καυκασιος

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
λοιπόν.

οι αναγνωρίσεις ΔΕΝ εχουν σταματήσει εδώ και χρόνια

οι αναγνωρίσεις για ΒΕΑ 1 (σκυλιά των οποίων ο ένας τουλάχιστον πρόγονος δεν είχε χαρτιά) έχουν σταματήσει εδώ και χρόνια (1998)

οι αναγνωρίσεις για ΒΕΑ 2 και ΒΕΑ 3 γίνοντε κανονικά

αναγνωρίσεις για ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ γίνοντε και για σκυλιά που δεν έχουν χαρτιά (ΒΕΑ 1)

EVI.T

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2008
455
5
ATHENS
www.afghanhounds.gr
ε αυτο δεν ειπα βρε μακη?εχω χασει καπου επεισοδια και ειπε το παιδι οτι οι γονεις του σκυλου του εχουν βεα1?
μπορει να μην το διατυπωσα σωστα αυτο εννοουσα ομως που ειπε ο μακης

Gogo

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2008
538
0
marko
Αχ σορρυ!!! :oops:

Δεν ηξερα οτι αφορα μονο Ελληνικες φυλες το ΒΕΑ1!!! :oops:

Γραψε λαθος! :wink:

Fileiro

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2006
452
1
Athens
Αν ενδιαφέρεται κανείς μπορώ να του στείλω ένα άρθρο από το περιοδικό DOG's για τον Ποιμενικό του Καυκάσου.ίσως λύσει κάποιες απορίες, σχετικά με το χαρακτήρα (δεν έχουν ολοι οι σκύλοι που ονομάζονται Ποιμενικοί Καυκάσου τον τυπικό χαρακτήρα της φυλής, κι αυτό οφείλεται ΚΑΙ σε πρόσμιξη άλλων φυλών με στόχο τη δημιουργία εντυπωσιακότερων σκύλων προς πώληση) την ιστορία αλλά και τους τύπους που υπάρχουν.

agamemnwn

Active Member
30 Μαρτίου 2008
42
0
πηγα σημερα στο γιατρο και ξεκαθαριστηκε.Ειναι μιξη με λυκο.Απο την μια εκνευριστηκα γιατι ουσιαστικα ο ανθρωπος που μου το εδωσε ηθελε να το ξεφορτωθει(ημιαιμο και θηλυκο)απο οτι μπορω να συμπερανω και απο την αλλη περασε ενας μηνας και την αγαπαω ηδη πολυ.Κριμα.. :cry: κατι που μου ανεβασε την ψυχολογια ειναι οτι ο γιατρος ανεφερε οτι δεν ειναι και απολυτως αρνητικο αφου θα συνδυασει τα προτερηματα και απο τις δυο φυλλες.τι λετε?

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Γιατί στεναχωριέσαι? Αφού την αγαπάς αυτό αρκεί..
Την ήθελες για έκθεσεις ή για εκτροφή? Υποθέτω όχι..
Εγώ στη θέση σου θα νευρίαζα αν την είχα πληρώσει 1000 ευρώ και δεν ήταν αυτό που περίμενα. Δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί κάποιος να φαντάζεται ότι θα του δώσει κάποιος καθαρόαιμο σκυλί τζάμπα...

Το πάθημα μάθημα..Την άλλη φορά θα είσαι προσεκτικός. Να την χαιρεσαι και να σου ζήσει!

ΥΓ το ότι ήθελε να την ξεφορτωθεί γιατί ήταν θυληκό δεν το κατάλαβα :evil:

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
κι εγω με τη σειρα μου θα σου πω οτι δεν πρεπει να στεναχωριεσαι,απεναντιας ,ανοιγεται μπροστα σου ενας δρομος -προκληση :wink: συνεργασου με εναν σωστο εκπαιδευτη (αξιζουν τα χρηματα και τα αποτελεσματα θα σε ικανοποιουν κι εσενα και τον σκυλο σου,για πολλα χρονια).
εκτος αυτου,θελω να σου πω οτι στα χερια καποιου που δεν γνωριζει,ακομη και το καλυτερο δειγμα φυλης μπορει να καταστραφει -και σωματικα αλλα και στο θεμα χαρακτηρα-,αντιθετα,στα χερια καποιου που γνωριζει,αγαπαει και θελει να ασχοληθει σοβαρα,ενα ημιαιμο μπορει να γινει κινητος θησαυρος :!: (θυμαται αραγε κανεις την Ρεα? :wink: 8) )

agamemnwn

Active Member
30 Μαρτίου 2008
42
0
vaso said:
Γιατί στεναχωριέσαι? Αφού την αγαπάς αυτό αρκεί..
Την ήθελες για έκθεσεις ή για εκτροφή? Υποθέτω όχι..
Εγώ στη θέση σου θα νευρίαζα αν την είχα πληρώσει 1000 ευρώ και δεν ήταν αυτό που περίμενα. Δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί κάποιος να φαντάζεται ότι θα του δώσει κάποιος καθαρόαιμο σκυλί τζάμπα...

Το πάθημα μάθημα..Την άλλη φορά θα είσαι προσεκτικός. Να την χαιρεσαι και να σου ζήσει!

ΥΓ το ότι ήθελε να την ξεφορτωθεί γιατί ήταν θυληκό δεν το κατάλαβα :evil:
θα σου πω δυο απανωτες εμπειριες που εχω απο το ιδιο ατομο κι ολας.περσι το καλοκαιρι φιλος μου μετα απο πολυ συζητηση πηρε με μολις 100ευρω καθαροαιμο σκυλαρο(2 μηνων και ηταν σαν κριαρι)καναδεζικο(ολοασπρο με μαυρα ματια,μυτη,χειλια πιο ομορφο σκυλι δεν εχω ξαναδει)αλλο οντας αλλοπροσαλλο ατομο το χαρησε μετα απο 2 εβδομαδες.Στον μηνα επανω του ξαναγυρναει να παρει σκυλο και παλι με παζαρι πηρε με 100ευρω ροντβαιλερ αρσενικο και ενοειται καθαροαιμο που το εχει μεχρι σημερα..και ολα αυτα,επειδη εισαι και απο θεσ/νικη απο τον αγγελιοφορο(εχει ευκαιριες τελικα).στην δικη μου περιπτωση ειναι οτι ενω ηξερε ο πατερας μου οτι ηθελα σκυλι μου το αρνιοταν και ξαφνικα μια μερα και ενω παλι ηξερε οτι εγω ειμαι ο μοναδικος που θα ασχολουμε τοσο πολυ μαζι του,πηρε αυτο που του εφερε ο Γεωργιανος και με εφερε προ τετελεσμενων γεγονοτων..τελοσπαντων ειπαμε οταν δενομαι με ενα ζωο τελειωσε..

Simeonaras

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2008
176
0
το θεμα καθαροαιμο και 100 ευρο ειναι πολυ μεγαλο!!!

οσο για εσενα τωρα αν ειναι οπως τα λες και αφου δεθηκες μαζι της τοτε κακος μηλαμε αλλο για το σχετικο θεμα

να σου ζησει!!!

αλλα αν το δεχεσαι με βαρια καρδια επειδη ισως δεν ειναι οτι ηθελες τοτε ειναι καλητερα να βρεις μια οικογενεια για αυτην οσο ειναι νωρις που θα ξερει τι ειναι εξαρχης και θα την αγαπαει για αυτο που ειναι!!!

γιατι αλλιως αργα η γρηγορα θα την βαρεθεις και τοτε θα περασει αχημα και ειναι κριμα!!!

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Καλά το ότι θα βρώ καθαρόαιμο σκυλί από αγγελιοφόρο και ΧΕ το θεωρώ τουλάχιστον αστείο..

Το ότι σε μένα, σε σένα και στον κάθε άσχετο μας "φαίνονται" (εξωτερικά) αυτά τα σκυλιά στα οποία αναφέρεσαι, καθαρόαιμα δε σημαίνει ότι είναι και έτσι..

Εσύ τώρα δεν το θέλεις άλλο το σκυλί?Δεν το κατάλαβα αυτό (σόρυ κιόλας)..

dolph26

Active Member
1 Ιανουαρίου 2008
43
0
αθηνα
δε ξερω αν εισαι λατρης μιας συγκεκριμενης φυλης αλλα το κουταβι σου ειναι πανεμορφο εγω στη θεση σου δε θα το εδινα επειδη ειναι ημιαιμο...ειδικα αν το ειχα 1 μηνα θα ειχα δεθει πολυ μαζι του ο χρονος ειναι αρκετος.μην ασχολεισαι αλλο με το θεμα τι και πως αλλα τι κανεις απο εδω και περα...το κουταβακι σου εχει δεθει και αυτο μαζι σου και δεν κοιταξε τι ΄΄ρατσα΄' εισαι εσυ :wink: εγω διαβαζω και ενημερωνομαι καθημερινα για πολλα πραγματα απο εδω μεσα ...μαθαινω πραγματικα..πραγματα που θα ημουν διατεθημενος ακομη και να πληρωσω για να μου πουν ( που λεει ο λογος δηλαδη :D :D μην ορμηξετε ολοι να με κανετε φιλο :p ).κανε οτι μπορεις απο εδω και περα...αφιερωνε του χρονο καθημερινα προσπαθεισε να το ταιζεις τωρα που ειναι μικρο οτι καλυτερο μπορεις καντο χαρουμενο και μαθε το να αγαπα τους ανθρωπους και να σε ακουει...

agamemnwn

Active Member
30 Μαρτίου 2008
42
0
οχι δεν θα το δωσω και εγω αυτο ειπα το χρονικο διαστημα ειναι αρκετο και δεθηκαμε και οι δυο.οσο για το φαι και για τις συνθηκες,στα πουπουλα ειναι και απο τις δυο αποψεις(να στο πω αλλιωςδεν τα λυπαμε τα λεφτα οταν προκειται για αυτη).απλα το πηρα ως καυκασιο.διαβασα κειμενα μπηκα σε σαιτ ειδα φωτο,βιντεο και οτι μπορεις να φανταστεις για αυτη τη ρατσα συμβιβαζομενος αρκετα με αυτη την ιδεα και απλα τωρα λιγο μου κακοφανηκε.θα το ξεπερασω ομως.σε αυτες τις περιπτωσεις ποια ενστικτα κυριαρχουν?του λυκου ή του καυκασιου να ξερω τουλαχιστον ποιον χαρακτηρα να ψαχνω..

Simeonaras

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2008
176
0
κανεις δεν μπωρει να γνωριζει αυτο που ρωτας!!!

ενα ημιαιμο σκυλακι μπορει να εχει 1000000 διαφορετικους συνδιασμους!!!

εξαλου δεν ξερεισ και ποσο καθαροαιμοι ηταν οι γονεις?

μπωρει καπου μεσα τους να ειχαν π.χ και μαλαμουτ!! και να παρει και κατι απο εκει!!

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
@agamemnwn,
Το συναρπαστικό με τα ημιαιμα είναι ότι σε κρατούν σε αγωνιά διότι τίποτα στην μορφολογία και στο χαρακτήρα τους δεν είναι προβλέψιμο!
Η σκυλίτσα σου είναι πανεμορφη. Να σου ζησει! :D

Α, μην το ξεχάσω… Και οι φίλοι σου που ψώνισαν από αγγελία με 100 ευρώ, πάλι ημιαιμο πήραν! :wink:

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
τι λετε?
Eγώ φίλε μου θα κάνω το τελευταίο post , γιατί απαξιώ να σου μιλήσω άλλο ...

Ρώτησες τα πάντα ... διάβασες και καλά ... ρώτησες εδώ ... σου λέμε ότι το σκυλί είναι ημίαιμο ... σου λέω να ΜΗΝ ρωτήσεις τον κτηνίατρο ... εσύ πάς και ρωτάς ... σου λέει ο κτηνίατρος ότι είναι ημίαιμο, και ΤΩΡΑ ξεκαθαρίστηκε ?? Και ποιός σου είπε ότι ΞΕΡΕΙ ο κτηνίατρος ?? Σε πληροφορώ λοιπόν ότι ο κτηνίατρος λέει αρλούμπες, και αυτό που είπε ότι θα πάρει τα προτερήματα και των δύο φυλών, ειναι η μεγαλύτερη ... αλλά εσένα σε βολεύει ...

Κι εγώ σου λέω ότι θα είναι ένα ανισόρροπο υπερ-επιθετικό πλάσμα με δυσπλασία, (να ένας ωραιότατος συνδυασμός των δύο φυλών) τί θα μου πείς ??

