Ακόμα ... Τι είναι ?
Ακόμα ... Και αυτό τι είναι ?
Ακόμα ... Και αυτό τι είναι ?
Επειδή όμως αυτό θα ήταν πρόβλημα για κάποιον που δεν γνωρίζει ξένες γλώσσες ,με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συμμετέχει ,θα πρότεινα να μεταφράζει κάποιος mod από κάτω.....ΠΡΟΤΕΙΝΩ να δημιουργηθεί ένα μέρος/ μια ενότητα στο φόρουμ για τους ξενόγλωσσους ....
να δίνεται η δυνατότητα στο ξένο μέλος να συμμετέχει γράφοντας στην γλώσσα του ( ή να καθοριστούν 1-2 γλώσσες π.χ. αγγλικά, γαλλικά) ώστε όσοι επιθυμούν να μπορούν να συνδιαλέγονται μαζί του....
...πρακτικά είναι δύσκολο για 2 τουλάχιστον λόγους.....Επειδή όμως αυτό θα ήταν πρόβλημα για κάποιον που δεν γνωρίζει ξένες γλώσσες ,με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συμμετέχει ,θα πρότεινα να μεταφράζει κάποιος mod από κάτω
Ναι με 1000!!!! χαχαθελετε να μεταφραζω εγω???????????????????????
Πολύ off-topic στο θέμα μου.....Για να σοβαρευτούμε λιγάκι!!!!Η μετάφραση θα είναι πολυ ελεύθερη ;;;;;αν είναι έτσι,θέλω κ εγω!!!!
είμαστε πριμαντόνες, αυτό είναι αληθές2/δεν νομίζω ότι θα δεχόταν κανείς απο τους συμμετέχοντες να μεταφράζονται τα γραπτά του, χωρίς να έχει κάποια δυνατότητα ελέγχου πάνω σε αυτό.....
Μπορει να εισαι ημιαιμος στην καταγωγη, αλλά σε αυτό που μετραει περισσοτερο, στην ψυχη και στο ταμπεραμεντο, εισαι σουπερ εργασιακος καθαροαιμος.Εφοσον υπαρχουν ξενογλωσσα αντιστοιχα forums ποιος ο λογος να δημιουργηθουν ξενογλωσσες ενοτητες σε ενα Ελληνικο dogforum; Ας μου εξηγησει καποιος παρακαλω. Το οτι υπαρχουν ξενα sites που εχουν ενοτητες με αλλες γλωσσες δεν μου λεει τιποτα και ποτε μου δεν καταλαβα το λογο υπαρξης αυτων των ενοτητων. Θα γινουμε που θα γινουμε προτεκτορατο της Γερμανιας σιγα μην τους κανουμε και ενοτητα για να τα λεμε. Ναι ειμαι σοβινιστης, παρολο που ειμαι ημιαιμος, γιατι κατεβαζουμε τα σωβρακα μας. Αμα θελει ο Γερμανος, ο Γαλλος, ο Αγγλος ας μαθει Ελληνικα και να μπει να γραψει οτι θελει η οπως ειπα και σε αλλο νημα οποιος θελει ας συμετασχει σε ξενογλωσσα αντιστοιχα forums.
Σωστο. Ωστοσο, οταν κοιταμε πολύ μακρυτερα από οσο μας παιρνει, μπορει να αλληθωρίσουμε. Το ιδιο μπορει να συμβει και όταν κοιταμε μεσα από φθηνα ή δανεικα γυαλια και κυάλια.....γιατί όταν ο ορίζοντας τελειώνει στον τοίχο του σπιτιού μας, κινδυνεύουμε να πάθουμε ''στραβισμό''.....
Ο οριζοντας ειναι απεραντος και με μια απλη περιηγηση στο ιντερνετ μπορει κανεις να βρει τοπους οπου θα τους διευρυνει. Δεν ειναι αναγκη να του φερεις τον οριζοντα στο πιατο και ουτε ειμαι εναντιον σε νεες πληροφοριες και νοοτροπιες, ισα ισα.για 2 λόγους:
1/ http://www.dogforum.gr/v3/showthread.php?18152-News-from-Kee-(agility)
2/....γιατί όταν ο ορίζοντας τελειώνει στον τοίχο του σπιτιού μας, κινδυνεύουμε να πάθουμε ''στραβισμό''.....
θα βρω πολλα dogforum στα ελληνικα;@vasgial με την λογική σου τότε γιατί να υπάρχει το dogforum.gr ......αφού με μια περιήγηση στο διαδίκτυο τα βρίσκεις όλα.....;