Το αν είναι ο σκύλος ισορροπημένος οφείλεται σε μεγάλο ποσοστό κ στην εκτροφή. Αν από εκεί θεωρήσουμε ότι είμαστε οκ, τότε όσα περισσότερα γνωρίσει ο σκύλος στη ζωή του κ έρθει σε επαφή, τόσο καλύτερη κ πιο ολοκληρωμένη αντίληψη θα αποκτήσει.Άρα διαφωνείτε στο να μην έρχεται σε επαφή με αλλα σκυλια;!Για την ακρίβεια του είπα ότι έρχεται ο αδερφός της και παίζουν και μου λέει όταν έρχεται θα την κλείνεις στο crate της!Δε ξέρω πραγματικά προβληματιστηκα!Ο εκτροφεας τα έχει όλα μαζι οπότε μαθαίνουν απο μικρα την παρουσία άλλων σκυλων!Μου είχε πει όμως ότι η μικρη τσακωνοταν με τις αδερφές της..Η φυλη της με προβληματίζει και το σκέφτομαι ίσως υπερβολικά,αλλα θέλω ένα ισορροπημένο και χαρούμενο ζώο..
Αν δεν εμπιστεύεσαι τον τωρινό εκπαιδευτή -αν κ πιστεύω ότι θα είχε λόγο να σου πει να μπαίνει στο crate της (σου είπε ποιος είναι ; )- τότε απευθύνσου σε άλλον.
Εγώ στη θέση σου θα συζητούσα μαζί του, αφού προβληματίστηκες με όσα σού είπε, είναι κ ο 1ος σου σκύλος αν δεν κάνω λάθος, οπότε θα χρειαστείς έναν άνθρωπο να σου τεκμηριώνει όσα σού λέει να κάνεις κ να αναλύετε πολύ τα θέματα που αφορούν στο το σκύλο σου κ στην εκπαίδευσή του.
Πες του τι θες από το σκύλο σου, κ κατευθυνθείτε προς εκείνο το στόχο.
Last edited: