καυκασιος

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
αχαχαχχαχαχαααααααχαχαααααααααχαχαχχαχ,με εχει πιασει νευρικο :lol: :lol: :lol: :lol:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Συντονιστείτε λέμε! :evil:

@agamemnon από πού πήρες το κουτάβι σου?
Το πρότυπο το διάβασες?

agamemnwn

Active Member
30 Μαρτίου 2008
42
0
οτι ξερω το ξερω απο διαφορα σαιτ στο νετ και δυο προσωπικες εμπειριες που μου ειπε ο τυπος που τα εκτρεφει και μου το εδωσε..το πρωτο περιστατικο εγινε οταν 2 σκυλια μπηκαν στην αυλη(αν δεν μπεις στο χωρο του σε αγνοει πληρως)σε κλασματα του δευτερολεπτου εχει φτασει το πρωτο και το εχει κοψει(αυτη τη λεξη χρησιμοποιησε)το δευτερο βλεποντας τι εχει γινει τρεχει να φυγει πηδωντας τον φραχτη και την ωρα που ειναι στον αερα σκιζει και το αλλο..η αλλη ιστορια ειναι με ενα Αλβανο που εκ των υστερων αποκαλυφθηκε οτι το παρενοχλουσε και σε μια ασχετη φαση ενω το αφεντικο του μιλουσε με ενα τυπο στην πορτα της αυλης παλι σε κλασματα δευτερολεπτου(μεχρι να γυρισω το κεφαλι μου ειπε)εχει κοψει το ποδι του Αλβανου που περνουσε απ εξω με ενα ποδηλατο..κατα τα αλλα αυτο το ζωο στους οικειους του συμπεριφερεται σαν μικρο παιδι..

agamemnwn

Active Member
30 Μαρτίου 2008
42
0
ROTTIE said:
Συντονιστείτε λέμε! :evil:

@agamemnon από πού πήρες το κουτάβι σου?
Το πρότυπο το διάβασες?
το διαβασα σε ευχαριστω για την βοηθεια..ειχα οντως μπερδευτει ειναι ρατσα με πολλες παραλλαγες οπως προειπα..βρηκα ηδη ενα συνομηλικο αρσενικο να τα ζευγαρωσω στο μελλον και ομολογω οτι δεν εχουν καμμια σχεση..

Gogo

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2008
538
0
marko
agamemnwn said:
οτι ξερω το ξερω απο διαφορα σαιτ στο νετ και δυο προσωπικες εμπειριες που μου ειπε ο τυπος που τα εκτρεφει και μου το εδωσε..το πρωτο περιστατικο εγινε οταν 2 σκυλια μπηκαν στην αυλη(αν δεν μπεις στο χωρο του σε αγνοει πληρως)σε κλασματα του δευτερολεπτου εχει φτασει το πρωτο και το εχει κοψει(αυτη τη λεξη χρησιμοποιησε)το δευτερο βλεποντας τι εχει γινει τρεχει να φυγει πηδωντας τον φραχτη και την ωρα που ειναι στον αερα σκιζει και το αλλο..η αλλη ιστορια ειναι με ενα Αλβανο που εκ των υστερων αποκαλυφθηκε οτι το παρενοχλουσε και σε μια ασχετη φαση ενω το αφεντικο του μιλουσε με ενα τυπο στην πορτα της αυλης παλι σε κλασματα δευτερολεπτου(μεχρι να γυρισω το κεφαλι μου ειπε)εχει κοψει το ποδι του Αλβανου που περνουσε απ εξω με ενα ποδηλατο..κατα τα αλλα αυτο το ζωο στους οικειους του συμπεριφερεται σαν μικρο παιδι..
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
agamemnwn said:
:? :? :?
Να πούμε κάτι σοβαρότερο? Το πρότυπο της φυλής το διάβασες?

EDIT: Τώρα είδα ότι απάντησες θετικά.
Σε ρωτώ λοιπόν, τι κατάλαβες από το πρότυπο?

DASTY

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2007
770
0
Thessaloniki
www.scarvasstrand.com
με ενα Αλβανο
η αλλη ιστορια ειναι με ενα Αλβανο
εχει κοψει το ποδι του Αλβανου

Λάθος σκύλα εκτρέφω μου φαίνεται 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol:

E αν δεν είσαι Αλβανός σε πειράζουν :?: :?: :?: :?: :?: :?:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Λοιπόν κοίτα με λίγα λόγια αυτά είναι αρλούμπες ... επειδή είναι πολύ δύσκολη ράτσα, και γενικά θα δυσκολευτείς πολύ ψάξε πώς και γιατί, και άρχισε με κάποια βιβλία για αυτήν από αυτά που κυκλοφορούν στο εμπόριο, ενώ φρόντισε να επισκεφτείς και έναν καλό εκπαιδευτή, για να σε καθοδηγήσει.

Αν παραμείνει το επίπεδο γνώσεών σου σε αυτό το επίπεδο όσον αφορά αυτήν την, επαναλαμβάνω ΠΟΛΥ δύσκολη φυλή, θα έχεις ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημα ...

