Χρεώνω 700 ευρώ την βασική υπακοή (με άρνηση φόλας).
Αν θεωρήσω τον σκύλο υπάκουο και την σχέση του με το αφεντικό του σωστή, κάνω μόνο άρνηση φόλας. Αυτό κοστίζει 250 ευρώ (5-6 συνεδρίες).
Σπάνια το έχω κάνει αυτό για πελάτη (είμαι λίγο αυστηρή αλλά δεν μου το ζητούν συχνά κι όλας) αλλά έχω βοηθήσει και μερικούς σοβαρούς χομπίστες να το κάνουν αφιλοκερδώς.
Αν κάποιος έχει πολλή πείρα, εκπαιδευμένο σκύλο, η-κολλάρο, αμάξι και μυαλό (και μπορεί να ακολουθήσει το γραπτό πρόγραμμα που θα του φτιάξω) με μία και μόνο συνάντηση πιστεύω μπορεί να κάνει μόνος του την άρνηση φόλας (με την μέθοδό μου).
Δεν μου έχει τύχει αυτό με κάποιον ξένο τελείως (μόνο με φίλους εκπαιδευτές) αλλά θα δεχόμουν να το κάνω σε πολύ φιλική τιμή. Μισώ της φόλες, φαίνεται;
Τη μέθοδο με το αυτοκίνητο/μπαταρία, τη στέλνω δωρεάν σε σοβαρούς κοινόφιλους με κοινή λογική (με κάποιες κέραιες συμβουλές). Αν και φαντάζομαι βρήσκει παραλαγή ο καθένας κι εύκολα στο νετ. Το 100% επιτυχία προέρχεται από τον συνδιασμό κολλάρου, μπαταρίας και κουτίου μου. Ίσως επειδή το κουτί κρύβεται γρήγορα κάτω από το χώμα και μεταφέρεται και πανεύκολα παντού (και το κρύβεις κι από τον σκύλο πιο εύκολα, πριν, καθώς και μετά).
Το μόνο που θέλω τώρα είναι να βρώ τρόπο να βάζω υγρό "δόλωμα" στο κουτί (αδύνατον με το παρών σχεδιασμό).
Το πμ το πρότεινα διότι ίσως κάποιος θεωρήσει πως αυτοδιαφημίζομαι... άσε που μερικοί ίσως θεωρήσουν αυτό το "παρακλάδι" της συζήτησης εκτός θέματος.
Δεν πιστεύω πως είναι έτσι τα πράγματα, αλλά συχνά αυτό το φόρουμ είναι πιο αυστηρό κι από μένα!