Απέναντι ? με τίποτα είμαι λατρης του σκύλουΑπό που προκύπτει αυτό που λέτε; Δηλαδή οτι η ύπαρξη εξετάσεων από επωνύμους διακεκριμένους ορθοπεδικούς, «δε λέει κάτι»;
Σε ποιόν να πει;
Και στο ότι ο εκτροφέας πρέπει από ηθικό χρέος να κάνει οτι υπαγορεύει η ηθική του και όχι αυτό που υποχρεούται που διαφωνήσαμε; Μα όσα σας περιέγραψα ως στάση ζωής μου ως εκτροφέας και ως κινήσεις σαφώς και υπερβαίνουν τις υποχρεώσεις μου. Ελπίζω μα το κατανοείτε οτι δεν είμαστε απέναντι έτσι;
Ας πχ πάρουμε σαν παράδειγμα ότι πχ το μέλος που άνοιξε το θέμα είναι λάθος ή από τον πόνο που έχεις όταν πονάει ο σκύλος σου ή κακοπροαίρετα για λόγους που μόνο αυτό ξέρει.
Εσείς θα είχατε προστατευτεί αν είχατε σφραγισμένα pd και μαζί με εσάς και ο όμιλος της φυλής που αγαπάτε και ο Σύλλογος ερασιτεχνών εκτροφέων.
Η ύπαρξη εξετάσεων από διακεκριμενους ορθοπεδικούς λέει πολλά αλλά δεν μπορεί να εξασφαλίσει οτι εξετάστηκε ο σκύλος που δηλώθηκε.
Είσαστε χρόνια στον χώρο τα έχετε ακούσει φαντάζομαι όπως ακούγονται συνέχεια και εδώ.
Ο μόνος τρόπος για να ξεχωρίσουν τα ξερά από τα χλωρά είναι τα χλωρά να έχουν κανόνες και να μην αφήνουν καμμια χαραμάδα για να τους αμφισβητήσουν.
Πραγματικά γράφω καλοπροαίρετα , είπα δεν σας ξέρω, και στην πραγματικότητα ο λόγος που γράφω δεν είναι η "διαμάχη" σας με το μελος . Ούτε για να σας μειώσω σαν εκτροφέα.
Αγαπάω τον σκύλο όπως φαντάζομαι και ελπίζω και εσείς , αγαπάω την Ελληνική εκτροφή και είμαι απο αυτούς που την υποστηρίζουν με φανατισμό και ελπίζω παντα στο καλυτερο.