καυκασιος

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Συμβουλή μου να πάς σε εκπαιδευτή που θα επιλέξεις με προσοχή ... και ΔΕΝ θα κρατήσει εκεί την σκύλα να την εκπαιδεύσει ... πρόσεχέ το αυτό ... και από νωρίς ...

Gogo

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2008
538
0
marko
agamemnwn said:
denis said:
Λοιπόν κοίτα με λίγα λόγια αυτά είναι αρλούμπες ... επειδή είναι πολύ δύσκολη ράτσα, και γενικά θα δυσκολευτείς πολύ ψάξε πώς και γιατί, και άρχισε με κάποια βιβλία για αυτήν από αυτά που κυκλοφορούν στο εμπόριο, ενώ φρόντισε να επισκεφτείς και έναν καλό εκπαιδευτή, για να σε καθοδηγήσει.

Αν παραμείνει το επίπεδο γνώσεών σου σε αυτό το επίπεδο όσον αφορά αυτήν την, επαναλαμβάνω ΠΟΛΥ δύσκολη φυλή, θα έχεις ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημα ...
λες να αντιμετωπισω τοσο σοβαρα προβληματα?δεν σκεφτομουν για εκπαιδευση δεν ξερω γιατι αλλα ειμαι εναντιον..προσπαθω ομως απο τωρα να της επιβαλλομαι και να καταλαβει απο νωρις οτι εγω ειμαι το αφεντικο(αυτα ελεγε σε κατι οδηγους που διαβασα)

](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

agamemnwn

Active Member
30 Μαρτίου 2008
42
0
Gogo said:
Παιδια ,για να καταλαβω κι εγω, τι συζηταμε;

Ο σκυλος εχει η δεν εχει χαρτια;

Ειναι απο ΒΥΒ;;;

Ο αγαμεμνων τον πηρε για δολοφονο επειδη ''κοβει'' σκυλους και

ποδια ανθρωπων;

Αυτα θεωρουνται υπερ;

Ποιον θελει να ''κοψει'' ο αγαμεμνων;

Τι με τι θα ζευγαρωσει ο αγαμεμνων που δεν ξερει ΚΑΝ τι σκυλο

πηρε;;;;;;

Παμε καλα; :evil:
πιστεψε με φιλε μου δεν εχω καμια διαθεση να το κανω δολοφονο ειναι απο την φυση τους quite agressive animals.το πηρα απο ενα τυπο που κανει εκτροφη,βασικα πηρε ο πατερας μου τον αδερφο του στην δουλεια και ως ενδειξη καλης θελησης ας πουμε και επειδη ετυχε και ειχε γεννησει και η σκυλα του μου εδωσε ενα θυληκο..σε εμας το εδωσε ετσι ο τρελλος το κοστολογουσε 300 ευρω..παντως η αληθεια να λεγεται χαρτια δεν εχω..

agamemnwn

Active Member
30 Μαρτίου 2008
42
0
DASTY said:
@agamemnwn

Θα ζευγαρώσεις το σκύλο :?: :?: :?:
ειχα σκοπο να το στειρωσω αλλα ενας που ξερει μου ειπε οτι τα κουταβακια της εχουν αρκετα καλη τιμη(δεν ειμαι παραδοπιστος) αλλα αμα δειτε και τον υποψηφιο θα παθαιτε πλακα..ειναι κουκλος..

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
agamemnwn, η εκπαίδευση στην περίπτωση σου είναι απαραίτητη όπως και το διάβασμα, διότι είναι φανερό ότι υπολείπεσαι γνώσεων σχετικά με τη φυλή που επέλεξες.
Ξεκίνα διαβάζοντας τα θέματα στην ενότητα «εκπαίδευση και συμπεριφορά» και ασε τα "παντρολογηματα"....

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
agamemnwn said:
DASTY said:
@agamemnwn

ειχα σκοπο να το στειρωσω αλλα ενας που ξερει μου ειπε οτι τα κουταβακια της εχουν αρκετα καλη τιμη(δεν ειμαι παραδοπιστος) αλλα αμα δειτε και τον υποψηφιο θα παθαιτε πλακα..ειναι κουκλος..
ΔΩΣΕΕΕΕΕΕ :lol: :lol:

(δεν εχω αλλη υπομονη,θα με πιασει τωρα,τωρα μου ρχεται η τρελλα μου....)

agamemnwn

Active Member
30 Μαρτίου 2008
42
0
Gogo said:
agamemnwn said:
denis said:
Λοιπόν κοίτα με λίγα λόγια αυτά είναι αρλούμπες ... επειδή είναι πολύ δύσκολη ράτσα, και γενικά θα δυσκολευτείς πολύ ψάξε πώς και γιατί, και άρχισε με κάποια βιβλία για αυτήν από αυτά που κυκλοφορούν στο εμπόριο, ενώ φρόντισε να επισκεφτείς και έναν καλό εκπαιδευτή, για να σε καθοδηγήσει.

Αν παραμείνει το επίπεδο γνώσεών σου σε αυτό το επίπεδο όσον αφορά αυτήν την, επαναλαμβάνω ΠΟΛΥ δύσκολη φυλή, θα έχεις ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημα ...
λες να αντιμετωπισω τοσο σοβαρα προβληματα?δεν σκεφτομουν για εκπαιδευση δεν ξερω γιατι αλλα ειμαι εναντιον..προσπαθω ομως απο τωρα να της επιβαλλομαι και να καταλαβει απο νωρις οτι εγω ειμαι το αφεντικο(αυτα ελεγε σε κατι οδηγους που διαβασα)

](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
σορυ αν σου φαινονται ασχετα αυτα που λεω,δεν ειχα ποτε σκυλο ο καημενος..μεχρι πριν 5 μηνες κουνελακι ειχα και μου πεθανε μετα απο 3 χρονια..περιττο να πω ε..ανθρωπος κανονικος με προσωπικοτητα..

agamemnwn

Active Member
30 Μαρτίου 2008
42
0
galazio said:
300 ΕΥΡΩ?????/ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ :lol: :lol:
λες να μου πουλησε προλογο?στο νετ κατι αγγελιες που ειδα ζητουσαν μεχρι και 500.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Και συνεχιζω ... κάνε αυτά που σου ειπα ... δεν είναι παιχνίδι το σκυλί που έχεις, και ειδικά όταν προέρχεται από εκεί που το πήρες ...

πήγαινε σε εκπαιδευτη σε ηλικία 4 - 5 μηνών

ΜΟΝΟ εσύ θα πιάνεις το λουρί του σκύλου ... μόνο μαζί σου ο σκύλος θα πάει οπουδήποτε ...

διάβασε ότι μπορείς ... θα ψάξω κι εγώ σελίδες και θα σου στείλω ... ΦΙΛΤΡΑΡΕ ότι διαβάζεις στο internet ...

άρχισε με κάποια βιβλία του εμπορίου και όχι φυλλάδια ή συμβουλές του εκτροφέα ...

Η οικογένειά σου δεν είναι παιχνίδι ... και στο σκυλι αξίζει το καλύτερο

Gogo

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2008
538
0
marko
agamemnwn said:
DASTY said:
@agamemnwn

#-o #-o #-o

](*,) ](*,) ](*,)

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Καλως τον ΒΥΒ της παρεας!!! Αντε καλες εισπραξεις!!!!!!!!!!!

agamemnwn

Active Member
30 Μαρτίου 2008
42
0
denis said:
Και συνεχιζω ... κάνε αυτά που σου ειπα ... δεν είναι παιχνίδι το σκυλί που έχεις, και ειδικά όταν προέρχεται από εκεί που το πήρες ...

πήγαινε σε εκπαιδευτη σε ηλικία 4 - 5 μηνών

ΜΟΝΟ εσύ θα πιάνεις το λουρί του σκύλου ... μόνο μαζί σου ο σκύλος θα πάει οπουδήποτε ...

