συνηθως καθομαι σε ενα παγκακι οταν παιζουμε,ειναι γυρω στους 25-30 ποντους και συνεχεια πηδαει ξανανεβαινει κοκ,λες να δημιουργηθει προβλημα στις αρθρωσεις?galazio said:δεν χρειαζεται βιταμινες,μια καλη τροφη μονο :wink:
επισης,οχι ολισθηρα πατωματα,εαν μενει μεσα,βαλε μοκετα...οχι πηδηματα απο ψηλα,σκαλες,κλπ,για αρκετους μηνες ακομη...
ποια χαρακτηρηστικα σε κανουν να το πιστευεις αυτο?ειναι μιξη ε?με τι αλλη ρατσα λες?(αυτες ηταν και οι αρχικες μου αποριες)denis said:Eίναι ημίαιμο ...
Να σου ζήσει είναι πανέμορφη
μετα απο αυτα απου διαβασα εδω μεσα δεν τιθεται καν θεμα ζευγαρωματος..ευχαριστω πολυ παντως γιατι ομολογω οτι ειμαι ασχετος απο σκυλακια και με βοηθατε πολυ..STELLAKI said:Όπως και να έχει είναι πανέμορφο!
Ξανασκέψου το ζευγάρωμα της..
μερικά πράγματα ας τα κάνουν αυτοί που ξέρουν! :wink:
Απόλαυσε την παρέα της με τη "χρήση" σωστής εκπαίδευσης πάντα.
Είναι κάποια πράγματα που ακόμα κι εγώ τα ξέρω (νιώθω) ως αυτονόητα.
Δεν ξέρεις καν αν είναι καθαρόαιμο αλλά ήδη έχεις βρεί τον γαμπρό...
μουσουδα,μυτη,αυτια,στερνο,ποδια και συνδιασμος(οτι μπορεσα κι εγω να δω απο την σταση)sir-elric said:και εμενα μου κινηθηκε η περιεργια ? γιατι λυκακι ? λογω της στενης μουσουδας ?
για ανεπτυξετο ! τα ποδια πχ μου φαινονται λιγο χοντρα για λυκακη!galazio said:μουσουδα,μυτη,αυτια,στερνο,ποδια και συνδιασμος(οτι μπορεσα κι εγω να δω απο την σταση)sir-elric said:και εμενα μου κινηθηκε η περιεργια ? γιατι λυκακι ? λογω της στενης μουσουδας ?
αυτα που εσενα σου φαινονται σαχλαμαριτσες για καποιους ειναι terra incognita ! :idea:galazio said:. τι εκπαιδευτικους λογους? :lol: