καπως το διαβασα αυτοο τύπος με το μεγάλο φύλλο
Ναι ναι αγώνα για το αν θα φάει το περισσότερο φαγητό η μπετονιέρα...χαχαχαααχαχαΜασάζ να χαλαρώσουν οι μυς πριν την πετάξεις στο pit για αγώνα, έτσι;;;; Καταγγελία τωρα!!!!
Φοβάμαι να τη ζυγίσω πλέον...δυστυχώς μετά τη στείρωση αρκετά παραπάνω(βοηθάει και η "γιαγιά" σε αυτό)Πόσα κιλά είναι το κορίτσι??
Κάθε μια έχει τη χάρη της...Αχχαχα καταλαβαίνω... Έχω κ εγώ μια γιαγιά που βοηθάει τον δικό μου ! Είναι κούκλα παντως, είναι λίγο πιο ομορφη από την ροζι
Πές μου οτι εσυ ειδικά έπεσες απο τα σύννεφα....χαχαχαχαχαχαχαχχαχαα τι σουργελο
Οπωσδήποτε, αλλά άνθρωποι είμαστε, αδυναμίες έχουμε, και μπορεί να ταραζόμαστε που έχουμε να δούμε φωτογραφία απ' τον Οκτώβρη (στον @sake αναφέρομαι και μόνο, μη νομίζεις )Κάθε μια έχει τη χάρη της...
Ποσο σε νιώθω με το δεκατιανό να ήξερες...ΧαχαχαχαχαχαΟπωσδήποτε, αλλά άνθρωποι είμαστε, αδυναμίες έχουμε, και μπορεί να ταραζόμαστε που έχουμε να δούμε φωτογραφία απ' τον Οκτώβρη (στον @sake αναφέρομαι και μόνο, μη νομίζεις )
Πριν μερικούς μήνες με παίρνει τηλέφωνο έξαλλη μάνα στη δουλειά, γιατί έφαγα το τελευταίο παξιμάδι και τι θα φάει τώρα στο παιδί για δεκατιανό... #diaita_tha_se_taizoume_mexri_na_skaseis
(Και δεν ήθελε καν σκύλο )