2 σκυλια ποια τροφη οικονομικη?

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Δεν γνωριζω απο εκτροφεια και τα σχετικα,ειναι αληθεια.

Απλα επειδη ειναι κατα το ήμισυ χωριο μου το Κορωπι δεν ειχε τυχει ποτε να ακουσω για εκτροφειο Γερμανικων Ποιμενικων εκει. Εγραψα με εντονα γραμματα το εκτροφεας γιατι θα μπορουσε καλλιστα να ειναι ΒΥΒ που να αυτοαποκαλείται εκτροφεας και το γεγονος πως λεει(ο frank) οτι του χαρισαν το κουταβι.
Δεν ξερω αν θα ηθελε/επέτρεπε καποιος υπεύθυνος εκτροφεας να πηγαινει το κουταβι του απο σπιτι σε σπιτι.

Και περαν αυτου ,δεν θα ηθελα να αλλαξει η εικονα/αγαπη που εχει ο frank για το σκυλι αν δεν σηκωσει τα αυτια ή αν βγει 10 ποντους πιο ψηλο απο οτι πρεπει ή...ή...ή...

Last edited:

frank

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2010
50
0
Νικο εχει και site απο εκει που μου το εφεραν οι φιλοι μου ,και δεν μου το εφερε ο εκτροφεας απλα δεν ξερω αν πρεπει να το αναφερω .

Καλα η αγαπη που του εχω δεν εχει να κανει με το αν σηκωθουν τα αυτια ,αλλα δεν ξερω αν υπαρχη γερμανικο με κατω τα αυτια του.

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Aν θες βαλε το site.
Νομιζω πως εχουμε ξαναβαλει sites εκτροφειων,πετ σοπς κτλ και εχουμε συζητηση πανω σε αυτα.
:rolleyes:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Δεν γνωριζω απο εκτροφεια και τα σχετικα,ειναι αληθεια.

Ούτε εγώ, το ομολογώ...

Δεν ξερω αν θα ηθελε/επέτρεπε καποιος υπεύθυνος εκτροφεας να πηγαινει το κουταβι του απο σπιτι σε σπιτι.

Επίσης, κουτάβι από υπεύθυνο εκτροφέα με την έννοια που το προωθούμε εν πάσει περιπτώση, υπάρχει περίπτωση να μην σηκώσει αυτιά; Δεν ξέρω. Πραγματικά ρωτάω. Και βεβαίως αν είναι "σωστός" εκτροφέας, θα μπορεί να τον βρει και να τον ρωτήσει φαντάζομαι.

Και περαν αυτου ,δεν θα ηθελα να αλλαξει η εικονα/αγαπη που εχει ο frank για το σκυλι αν δεν σηκωσει τα αυτια ή αν βγει 10 ποντους πιο ψηλο απο οτι πρεπει ή...ή...ή...
Αλλίμονο. Εννοείται. Απ' όσα τουλάχιστον λέει, όταν είναι ψύχραιμος, δεν δείχνει κάτι τέτοιο.

frank

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2010
50
0
Η σελιδα ειναι αυτη www.lazaros-kennel.gr/ για δειτε και πειτε μου ρε παιδια τι παιζει με αυτον για η συνδεση εδω στο χωριο σερνεται και δεν μπορω να το ψαξω.

Τον πηρα τηλ. και μου ειπε πως " δεν υπαρχη σκυλι μου που να μην εχει σηκωσει τα αυτια του ,κανε υπομονη και αν δουμε πως δεν.. τοτε λεει ελα να του τα δεσουμαι ορθια και θα ειναι οκ" ισχυει κατι τετοιο?

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Aκριβως αυτον περιμενα να βαλεις frank.

Αυτον βρηκα και εγω με μια αναζητηση στο google.
Λεει οτι εκτρεφει 5 φυλες σκυλων πραγμα που με παραπεμπει σε σκυλεμπορα. Μεχρι 2 φυλες πιστευω οτι ενας εκτροφεας ειναι οκ. Απο κει και περα χανεται η μπαλα. Αυτη τουλαχιστον ειναι η αποψη που εχω σχηματισει οσο καιρο παρακολουθω τα κυνοφιλικα forums.
O ιδιος αναφερει πως γινονται ''επιλεκτικα'' και γεννες απο αλλες ρατσες στο εκτροφειο τους κατα καιρους - εδω θα σχολιασω ''μην χεσω'',μου βρωμαει ακομα παραπανω η δουλεια! Δεν θα τον επελεγα αν ηθελα καθαροαιμο κουταβι σε καμια περιπτωση. Μου θυμιζει αγγελιες και ''παντρεματα'' που βλεπουμε σε αγγελιες ανα διαστηματα. Επισης δεν ειδα πουθενα το σημα του ΚΟΕ(ενω εχει βαλει στις συνδεσεις το link),τα pedigree των σκυλων του,ονοματα,τιτλους,διακρισεις και οσα πρεπει να αναφερονται σε σελιδα εκτροφεα.

Οσο γραφω σκευτομαι σκυλεμπορας με κρατικη αδεια:mad:.

Μπορει η μικρη σου frank να μοιαζει με Γ.Π. αλλα να μην ειναι καθαροαιμο.Μπορει επισης και να μην σηκωσει τα αυτια της. Σκασιλα σου μεγαλη.Οπως ειπες ,την αγαπας:D.

frank

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2010
50
0
puppy-mill-άς :(

δηλαδη τι τα φερνει απ εξω?

