καυκασιος

agamemnwn

Active Member
30 Μαρτίου 2008
42
0
ρε παιδια γιατι με αποπαιρνετε ετσι μερικοι εδω μεσα..ειμαι ασχετος στα θεματα σκυλου αλλα το αγαπαω πολυ.πιστευω ειναι και αυτο μια αρχη..σιγα-σιγα θα αρχισω να διαβαζω και τα βοηθηματα της σελιδας που πιστευω θα με βοηθησουν πολυ..ασχετο σημερα προσεξα και μετα απο 20 μερες οτι ο μπουφος ο κτηνιατρος μου εδωσε ληγμενες βιταμινες(εληγαν τον 2/2008)λετε να παθει τπτ?

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
δεν χρειαζεται βιταμινες,μια καλη τροφη μονο :wink:
επισης,οχι ολισθηρα πατωματα,εαν μενει μεσα,βαλε μοκετα...οχι πηδηματα απο ψηλα,σκαλες,κλπ,για αρκετους μηνες ακομη...

agamemnwn

Active Member
30 Μαρτίου 2008
42
0
πως τη βλεπεται?κουκλα δεν ειναι?βεβαια το παρον λουρι δεν ισχυει το εκανε τρια κομματια,πηρα ενα εφαρμοστο..

http://s283.photobucket.com/albums/kk310/agamemnwn333/?action=view&current=DSC00155-1.jpg

galazio said:
δεν χρειαζεται βιταμινες,μια καλη τροφη μονο :wink:
επισης,οχι ολισθηρα πατωματα,εαν μενει μεσα,βαλε μοκετα...οχι πηδηματα απο ψηλα,σκαλες,κλπ,για αρκετους μηνες ακομη...
συνηθως καθομαι σε ενα παγκακι οταν παιζουμε,ειναι γυρω στους 25-30 ποντους και συνεχεια πηδαει ξανανεβαινει κοκ,λες να δημιουργηθει προβλημα στις αρθρωσεις?

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
κουκλα,να σου ζησει.
οχι πηδηματα λεμε (πασης φυσεως -μην ξεχνιομαστε:lol: )

agamemnwn

Active Member
30 Μαρτίου 2008
42
0
την περιεργαστηκα και ολα τα χαρακτηριστηκα της μου κανουν για καθαροαιμο..εσυ πως την βλεπεις?

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
εγω λεω πως ειναι καυκασου με 'λυκοσκυλακι',αλλα δεν ειμαι και ειδικη,μπορει να κανω λαθος 8)

agamemnwn

Active Member
30 Μαρτίου 2008
42
0
denis said:
Eίναι ημίαιμο ...

Να σου ζήσει είναι πανέμορφη :D
ποια χαρακτηρηστικα σε κανουν να το πιστευεις αυτο?ειναι μιξη ε?με τι αλλη ρατσα λες?(αυτες ηταν και οι αρχικες μου αποριες)

agamemnwn

Active Member
30 Μαρτίου 2008
42
0
απο που φαινεται?πες κανενα χαρακτηρηστικο που σε οδηγει σε αυτη την αποψη..(γουνα,χρωμα)?δεν σε πιεζω απλως με ενδιαφερει.. :wink:

STELLAKI

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2008
96
0
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Όπως και να έχει είναι πανέμορφο!
Ξανασκέψου το ζευγάρωμα της..
μερικά πράγματα ας τα κάνουν αυτοί που ξέρουν! :wink:
Απόλαυσε την παρέα της με τη "χρήση" σωστής εκπαίδευσης πάντα.
Είναι κάποια πράγματα που ακόμα κι εγώ τα ξέρω (νιώθω) ως αυτονόητα.
Δεν ξέρεις καν αν είναι καθαρόαιμο αλλά ήδη έχεις βρεί τον γαμπρό...

agamemnwn

Active Member
30 Μαρτίου 2008
42
0
STELLAKI said:
Όπως και να έχει είναι πανέμορφο!
Ξανασκέψου το ζευγάρωμα της..
μερικά πράγματα ας τα κάνουν αυτοί που ξέρουν! :wink:
Απόλαυσε την παρέα της με τη "χρήση" σωστής εκπαίδευσης πάντα.
Είναι κάποια πράγματα που ακόμα κι εγώ τα ξέρω (νιώθω) ως αυτονόητα.
Δεν ξέρεις καν αν είναι καθαρόαιμο αλλά ήδη έχεις βρεί τον γαμπρό...
μετα απο αυτα απου διαβασα εδω μεσα δεν τιθεται καν θεμα ζευγαρωματος..ευχαριστω πολυ παντως γιατι ομολογω οτι ειμαι ασχετος απο σκυλακια και με βοηθατε πολυ..

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Xμμμμμ .... καλύτερα να μην κάνουμε ανάλυση γιατί λυκάκι από το forum ... δεν μου φαίνεται ωραίο θέμα ... :?

Αυτό που έχω να πώ ειναι πως εμμένω στην αρχική συμβουλή για την εύρεση ενός σωστού εκπαιδευτή ... τα ποιμενικά του Καυκάσου όταν χάσουν την ''βαρύτητα'' ας το πούμε έτσι, ή την σοβαρότητα του χαρακτήρα τους, (και αυτό γίνεται εύκολα με mix με λυκοσκυλοειδή) και αποκτήσουν ένα πιο υπερκινητικό ή ευαίσθητο ταπεραμέντο, με τα σιδερένια νεύρα τους να αμφιταλατεύονται ανάμεσα στις δυο φυλές που ο χαρακτήρας τους είναι η μέρα με τη νύκτα, τείνουν συνήθως να γίνονται ακόμα πιο προβληματικά, γνώμη μου, πάντα.

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
sir-elric said:
και εμενα μου κινηθηκε η περιεργια ? γιατι λυκακι ? λογω της στενης μουσουδας ?
μουσουδα,μυτη,αυτια,στερνο,ποδια και συνδιασμος(οτι μπορεσα κι εγω να δω απο την σταση)

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
galazio said:
sir-elric said:
και εμενα μου κινηθηκε η περιεργια ? γιατι λυκακι ? λογω της στενης μουσουδας ?
μουσουδα,μυτη,αυτια,στερνο,ποδια και συνδιασμος(οτι μπορεσα κι εγω να δω απο την σταση)
για ανεπτυξετο ! τα ποδια πχ μου φαινονται λιγο χοντρα για λυκακη!

disclaimer για κακεντρεχεις : να πουμε για οσους δεν ξερουν και δεν καταλαβαινουν οτι αν το σκυλακι δεν το δεις απο κοντα και αφου εχει φτασει τα 2 χρονια (αυτα μεγαλωνουν και ποιο μετα ?) δεν μπορεις να κανεις κριση ακομα και αν εισαι ειδικος (που κανενας μας δεν ειναι νομιζω). η συζητηση γινεται για καθαρα εκπαιδευτικους λογους

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
ναι,δεν μπορεις να ξερεις πριν την ενηλικιωση-2+ την τελικη μορφη,αλλα καποια πραγματα κανουν μπαμ και στα κουταβια,οταν ειναι εντελως εκτος προτυπου...
και στην δικη μου πχ,η ραχη της δεν ειναι τοσο καλη οσο θα ηθελα και φανηκε μετα τον χρονο,αλλα τι λεμε τωρα?
δεν θα κατσω να λεω τα ποδια "ειναι λιγο πιο χοντρα",η ουρα λιγο πιο λεπτη,αυτα ειναι σαχλαμαριτσες ... τι εκπαιδευτικους λογους? :lol: