Τι σας αρέσει και τι δε σας αρέσει στο Dogforum;

Status
Κλειδωμένο θέμα

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.882
8.847
Πρέβεζα
Το forum αισθητικά είναι αρτιότατο και αρκετά minimal....
Δεν είναι ανάγκη να γίνει σαν ντελιβερόχαρτο συνοικιακής ψησταριάς....

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Συμφωνώ!
Προσωπικά με κουράζουν πολύ τα φόρουμ που παντού αναβοσβήνουν φωτάκια, πετάγονται διαφημίσεις, υπάρχουν έντονα χρώματα κλπ.
Αισθητικά, το dogforum είναι το καλύτερο που έχω δει (χωρίς να έχω δει πολλά όμως).

Το άλλο μεγάλο σκυλοφόρουμ που υπάρχει ας πούμε, δεν το αντέχω με όλες αυτές τις πεταλουδίτσες κλπ στις υπογραφές και τα έντονα χρώματα που έχουν τα "παράθυρα". Δε μπορώ να συγκεντρωθώ να διαβάσω!

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Συνηθεια ειναι ολα. Το dogforum μου αρεσει και εμενα πολυ ετσι λιτο που ειναι. Απο την αλλη οπως συμβαινει με ολα τα site δεν μπορει να μεινει 10 χρονια με το ιδιο interface, καποια στιγμη θα πρεπει να αλλαξει. Αν το αποφασισουν αυτο καποια στιγμη οι υπευθυνοι θα εχουν την ευκαιρια παραλληλα με την αλλαγη να εκσυγχρονισουν και καποια πραγματα. Το εχω βιωσει σε αλλο φορουμ παλιοτερα που ημουν μελος και ολοι στην αρχη καπως ζοριστηκαμε, και μετα απο λιγο καιρο λεγαμε πως μπορουσαμε με το παλιο...

Μην ξεχναμε οτι αν δεν γινοταν αλλαγες και αναβαθμισεις, θα ειχαμε μεινει στις ''μαυρες'' οθονες...

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.110
patra
grdane.blogspot.com
ποσο συχνες αλλαγες μπορει να ειναι εφικτες....
αλλαγες οταν χρειαζονται και ειναι αναγκαιες γινονται... τουλαχιστον εχω ζησει...

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Συνηθεια ειναι ολα. Το dogforum μου αρεσει και εμενα πολυ ετσι λιτο που ειναι. Απο την αλλη οπως συμβαινει με ολα τα site δεν μπορει να μεινει 10 χρονια με το ιδιο interface, καποια στιγμη θα πρεπει να αλλαξει. Αν το αποφασισουν αυτο καποια στιγμη οι υπευθυνοι θα εχουν την ευκαιρια παραλληλα με την αλλαγη να εκσυγχρονισουν και καποια πραγματα. Το εχω βιωσει σε αλλο φορουμ παλιοτερα που ημουν μελος και ολοι στην αρχη καπως ζοριστηκαμε, και μετα απο λιγο καιρο λεγαμε πως μπορουσαμε με το παλιο...

Μην ξεχναμε οτι αν δεν γινοταν αλλαγες και αναβαθμισεις, θα ειχαμε μεινει στις ''μαυρες'' οθονες...
Εγώ είμαι στο Dogforum 2 χρόνια. Οταν εγράφτηκα τον interface ήταν διαφορετικό. Πιστεύω υπάρχουν ακόμα αρκετά μέλη που το θυμούνται. Πολλοί είχαν γκρινιάξει πως το παλιό ήταν καλύτερο απ' το καινούριο τότε :p

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
αυτα τα διαφημιστικα που "τρεχουν" στο site πως μπαινουν?

τσακωσα αυτο...

campdogwood(dot)com

τι καλο....ειναι στο Illinois....
ρε....φτιαξτε κι ενα στην Ελλαδα.....:p
λεμε τωρα....τα ονειρα ειναι δωρεαν...

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Θα παρακαλούσαμε όταν συναντάται διαφημίσεις τέτοιου είδους ή που θεωρείτε πως δε θα έπρεπε να εμφανίζονται, να μας στέλνεται π.μ. ή e-mail ώστε να κάνουμε κι εμείς μια αξιολόγηση και να "αποκλείουμε" διαφημίσεις που θεωρούμε πως δεν συνάδουν με την σελίδα μας.

Η εμφάνιση των διαφημίσεων γίνεται αυτόματα κι εμείς μπορούμε να παρέμβουμε μόνο κατόπιν εμφανίσεως (και το έχουμε κάνει σε αρκετές διαφημίσεις).

Παρακαλούμε μόνο να ΜΗΝ γίνετε copy/paste της διαφήμισης κατευθείαν από το φόρουμ!

Ευχαριστούμε πολύ!

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Καλό θα ήταν να μην μετατρέψουμε αυτό το θέμα σε καταγραφή ανεπιθύμητων διαφημίσεων και να μας στέλνετε τα urls (διευθύνσεις) με π.μ. ή e-mails.

Ευχαριστούμε!

Status
Κλειδωμένο θέμα