Ναι εχει αδεια εκτροφειου και οπως ειπες Πετρο λειτουργει παρα πολλα χρονια και ως εκτροφειο και ως εκπαιδευτηριο!
Το ειχε ο πατερας και τωρα το εχει ο γιος που ενδιαφερεται υπερβολικα πολυ για αυτο που κανει!Εγω τουλαχιστον αυτο βλεπω και αυτο λαμβανω!
Για τα παραπανω θηλυκα που βλεπεις δεν γνωριζω περισσοτερα!
@sotos1 υποκειμενικα θα σου πω οτι τα σκυλια του ειναι ενα και ενα!Αψογα και μου εχουν αφησει αριστες εντυπωσεις!Να συμπεριλαβεις οτι εψαχνα για 1,5 χρονο για τετοιο σκυλο!Το κυνηγαει και φαινεται!9,5 μηνων ειναι ο μικρος και προχωραμε αριστα μεχρι στιγμης!Ο μικρος αρχιζει να στρωνει χαρακτηρα και ειναι αψογος σε ολα του!Οπως εχω πει στο παρελθον,ειναι σαν να μην εχω σκυλο!Αυτο το λεω ασχετα με τον παραγοντα ιδιοκτητη(εμενα),οτι ψαχνει και ο ιδιος ο εκτροφεας τον παραγοντα "Χαρακτηρας"!Και οντως μεχρι στγμης τον ευγνωμονω που εχω κανει αυτην την επιλογη και την εμπιστοσυνη που μου εδειξε!Ολα τα πραγματα εξερτωνται στο πως τα πλησιαζεις!Αν εισαι ανθρωπος που θελει να ασχοληθει με αυτο θα εχεις και την συμπαρασταση του εκτροφεα,οχι μονο του δικου μου αλλα οποιουδηποτε εκτροφεα που θελει να βγαλει την "ποιοτητα" προς τα εξω!Σωτηρη πιστεψε με τα λεφτα μπορει να ειναι σοβαροτατος παραγοντας δε λεω αλλα ρε φιλε θα παρεις εναν σκυλαρο με απιστευτο χαρακτηρα και 1002 αλλα παργματα που θα εκτιμησεις αμεσως!
+100000000000 τα λεφτα που εδωσα και τον αποκτησα και δεν μετανιωνω για τιποτα!
Αντικειμενικα, μπορεις να πας να δεις ο ιδιος τα σκυλια του απο κοντα και να μιλησεις!Ειναι πιστευω το καλυτερο!
Υ.Γ.: Συγγνωμη που απεχω λιγο τωρα τελευταια,λιγο οτι δεν εχω internet στο σπιτι διοτι το κοψα, λιγο οτι μας εφαγε η εξεταστικη και το τρεξιμο αστα να πανε!Παντως ο Αδαμ δεν βγαζει κιχ!