2 σκυλια ποια τροφη οικονομικη?

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
www.giokobullmastiffs.com
Ποια σκυλακια λυπασε που ειναι ελευθερα και οχι φυλακισμενα στους 4 τοιχους?
Και οσο για τους χωριατες (εσεις εχετε φοβερο επιπεδο) εχουν σκυλια εδω και δεκαετιες και ξερουν πολυ περισσοτερα μονο και μονο απο εμπειρια .

Και ειπα το Γ.Π. μου το εκαναν δωρο .
δηλαδη ο μπαμπας μου που εχει αμαξι εδω και 30 χρονια ξερει περισσοτερα απο εναν μηχανικο αυτοκινητων που ασχολειται 3 χρονια ή οδηγαει καλυτερα απο τον σουμαχερ μονο και μονο λογω εμπειριας; frank αυτα που λες ουτε 5χρονο παιδι δεν τα ισχυριζεται

Μιχαελα

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2009
412
0
Και να πω και κατι αλλο που ειχα παρατηρηση .
Καποιο αλλο παληκαρι απεκτησε εναν σκυλο και ζητησε την συμβουλη σας και του επιτεθηκατε με ασχετα ποστ οπως τωρα και εμενα χωρις λογο και αιτια .Την τριχα την κανεται τριχια, μαλλον τελικα το φορουμ ειναι ενα πεδιο μαχης και οχι συζητησης,και οποιος εχει αντιθετη αποψη και η οποια δεν κανει κακο στα ζωα ειναι ασχετος ανιδεος χωριατης. Μαλλον υπαρχη κλικα και εδω δυστυχως.
αήθεια ειναι προσβολη να εισαι χωριατης?ωχ ευχαριστω για την ενημερωση..:confused::confused:

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Μαλλον εκεινη δεν ηθελε...
Με τίποτα...να χιονίζει έξω...και αυτη μέσα στη τρελλή χαρά να κάνει γιουβαρλάκια...
΄Και να φωνάζω εγώ σαν τη "κατίνα-μάνα"...
"Εεεελα μέσα αγάπη μου..θα παγώσει το μωρό μου"...και αυτη καμία αντίδραση...:)

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
frank αυτα που λες ουτε 5χρονο παιδι δεν τα ισχυριζεται
Σωπα καλε! Που ειδες εσυ το 5χρονο???:paja1::maria::D

ΤΣΑΜΠΑ τα λετε.
Δεν εχει τιποτα καλο η tv, αλλιως...:D

Εγω σταματαω να ασχολουμαι. Γιατι ΟΝΤΩΣ πανε ολα στον βρόντο.

αήθεια ειναι προσβολη να εισαι χωριατης?ωχ ευχαριστω για την ενημερωση..:confused::confused:
Ναι ρε!Νοιωσε ασχημα αν εισαι απο χωριο! ΤΩΡΑ! χαχαχα

Καλα εσυ μιχαελα εισαι και πολυ καραγκιοζης
Ννναι...

frank

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2010
50
0
Τελικα η διαφωνια μας ειναι οτι πρεπει τα σκυλια να ζουν στα σπιτια,,ευτυχως που μου το ειπατε απο αυριο ολα τα σκυλια μεσα,

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Εγω δεν θα πω πολλά..πιστεύω ότι τα σκυλιά πρέπει να είναι μαζί με το αφεντικό τους...τώρα, αν μένουν έξω...για μένα δεν είναι πρόβλημα, (βέβαια εξαρτάται και τη φυλή πάντα)...αρκει ο ιδιοκτήτης να ασχολείται μαζί τους αρκετά.
Και ναι, υπαρχουν φυλές που δεν τρελλαίνονται να ζούνε μέσα και προτιμάνε έξω...
Αυτο που χρειάζονται ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ όμως..είναι την ανθρώπινη επαφή...και σε αυτό είμαι κάθετη.
Από τη στιγμή που ο frank έχει φτιάξει ολόκληρη κατασκευή , την οποία μας περιέγραψε, και τα σκυλιά είναι προστατευμένα και άνετα...αν ασχολειται και μαζί τους πολύ...τότε που είναι το πρόβλημα?

Μιχαελα

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2009
412
0
Σωπα καλε! Που ειδες εσυ το 5χρονο???:paja1::maria::D

Δεν εχει τιποτα καλο η tv, αλλιως...:D

Εγω σταματαω να ασχολουμαι. Γιατι ΟΝΤΩΣ πανε ολα στον βρόντο.

Ναι ρε!Νοιωσε ασχημα αν εισαι απο χωριο! ΤΩΡΑ! χαχαχα

Ννναι...
παει δεν ξαναμιλαω σε παπουδες:(:(
εχει x factor λεμεεε
ψηφιζουμε σταυρο ετσι:D:D
ειμαστε λιγο off η ειναι ιδεα μου..

Μιχαελα

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2009
412
0
Τελικα η διαφωνια μας ειναι οτι πρεπει τα σκυλια να ζουν στα σπιτια,,ευτυχως που μου το ειπατε απο αυριο ολα τα σκυλια μεσα,
αυτο το πηγαινες για αστειο?να ξερουμε να γελασουμε αν ειναι..

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
τότε που είναι το πρόβλημα?
Στο οτι παει να εξιδανικευσει τον δικο του τροπο και να τον παρουσιασει ως ''φυση'' του σκυλου.

Ουτε εγω εχω προβλημα αν γινονται αυτα
Από τη στιγμή που ο frank έχει φτιάξει ολόκληρη κατασκευή , την οποία μας περιέγραψε, και τα σκυλιά είναι προστατευμένα και άνετα...αν ασχολειται και μαζί τους πολύ...τότε που είναι το πρόβλημα?
Το ειπα και στην αρχη οτι δεν θεωρω λαθος το να ζει εξω ο σκυλος υπο προυποθεσεις.

frank

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2010
50
0
Ευτυχως που 5 παιδια απαντησαν σε αυτο που ρωτησα στο πρωτο ποστ γιατι μετα τα καναμε σαλατα.

Μπραβο βρε Κατερινα ωραια τα λες και ετσι ειναι, εγω αφιερωνω πολλες ωρες με τα σκυλια μου.

frank

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2010
50
0
Και με ολους που διαφωνησα παντα με γνωμονα το καλο των σκυλιων μας ,και για να δειτε και το επιπεδο μου:) σας καλω να ερθετε για καφε και να δειτε απο κοντα πως τα εχω τα σκυλια και εαν ειναι χαρουμενα.

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Δεν υπάρχει σκύλος που είναι χαρούμενος που το αφεντικό του ΔΕΝ τον θέλει στη φωλιά του. Δεν πιστεύω πως ξέρεις τι θα πει χαρούμενος σκύλος.

Είναι ΑΦΥΣΙΚΟ για τον σκύλο σου να μην τον θέλεις. Δεν το καταλαβαίνει. Συχνά μειώνεται η αυτοπεπίθησή τους σε βαθμό που είναι άχρηστοι για δουλειά.

Όσοι σιχαίνεστε τους σκύλους σας, ΠΕΙΤΕ το! Δεν είναι ντροπή! Πολύ άνθρωποι έχουν το ίδιο πρόβλημα!

Μην μου λέτε πως ο σκύλος είναι καλά πάντως, κι ούτε πως έχετε δεθεί μαζί του κι ιδιαίτερα.

Frank,
Δεν χρειάζεται να τους δω. Ξέρω σκύλους που είχαν τα ΠΑΝΤΑ και το μόνο που τους έλειπε ήταν η φωλιά της οικογένειας (έστω λίγο καθημερινά, να ξέρουν πως είναι δεκτά μέλη της αγέλης).

