2 σκυλια ποια τροφη οικονομικη?

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Α ,καλα...:paja1:

Που λετε, η Cibau ειναι μια καλη τροφη(απο συστατικα κ οτι εχω διαβασει) και οικονομικη. Συντηρησης ερχεται στα 35ευρω και λογικα η αναπτυξης θα πηγαινει στο 40αρι-40κατι.

frank

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2010
50
0
Το ειπα και πιο πριν αυτο, οτι η κουβεντα ξεφευγει αλλο ρωτησα αλλου παει η κουβεντα αλλα βρε μιχαελα μπωρεις να μου εξηγησεις κατι πολυ πολυ απλο....γιατι τα σκυλια εχουν νυχια και οχι παλαμες γιατι εχουν οσφρηση τελεια γιατι εχουν ουρα γιατι γαυγιζουν και δεν μιλανεεε....γιατι γιατι γιατι και τοσα γιατι ....τα εχουν ολα αυτα για το σαλονι σου ,γι αυτο ηρθαν στον κοσμο αυτο???

frank

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2010
50
0
Εχεις δικιο berna αυτο δεν οδηγει πουθενα οτι και να πω οτι και να μου πουνε, ο καθενας θα κανει αυτο που νομιζει πιο σωστο

jimmy58

Well-Known Member
16 Σεπτεμβρίου 2008
260
0
απλο ........γιατι αν ειχαν μιλια θα ελεγαν αφηστε με υσηχο μη μου βαφεται τα νιχια ροζ ,μη μου βαζεται μπλουζα,δε θελω παπα.....κλπ.κλπ.κλπ.χαχαχα......αφηστε με να παιξω στη φυση............

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
απο εδω μεσα κανεις δεν ξερω να βαφει τα νυχια των σκυλων του

απο εκει και περα κανε στον γερμανικο σου αυτο
[video=youtube;6e5cS0CxjBs]http://www.youtube.com/watch?v=6e5cS0CxjBs[/video]

[video=youtube;ylAbFn2dlro]http://www.youtube.com/watch?v=ylAbFn2dlro[/video]

αν θες να ειναι στο φυσικο του περιβαλλον εκπαιδευσε τον σκυλο σου σε αυτο που δειχνουν τα βιντεο που ειναι εργασια που δημιουργηθηκε ακριβως για την συγκεκριμενη φυλη απο αυτους που δημιουργησαν και την φυλη

για να μην εισαι ξερολας ομως πρεπει και να επαληθευεις τις γνωσεις σου το ειπαμε και πιο πανω

επεισης πες μου οταν πας το αγιου βερναρδου στον λοφο , αμα φυγεις ερχεται μαζι σου , παει στον κηπο ή μενει στο βουνο ;
θυμησου που παει για να καταλαβεις ποιο ειναι το φυσικο του περιβαλλον

σε αυτο θα ηθελα να μου απαντησεις και εσυ jimmy58

Last edited by a moderator:

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Να ρωτησω και εγω με την σειρα μου...
Απο ποτε η αυλη/κηπος/οικοπεδο ειναι η ''φυση'' στην οποια ανηκει ο σκυλος ?

frank

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2010
50
0
Ε ναι βρε παιδι μου το φυσικο περιβαλον του σκυλου ειναι το σπιτι του καθενος χαχαχα

frank

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2010
50
0
Νικο μου ερχεται οπου παω εγω χωρις καν να τον φωναζω αλλα δεν καταλαβαινω τι θες να πεις?

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Ε ναι βρε παιδι μου το φυσικο περιβαλον του σκυλου ειναι το σπιτι του καθενος χαχαχα
Αν εισαι υπερ του φυσικου περιβάλλοντος του σκυλου φιλε μου ,να πας να τον αφησεις σε βουνο να ζησει ελευθερος σε αγελη με αλλα ζωα,να κυνηγαει για να τραφει και να ζει οπως οι λυκοι. Οχι να τον μαντρωσεις,να τον ταιζεις ξηρα και να τον εχεις για ''φυλακα'' -γιατι πολυ απλα εναντιώνεσαι στην φυση του:p .
Οι παρομοιώσεις του κηπου με την φυση μονο παιδιαστικες ειναι κ τιποτα αλλο.

