καπως το διαβασα αυτοο τύπος με το μεγάλο φύλλο
Ναι ναι αγώνα για το αν θα φάει το περισσότερο φαγητό η μπετονιέρα...χαχαχαααχαχαΜασάζ να χαλαρώσουν οι μυς πριν την πετάξεις στο pit για αγώνα, έτσι;;;; Καταγγελία τωρα!!!!![]()
Φοβάμαι να τη ζυγίσω πλέον...δυστυχώς μετά τη στείρωση αρκετά παραπάνω(βοηθάει και η "γιαγιά" σε αυτό)Πόσα κιλά είναι το κορίτσι??![]()
Κάθε μια έχει τη χάρη της...Αχχαχα καταλαβαίνω... Έχω κ εγώ μια γιαγιά που βοηθάει τον δικό μου ! Είναι κούκλα παντως, είναι λίγο πιο ομορφη από την ροζι![]()
Πές μου οτι εσυ ειδικά έπεσες απο τα σύννεφα....χαχαχαχαχαχαχαχχαχαα τι σουργελο![]()
Οπωσδήποτε, αλλά άνθρωποι είμαστε, αδυναμίες έχουμε, και μπορεί να ταραζόμαστε που έχουμε να δούμε φωτογραφία απ' τον Οκτώβρη (στον @sake αναφέρομαι και μόνο, μη νομίζειςΚάθε μια έχει τη χάρη της...![]()
Ποσο σε νιώθω με το δεκατιανό να ήξερες...ΧαχαχαχαχαχαΟπωσδήποτε, αλλά άνθρωποι είμαστε, αδυναμίες έχουμε, και μπορεί να ταραζόμαστε που έχουμε να δούμε φωτογραφία απ' τον Οκτώβρη (στον @sake αναφέρομαι και μόνο, μη νομίζεις)
Πριν μερικούς μήνες με παίρνει τηλέφωνο έξαλλη μάνα στη δουλειά, γιατί έφαγα το τελευταίο παξιμάδι και τι θα φάει τώρα στο παιδί για δεκατιανό... #diaita_tha_se_taizoume_mexri_na_skaseis
(Και δεν ήθελε καν σκύλο)