Primo Haus Jackson (Γερμανικός Ποιμενικός)

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Ο Αδάμ σήμερα στην πρωινή μας βόλτα σημάδεψε για πρώτη φορά!Στα 4 ακόμα αλλά σημάδεψε!
Υπήρχαν νωπά ουρά και δεν έριξε από πάνω επειδή δεν μπόρεσε να σηκώσει πόδι!Χαχα!

sotos1

Active Member
26 Φεβρουαρίου 2010
38
6
να τον χαιρεσε τονΑδαμ σου πολυ ωραιο σκυλι μπραβο!
Να σε ρωτησω κατι πριν τον διαλεξεις ειδες τους γονεις?
Και που κυμαινονται οι τιμες τους περιπου?

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.110
patra
grdane.blogspot.com
οι τιμες ειναι το τελευταιο.... ακομα και στον ιδιο εκτροφεα....
μπορει να υπαρχει διαφορετικη τιμη στα κουταβια ακομα και της ιδιας γεννας..... ή σε διαφορετικό ιδιοκτητη....
αναγκαστικό συμπέρασμα ...
ο καλυτερος να απαντησει σε αυτο το ερωτημα ειναι ο ετροφεας την καταλληλη στιγμή....

sotos1

Active Member
26 Φεβρουαρίου 2010
38
6
οι τιμες ειναι το τελευταιο.... ακομα και στον ιδιο εκτροφεα....
μπορει να υπαρχει διαφορετικη τιμη στα κουταβια ακομα και της ιδιας γεννας..... ή σε διαφορετικό ιδιοκτητη....
οι τιμες δεν ειναι και το τελευταιο γιατι πρεπει να περνεις και το αναλογο με αυτο που πληρωνεις....
Και δυστηχως αν σε καταλαβουν οτι δε σκαμπαζεις και πολλα την πατησες...

Last edited by a moderator:

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.110
patra
grdane.blogspot.com
αρα ο σωστος τροπος ειναι πρωτα να ενημερωθεις, να διαβασεις για την φύλή που σε ενδιαφερει,
να κατεβεις σε εκθεσεις να δεις αρκετους εκτροφεις και να μιλησεις μαζί τους, να δεις γεννες τους πολλα κουταβια, και μετα να καταλήξεις,.....
έτσι ώστε όταν ερθει και η ώρα της τιμής κι εσύ θα ξερεις
και δεν θα μπορει να σε κοροιδεψει κανεις ( και μην τολμησει κανεις να μου προσαψει τωρα κατηγοριες....)
αλλά και ο εκτροφεας θα σε εκτιμησει περισσοτερο και αυξανεις πιθανοτητες να σου εμπιστευθει κουταβι , να σου κανει και καλυτερη τιμη μια και θα ξερει οτι το θεμα το εχεις παρει σοβαρα και θα προσεξεις το κουταβι του κατέπεκταση το ονομα του.....

στελιο ( οφφ τοπικ)
οταν μπορεσεις και χωρις παρεξηγηση ρωτησε τον (αν και ειμαι σιγουρος....)
έχει αδεια λειτουργειας εκτροφειου???? ( έχει πανω από 2 θυληκα )

sotos1

Active Member
26 Φεβρουαρίου 2010
38
6
στελιο ( οφφ τοπικ)
οταν μπορεσεις και χωρις παρεξηγηση ρωτησε τον (αν και ειμαι σιγουρος....)
έχει αδεια λειτουργειας εκτροφειου???? ( έχει πανω από 2 θυληκα )
Συγνωμη που ρωταω τον γνωριζεις?
Υπαρχει λογος γι αυτο ρωταω αν θες απαντας βεβαια!

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.110
patra
grdane.blogspot.com
τον εκτροφέα????
εμενα 2,5 km μακρυα του, προ 14 ετίας ασχολήθηκα με γερμ. ποιμενικούς και ειχα συζητησει αρκετά μαζί του ( τον πατερα).....

sotos1

Active Member
26 Φεβρουαρίου 2010
38
6
τον εκτροφέα????
εμενα 2,5 km μακρυα του, προ 14 ετίας ασχολήθηκα με γερμ. ποιμενικούς και ειχα συζητησει αρκετά μαζί του ( τον πατερα).....
Τι γνωμη εχεις για το εκτροφειο?
Στειλε μου pm αν θελεις!

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.110
patra
grdane.blogspot.com
δεν χρειαζεται σε πμ....
οπως ειχα πει και στην αρχη του τοπικ... ( εδώ ή σε άλλο???) το θεωρώ πολύ καλό με πολυ καλα σκυλια....
και η οικογενεια ( νομιζω οτι τα τελευταια χρονια εχει αναλαβει ο υιος...)γνωστες κι εκπαιδευτες ταυτοχρονα αρα θα βοηθησουν πολυ περισσοτερο...
ο στελιος με τον αδαμ ειναι σιγουρα το ζωντανό παραδειγμα....

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Ναι εχει αδεια εκτροφειου και οπως ειπες Πετρο λειτουργει παρα πολλα χρονια και ως εκτροφειο και ως εκπαιδευτηριο!
Το ειχε ο πατερας και τωρα το εχει ο γιος που ενδιαφερεται υπερβολικα πολυ για αυτο που κανει!Εγω τουλαχιστον αυτο βλεπω και αυτο λαμβανω!
Για τα παραπανω θηλυκα που βλεπεις δεν γνωριζω περισσοτερα!

@sotos1 υποκειμενικα θα σου πω οτι τα σκυλια του ειναι ενα και ενα!Αψογα και μου εχουν αφησει αριστες εντυπωσεις!Να συμπεριλαβεις οτι εψαχνα για 1,5 χρονο για τετοιο σκυλο!Το κυνηγαει και φαινεται!9,5 μηνων ειναι ο μικρος και προχωραμε αριστα μεχρι στιγμης!Ο μικρος αρχιζει να στρωνει χαρακτηρα και ειναι αψογος σε ολα του!Οπως εχω πει στο παρελθον,ειναι σαν να μην εχω σκυλο!Αυτο το λεω ασχετα με τον παραγοντα ιδιοκτητη(εμενα),οτι ψαχνει και ο ιδιος ο εκτροφεας τον παραγοντα "Χαρακτηρας"!Και οντως μεχρι στγμης τον ευγνωμονω που εχω κανει αυτην την επιλογη και την εμπιστοσυνη που μου εδειξε!Ολα τα πραγματα εξερτωνται στο πως τα πλησιαζεις!Αν εισαι ανθρωπος που θελει να ασχοληθει με αυτο θα εχεις και την συμπαρασταση του εκτροφεα,οχι μονο του δικου μου αλλα οποιουδηποτε εκτροφεα που θελει να βγαλει την "ποιοτητα" προς τα εξω!Σωτηρη πιστεψε με τα λεφτα μπορει να ειναι σοβαροτατος παραγοντας δε λεω αλλα ρε φιλε θα παρεις εναν σκυλαρο με απιστευτο χαρακτηρα και 1002 αλλα παργματα που θα εκτιμησεις αμεσως!

+100000000000 τα λεφτα που εδωσα και τον αποκτησα και δεν μετανιωνω για τιποτα!

Αντικειμενικα, μπορεις να πας να δεις ο ιδιος τα σκυλια του απο κοντα και να μιλησεις!Ειναι πιστευω το καλυτερο!

Υ.Γ.: Συγγνωμη που απεχω λιγο τωρα τελευταια,λιγο οτι δεν εχω internet στο σπιτι διοτι το κοψα, λιγο οτι μας εφαγε η εξεταστικη και το τρεξιμο αστα να πανε!Παντως ο Αδαμ δεν βγαζει κιχ!

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.110
patra
grdane.blogspot.com
απέχεις από το φόρουμ?????
κοκκινη καρτα, στην γωνία με ενα πόδι κι αυριο με τον κηδεμόνα σου!!!!