Μπορεί να σου φαίνονται καλά, αλλά σου υπόσχομαι πως αν τους πάρω θα το ξεπεράσουν σε 7 ημέρες το πολύ. Κι αν έρθεις να τα πάρεις από μένα ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ μαζί σου.

Σε 7 ημέρες θα έχουν την αγέλη που εσύ τους αρνείσαι.
Θα είναι πια πλήρης !

@ Katerina. Μην συγκρίνεις ανόμοια πράγματα (τον σκύλο σου που προτιμούσε έξω). Κι εγώ έχω σκύλο που προτιμά έξω (και οι δύο προηγούμενοι που είχα το ΙΔΙΟ ήταν!).

Δεν τους απαγόρεψα ποτέ όμως να μπαίνουν μέσα. Και έμπαιναν κάθε μέρα για λίγο (30 λεπτά, 1 ώρα) και έξω πάλι. Αυτό δεν είναι το ίδιο (είναι μάλλον το ΑΝΤΙΘΕΤΟ από αυτό που κάνει ο Frank και οι φίλοι του στο χωριό).

Όσο για τα χωριά της Ελλάδος, θα μπορούσα να γράψω ΤΟΜΟΥΣ για τις κοτσάνες που κάνουν οι "γνώστες" εκεί.

Και η πλάκα είναι πως ο Frank θεωρεί εμάς ξερόλες!

Ας είσαστε τουλάχιστον αληθινοί. Μην λέτε άλλα ενώ εννοείτε άλλα. Σιχαίνεσαι τους σκύλους σου;
Δεν μπορείς την τρίχα;
Δεν σε αφήνει η μαμα να τους βάλεις μέσα;

Δεκτό! Μην μου λες εμένα πως το κάνεις για το καλό τους γιατί αν έχεις δίκιο τότε σχεδόν ΟΛΑ τα βιβλία περί εκπαίδευσης, ΟΛΟΙ οι εκπαιδευτές και ΟΛΟΙ που δουλεύουν με σκύλους κάνουν λάθος!

Αν έχεις δίκιο, τότε είναι σαν να μου λες πως η γη είναι επίπεδη απλά δεν το έχουν καταλάβει οι επιστήμονες!

Ο σκύλος δεν δένεται μαζί σου σωστά αν δεν τον δεχτείς στο σπίτι (έστω ως επισκέπτη!). Αυτό το ΓΕΓΟΝΟΣ είναι που κάνει τα καλύτερα αστυνομικά τμήματα ανά τον κόσμο να δίνουν σκύλο σε μπάτσο/χειριστή ΜΟΝΟ αν θα μπορεί να το παίρνει σπίτι του το βράδυ.

Εσένα δηλαδή δεν θα σου επέτρεπαν να έχεις μπατσόσκυλο αν ήσουν αστυνομικός. Ο σκύλος θα δούλευε πολύ καλύτερα με κάποιον ΑΛΛΟΝ, που δεν τον "σνόμπαρε" και που του έδινε έστω λίγα λεπτά στοργής κάθε βράδυ (ΧΩΡΙΣ να δουλεύει, απλή αγάπη τζάμπα). Με εκείνον θα μιλάγανε με τα μάτια σε λίγους μήνες. Για εκείνον ο σκύλος θα δούλευε πιο καλά, ΚΑΙ πολύ πιο σκληρά (και σε αντίξοες συνθήκες)... και για περισσότερα χρόνια !

Βέβαιο στο δικό σου χωριό μπορεί να ξέρουν καλύτερα...

Last edited:

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Εννοείται ότι οι σκύλοι θα πρέπει να τους επιτρέπεται να μπάινουν μέσα όταν θέλουν...έστω και για λίγο.
Σε αυτο συμφωνώ 100%..

Μιχαελα

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2009
412
0
μα μονο ετσι θα νοιωθουν μελη της οικογενειας..ειναι απαραδεκτο να τα εχεις απομονωμενα εξω..ολυ ωραιο ποστ dr. zivago