Μιχαελα

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2009
412
0
Νικο μου ερχεται οπου παω εγω χωρις καν να τον φωναζω αλλα δεν καταλαβαινω τι θες να πεις?
θελει να πει ανιδεε οτι εσυ εισαι το φυσικο του περιβαλλον και οχι η φυση

Μιχαελα

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2009
412
0
απλο ........γιατι αν ειχαν μιλια θα ελεγαν αφηστε με υσηχο μη μου βαφεται τα νιχια ροζ ,μη μου βαζεται μπλουζα,δε θελω παπα.....κλπ.κλπ.κλπ.χαχαχα......αφηστε με να παιξω στη φυση............
ποιος βαφει τα νυχια των σκυλιων του?:confused::confused:
ειναι οντως τραγικο να ντυσεις ενα τσιουαουα ενα γιορκσαιρ ενα μαλτεζ για να το προστατεψεις απο το κρυο.γουσταρει να τουρτουριζει ειναι βιτσιοζικα ζωα να αυτο θα ελεγαν..

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
ενταξει τα ρουχα στον σκυλο τις περισσοτερες φορες ειναι υπερβολη

ναι μεν τα μικροσωμα κρυωνουν περισοτερο αλλα δεν ειναι απαραιτητο για ολα

Μιχαελα

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2009
412
0
ενταξει τα ρουχα στον σκυλο τις περισσοτερες φορες ειναι υπερβολη

ναι μεν τα μικροσωμα κρυωνουν περισοτερο αλλα δεν ειναι απαραιτητο για ολα
κοιταξε δεν ειπα οτι ειναι απαραιτητο απλα το κανουμε για να τα προστατεψουμε απο το κρυο..τωρα να το ντυνεις το σκυλακι με φουστανακια και αλλα τετοια ναι οντως δεν υπαρχει λογος αλλα δεν βλεπω και γιατι να ενοχλειται το σκυλι..αν ενοχλειται θα το δειξει και θα του βγαλουμε τα ρουχα..

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Tζάμπα πήρες τον Γερμανικό Ποιμενικό.

Το ΠΙΟ πιθανό είναι να είναι ΠΟΛΥ καλύτερος φύλακας το Αγίου Βερνάρδου. Αλλά είσαι βιαστικός, τι να σου κάνω.
Φαντάζομαι στο είπε αυτό κι ο εκτροφέας (πως αργούν να μεγαλώσουν) αλλά εσύ θεώρησες πως ξέρεις καλύτερα.

Όσο για το σπίτι, οι σκύλοι ιδανικά χρειάζονται ΚΑΙ το έξω (κήπος και βόλτες και παιχνίδια στην φύση ΕΚΤΟΣ κήπου) ΚΑΙ το μέσα (οικογένεια/αγέλη).

ΟΛΟΙ οι σκύλοι.
Ακόμη και οι σκύλοι εργασίας και τα κυνηγόσκυλα, δουλεύουν καλύτερα αν δεν τα βάζεις στο περιθώριο και αφήνεις να δεθούν μαζί σου.

Δεν έχω πρόβλημα με το να κοιμάται έξω ο σκύλος (αυτός που έχει την κατάληλη γούνα) αλλά ΕΧΩ πρόβλημα με το να του απαγορεύεις να μπαίνει μέσα (έστω 1 ώρα την ημέρα).

Και ο σκύλος έχει πρόβλημα.

Βλέπει πως το αγαπημένο του αφεντικό επιτρέπει στον κάθε καραγκιόζη να μπένει μέσα, αλλά όχι τον ίδιο!
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.

Για τον σκύλο που είναι αγελαίο ζώο, είναι ακόμη πιο έντονο το "σνομπάρισμα" που κάνεις.

Και θες να σε φυλάει κι όλας;

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Όσο για το σπίτι, οι σκύλοι ιδανικά χρειάζονται ΚΑΙ το έξω (κήπος και βόλτες και παιχνίδια στην φύση ΕΚΤΟΣ κήπου) ΚΑΙ το μέσα (οικογένεια/αγέλη).
Αυτο πιστευω και εγω.

Η σκυλα που εχουν οι δικοι μου στην Αθηνα και δεν την αφηνουν να μπαινει μεσα ,καθεται κ τους κοιταζει απο το τζαμι συνεχως.Θελει να νοιωθει πως ειναι κοντα με τους ανθρωπους της.

frank

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2010
50
0
παλικαρια επειδη αγαπατε τα ζωα σας (οπως και εγω) δεν σημαινει οτι πρεπει να μας καβαλησουν κιολας και να τα εχουμε πανω απο ολα.

Και το σκυλι ερχεται μαζι μου τρεχοντας επειδη γουσταρει τον τροπο με τον οποιο ζει.