φιλιά στον αδάμ!!!

sotos1

Active Member
26 Φεβρουαρίου 2010
38
6
μηπως πρεπει να δινουμαι και λογαριασμο τιωρα θα τονβγαζουμε βολτα τι ωρα θα τον ταιζουμε και δε ξερω τι αλλο για να μασ εμπιστευθη ο εκτροφεας?
Δηλαδη οποιος αγνωστος παει να παρει ενα σκυλο απο οποιοδηποτε εκτροφειο την πατησε!
Παντως αν κρινω απο τη φωτογραφια Αντικειμενικα λιγα λεφτα εδωσες 100000000000
Νατον χαιρεσε τον σκυλαρο σου παντωςειναι καταπληκτηκος!!!

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.110
patra
grdane.blogspot.com
όπως εσύ μπορείς να ρωτήσεις τα χιλια μύρια για να εμπιστευθεις τον εκτροφέα..... και να παρεις κουταβι του... άλλο τόσοέχει καθε δικαιωμα ο εκτροφέας να σε ρωτήσει τα χιλια μυρια για να σε εμπιστευθεί και να σου δώσει κουταβι του....

να σας διορθώσω λίγο...
αντικειμενικά έιναι καλό εκτροφείο επειδή το αποδεικνύουν τα κυπελλα, οι διακρισεις που εχει στο γραφειο του και μετα τόσα χρονια σίγουρα θα ειναι περισσότερα... όπως και τα σκυλια του σε καθημερινή βαση......

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.011
ΑΤΤΙΚΗ
Εννοείται ότι ο εκτροφέας που νοιάζεται για το που πάνε τα κουτάβια θα ξεψαχνίσει το ποιόν του κάθε υποψήφιου ιδιοκτήτη.
Και βεβαίως να τον ρωτήσει για τις προθέσεις του όσον αφορά την βόλτα,για το τάισμα, για το που θα μένει το σκυλί , απο ποιά άτομα αποτελείται η οικογένεια ..........κλπ. κλπ.
Αλλιώς θα είχε την λειτουργία ενός κουταβέμπορα ή ενός πετ-σοπά που ενδιαφέρεται μόνο να πουλήσει το κουτάβι και τίποτα άλλο.

sotos1

Active Member
26 Φεβρουαρίου 2010
38
6
εγω παντως δεν εχω χρονο εναμιση χρονο να ψαχνω για σκυλο και στο κατω κατω γι αυτο παω σε εκτροφειο για να παρω καλο σκυλο και γι αυτο πληρωνω αλλιως παιρνω ενα ημιαιμο τζαμπα.
Οσο για τα κυπελα σχετικο ειναι αν ο σκυλος στην κατηγορια ηταν μονος του....ηταν 2 η3 σκυλια τι παει ναπει....
εμενα παντωσ κανενας δε με ρωτησε που θα ζησει το σκυλι η οχι ολοι να πουλησουν θελουν και καλα κανουν κατα τη γνωμη μου, το θεμα ειναι να εκτρεφουν καλα σκυλια και οχι η τιμη να πηγαινει κατα ποσο το προσεχης η οχι!
Δηλαδη αν το σκυλι εχει ελατωμματα παρτο και καντο οτι θες και αν ειναι καλο να το σκεφτεται να σου το εμπιστευθει...και τα δυο σκυλια ειναι και χρειαζονται την ιδια αγαπη....

Στελιο συγνωμη που σου χαλασα το ποστ σου αλλα το πηγε η κουβεντα....

Last edited:

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Γιατί δεν έχεις ενάμισυ χρόνο να ψάξεις για σκύλο. Σκέφτεσαι να εγκαταλείψεις το μάταιο τούτο κόσμο?!

sotos1

Active Member
26 Φεβρουαρίου 2010
38
6
Γιατί δεν έχεις ενάμισυ χρόνο να ψάξεις για σκύλο. Σκέφτεσαι να εγκαταλείψεις το μάταιο τούτο κόσμο?!
καλο!χαχα