Είμαι εδώ για συγκεκριμενους φίλους μου (οι οποίοι ξέρουν ποιοι ειναι και ποιους εννοώ
) για να μιλάω με συγκεκριμένο κόσμο να διαβάζω συγκεκριμένα θέματα ..Πολύ συγκεκριμένα και δε νομίζω φίλε μου ή φίλη μου να απαγορεύεται να ανοίγω θέματα και να λέω αυτό που πιστεύω!! Αυτή τη φτωχή και φτηνή καραμέλα που μασάτε πάρα πολλοι του και καλά ''τι κανεις εδώ μέσα???'' καλό ειναι που και που να τη φτύνουμε.....Είπα εγώ ότι όλα είναι χάλια εδώ μέσα όπως προφανώς εσύ θα φαντάστηκες?? Είπα εγώ ότι όλοι οι mods είναι για κλάμματα??? Eίπα εγώ ποτέ ότι δεν υπάρχουν θέματα με τονους ουσίας, ποιότητας, ενήμερωσης και βαρύτητας???? Πάλι να ξαναπω ότι τι είναι αυτα που λέμε??? Άλλη γλώσσα μιλάμε??? Πέρασαν 14 σελίδες και ακόμα να καταλάβεις ότι εχω σταθεί σ αυτο που με αηδιαζουν ΟΧΙ ενοχλουν....Αηδιαζουν λέω...ΑΚΟΥΣ???
και που είναι εμφανώς ΧΑΛΙΑ????? Και επιτέλους αυτά είναι θέματα που μας απασχολούν και στον έξω και μη διαδυκτιακό κόσμο ..Προβλήματα γενικά και που τα βρίσκουμε και εδώ, πολύ σωστά είπε μία φίλη αν θυμάμαι καλά ότι εδώ είναι μικρογραφία της κοινωνίας μας και όντως είναι...Μαλλον σου ξέφυγε γιατί και ιδιαίτερα παρατηριτικός είναι και έξυπνος
....Tόσο εύκολα παρατάς τα όπλα και την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια εσυ?? Με ένα τι κάνεις εδω μέσα???? Και πάλι εμένα για να γίνω ακόοοοοοοοομα πιο συγκεκριμένος με ενοχλεί κα με χαλάει η χαμηλού έως μηδενικού επιπέδου γνώση και ειδίκευση και θέσεις επι του ευρύτερου όρου κυνολογία της διαχείρησης ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ...και γιατί?? Γιατί όλα απ τη διαχείρηση ξεκινάνε και όλα εκεί χτίζονται και προχωράνε!!!!! Επίσης είναι θρασύτατο να σβήνονται μυνήματα μελών όταν μυνήματα απο mods τα οποία ειναιο τραγικα, με τραγικό ύφος και θέσεις έχουν μείνει εκεί και κοσμούν ένα τίποτα........Και σου ξαναλέω το πρόβλημα σου δεν είμαι εγω!!! Αυτά!!!
θα ήταν ενδιαφέρον να μας ενημερώσει το μέλος κατα πόσο αηδιάζει ακόμα
αλλά μάλλον όχι γιατί απο ότι βλέπω απο τότε που έληξε η απαγόρευσή του δεν έχει ξεκολλήσει απο το πληκτρολόγιο.....
εκτός κι αν όλο αυτό τον καιρό έγραφε κείμενα και τα αποθήκευε στο word ,οπότε τώρα απλά τα κάνει κόπι πέιστ........
μερικά μυνήματα πιο πάνω που λέει "Πως καταλαβαίνει κανείς ένα παπαντζή??? Ένα λουφαδόρο δηλαδή που πίσω απ τις γνώμες των άλλων το παίζει γνώστης - ιστορία - κάνει το κομμάτι του αποσπάει πολλέεες εκατοντάδες thanks και τελικά την ακούει στερεοφωνικά και τελικά απο καμία επαφή που είχε με το θέμα ξαφνικά βρίσκεται να νομίζει ότι ξέρει?? " θα ήθελα να μου λύσει την απορία αν εννοεί τον εαυτό του γιατί όλο αναφέρει ότι μιλάει με εκτροφείς και γνώστες και έλεγα μήπως έπαθε κρίση αυτογνωσίας (αλλά βέβαια δεν έχει εκατοντάδες thanks άρα δεν είναι ταυτοπροσωπία)
και κλείνοντας την αναφορά μου στο τι δεν μου αρέσει στο dogforum θα επιστρέψω πάλι στο ίδιο πόστ του όπου χαρακτηριστικά αναφέρει
"Nομίζετε ότι ο admin δεν εχει ψιλιαστεί η δεν ξέρει πια είναι τα ''
ψωνια'' mods και ποιοι είναι οι απλά εθισμένοι με το πληκτρολόγιο?????? Γι αυτό και τους έχει δώσει καi το moderiliki ...Καταρχήν admin είναι ιδρυτής και έχει μόνο 1483 μυνήματα και είναι μέλος απ το 2005...Από τοτε μέχρι σήμερα είμαι μέλος 6 χρόνια αυτο μας κάνει 2190 μέρες αν διαιρέσετε κάποιοι τις μέρες με τα μυνήματα του είναι μας κάνει 1.4 μυνήματα τη μέρα ........Ο πιο μάγκας απ όλους είναι ο ADMIN φίλοι μου ,γιατί ΚΑΙ ΑΠΩΝ ΕINAI (εκτός και αν είναι μονίμως online πίσω απ την οθόνη του σε stealth mode και απέχει και απλα δε γράφει, το οποίο φυσικά ΑΠΟΚΛΕΙΤΑΙ .. όσο για τον ADMIN μόνο το απλά 1,4 μυνήματα τη μέρα μέσο όρο είναι τραγικότατο, θα περίμενα πολυ πιο μεγάλη προσφορα απ τον admin του forum αυτα τα 6 χρόνια) , και φυσικά έχει εντοπίσει αυτούς ακριβώς που έπρεπε ...Τις συγκεκριμένες επομομαζόμενες
ΨΩΝΑΡΕΣ που μέσα σε 2-3 χρόνια πάμε για παγκόσμιο ρεκόρ μυνημάτων 10000 μυνήματα +....Σου λέει ¨ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣΕ ρε να αράζουμε αφού αυτοί και το γουστάρουν και κλειδαμπαρόνονται μέσα στο σπίτι τους
με ΜΗΔΕΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ζωή και ΜΗΔΕΝ ΚΥΝΟΦΙΛΙΚΗ ζωή και το κάνουν και πλήρως ανιδειοτελώς.. Κουτί του έχει έρθει γιατί δεν κουνάει ούτε δαχτιλάκι του και γι αυτόν όλα πάνε ρολόι.....Δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος εισαι που λενε!!! ...ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ MODS...Καποιοι έιναι αξιοι συγχαρητηρίων και κάποιοι υπευθυνοι μαζί με τον ADMIN για πολλά"
να του ζητήσω να ονομάσει ποιούς κατηγορεί ότι είναι ψώνια και δεν έχουν προσωπική ζωή γιατί είναι πολύ ενοχλητικό για το φόρουμ να περιφέρεται ο κάθε τρεχαγυρευόπουλος και να εκσφενδονίζει προσωπικούς χαρακτηρισμούς έτσι αυθαίρετα.
Υπογραφή ένας αηδιασμένος.