Συμβουλή μου να πάς σε εκπαιδευτή που θα επιλέξεις με προσοχή ... και ΔΕΝ θα κρατήσει εκεί την σκύλα να την εκπαιδεύσει ... πρόσεχέ το αυτό ... και από νωρίς ...
agamemnwn said:λες να αντιμετωπισω τοσο σοβαρα προβληματα?δεν σκεφτομουν για εκπαιδευση δεν ξερω γιατι αλλα ειμαι εναντιον..προσπαθω ομως απο τωρα να της επιβαλλομαι και να καταλαβει απο νωρις οτι εγω ειμαι το αφεντικο(αυτα ελεγε σε κατι οδηγους που διαβασα)denis said:Λοιπόν κοίτα με λίγα λόγια αυτά είναι αρλούμπες ... επειδή είναι πολύ δύσκολη ράτσα, και γενικά θα δυσκολευτείς πολύ ψάξε πώς και γιατί, και άρχισε με κάποια βιβλία για αυτήν από αυτά που κυκλοφορούν στο εμπόριο, ενώ φρόντισε να επισκεφτείς και έναν καλό εκπαιδευτή, για να σε καθοδηγήσει.
Αν παραμείνει το επίπεδο γνώσεών σου σε αυτό το επίπεδο όσον αφορά αυτήν την, επαναλαμβάνω ΠΟΛΥ δύσκολη φυλή, θα έχεις ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημα ...
πιστεψε με φιλε μου δεν εχω καμια διαθεση να το κανω δολοφονο ειναι απο την φυση τους quite agressive animals.το πηρα απο ενα τυπο που κανει εκτροφη,βασικα πηρε ο πατερας μου τον αδερφο του στην δουλεια και ως ενδειξη καλης θελησης ας πουμε και επειδη ετυχε και ειχε γεννησει και η σκυλα του μου εδωσε ενα θυληκο..σε εμας το εδωσε ετσι ο τρελλος το κοστολογουσε 300 ευρω..παντως η αληθεια να λεγεται χαρτια δεν εχω..Gogo said:Παιδια ,για να καταλαβω κι εγω, τι συζηταμε;
Ο σκυλος εχει η δεν εχει χαρτια;
Ειναι απο ΒΥΒ;;;
Ο αγαμεμνων τον πηρε για δολοφονο επειδη ''κοβει'' σκυλους και
ποδια ανθρωπων;
Αυτα θεωρουνται υπερ;
Ποιον θελει να ''κοψει'' ο αγαμεμνων;
Τι με τι θα ζευγαρωσει ο αγαμεμνων που δεν ξερει ΚΑΝ τι σκυλο
πηρε;;;;;;
Παμε καλα; :evil:
ειχα σκοπο να το στειρωσω αλλα ενας που ξερει μου ειπε οτι τα κουταβακια της εχουν αρκετα καλη τιμη(δεν ειμαι παραδοπιστος) αλλα αμα δειτε και τον υποψηφιο θα παθαιτε πλακα..ειναι κουκλος..DASTY said:@agamemnwn
Θα ζευγαρώσεις το σκύλο :?: :?: :?:
ΔΩΣΕΕΕΕΕΕ :lol: :lol:agamemnwn said:ειχα σκοπο να το στειρωσω αλλα ενας που ξερει μου ειπε οτι τα κουταβακια της εχουν αρκετα καλη τιμη(δεν ειμαι παραδοπιστος) αλλα αμα δειτε και τον υποψηφιο θα παθαιτε πλακα..ειναι κουκλος..DASTY said:@agamemnwn
σορυ αν σου φαινονται ασχετα αυτα που λεω,δεν ειχα ποτε σκυλο ο καημενος..μεχρι πριν 5 μηνες κουνελακι ειχα και μου πεθανε μετα απο 3 χρονια..περιττο να πω ε..ανθρωπος κανονικος με προσωπικοτητα..Gogo said:agamemnwn said:λες να αντιμετωπισω τοσο σοβαρα προβληματα?δεν σκεφτομουν για εκπαιδευση δεν ξερω γιατι αλλα ειμαι εναντιον..προσπαθω ομως απο τωρα να της επιβαλλομαι και να καταλαβει απο νωρις οτι εγω ειμαι το αφεντικο(αυτα ελεγε σε κατι οδηγους που διαβασα)denis said:Λοιπόν κοίτα με λίγα λόγια αυτά είναι αρλούμπες ... επειδή είναι πολύ δύσκολη ράτσα, και γενικά θα δυσκολευτείς πολύ ψάξε πώς και γιατί, και άρχισε με κάποια βιβλία για αυτήν από αυτά που κυκλοφορούν στο εμπόριο, ενώ φρόντισε να επισκεφτείς και έναν καλό εκπαιδευτή, για να σε καθοδηγήσει.