Τα παιδια που μου το εφεραν οταν πηγαν εκει ειπαν οτι ειδαν και την μανα και τον πατερα και οτι ηταν ωραια σκυλια ειχε ο τυπος ακετα και απο ολες της ηλικιες...

Με στανοχωρησες λιγο, και αυτο δεν εχει να κανει με τον σκυλο αλλα με τον τυπο:eek:

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Γνωρίζω για μια περίπτωση που ένας σοβαρός εκτροφέας είχε χαρίσει κουτάβι, το κουτάβι ήταν με disqualification fault λόγω χρώματος.

Αλλά τον frank ποσώς τον ενδιαφέρουν οι εκθέσεις (υποθέτω) και εφόσον του το χάρισαν το κουτάβι, δεν έχει λόγο να διαμαρτύρεται (υποθέτω).

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα

Τα παιδια που μου το εφεραν οταν πηγαν εκει ειπαν οτι ειδαν και την μανα και τον πατερα και οτι ηταν ωραια σκυλια ειχε ο τυπος ακετα και απο ολες της ηλικιες...

Με στανοχωρησες λιγο, και αυτο δεν εχει να κανει με τον σκυλο αλλα με τον τυπο:eek:
Δυστυχώς κάπως έτσι είναι... και φυσικά δεν θα στενοχωρηθείς για το σκυλάκι σου!!!! Για τον τύπο... απλά μην τον εμπιστεύεσαι πλεον!

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Αλλά τον frank ποσώς τον ενδιαφέρουν οι εκθέσεις (υποθέτω) και εφόσον του το χάρισαν το κουτάβι, δεν έχει λόγο να διαμαρτύρεται (υποθέτω).
Καλα και εγω αυτο πιστευω.Γιατι αν εχει και απαιτησεις παμε στο ''μας χαριζανε εναν γαιδαρο ,τον κοιταζαμε και στα δοντια''...:p

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com

Ενας σωστός εκτροφέας, όπως είπε και ο Νίκος, δεν θα έκτρεφε πάνω από 2 φυλές, επίσης θα είχε στην σελίδα του φωτό των σκύλων του, τίτλους που πήραν οι σκύλοι του σε εκθέσεις, και πάει λέγοντας.
Αν θες διάβασε το άρθρο αυτό

Πώς διαλέγω εκτροφέα

να δεις γιατί ο συγκεκριμένος δεν είναι σωστός εκτροφέας. :)

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Τις γένες του τις δηλώνει στον ΚΟΕ? Σου έδωσε πιστοποιητικό καθαροαιμίας για το κουτάβι που αγόρασες?
Σε εκθέσεις δεν κατεβάινει πάντως...και αυτό που μου κάνει εντύπωση , όπως είπε και ο νικος, είναι ότι στο site του δεν έχει φωτογραφίες από τους γονείς, τα κουτάβια, την αναφορά της κάθε γένας...και τα pedigree των γονιων και κουταβιών. Αυτά είναι Standard πράγματα που βάζουν στο Site τους οι σοβαροί εκτροφεις...
Το τι έιδαν τα παιδιά που πήγαν..τι να σου πω. Ξέρεις ότι αυτά τα σκυλιά που τους έδειξε ήταν πράγματι οι γονείς?

frank

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2010
50
0
κατερινα μου το εκαναν δωρο φιλοι μου και φυσικα το πληρωσαν αλλα δεν ξερω λεπτομεροιες τι και πως και οντως ουτε χαρτια μου εδωσαν εκτος απο το βιβλιαρακι που λεει οτι ειναι καθαροαιμο γερμανικο,(δηλ. απο οτι καταλαβα μουφα) .

Παντως σαν χρωματα μοιαζουν πολυ με γερμανικο και πισω εχει μια κλιση οταν τρεχει μονο τα αυτια ειναι κατω ,αλλα οταν φυσαει και σηκωνονται απο τον αερα ειναι φοβερο.

frank

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2010
50
0
Κατερινα, μου το εκαναν δωρο φιλοι μου οι οποιοι δεν ξερουν και πολλα απο σκυλια απλα θα τον βρηκαν απο το ιντερνετ τον τυπο και φυσικα και εγω δεν τους εκανα και ερωτησεις πως και τι (αγενεια).

Σαν χρωματα ειναι πολυ ωραια και μοιαζουν πολυ με γερμανικο και πισω εχει μια κλιση οταν προχωραει και τρεχει ,μονο τα αυτια ειναι κατω αλλα οταν της τα σηκωνει ο αερας ειναι φοβερη..

Και απο χαρτια τιποτα μονο το βιβλιαρακι που λεει και καλα οτι ειναι γερμ. ποιμ.

Α και τον βερναρδο τον πηρα απο το dogcenter και μου εχει βγει πολυ φοβερος και απο εμφανιση και απο χαρακτηρα και απο χρωματα .

frank

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2010
50
0
Ωχ λογο συνδεσεις, πεφτει συνεχεια η γραμμη , εστειλα 2 φορες το ιδιο αλλα τροποποιημενο:D

frank

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2010
50
0
Απο οτι διαβασα μπορουν να τα σηκωσουν μεχρι και τους 8 μηνες αλλα και απο πολυ νωρις,οποτε ειμαστε σε αναμονη.