2 σκυλια ποια τροφη οικονομικη?

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
ειμαι σιγουρος οτι τα σκυλια των περισσοτερων απο εδω μεσα " ακουνε " καλυτερα τα αφεντικα τους απο τους αλλους που δεν αφησαν να τους " καβαλησουν " η σιβαγκο σου εδωσε σαφη επειχειρηματα , αν θες το καταλαβαινεις

χωρις αυτο να σημαινει οτι τα σκυλια τους τα εχουν πανω απο ολα

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Το οτι ΟΛΟΙ εχουμε αδικο σε ΟΛΑ και εσυ εχεις δικιο δεν σε βαζει σε σκεψεις ? Εγω θα ειχα αρχισει να το ψαχνω στην θεση σου.

Και χεσε εμας. Η Dr.Zhivago ειναι εκπαιδευτρια. Κοιτα να κερδισεις τιποτα απο την συζητηση κ να μαθεις γιατι θεωρεις πως τα ξερεις ολα.
Ο Νικος σου παρέθεσε βιντεο με το πως ειναι η φυση/χαρακτηρας του Γερμανικου Ποιμενικου ,ενος σκυλου εργασιας (ο ΛΟΓΟΣ για τον οποιο εκτράφηκε). Εσυ νομιζεις πως ειναι ''φυλακας'' και θα σου φυλαει τα παρτερια και τις αυλες.

δεν σημαινει οτι πρεπει να μας καβαλησουν κιολας και να τα εχουμε πανω απο ολα.
Εσυ δλδ τωρα τα εχεις...''στρωμενα'' ε? Πςςςςςς...:paja1:

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
για τα αγιου βερναρδου δεν ξερω τι χαρακτηρα εχουν αλλα αν και ο Γερμανικος ποιμενικος ζηταει να μεινει εξω και οχι μεσα μαζι σου κατι δεν θα εχεις κανει καλα στην μεταξυ σας σχεση
Επειδη είχα Αγίου Βερνάρδου...δεν είναι σκυλιά που θέλουν να είναι μέσα στο σπίτι.
Η δικιά μου όσο ήταν κουτάβι...ήταν πάνω στα κρεβάτια...στους καναπέδες.
Με το που μεγάλωσε, λες και τη τσίμπησε μύγα τσε τσε...και δεν ήθελε ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να μένει μέσα στο σπίτι.
Έμπαινε για 5 λεπτά μετρημένα...και λύσσαγε να βγει έξω.
Εγω, δε μέσα στη στεναχώρια που δεν ήθελα νά είναι μεσα μαζί μας...:(:( Με το ζόρι την 'εβαζα..αλλά...άντε να κάνεις καλά ένα σκύλο 70 κιλά...:D:D

frank

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2010
50
0
5 ατομα αντε 10 υποστιριζεται οτι πρεπει τα σκυλια να ζουν μεσα στο σπιτι και ολοι οι φιλοι εδω στο χωριο που το συζητησα και εχουν στην κατοχη τους σκυλια να μην πω πως σας χαρακτηρησαν :D:D:D

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
των οποιων οι κυνολογικες εμεπειρειες ειναι ποιες ; περα απο το να τα ταιζουν και να πανε για κυνηγι

για να ξερουμε αν πρεπει να λαβουμε υπ'οψην μας τον χαρακτηρισμο που δεν λεγεται

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
των οποιων οι κυνολογικες εμεπειρειες ειναι ποιες ; περα απο το να τα ταιζουν και να πανε για κυνηγι
Και εγω θελω να το μαθω αυτο παρακαλω.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Frank έχεις αρχίσει από ώρα και το χάνεις το δίκιο σου. 5-10 κάνουν τον κόπο και ασχολούνται μαζί σου και σου απαντάνε και άλλοι 105 απλά παρακολουθούν και δεν συμμετέχουν. Και αυτοί που συμμετέχουν είτε σου αρέσει είτε όχι, μπορεί και να ξέρουν περισσότερα από εσένα και όλο το χωριό μαζί. Αν θέλουν οι φίλοι σου, ας μπουν στο φόρουμ να μας πουν τις γνώμες τους. Αλλιώς ας κρατήσουν τους χαρακτηρισμούς για τους εαυτούς τους.

