Ουρολοίμωξη (τενοντίτιδα; )

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.868
7.436
Όποιος έχει εμπειρία, μπορείτε να μου πείτε τι κάνατε για επίμονες χρόνιες κακές ουρολοιμώξεις (συγκεκριμένα αν υπάρχει εμπειρία, ακόμα καλύτερα σε: Ψευδομοναδα, Πρωτέα) που έχουν κ αντίσταση στις αντιβιωσεις; (Και άνθρωποι αν το περάσατε μου κάνει: τι σας βοήθησε να το ξεπεράσετε; ) Κ επίσης πόσο καιρό δίνατε/παίρνατε αντιβίωση, σε τέτοιες χρόνιες ουρολοιμώξεις;

Κρανμπερρυ, d-mannose κ τέτοια συμπληρώματα δίνω, αλλά κ συγκεκριμένα προϊόντα που βοήθησαν επίσης με ενδιαφέρουν.

Επίσης αν έχει κάποιος εμπειρία από τενοντίτιδες στα σκυλιά ή γενικά ζημιά στους τένοντες, τους χόνδρους κ τους συνδέσμους (κάποιες αντιβιώσεις είναι διαβόητες ότι προκαλούν): πείτε μου συμπτώματα σε σκύλο (πίσω πόδια).

TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
1.043
1.100
28
ο ντελον περασε ψευδομοναδα αλλα οχι ουρολοιμωξη, ηταν οταν πρωτο εμφανιστηκε η πεμφιγα και ειχε ψευδομοναδα μεσα στο στομα και στη μυτη (οι πληγες προφανως μολυνθηκαν). εκανε αντιβιογραμμα και πηρε baytril για 3 μηνες. vetaminex & urinovet επισης.

• Like
Reactions: Estranged

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.868
7.436
ο ντελον περασε ψευδομοναδα αλλα οχι ουρολοιμωξη, ηταν οταν πρωτο εμφανιστηκε η πεμφιγα και ειχε ψευδομοναδα μεσα στο στομα και στη μυτη (οι πληγες προφανως μολυνθηκαν). εκανε αντιβιογραμμα και πηρε baytril για 3 μηνες. vetaminex & urinovet επισης.
3 μήνες σερί; Να κ εγώ αυτό διαβάζω για τις επίμονες ουρολοιμώξεις κ αυτά τα βακτήρια, ότι τις παίρνουν τις αντιβιωσεις μίνιμουμ 1 με 1,5 μήνα. Κ εμάς έχει 8 μήνες τώρα που μας το δίνει για 7-8 μέρες τη φορά! Και μετά από μερικές μέρες μέχρι κάνα 2 βδομάδες μαξ ξαναέχει ουρολοίμωξη.

Έχει τσακιστεί το σκυλί, έχει κάνει κ απόστημα στην κύστη τώρα από την τόση φλεγμονή! Κ αγκυλωνουν τα πόδια του απ' τον πόνο.

Γενικά βλέπω ότι οι απόφοιτοι κτηνιατρικής ΑΠΘ ακολουθούν όλοι τις ίδιες (αρκετά διαφορετικές) στρατηγικές από τους κτηνιάτρους στην Αθήνα. Δεν είναι η πρώτη φορά που το διαπιστώνω. Φφφ, ευχαριστώ.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.301
Μέλη
20.062
Νεότερο μέλος
Hroula