική δύναμη) ακόμη και η χαμηλές τάσεις ρεύματος είναι τρομαχτικές (κι ανάλογα τι κάνει ακριβώς τη στιγμή που τον χτυπάει το ρεύμα)."" και αυτο ειναι βασανο για το ζωο για αυτο λεω ΜΟΝΟ απο εκπαιδευτες η χρηση του!!
Ελα τωρα δεν σου αφησα και τπτ σημαντικο αναπαντητο...απλα δεν με ειχες διαβασει καλαΥ.Γ. Συγνώμη και για το τάση/ένταση...έχεις δίκιο.Άλλο λάθος?
Και εγώ ερωτήσεις κάνω και περιμένω απαντήσεις...
Last edited: