lawrence-gr ειναι απαντηση στα μηνυματα της mareco που τα σβηνει και κλειδωνει τα τοπικ.. εγινε μια παρατηρηση για αυτην που κλεινει ΟΟΟΟΟΟΛΑ τα θεματα το ενα μετα το αλλο κατα την δικη της κριση..αγνωστος ο λογος.. και απλα εκανα την παρατηρηση μου για αυτην εδω και συγκεκριμενα εγραψα αυτο αλλα την πειραξε πολυ.. (καταλαβε τα λαθακια της;
)
Καλησπερα επειδη ανοιξα θεμα σχετικα με προβλημα συντονιστη mareco .. Το γραφω εδω.. πολλοι εχουν το ιδιο προβλημα μαζι της δεν ξερω αν ειναι αντρα γυναικας η τι ειναι τελως παντων.. το γραφω εδω..
Δεν μου αρεσει που μερικα θεματα κλειδωνονται (απο μεμονωμενο συντονιστη) χωρις να δωθει σαφης απαντηση σε θεμα ! Κλειδωνονται θεματα χωρις να δινεται απαντηση.. εχει γινει σε πολλα ατομα απο συγκεκριμενο ατομο (δεν λεμε ονοματα ^_^ ) και κατανταει σπαστικο.. πχ. στο θεμα μου εδω
Στειρωση σκυλου..
πεταχτηκε και εγραψε
Kazia έχει γίνει πολλές φορές αυτή η συζήτηση.
Κάνε σε παρακαλώ μια αναζήτηση και αν δεν καλυφθείς απο τις απαντήσεις, καλό θα είναι να συνεχίσουμε, ένα από τα ήδη υπάρχοντα θέματα.
Ευχαριστώ
ουτε να δωσει λινκ με τα ηδη υπαρχοντα θεματα .. εκανα την αναζητηση πιο πριν πρωτου αυτο το προσωπο γραψει το σχολιο της.. οταν κλειδωσε το θεμα μου εγραψα σε αλλο θεμα και εξαιτιας της που κλειδωσε το θεμα δεν πηρα απαντηση και μεχρι τωρα στα ηδη υπαρχωντα (εχει να κανει επειδη πολυς κοσμος κοιταει τα ηδη φρεσκα θεματα).. εγραψα σε διαφορα παρομοια θεματα.. δεν ειναι καλο να τα κλειδωνει ετσι.. μεχρι στιγμης μου αφηνει μια ασχημη εικονα για το προσωπο της με τους χαρακτηρισμους και της ειρωνειες που εγραφε σε αλλο τοπικ (προλαβε και εσβησε μερικα, δεν την συμφερα) και εκτος αυτου χαλαει και το φορουμ ενω ειναι πολυ καλο μερικα ατομα τα κανουνε μην πω..
υ.γ. για το λογου το αληθες εχει να κανει με ενα θεμα που ειχαμε τσακωθει εκει και την εχει πειραξει τοσο πολυ και τωρα κλειδωνει ολα τα θεματα μου..φιρι φιρι τελικα..