Και αρχίζοντας από τα εύκολα, τα σκυλιά που είδες στο γιουτιούμπ δεν ήταν όλα καθαρόαιμα. Το καθαρόαιμο Ποιμενικό του Καυκάσου περιγραφεται στο παραπάνω πρότυπο, το οποίο δεν χρειάζεται να διαβάσεις αναλυτικά για να καταλάβεις ότι περιγράφει ΕΝΑΝ σκύλο, (πρότυπο είναι) ότι άλλο βλέπεις και ξεφεύγει από αυτό, δεν είναι το ιδανικό, ή απλώς ειναι ημίαιμο, ανάλογα με τον βαθμό της απόκλισης από αυτότο πρότυπο ... για μια πρόχειρη (αλλά πολύ πρόχειρη όμως) πρωτη αναζήτηση μπορείς με την ίδια λογική που βάζεις στο google Caucasian Ovcharka - ελπίζω αυτό να βάζεις - να προσθέσεις ένα champion για να καταλάβεις ΠΕΡΙΠΟΥ πώς πρέπει να είναι ένα Καυκάσου ... και συνεχιζοντας ψάχνεις και τον χαρακτήρα του κλπ κλπ

καλή διασκέδαση :D

agamemnwn

Active Member
30 Μαρτίου 2008
42
0
ROTTIE said:
agamemnwn said:
:? :? :?
Να πούμε κάτι σοβαρότερο? Το πρότυπο της φυλής το διάβασες?

EDIT: Τώρα είδα ότι απάντησες θετικά.
Σε ρωτώ λοιπόν, τι κατάλαβες από το πρότυπο?
ιδρωσα με το λεξικο ολο το απογευμα με τις ορολογιες..κοιταξε ειδικος ανατομιας δεν ειμαι αλλα ολα τα χαρακτηριστικα μου φαινονται να ταιριαζουν γαντι..απο οτι καταλαβα παραλασονται αναλογα με το υψομετρο απο το οποιο καταγωνται στις περιοχες με πολικες θερμοκρασιες θυμιζουν λιγο αγιου-βερναρδου.εμενα κατατασεται στα πιο μαλακα κλιματα δεν πιστευω να γινει τοσο γομαρι με τοσο πολυ τριχα,αν και 2 μηνων ακομα δεν μπορω να βγαλω σαφη συμπερασματα..

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
για το ζευγαρωμα δεν θα πειτε τιποτα? εχετε πυρετο?τι εγινε? :lol:

Gogo

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2008
538
0
marko
Παιδια ,για να καταλαβω κι εγω, τι συζηταμε;

Ο σκυλος εχει η δεν εχει χαρτια;

Ειναι απο ΒΥΒ;;;

Ο αγαμεμνων τον πηρε για δολοφονο επειδη ''κοβει'' σκυλους και

ποδια ανθρωπων;

Αυτα θεωρουνται υπερ;

Ποιον θελει να ''κοψει'' ο αγαμεμνων;

Τι με τι θα ζευγαρωσει ο αγαμεμνων που δεν ξερει ΚΑΝ τι σκυλο

πηρε;;;;;;

Παμε καλα; :evil:

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
agamemnwn said:
ιδρωσα με το λεξικο ολο το απογευμα με τις ορολογιες....
μπορεις να ψαξεις σε παλαια τευχη περιοδικων για σκυλια και να παραγγειλεις αυτα που ειχαν αφιερωμα στα καυκασου..εκει θα δεις και το προτυπο στα ελληνικα...

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
gogo,τωρα τον πηρε...δεν αλλαζει κατι σε αυτο.
κατσε μηπως και υπαρχει η διαθεση και "συμμαζευτουμε" :wink:

agamemnwn

Active Member
30 Μαρτίου 2008
42
0
denis said:
Λοιπόν κοίτα με λίγα λόγια αυτά είναι αρλούμπες ... επειδή είναι πολύ δύσκολη ράτσα, και γενικά θα δυσκολευτείς πολύ ψάξε πώς και γιατί, και άρχισε με κάποια βιβλία για αυτήν από αυτά που κυκλοφορούν στο εμπόριο, ενώ φρόντισε να επισκεφτείς και έναν καλό εκπαιδευτή, για να σε καθοδηγήσει.

Αν παραμείνει το επίπεδο γνώσεών σου σε αυτό το επίπεδο όσον αφορά αυτήν την, επαναλαμβάνω ΠΟΛΥ δύσκολη φυλή, θα έχεις ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημα ...

Και αρχίζοντας από τα εύκολα, τα σκυλιά που είδες στο γιουτιούμπ δεν ήταν όλα καθαρόαιμα. Το καθαρόαιμο Ποιμενικό του Καυκάσου περιγραφεται στο παραπάνω πρότυπο, το οποίο δεν χρειάζεται να διαβάσεις αναλυτικά για να καταλάβεις ότι περιγράφει ΕΝΑΝ σκύλο, (πρότυπο είναι) ότι άλλο βλέπεις και ξεφεύγει από αυτό, δεν είναι το ιδανικό, ή απλώς ειναι ημίαιμο, ανάλογα με τον βαθμό της απόκλισης από αυτότο πρότυπο ... για μια πρόχειρη (αλλά πολύ πρόχειρη όμως) πρωτη αναζήτηση μπορείς με την ίδια λογική που βάζεις στο google Caucasian Ovcharka - ελπίζω αυτό να βάζεις - να προσθέσεις ένα champion για να καταλάβεις ΠΕΡΙΠΟΥ πώς πρέπει να είναι ένα Καυκάσου ... και συνεχιζοντας ψάχνεις και τον χαρακτήρα του κλπ κλπ

καλή διασκέδαση :D
ναι με αυτο το ονομα κανω αναζητησεις ή το caucasian mountain dog.λες να αντιμετωπισω τοσο σοβαρα προβληματα?δεν σκεφτομουν για εκπαιδευση δεν ξερω γιατι αλλα ειμαι εναντιον..προσπαθω ομως απο τωρα να της επιβαλλομαι και να καταλαβει απο νωρις οτι εγω ειμαι το αφεντικο(αυτα ελεγε σε κατι οδηγους που διαβασα)