Δηλ το χειμώνα που νυχτώνει νωρίς κ το πρόγραμμα είναι "βαρύ" με τα παιδιά (σχολεία, δραστηριότητες, διαβάσματα κλπ) θα ήταν πάρα πολλές ώρες μόνο του... κ θα υπήρχαν κ μέρες που θα ήταν εντελώς μόνο...Στην αυλη. Με προσβαση στο σπιτι τις ωρες που ειμαι και εγω εκει (δλδ απογευμα). Και φυσικα το χειμωνα τη νυχτα μεσα αν κανει πολυ κρυο, εντονες βροχες κλπ.
Για ένα σκύλο είναι πολύ σημαντικό να βρίσκεται με την αγελή του κ να έχει σταθερότητα... Τόσο σημαντικό όσο κ για σένα το να είσαι με την οικογένειά σου... Αν το μικρό μείνει έστω κ μια φορά μέσα στο σπίτι ενώ προορίζεται για την αυλή θα πάθει μελαγχολία.. Δεν θα μπορεί να καταλάβει τι είναι αυτό που το χωρίζει από την οικογένεια, ούτε θα μάθει ποτέ πως μόνο στο πολύ κρύο μπορεί να είναι με την αγέλη του... Φαντάζεσαι τα συναισθήματα που θα έχει αυτή η ψυχούλα...??
Από την άλλη, επειδή θέλεις πολύ ένα σκυλάκι... αν ήμουν στη θέση σου, με αυτές τις συνθήκες, ή δεν θα έπαιρνα καθόλου σκύλο, ή θα έπαιρνα 2. Τουλάχιστον να έχει το ένα το άλλο...