καυκασιος

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
sir,δεν σε καταλαβα,γινε πιο σαφης.

εντιτ (καταλαβα τωρα που εβαλες θαυμαστικο :wink: )

καμια σχεση..μα τι λες? :p

ρε συ ντενις,γερμανικος ποιμενικος? :lol: :lol:

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
galazio said:
δεν σε καταλαβα,γινε πιο σαφης.
οτι αυτα που βλεπεις εσυ σε σχεση με την μουσαδα , τα ποδια , το στερνο κλπ για τον απαιδευτο και αμαθη με τα σκυλια ειναι πραγματα που δεν τα ξερει και δεν τα καταλαβαινει ! αναλυοντας τα τον βοηθας να καταλαβει!

γκε γκε τωρα ?

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
sir-elric said:
galazio said:
δεν σε καταλαβα,γινε πιο σαφης.
οτι αυτα που βλεπεις εσυ σε σχεση με την μουσαδα , τα ποδια , το στερνο κλπ για τον απαιδευτο και αμαθη με τα σκυλια ειναι πραγματα που δεν τα ξερει και δεν τα καταλαβαινει ! αναλυοντας τα τον βοηθας να καταλαβει!

γκε γκε τωρα ?
γκεγκε,γκεγκε...
οταν βρω χρονο,θα κατσω να γραψω στα ελληνικα το προτυπο,να τελειωνουμε :wink: γκεγκε? :lol:

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
galazio said:
γκεγκε,γκεγκε...
οταν βρω χρονο,θα κατσω να γραψω στα ελληνικα το προτυπο,να τελειωνουμε :wink: γκεγκε? :lol:
καλα εμεις 2 να συννοηθουμε δεν παιζει!

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
βρε αγαπη μου γλυκια,το σκυλακι ειναι ημιαιμο,δεν ψαχνουμε να βρουμε εδω "ελλατωματα" συγκεκριμενης φυλης...τι δεν εχω καταλαβει απο αυτα που λες?

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
galazio said:
βρε αγαπη μου γλυκια,το σκυλακι ειναι ημιαιμο,δεν ψαχνουμε να βρουμε εδω "ελλατωματα" συγκεκριμενης φυλης...τι δεν εχω καταλαβει απο αυτα που λες?
δεν σου μιλαω ! αν και το αγαπη μου γλυκια μαρεσε πολυ

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
γαλαζιο το γκεγκε πολυ μου αρεσε :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: συμπληρωνω εγω..η δυσκολακι.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ασχετο.. :?

Simeonaras

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2008
176
0
Οταν ενα σκυλι μεγαλωσει ειναι 'σχετικα' ευκολο να καταλαβουμε αν ειναι καθαροαιμο η οχι!!
βαζοντας το προτυπο του FCI κατω και ελενχοντας το εξονυχιστικα!!

οσο ειναι κουταβι ομως ειδικα σε μια δυσκολη ρατσα οπως αυτη δεν μπορουμε να ειμαστε κατηγορηματικη!!

και εγω πιστευω οτι δεν ειναι το σουπερ καθαροαιμο ομως καταρχην η φοτο για να βγαλουμε ενα τετοιο συμπερασμα δεν ειναι κατατοπιστικη και επεισεις

σε αυτο το λινκ οπως και σε αρκετα αλλα θα δειτε οτι υπαρχουν αρκετα κουταβακια απο εκτροφεις (καλους-αγωνες-εκθεσεις μορφολογιας κλπ) που του μοιαζουν αρκετα!!

εχει πολλα ψεγαδια αλλα δεν μπορουμε να ειμαστε κατηγορηματικοι!!

αλλα φιλε αγαμεμνων προσοχη με το σκυλακι και ψαξιμο γενικο!!!

το συγκεκριμενο λινκ εχει και αλλα πολλα τιπς σχετικα με την ρατσα και την εκπεδευση κουταβιων

ROTTIE: Ο σύνδεσμος αφαιρέθηκε. Στο Dogforum δεν επιτρέπονται τα εμπορικά links. Θα παρακαλούσα αυτές οι πληροφορίες να δίνονται μόνο μέσω προσωπικού μηνύματος.

agamemnwn

Active Member
30 Μαρτίου 2008
42
0
εχω δει αρκετες φωτογραφιες και βιντεο ετσι ωστε να σχηματισω αποψη στο νετ και εκει που εχω πειστει οτι ειναι καθαροαιμο,εκει κατι παλι δεν μου κολλαει καλα και μπερδευομαι.Για την μουσουδα θα διαφωνησω γιατι ειναι απο τα κυρια μερη που μου θυμιζουν αυτα που βλεπω σε αυτα.εγω κολλαω περισσοτερο στο μηκος της τριχας που δεν μου φαινεται να γινει τοσο πυκνη και μεγαλη αλλα και ο ογκος του που μου φαινεται λιγο ελλειπης.το καθισμα επισης που μου κανει μερικες φορες οταν ακουει κατι και συγκεντρωνεται ειναι χαρακτηριστικο καθισμα λυκου.παιζει ρολο αυτο?τα καυκασια εχουν αλλο καθισμα?αντιθετα καποια χαρακτηριστικα που γραφει ο οδηγος οπως π.χ. τα υπερμετρα μακρια μπροστινα ποδια τα εχει κατι που δεν παραπεμπει σε λυκακι..i am confused..

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Πάρε έναν έναν τους ΕΚΤΡΟΦΕΙΣ της ράτσας και ρώτα τους ... δεν μπορείς να κάνεις τιποτα καλύτερο. Ρώτα έναν κριτή σε μία έκθεση ...

agamemnwn

Active Member
30 Μαρτίου 2008
42
0
ο κτηνιατρος αποκλειεται να ξερει ε?υπαρχει καποιος καταλογος απο τους εκτροφεις πως μπορω να τους βρω?

Gogo

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2008
538
0
marko
Στην εκθεση του ΚΟΕ το Μαιο, λογικα πριν ξεκινησει η εκθεση ,

θα γινουν αναγνωρισεις!

Τηλεφωνησε στον ΚΟΕ , ενημερωσου για αυτο , δηλωσε υποψηφιοτητα

για αναγνωριση και ελα στην εκθεση να το δει κριτης!!!

Πιο εγκυρη γνωμη απο αυτη δεν θα παρεις!!! :wink:

Το μονο που δεν ξερω ειναι αν αναγνωριζονται και κουταβια! :?

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
ρε gogo τι του λες του ανθρώπου??

πως θα πάει σκύλο σε αναγνώριση χωρίς να είναι ΒΕΑ???????

EVI.T

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2008
455
5
ATHENS
www.afghanhounds.gr
οι αναγνωρησεις εχουν σταματησει εδω και καιρο βρε παιδια..αναγνωρισεις γινονται μονο σε ελληνικες φυλες και σε καποιες αλλες που δεν τις θυμαμαι τωρα αλλα τα καυκασια δεν ειναι μεσα