Αν παραμείνει το επίπεδο γνώσεών σου σε αυτό το επίπεδο όσον αφορά αυτήν την, επαναλαμβάνω ΠΟΛΥ δύσκολη φυλή, θα έχεις ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημα ...
](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
λες να μου πουλησε προλογο?στο νετ κατι αγγελιες που ειδα ζητουσαν μεχρι και 500.galazio said:300 ΕΥΡΩ?????/ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ :lol: :lol:
#-o #-o #-oagamemnwn said:ειχα σκοπο να το στειρωσω αλλα ενας που ξερει μου ειπε οτι τα κουταβακια της εχουν αρκετα καλη τιμη(δεν ειμαι παραδοπιστος) αλλα αμα δειτε και τον υποψηφιο θα παθαιτε πλακα..ειναι κουκλος..DASTY said:@agamemnwn
σε ευχαριστω για το ενδιαφερον και τη βοηθεια προκαταβολικα..αλλα δυστυχως η συνθηκες ειναι παραξενες διοτι το εχουμε στο γραφειο της δουλειας μας,μια μεγαλη εκταση εξω απο την πολη και δεν ειμαι το μοναδικο ατομο που ερχεται σε επαφη(βαλε μεσα γραμματεα και τον οδηγο που τους εχει και αυτους μεγαλη αδυναμια μονο τον πατερα μου δεν παει και δεν τον πλησιαζει) και το αλλο θεμα ειναι οτι δεν το πιστευω αυτο το σκατιαρικο οτι θα γινει ενα τερας.βασικα οταν το πηρα 1,5 μηνων ηταν 4 κιλα και σε 3 βδομαδες εφτασε τα 10..denis said:Και συνεχιζω ... κάνε αυτά που σου ειπα ... δεν είναι παιχνίδι το σκυλί που έχεις, και ειδικά όταν προέρχεται από εκεί που το πήρες ...
πήγαινε σε εκπαιδευτη σε ηλικία 4 - 5 μηνών
ΜΟΝΟ εσύ θα πιάνεις το λουρί του σκύλου ... μόνο μαζί σου ο σκύλος θα πάει οπουδήποτε ...
διάβασε ότι μπορείς ... θα ψάξω κι εγώ σελίδες και θα σου στείλω ... ΦΙΛΤΡΑΡΕ ότι διαβάζεις στο internet ...
άρχισε με κάποια βιβλία του εμπορίου και όχι φυλλάδια ή συμβουλές του εκτροφέα ...
Η οικογένειά σου δεν είναι παιχνίδι ... και στο σκυλι αξίζει το καλύτερο
τελικα υπαρχει διαθεση πιστευεις να μοιραστεις τις εμπειριες σου αλλα και τις γνωσεις σου ως ιδιοκτητης καυκασου με τον agamemnwn αλλα και με ολους μας?galazio said:κατσε μηπως και υπαρχει η διαθεση και "συμμαζευτουμε"
τις εμπειριες μου λιγο πολυ τις εχω μοιραστει στις σελιδες αυτου του φορουμ κι οποιος με εχει διαβασει το ξερει...oscar said:τελικα υπαρχει διαθεση πιστευεις να μοιραστεις τις εμπειριες σου αλλα και τις γνωσεις σου ως ιδιοκτητης καυκασου με τον agamemnwn αλλα και με ολους μας?galazio said:κατσε μηπως και υπαρχει η διαθεση και "συμμαζευτουμε"
στην τελικη σε φορουμ ειμαστε ρε παιδια ... δεν μπηκες να μοιραστεις 5 πραματα με τους αλλους?
gogo εσυ?
...ειμαστε ολοι ακυροι,μαζι και γω, με το οφτσαρκας που πεταξα.. εξαιρεση για αλλη μια φορα ο ντενις
καλα,αυτο δεν ειναι απολυτο,διοτι δεν ξερουμε καν τις "προδιαγραφες" του συγκεκριμενου σκυλου-ουτε ο αγαμεμνονας τις ξερει-...denis said:... δεν είναι παιχνίδι το σκυλί που έχεις, και ειδικά όταν προέρχεται από εκεί που το πήρες ...