Συνεχίστηκαν με αυτή
Attachments
-
153,5 KB Προβολές: 155
Αναλυση για πιο λογο?Μαρια (αφου μαθαμε που μαθαμε το ονομα σου ) μπορεις να ανεβασεις και τις ακτινες; αν θελεις, σε καλη αναλυση.
πες μου αληθεια τωραΜε την εκτροφέα σας που μας έγραψε οτι θέλει να βοηθήσει το σκύλο σας μιλήσατε;Την ενημερώσατε;
Ειλικρινά;;Ναι θα την ενημέρωνα για τα ευρήματα γιατι ειναι σκυλί της...τώρα για το τι σχέση θα είχαμε μετα δε μπορώ να σου εγγυηθώ..εξαρτάται απο πολλούς παράγοντες!Δε θέλω να κρίνω καμία πλευρά γιατι ίσως δεν ξέρω όλα τα δεδομένα με λεπτομέρειες..πες μου αληθεια τωρα
μετα απο ολα αυτα εσυ θα μιλαγες μαζι της;;;
Λες να μή τα δεί;Ειλικρινά;;Ναι θα την ενημέρωνα για τα ευρήματα γιατι ειναι σκυλί της...τώρα για το τι σχέση θα είχαμε μετα δε μπορώ να σου εγγυηθώ..εξαρτάται απο πολλούς παράγοντες!Δε θέλω να κρίνω καμία πλευρά γιατι ίσως δεν ξέρω όλα τα δεδομένα με λεπτομέρειες..
βρε αργυρω εδω εβγαλε 30 ατομα ηλιθιαΕιλικρινά;;Ναι θα την ενημέρωνα για τα ευρήματα γιατι ειναι σκυλί της...τώρα για το τι σχέση θα είχαμε μετα δε μπορώ να σου εγγυηθώ..εξαρτάται απο πολλούς παράγοντες!Δε θέλω να κρίνω καμία πλευρά γιατι ίσως δεν ξέρω όλα τα δεδομένα με λεπτομέρειες..
Δεν είπα αυτο...απλά αν την ενημέρωσε η ίδια μπας και βγει καμία άκρη για το σκυλί...Λες να μή τα δεί;
Ενδεχεται εγω, ή καποιος αλλος, να προτεινει στη @saras να τις δειξει σε καποιον χειρουργο/ορθοπεδικο απο ελλαδα ή εξωτερικο, για μια συπληρωματικη γνωμη. Βεβαια ο κτηνιατρος της @saras ειναι κορυφη αλλα λεμε. Δεν απαγορευεται να το συζητησει και με αλλους. Γιατι να μην φαινονται καλα λοιπον;Αναλυση για πιο λογο?
Πλάκα κάνουμε τώρα; εδώ υπήρξε η προτροπή (για να μην το γράψω αλλιώς και έχω θέματα νομικής φύσεως) εμμέσως για τουμπεκί ψιλοκομμένο.Ειλικρινά;;Ναι θα την ενημέρωνα για τα ευρήματα γιατι ειναι σκυλί της...τώρα για το τι σχέση θα είχαμε μετα δε μπορώ να σου εγγυηθώ..εξαρτάται απο πολλούς παράγοντες!Δε θέλω να κρίνω καμία πλευρά γιατι ίσως δεν ξέρω όλα τα δεδομένα με λεπτομέρειες..
Τουλαχιστον να επιστρεψει τα χρηματα αγορας του σκυλου, για να τα χρησημοποιησει η Μαρια για τα χειρουργεια! Αυτη η σχεση! Τιποτα παραπερα!βρε αργυρω εδω εβγαλε 30 ατομα ηλιθια
εγω δεν θα ενημερωνα,λογικα οι ιδιοι ρουφιανοι θα εχουν ηδη πει οτι ανεβασε τις ακτινες,αρα εμαθε ηδη
τι σχεσεις να εχεις;μιλαμε σοβαρα
ελα,πες μου οτι κανεις πλακα
Καταλαβα πως το λες αλλα!!!Σκυλος με Α...