Primo Haus Jackson (Γερμανικός Ποιμενικός)

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Happy Birthday to you
Happy Birthday to you
Happy Birthday dear Adam
Happy Birthday to you!!!

Χρόνια Πολλά αγαπημένε σύντροφε!
Χρόνια Πολλά λεβέντη μου!

Κυλισε 1 χρονος που είμαστε μαζί!
Απλά ένα μεγαλό ευχαριστώ για αυτές τις μέρες!Θέλω να συνεχίσεις να είσαι δίπλα μου!Θέλω να συνεχίζεις να έρχεσαι το πρωί όταν ξυπνάς να με ακουμπάς μόνο με την μύτη σου σαν να μου λες ότι ξύπνησα και σε περιμένω να πάμε βόλτα αφεντικό και να ξαναγύρνας στο μέρος που ξαπλώνεις(μπροστά στην πόρτα,μπροστά στην κρυσταλιερα στο σαλόνι,δίπλα στο κρεβάτι μου,στην μπαλκονόπορτα μπροστά,στο ψυγείο μπροστά,σε εκείνη την γωνία που ξέρω ότι σ'αρέσει στο δωμάτιο μου και που θα στην κάνω μούρλια κάποια στιγμή με ένα μεγαλό πουφ που ξέρω ότι δεν θα το μασησεις πια γιατί έχεις μεγαλώσει και μου έχεις αποδείξει ότι μπορείς πολλά πράγματα,επίσης στο γραφείο δίπλα όταν κάθομαι στο υπολογιστή)!

Σε ευχαριστώ που ένα χρόνο τώρα περνάω πολύ όμορφα!Διέψευσες πολλούς που σε έβλεπαν στην αρχή και έλεγαν που θα χωρας μέσα στο διαμέρισμα,έλα ντε δεν ήξεραν όμως!Σε ευχαριστώ που με συντροφεύεις σε πολλά στην καθημερινότητα μου και τολμώ να πω πως είσαι άψογος πλέον σε όλα!Δεν θέλω κάτι παραπάνω από σένα!Αυτα μου αρκούν και σου υπόσχομαι ότι θα τα διατηρήσω όσο μπορώ,εγώ και η υπόλοιπη οικογένεια που αγαπάς!Θέλω να είσαι και να παραμείνεις αυτός που είσαι!Απλά!
Ελπίζω να είσαι ευτυχισμένος με μένα που έμπλεξες!

Αδαμ βόλτα...και ο Αδαμ στην πόρτα!

Άντε πάμε βόλτα!
Γειά σας παιδιααααα!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Χρονια πολλα και καλα στον Αδαμ!! Μακαρι να σε συντροφευει πολλαααα χρονια!!!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Ναι θα ανεβάσω κάποια στιγμή!Πολλές από εξορμήσεις μας είναι στην φωτογραφική,άλλες στο αρχείο του εκτροφέα!
Το θέμα είναι ότι δεν γράφω από τον υπολογιστή όλο το καλοκαίρι σχεδόν διότι τον αποσυναρμολόγησα επειδή ήταν παλιός και είμαι σε αναζήτηση νέου!Σας γράφω από το κινητό!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Χρόνια πολλά στον πανέμορφο Αδάμ!
Να τον χαίρεσαι.

..και ελπίζω μετά απο καίρο να τον ξαναδώ κάποια στιγμή!
Εσυ κύριος από τότε δεν έχεις ξανάρθει στο πάρκο η αν ήρθες δεν σε εχω δει!Άντε σε περιμένουμε!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Χθες πήρα στα χέρια μου το Pedigree του μικρού!

Το πιστεύετε? 1/9/2009 είναι γεννημένος και το Pedigree επάνω λέει Ημερομηνία Έκδοσης 25/10/2010.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Μπορεί να συμμετέχει και χωρις να εχει εκδοθει ακομα pedigree .. δε θυμάμαι λεπτομέρεις αλλα εχει να κάνει με τον εκτροφέα και τη δήλωση της γεννας:rolleyes:

Το βρήκα!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Έπρεπε κάποια στιγμή να καθίσω και να βγάλω ένα προς ένα το Pedigree Αδάμ!

Και έτσι έκανα λοιπόν...για να δούμε λοιπόν τους απογόνους...