Ψωνίζετε σκυλιά από τον αγγελιοφόρο, και εγώ δεν ξέρω από πού αλλού, και ο ''ΚΑΥΚΑΣΙΟΣ'' - ''ΕΚΤΡΟΦΕΑΣ'' του ΑΓΡΙΟΥ ΚΑΥΚΑΣΙΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΠΟΥ ΚΟΒΕΙ ΑΛΒΑΝΟΥΣ - μολις ο κτηνίατρος μας πεί ότι το σκυλί είναι μίξη με λυκοσκυλοειδές .. γινεται ξαφνικά ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, που χαρίζει σκυλιά για να τα ξεφορτωθεί, αλλά ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΤΩΡΑ ΔΕΘΗΚΑΜΕ ... και ο άλλος είναι μάγκας που ψωνίζει καθαρόαιμα ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ με 100 ευρώ, εμείς πιαστήκαμε κορόιδα, επειδή ο κτηνιατρος είπε και ΑΛΛΟΙ μας φόρτωσαν τον σκύλο ...

Φοβερό επίπεδο κυνοφιλίας, χαίρομαι ...

Και συνεχίζεις και ρωτάς προς τα ποιον χαρακτήρα να περιμένεις να πάει ...

ρώτα τον κτηνίατρο ...

μην ρωτάς εδώ

και κυρίως μην πάς σε εκπαιδευτή ...

μαλακίες θα σου πούνε όλοι ...

[/img]

agamemnwn

Active Member
30 Μαρτίου 2008
42
0
θα σου απαντησω σταδιακα σε ολα τα σημεια που θιγεις το ποστ σου. 1)δεν περιμενω τον γιατρο να σιγουρευτω αλλα οταν λεμε ολοι το ιδιο περι διασταυρωσεις και με το που μπαινω μεσα το πρωτο πραγμα που μου λεει ο ανθρωπος ειναι για μιξη λυκου-καυκασιου.ε το θεωρησα τελειωμενο. 2)το περιστατικο με τα αλλα σκυλια και τον Αλβανο αφορουσε φιλο μου που δεν εχει καμια σχεση με αυτον που μου εδωσε το δικο μου.το σκυλι του ηταν τοσο αγριο που στο τελος το εδωσε δεν αντεξε. 3)περι κυνοφιλιας πιστευω να ημουν ξεκαθαρος απο την αρχη.ειναι το πρωτο σκυλι που εχω και αυτο μου το χαρισαν,ποτε δεν το επαιξα κατι που δεν ειμαι.προσπαθειες κανω. 4)οσο αφορα τα καθαροαιμα των 100ευρω (ενω αρχικα δεν ηθελα να το θιξω)η αρχικη τιμη ηταν 300 και με πιεση την εριχναν.περι καθαροαιμιας δεν χωρα αμφιβολια τα σκυλια ηταν αστερια εγγυημενα.οποιος ειναι απο θεσ/νικη μπορει να στειλει πμ να παμε να του δειξω ροντβαιλερ των 100 ευρω οπως λες,κατσε καλα. 5)απο την αρχη που μπηκα σε αυτο φορουμ μου εκανε τεραστια εντυπωση η ζεστασια και η φιλικη προσεγγυση που παρεχει,το ποστ σου ειναι το λιγοτερο επιθετικο και προσβλητικο προς εμενα..

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Ελεγα να μην απαντησω αλλά

μπορει να στειλει πμ να παμε να του δειξω ροντβαιλερ των 100 ευρω οπως λες,κατσε καλα.
Αυτό προσβαλλει εμενα και όλο το forum το οποίο δεν διάβασες, αλλά και εσένα, που ενώ λές ότι δεν είσαι σχετικός ... κρίνεις rott ... κάνεις τον έξυπνο ΑΚΟΜΑ ... και δεν ξέρεις ούτε πώς ΓΡΑΦΕΤΑΙ η φυλή ...

κάνε μας τη χάρη, γιατί έχει και χειρότερα ...

Simeonaras

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2008
176
0
Hρεμα παιδια δεν υπαρχει λογος να μαλωνουμε αποψεις ανταλασουμε!!!

φιλε αγαμεμνων ο ντενις εχει δικαιο απλα πιστευω και εγω πως το διατυπωσε αυστηρα!!!

πως μπορεις να ξερεις για το αν ειναι καθαροαιμο οταν δεν εχεις ιδεα απο σκυλια? (οπως λες?)

και το υπογραφεις κιολας?

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Εγώ πιστεύω ότι αυτό που μετράει είναι ένα σκυλί να είναι υγιές και ισορροπημένο. Η καθαροαιμία δεν υπάρχει λόγος να σε απασχολεί εφόσον δεν το διάλεξες καν το σκυλάκι. Τη βρίσκω πολύ όμορφη, σκέτη κουκλίτσα. Να τη στειρώσεις για να μη δημιουργήσεις κι άλλα ημίαιμα που δε θα τα θέλει κανείς.