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
www.giokobullmastiffs.com
5 ατομα αντε 10 υποστιριζεται οτι πρεπει τα σκυλια να ζουν μεσα στο σπιτι και ολοι οι φιλοι εδω στο χωριο που το συζητησα και εχουν στην κατοχη τους σκυλια να μην πω πως σας χαρακτηρησαν :D:D:D
Καταρχην ειναι αναλογως και με τη ρατσα ειδες την εμπειρια της κατερινας με του αγ.βερναρδου. Αυτο που λες για τους συγχωριανους σου δεν τιμα ουτε εσενα ουτε αυτους και το θεωρω απλα αναδρο και αναξιοπρεπες. Δηλαδη καθονται καποιοι ανθρωποι και σου λενε τη γνωμη τους και καλως βεβαιως λες και τη δικη σου και μετα απαντας λεγοντας για χαρακτηρισμους, φοβερο μορφωτικο και πολιτισμικο επιπεδο μπραβο

Μιχαελα

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2009
412
0
ε αν κρινω απο τους αλλους χωριατες καταλαβαινω την νοοτροπια σου και ειλικρινα δεν αξιζεις τον κοπο να ασχοληθουμε με σενα..για τα σκυλακια μονο λυπαμαι αλλα τι να κανεις?

solco

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2008
807
0
Syros Greece
www.caneguardiano.com
Παρολα αυτα, αν συνεχιστει αυτη η κουβεντα, μηπως θα επρεπε καποια ποστς απο καποιο σημειο και μετα, να μεταφερθουν σε νεο θεμα με νεο τιτλο?

frank

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2010
50
0
Ποια σκυλακια λυπασε που ειναι ελευθερα και οχι φυλακισμενα στους 4 τοιχους?
Και οσο για τους χωριατες (εσεις εχετε φοβερο επιπεδο) εχουν σκυλια εδω και δεκαετιες και ξερουν πολυ περισσοτερα μονο και μονο απο εμπειρια .

Και ειπα το Γ.Π. μου το εκαναν δωρο .

Μιχαελα

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2009
412
0
Και οσο για τους χωριατες (εσεις εχετε φοβερο επιπεδο) εχουν σκυλια εδω και δεκαετιες και ξερουν πολυ περισσοτερα μονο και μονο απο εμπειρια .

και ο παπους μου που εχει το σκυλι του στο χωριο εξω λεει οτι ξερει καλυτερα απο μενα..:cool::cool:λες?το χωριατης δεν ειναι προσβολη νομιζω..:confused::confused:οπως νοιωθει ο καθενας..

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com

Και η γιαγιά μου ήταν της ίδιας "σχολής" και της τα φόλιασαν όλα.

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Ενω τα δικα σου που ειναι φυλακισμενα σε ενα οικοπεδο κ απομονωμένα απο τους ανθρωπους τους ειναι καλυτερα? Πφφφφφφφ...:paja1:

Ε να ακους αυτους τοτε και καλη προκοπη.
Και εγω τον παππου μου ακουγα που ειχε καθε ελια και σκυλο απο κατω -ναι δεν λεω τα αγαπουσε:maria:.

Δεν με ενοχλει η αγνοια ,με ενοχλει η στενομυαλια.

zil

Well-Known Member
18 Φεβρουαρίου 2009
109
0
ειμαι και αθεη και δεν κανω και γυμναστικη οποτε χ@σ@ μεσα..:paja1::paja1:
[video=youtube;Ew22VLOOaE8]http://www.youtube.com/watch?v=Ew22VLOOaE8[/video]

Ποτε δεν ειναι αργα...Ο παππας και πιστευει και γυμναζεται :D:D:D

Last edited by a moderator:

frank

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2010
50
0
Και να πω και κατι αλλο που ειχα παρατηρηση .
Καποιο αλλο παληκαρι απεκτησε εναν σκυλο και ζητησε την συμβουλη σας και του επιτεθηκατε με ασχετα ποστ οπως τωρα και εμενα χωρις λογο και αιτια .Την τριχα την κανεται τριχια, μαλλον τελικα το φορουμ ειναι ενα πεδιο μαχης και οχι συζητησης,και οποιος εχει αντιθετη αποψη και η οποια δεν κανει κακο στα ζωα ειναι ασχετος ανιδεος χωριατης. Μαλλον υπαρχη κλικα και εδω δυστυχως.