καυκασιος

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
agamemnwn said:
η αρχικη τιμη ηταν 300 και με πιεση την εριχναν.περι καθαροαιμιας δεν χωρα αμφιβολια τα σκυλια ηταν αστερια εγγυημενα.οποιος ειναι απο θεσ/νικη μπορει να στειλει πμ να παμε να του δειξω ροντβαιλερ των 100 ευρω οπως λες,κατσε καλα. ..

](*,) ](*,) ](*,)

Gogo

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2008
538
0
marko
Ειμαι σχεδον σιγουρη , οτι η σκυλιτσα σου σε λιγο καιρο θα βρεθει

στο δρομο ΟΤΙ και να λες εσυ σημερα!!!

Και θα σου εξηγησω γιατι!

Τοχεις παρει τελειως λαθος το θεμα φιλε μου!

Το σκυλο τον πηρες γιατι θεωρησες οτι θα ειναι αγριος, θα κοβει

κοσμο και θα μπορεις να γυρνας με την αμοιρη σκυλιτσα στο λουρι ,

περιγραφοντας στους φιλους σου τα "κατορθωματα" της αγριαδας της!

Αυτα αλλωστε θεωρησες οτι ειναι τα υπερ της φυλης οπως ανεφερες στα

πρωτα ποστ σου!

Μολις σε κραξει ο πρωτος κολλητος σου και σου πει οτι πιαστηκες κοροιδο

και κοιτα εμενα με το "κατσε καλα" ροττ των 100 ευρω, η μικρη θα

φυγει σουμπιτη για να αντικατασταθει απο κατι "κατσε καλα" που

θα σε κανει περηφανο!

Ειμαι ΣΙΓΟΥΡΗ οτι ο λογος που πηγες στον κτηνιατρο, ηταν για να

διαπιστωσεις την "καθαροαιμια" απο την στιγμη που σου ειπαν καποια

πραγματα τα παιδια στο φορουμ!

Επειδη το εργο το εχω ξαναδει, σε παρακαλω ΜΗΝ την αφησεις στο

δρομο, βαλε τουλαχιστον οταν ερθει η ωρα μια αγγελια εδω στο

ΠΡΟΣΦΟΡΑ και ισως βρει και εκεινη ενα σπιτι!

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
αντε μια και ειμαι στις καλες μου σημερα και ας την εφαγα χθες το βραδυ στο ΣΕΦ !

καλε μου φιλε

το ξεκινησες λαθος (οπως το 99% οσων ειμαστε εδω). δεν ηξερες οτι καθαροαιμα σκυλια δεν πωλουνται σε τετοιες τιμες, γιατι καποιος που ειναι σοβαρος εκτροφεας εχει εξοδα και λογικα θα τα βγαλει απο τα κουταβια. τετοιες τιμες δινονται ημιαιμα που μοιαζουν με την οριτζιναλ ρατσα. επισης δεν υπαρχει καμια ρατσα που γωνιαδιακα "κοβει αλβανους" υπαρχουν σκυλια απο δυσκολες ρατσες με ακαταλληλους ιδιοκτητες που καταληγουν οπως το σκυλι του ξαδερφου σου (σε καμια ταρατσα καποιο εργαστασιο).

επισης οι κτηνιατροι ειναι ασχετοι απο μορφολογια.

στα διαταυτα: πηρες ενα σκυλο λαχειο δεν ξερεις πως θα σου βγει, το καλητερο που εχεις να κανεις ειναι να βρεις εναν εκπαιδευτη για την βασικη! αν δεν το θες και θες να παρεις ενα απο τα ροτβαιλερ τσιτα των 100 ευρω, δωστο τωρα !

agamemnwn

Active Member
30 Μαρτίου 2008
42
0
Gogo said:
Ειμαι σχεδον σιγουρη , οτι η σκυλιτσα σου σε λιγο καιρο θα βρεθει

στο δρομο ΟΤΙ και να λες εσυ σημερα!!!

Και θα σου εξηγησω γιατι!

Τοχεις παρει τελειως λαθος το θεμα φιλε μου!

Το σκυλο τον πηρες γιατι θεωρησες οτι θα ειναι αγριος, θα κοβει

κοσμο και θα μπορεις να γυρνας με την αμοιρη σκυλιτσα στο λουρι ,

περιγραφοντας στους φιλους σου τα "κατορθωματα" της αγριαδας της!

Αυτα αλλωστε θεωρησες οτι ειναι τα υπερ της φυλης οπως ανεφερες στα

πρωτα ποστ σου!

Μολις σε κραξει ο πρωτος κολλητος σου και σου πει οτι πιαστηκες κοροιδο

και κοιτα εμενα με το "κατσε καλα" ροττ των 100 ευρω, η μικρη θα

φυγει σουμπιτη για να αντικατασταθει απο κατι "κατσε καλα" που

θα σε κανει περηφανο!

Ειμαι ΣΙΓΟΥΡΗ οτι ο λογος που πηγες στον κτηνιατρο, ηταν για να

διαπιστωσεις την "καθαροαιμια" απο την στιγμη που σου ειπαν καποια

πραγματα τα παιδια στο φορουμ!

Επειδη το εργο το εχω ξαναδει, σε παρακαλω ΜΗΝ την αφησεις στο

δρομο, βαλε τουλαχιστον οταν ερθει η ωρα μια αγγελια εδω στο

ΠΡΟΣΦΟΡΑ και ισως βρει και εκεινη ενα σπιτι!
θα ξαναπω κατι και ελπιζω να το καταλαβουν ορισμενοι,μπορει να μην ειχα ξανα σκυλο αλλα ειμαι πολυ φιλοζωος.Μπορει και περισσοτερο απο φιλανθρωπος.Ειναι η τεταρτη φορα που θα πω οτι η μικρη θα μεγαλωσει σαν βασιλισσα και μαζι μου,τελος.Χτες πηγα στον κτηνιατρο γιατι ηταν να κανει την δευτερη δοση εμβολιων,οβερ.και τωρα 2 ερωτησεις..απο ξηρα τροφη μου προτεινε την royal,καλη?μου εδωσε και χαπακι για τα παρασιτα,πρεπει να το παρει σημερα αλλα μπερδευτηκα με τις βιταμινες που πρεπει να τις παιρνει νηστικη.το χαπι πειραζει αμα το παρει μαζι με το φαι?

agamemnwn

Active Member
30 Μαρτίου 2008
42
0
sir-elric said:
αντε μια και ειμαι στις καλες μου σημερα και ας την εφαγα χθες το βραδυ στο ΣΕΦ !

καλε μου φιλε

το ξεκινησες λαθος (οπως το 99% οσων ειμαστε εδω). δεν ηξερες οτι καθαροαιμα σκυλια δεν πωλουνται σε τετοιες τιμες, γιατι καποιος που ειναι σοβαρος εκτροφεας εχει εξοδα και λογικα θα τα βγαλει απο τα κουταβια. τετοιες τιμες δινονται ημιαιμα που μοιαζουν με την οριτζιναλ ρατσα. επισης δεν υπαρχει καμια ρατσα που γωνιαδιακα "κοβει αλβανους" υπαρχουν σκυλια απο δυσκολες ρατσες με ακαταλληλους ιδιοκτητες που καταληγουν οπως το σκυλι του ξαδερφου σου (σε καμια ταρατσα καποιο εργαστασιο).

επισης οι κτηνιατροι ειναι ασχετοι απο μορφολογια.

στα διαταυτα: πηρες ενα σκυλο λαχειο δεν ξερεις πως θα σου βγει, το καλητερο που εχεις να κανεις ειναι να βρεις εναν εκπαιδευτη για την βασικη! αν δεν το θες και θες να παρεις ενα απο τα ροτβαιλερ τσιτα των 100 ευρω, δωστο τωρα !
που να μην ησουν και στις καλες σου σημερα..σε περιμενουμε στον τελικο στο καυτατζογλειο.. :wink:

Fileiro

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2006
452
1
Athens
Σε πληροφορώ λοιπόν ότι ο κτηνίατρος λέει αρλούμπες, και αυτό που είπε ότι θα πάρει τα προτερήματα και των δύο φυλών, ειναι η μεγαλύτερη ... αλλά εσένα σε βολεύει ...
Προφανώς εννοούσε το φαινόμενο της ετέρωσης (heterosis effect) ο χριστιανός............