διάβασε ότι μπορείς ... θα ψάξω κι εγώ σελίδες και θα σου στείλω ... ΦΙΛΤΡΑΡΕ ότι διαβάζεις στο internet ...

άρχισε με κάποια βιβλία του εμπορίου και όχι φυλλάδια ή συμβουλές του εκτροφέα ...

Η οικογένειά σου δεν είναι παιχνίδι ... και στο σκυλι αξίζει το καλύτερο
σε ευχαριστω για το ενδιαφερον και τη βοηθεια προκαταβολικα..αλλα δυστυχως η συνθηκες ειναι παραξενες διοτι το εχουμε στο γραφειο της δουλειας μας,μια μεγαλη εκταση εξω απο την πολη και δεν ειμαι το μοναδικο ατομο που ερχεται σε επαφη(βαλε μεσα γραμματεα και τον οδηγο που τους εχει και αυτους μεγαλη αδυναμια μονο τον πατερα μου δεν παει και δεν τον πλησιαζει) και το αλλο θεμα ειναι οτι δεν το πιστευω αυτο το σκατιαρικο οτι θα γινει ενα τερας.βασικα οταν το πηρα 1,5 μηνων ηταν 4 κιλα και σε 3 βδομαδες εφτασε τα 10..

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Αμα είναι χάλια η θηλυκιά το πολύ πολύ να τα δώσεις 200 ευρώ και να σε κυνηγάνε μετά κιόλας :lol: :lol: :lol:

Ασε που δεν θα ξέρεις τίποτα για την ράτσα, ρεζίλι θα γίνεις, θα σε ρωτάνε το ένα και το άλλο και τί θα πείς ?? Διάβασα σε ένα φυλλάδιο δεν πάει ... :wink:

επίσης δεν πρέπει να την ζευγαρώσεις για πολλούς λόγους διάβασε την ενότητα ''Γιατί ΔΕΝ ζευγαρώνουμε τα σκυλιά'' να δείς ... ένας από αυτούς είναι ότι μπορεί να έχει πολλά προβλήματα υγείας, να γίνει ίσως πολύ πολύ άγρια και να μην μπορεί να την πλησιάσεις, ή και τα κουτάβια να έχουν προβλήματα ...

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
galazio said:
κατσε μηπως και υπαρχει η διαθεση και "συμμαζευτουμε"
τελικα υπαρχει διαθεση πιστευεις να μοιραστεις τις εμπειριες σου αλλα και τις γνωσεις σου ως ιδιοκτητης καυκασου με τον agamemnwn αλλα και με ολους μας?

στην τελικη σε φορουμ ειμαστε ρε παιδια ... δεν μπηκες να μοιραστεις 5 πραματα με τους αλλους?

gogo εσυ?

...ειμαστε ολοι ακυροι,μαζι και γω, με το οφτσαρκας που πεταξα.. εξαιρεση για αλλη μια φορα ο ντενις

aleka2

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
300
0
46
Τα καυκάσια είναι υπέροχα σκυλιά, αλλά ποιός μπορεί να τα κάνει καλά??? Νομίζω πάντως ότι για να πάρεις ένα σκύλο αυτής της φυλής θα πρέπει να είσαι αρκετά έμπειρος. Εχω την αίσθηση οτι είναι αρκετά κυριαρχικά ζώα και μερικά απο αυτά δύστροποι ή καλύτερα περίεργοι χαρακτήρες. Το σίγουρο πάντως είναι ότι χρειάζονται σίγουρα εκπαίδευση στη βασική υπακοή.

Gogo

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2008
538
0
marko
Μετα απο τοσο διαδυκτιακο ''μελανι'' που εχει χυθει σ'αυτο το φορουμ

θεωρω οτι κανεις θα επρεπε να ριξει εστω μια ματια , πριν εκφρασει

τους οποιους προβληματισμους του!

