Σεμινάρια grooming

xristinap

Member
16 Ιουλίου 2023
23
19
Καλησπέρα,
Δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό θέμα αλλά με ενδιαφέρει να ξεκινήσω σεμινάρια για grooming. Προς το παρόν έχω μιλήσει με το ΙΕΚ ΣΒΙΕ που έχουν συνεργασία με τα pet city που έχουν υπηρεσίες grooming . Ξέρετε αν είναι καλό σαν πρόγραμμα? Ή να μου προτείνεται κάποιο άλλο φορέα ή ΙΕΚ?

Βρίσκομαι Αθήνα και κατά προτίμηση θα ήθελα δια ζώσης μαθήματα.
Ευχαριστώ

Vania

Well-Known Member
13 Φεβρουαρίου 2017
193
695
Γεια σου!
Σε μεγάλο βαθμό το επάγγελμα σχετίζεται με δεξιότητες και πρακτική.
Τα ΙΕΚ που προσφέρουν κύκλους μαθημάτων στο αντικείμενο του grooming έχουν κυρίως θεωρία (σε μεγάλο βαθμό άχρηστη) και λίγη εξάσκηση, με ψηλό αντίτιμο για αυτό που προσφέρουν.
Υπάρχουν ενεργά κομμωτήρια σκύλων που λειτουργούν και σαν σχολές, όπου θα μάθεις πολύ περισσότερα στην πράξη, ώστε να μπορείς να εργαστείς τελειώνοντας τη σχολή σαν επαγγελματίας.

• Like
Reactions: medusa

Stefaniadoul

Member
31 Ιανουαρίου 2025
5
0
21
Καλησπέρα και εγώ είμαι στο ψάξιμο για δίπλωμα γκρουμιμγκ αλλά έχοντας εμπειρία από ιδιωτικά ΙΕΚ άλλου επαγγέλματος το μόνο που θέλουν είναι πώς να σου φάνε λεφτά και όχι να μάθεις τι αξίζει τελικά

Stefaniadoul

Member
31 Ιανουαρίου 2025
5
0
21
Το κομμωτήριο είναι η σχολή...
Εκεί μαθαίνεις θεωρία και πρακτική επιτόπου.
Ναι αλλά σου δίνουν κάποιο χαρτί γιατί κάποιος μπορεί να θέλει να ανοίξει κάτι δικό του π.χ

Vania

Well-Known Member
13 Φεβρουαρίου 2017
193
695
Τα σεμινάρια σαν το post #2 είναι για όσους έχουν προχωρήσει στις σπουδές τους ή τις έχουν ολοκληρώσει ή δουλεύουν ήδη σαν γκρούμερ. Για να διευρύνουν τις γνώσεις τους και να δουν καινούριες τεχνικές και στυλ.
Ξέρουν δλδ τα βασικά, σωστό μπάνιο/στέγνωμα/χτένισμα/ψαλίδισμα/κούρεμα/μηχανές κτλ.

Stefaniadoul

Member
31 Ιανουαρίου 2025
5
0
21
Ααα οκευ κατάλαβα ναι…. Εγώ ψάχνω για να αρχίσω αλλά απ ότι κατάλαβα τα ΙΕΚ σχολές είναι η μόνη λύση

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul