παιδια να ρωτηξω και εγω κατι , μια απορια βρε αδερφε μετα απο τοσο καιρο , γιατι πρεπει κολλαμε στις εξετασεις δυσπλασιας αν θα ειναι πιστοποιημενες απο τον εκαστοτε κυνολογικο ομιλο και δε κολλαμε στην πιστοποιηση ολων των αλλων εξετασεων πχ DNA οφθαλμολογικες δερματολογικες και οτι αλλο χρειαζεται η καθε φυλη ? στις δευτερες μας φτανει η υπογραφη του υπευθυνου του εργαστηριου/ιατρειου, ενω στην δυσπλασια αμα δεν εχει σφραγιδα του καθε κοε δεν ειναι εγκυρες? και αμα ο γιατρος που ειναι συμβεβλημενος με τον κοε εχει μηχανηματα παλιας τεχνολογιας και ενας αλλος γιατρος που εχει τοπ μηχανηματα αλλα δεν συνεργαζεται με τον κοε , που θα πρεπει να παω αμα θελω να εχω μια σωστη γνωμη για το σκυλο μου, στον ΚΟΕτζη (νταξ νεος γηπεδικος ορος ) η στον αλλο? και μη μου πειτε οτι πηγαινε και στους δυο μια για τον κοε μια για εσενα , οχι δεν θα παρω και ουτε θα ταλαιπωρω τον σκυλο μου 2 φορες με ναρκωση και 2 φορες ακτινοβολια .Αμα παω στον μη συμβεβλημενο και κανω μια γεννα βαση των εξετασεων που μου εδωσε , αυτο με κανει λιγοτερο ηθικο απο καποιον αλλον που πηγε στον ΚΟΕτζη ? και ποιος ειναι ικανος να το κρινει αυτο?
-Δευτερη απορια , αμα παω απλα σε εναν γιατρο ο οποιος ειναι στην λιστα του ΚΟΕ και κανω τις εξετασεις αλλα δεν πληρωσω να γινουν επισημες , μειωνει την εγκυροτητα τους η την γνωματευση και κτηνιατρου?( την δικαιολογια τυπου οτι ο γιατρος θα ειναι πιο προσεκτικος επειδη θα ειναι του κοε την θεωρω χαζη γιατι θα ανταπανταγα με το επιχειρημα , γιατι να παω σε ενα γιατρο που ειναι σοβαρος οποτε ,οπου και οταν θελει ?? για μενα τετοιος επαγγελματιας εξ'αρχης δεν ειναι σοβαρος. )
-Τριτη απορια , η σφραγιδα του ΚΟΕ στις ακτινες ποιον προστατευει κυριως? τον ασχετο που θα παει να αγορασει ενα σκυλο και εχει για οδηγο εναν τυφλοσουρτη που θα βρει και εδω στο φορουμ η' καποιον πιο ψαγμενο που ξερει τι να κοιταξει η' και τους δυο ? και γιατι να εμπιστευτω την σφραγιδα ενος οργανισμου ο οποιος δεν εχει σα κανονα για να αναγνωριζει γεννες , την υπαρξη εξετασεων και γενικα δεν ειναι πιο αυστηρος στα κριτηρια του ?
δε λεω καλοι οι κανονες και οι οδηγιες αλλα αμα επικεντρωθουμε πολυ σε αυτες πολλες φορες χανουμε το δασος και μας μενει το δεντρο .