Τι ''5 πραγματα'' παραπανω να πω;;;

Οτι εχω ντομπερμαν που ειναι οι κατ' εξοχην δολοφονοι ακομα και

του αφεντικου τους, στην συνειδηση του περισοτερου κοσμου, αλλα

δεν ειναι ετσι;

Οτι πληρωσα για την εκπαιδευση , που γνωριζα οτι ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ,

μιας και ειχα αποφασισει για αυτην την φυλη;

Οτι ασχολουμαι η ιδια , 3 βραδια την εβδομαδα 7-12 για την εκπαιδευση

τους και απειρες αλλες ωρες;

Οτι προσπαθω να διορθωσω την επιθετικοτητα του αρσενικου μου προς

αλλα αρσενικα ,αν και φυσιολογικη εν μερει, στο βαθμο του δυνατου;

Οτι μου σηκωνεται η τριχα στη σκεψη οτι μπορει να πειραξει ανθρωπο;

Οτι τον εχω ασφαλισει ΜΗΠΩΣ προκαλεσει καποια ζημια;

Οτι εχω ενα αρσενικο ''κορυφαιο'' αλλα δεν το θεωρω πηγη εισοδηματος

μιας και δεν ειμαι εκτροφεας;;;

Οτι εχω βαλει το χερι μου πολυ βαθεια στην τσεπη μεχρι σημερα

σε αγορα, εκπαιδευση, αγωνες,εκθεσεις, γιατρους, εξετασεις χωρις

να σκεφτω την ανταποδοση, ποσο μαλιστα απο ενα 2 μηνων κουταβι!!!

Βοηθησα ετσι;;; :roll: :roll: :roll:

Μακαρι!!!!

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
oscar said:
galazio said:
κατσε μηπως και υπαρχει η διαθεση και "συμμαζευτουμε"
τελικα υπαρχει διαθεση πιστευεις να μοιραστεις τις εμπειριες σου αλλα και τις γνωσεις σου ως ιδιοκτητης καυκασου με τον agamemnwn αλλα και με ολους μας?

στην τελικη σε φορουμ ειμαστε ρε παιδια ... δεν μπηκες να μοιραστεις 5 πραματα με τους αλλους?

gogo εσυ?

...ειμαστε ολοι ακυροι,μαζι και γω, με το οφτσαρκας που πεταξα.. εξαιρεση για αλλη μια φορα ο ντενις
τις εμπειριες μου λιγο πολυ τις εχω μοιραστει στις σελιδες αυτου του φορουμ κι οποιος με εχει διαβασει το ξερει...
στο συγκεκριμενο θεμα,δεν εχω διαθεση να μοιραστω τιποτα,διοτι για μενα-προσωπικη μου αποψη,το τονιζω- ο αγαμεμνωνας δεν ειναι ιδιοκτητης καυκασου,αλλα τυχαιος ιδιοκτητης ,ξεσκισματων υποσχομενου,με προτιμηση στους αλβανους, τυχαιου κουταβιου.
για πακιστανους,εχουμε τιποτα προχειρο? :lol:
εαν εγω κρινω πως θελω να μοιραστω εμπειριες,που θα αξιοποιηθουν ,θα το κανω...
εσυ μπορεις να λες τον εαυτο σου ακυρο,δικαιωμα σου η αυτοκριτικη-εγω ομως δεν ειδα κανεναν αλλον -περαν του θεματοθετη- να ειναι :wink:

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
denis said:
... δεν είναι παιχνίδι το σκυλί που έχεις, και ειδικά όταν προέρχεται από εκεί που το πήρες ...
καλα,αυτο δεν ειναι απολυτο,διοτι δεν ξερουμε καν τις "προδιαγραφες" του συγκεκριμενου σκυλου-ουτε ο αγαμεμνονας τις ξερει-...
δηλαδη το αποκλειεις να ειναι τελικα ενα απλα μεγαλοσωμο σκυλι,-με καταληξη χαρακτηρα,αναλογημε αυτην που εχω δει σε πολλα ασχετα σκυλια- χωρις να εχει καμια σχεση με τον χαρακτηρα της φυλης? :roll: