Eγώ φίλε μου θα κάνω το τελευταίο post , γιατί απαξιώ να σου μιλήσω άλλο ...
Ρώτησες τα πάντα ... διάβασες και καλά ... ρώτησες εδώ ... σου λέμε ότι το σκυλί είναι ημίαιμο ... σου λέω να ΜΗΝ ρωτήσεις τον κτηνίατρο ... εσύ πάς και ρωτάς ... σου λέει ο κτηνίατρος ότι είναι ημίαιμο, και ΤΩΡΑ ξεκαθαρίστηκε ?? Και ποιός σου είπε ότι ΞΕΡΕΙ ο κτηνίατρος ?? Σε πληροφορώ λοιπόν ότι ο κτηνίατρος λέει αρλούμπες, και αυτό που είπε ότι θα πάρει τα προτερήματα και των δύο φυλών, ειναι η μεγαλύτερη ... αλλά εσένα σε βολεύει ...
Κι εγώ σου λέω ότι θα είναι ένα ανισόρροπο υπερ-επιθετικό πλάσμα με δυσπλασία, (να ένας ωραιότατος συνδυασμός των δύο φυλών) τί θα μου πείς ??
Ψωνίζετε σκυλιά από τον αγγελιοφόρο, και εγώ δεν ξέρω από πού αλλού, και ο ''ΚΑΥΚΑΣΙΟΣ'' - ''ΕΚΤΡΟΦΕΑΣ'' του ΑΓΡΙΟΥ ΚΑΥΚΑΣΙΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΠΟΥ ΚΟΒΕΙ ΑΛΒΑΝΟΥΣ - μολις ο κτηνίατρος μας πεί ότι το σκυλί είναι μίξη με λυκοσκυλοειδές .. γινεται ξαφνικά ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, που χαρίζει σκυλιά για να τα ξεφορτωθεί, αλλά ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΤΩΡΑ ΔΕΘΗΚΑΜΕ ... και ο άλλος είναι μάγκας που ψωνίζει καθαρόαιμα ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ με 100 ευρώ, εμείς πιαστήκαμε κορόιδα, επειδή ο κτηνιατρος είπε και ΑΛΛΟΙ μας φόρτωσαν τον σκύλο ...
Φοβερό επίπεδο κυνοφιλίας, χαίρομαι ...
Και συνεχίζεις και ρωτάς προς τα ποιον χαρακτήρα να περιμένεις να πάει ...
ρώτα τον κτηνίατρο ...
μην ρωτάς εδώ
και κυρίως μην πάς σε εκπαιδευτή ...
μαλακίες θα σου πούνε όλοι ...
[/img]