Τροφή για κουτάβι

lovezizou

Well-Known Member
24 Σεπτεμβρίου 2007
61
0
Keyman, αυτο που λες το παρατηρησα και εγω με την Techni-Cal :oops: :? Της το αλλαξατε? Αρα τελικα τι παιζει με την Technical ακομα δεν εχω καταλαβει. Καλη - κακη ?? :?:

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
τι δηλαδη?Στην Μάγια προκάλεσε βρομερά αέρια και κόψιμο....στην δική σου σκύλα μπορεί να κάτσει μια χαρά,δώστη της μερικές μέρες και βλέπεις. :)

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
Ο εκτροφέας μου μου είχε πει: Αν είσαι προετοιμασμένη για κιλά σκατά και "βρωμοδουλειές" τότε πάρε weimaraner. Αυτός τα weim του τα αποκαλεί άλογα λόγω ...ποσότητας!
Όσες φορές έχει τύχει να της δώσω ξηρά τροφή, ο κανόνας του εκτροφέα μου επιβεβαιώνεται!! Αερολογίες όλη την ώρα η μικρή. Και βρωντερές έτσι! Για να μην μιλήσω για την ποσότητα...
Με το barf αντιθέτως έχουμε λίγα και καλά...[/b]

psaras

Well-Known Member
5 Σεπτεμβρίου 2007
841
1
63
Chania
www.chaniatown.gr
Ξαναλέμε όμως ότι για διαφόρους λόγους αναγκαζόμαστε να δίνομαι ξηρή τροφή
Τώρα σχετικά με τα αέρια μακάρι να ήταν η μόνη ζημιά ..
και εμείς όταν τρώμε φασολάδα δεν έχουμε που να σταθούμε ! πάραυτα τα φασόλια δεν είναι κακιά τροφή

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
:-k σωστο κι αυτό,με την μόνη διαφορά οτι εμεις μπορουμε να ελέγξουμε τα αέριά μας,τουλάχιστον στις περισσότερες περιπτώσεις,ενώ τα σκυλιά δεν μπορείς να τα διδάξεις ''καλούς τρόπους'' :lol: :lol: :lol:

mourgakos

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2007
60
1
athens
keyman said:
:-k σωστο κι αυτό,με την μόνη διαφορά οτι εμεις μπορουμε να ελέγξουμε τα αέριά μας,τουλάχιστον στις περισσότερες περιπτώσεις,ενώ τα σκυλιά δεν μπορείς να τα διδάξεις ''καλούς τρόπους'' :lol: :lol: :lol:
αναλογα τους ανθρωπες.........

perla

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
136
0
Εδώ και 1 μήνα περίπου δίνω μαγειρεμένο φαγητό στο westie.Το Σάββατο θα μου φέρουν orijen puppy.Έχετε καμιά ιδέα για το πως θα κάνω την αλλαγή ώστε να αρχίσει να την τρώει.Ανησυχώ γιατί είναι πρόσφατα εγχειρισμένη λογω δυσπλασίας και παίρνει αντιβίωση.Δεν μπορώ να την αφήνω νηστική

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
όσες φορές έχω δώσει μαγειρευτό και ύστερα έδωσα ξηρά δεν είχα πρόβλημα.

η δε orijen λένε ότι έχει πολύ καλή γεύση και τα σκυλιά την τρώνε ευχάριστα

perla

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
136
0
Το ζήτημα είναι ότι δεν ξέρω αν είναι πλήρη αυτά που της δίνω γι'αυτό και θέλω να την γυρίσω στην orijen.

psaras

Well-Known Member
5 Σεπτεμβρίου 2007
841
1
63
Chania
www.chaniatown.gr
Μετά από 40 μέρες με την Techni-Cal έχω να πω ότι μας έχει ταράξει στις εξαερώσεις και στις εξαγωγές
οπότε αν και την τρώει με μεγάλη όρεξη θα προχωρήσω σε αλλαγή

lovezizou

Well-Known Member
24 Σεπτεμβρίου 2007
61
0
Psara, και εμεις αυτο θα κανουμε. Αρα παρατηρησατε και εσεις αυξηση στις 'εξαγωγες' ? Θελω να τον αλλαξω σταδιακα ή σε Acana ή Eagles Pack και μαλλον θα δοκιμασουμε να παμε σε αρνι.

psaras

Well-Known Member
5 Σεπτεμβρίου 2007
841
1
63
Chania
www.chaniatown.gr
Και εκτός των προαναφερθέντων να σημειώσω ότι σε αυτό το διάστημα που παίρνει την εν λόγο τροφή δεν πήρε τα αναμενόμενα κιλά ,
αυτό δεν σημάνει ότι κατηγορώ την τροφή απλά για τον σκύλο μου είναι τελειωμένη ……..

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
lovezizou said:
Psara, και εμεις αυτο θα κανουμε. Αρα παρατηρησατε και εσεις αυξηση στις 'εξαγωγες' ? Θελω να τον αλλαξω σταδιακα ή σε Acana ή Eagles Pack και μαλλον θα δοκιμασουμε να παμε σε αρνι.

αν θυμάμαι καλά είχες πει πως δίνεις ULTRA LEVURE στο σκυλί σου και πάει καλύτερα από άποψη αερίων,πόσες κάψουλες την ημέρα?και για πόσο καιρό μπορείς να το δίνεις?