Ευχαριστώ για τις νομικές συμβουλές. Με χαμόγελο τις δέχομαι. Δεν εχω τι άλλο να φορέσω!Γενικά είστε πολύ επιθετική ανάμεσα σε ανθρώπους που αγαπανε τα σκυλιά και προσπαθούν να συνεισφέρουν στους σωστούς τρόπους αποκτησης και ανατροφής ενός σκύλου.
Ομολογουμένως ούτε εγώ διάβασα κάπου για δυσπλασία αλλά πιστεύω ότι αν δεν υπάρχει το γονίδιο πρέπει να καταβάλεις τεράστια προσπαθεια για να την δημιουργήσεις.
Στα λοιπά περί νομικών κινήσεων θεωρώ ότι ως δικηγόρος θα έπρεπε να γνωρίζετε πως δεν έχετε να κερδίσετε κάτι.Και αν κερδίσετε θα σας κοστισει και σε χρονο και σε χρήμα και ίσως η εκβαση να είναι και αρνητικη .
Ως εκττοφεςα θεωρώ ότι μόνο χαμένη θα βγείτε.
Κλείστε τα στόματα με εκθέσεις διακρίσεις επαίνους και βελτίωση της φυλής σας
Σιγά σιγά σταματάω αδέρφια να απαντάω.
Όποιος θέλει να καταλάβει θα βρει τρόπο να το κάνει, όποιος θέλει να ανοίξει τους ορίζοντες του ομοίως.
Για όσους κράζουν κατά επάγγελμα δεν υπάρχει ελπίδα καμια. Αν ωστόσο κάποιος θέλει κάτι από μένα, διευκρίνιση, ανάλυση, άποψη (όλοι έχουμε από ότι βλεπω, μερικοί και νομική), συμβουλή, θα είμαι εδώ για σας αδέρφια, θα μάθω να χειρίζομαι
τα μηνύματα του φόρουμ & θα σας δεχθώ πρόθυμα. Τηλεφωνικά επίσης. Το σύμπαν της ελληνικής κυνοφιλιας γνωρίζει την προθυμία μου να συνδράμω σε ο,τι μπορώ. Αν στο εξής μείνει κάτι αναπάντητο δεν είναι επειδή κρύβομαι, απλα θεωρήστε οτι «ξέχασα το θερμοσίφωνα αναμμένο και πάω να τον σβήσω. Μεγάλη η διαδρομή μέχρι το σπίτι μου...»
Καλή καλή καλή σας μέρα!!!!
Last edited by a moderator: