Σχόλιο: Μάνα και κόρη [ή παιδιά] απομακρύνθηκαν από το σπίτι τους και έμεινε πίσω ο σκύλος [με τον μπαμπά], μέχρι να δουν τι θα γίνει!!! That's a first!!!
η λογικη λεει πως μαλλον εχει διατυπωθει αναποδα, αλλα δε βαζω και το χερι μου στη φωτια οτι αποκλειεται να εχει συμβει αυτο που περιγραφεις....Σχόλιο: Μάνα και κόρη [ή παιδιά] απομακρύνθηκαν από το σπίτι τους και έμεινε πίσω ο σκύλος [με τον μπαμπά], μέχρι να δουν τι θα γίνει!!! That's a first!!!
12-15 δεν είναι πλέον μωρό το παιδί. Μια χαρα μπορεί να μείνει μονο του με το σκυλί, αρκεί βέβαια να έχουν μπει οι σωστές βάσεις, διαφορετικά είτε 15 είσαι είτε 45 για το σκύλο μάλλον το ιδιο είναι. Μη φτάνουμε στο αλλο άκρο... τα παιδιά να μη μένουν μόνα με τα σκυλιά, οκ. Αλλα μιλάμε για παιδάκια που είναι στο ύψος του σκύλου, που πιθανόν να κάνουν κατι που θα πειράξει το σκυλί κλπ, δε μιλάμε για 15 χρονών άνθρωπο που και καταλληλότερη σωματική διάπλαση έχει αλλά και αντίληψη του τι μπορεί να ενοχλήσει τον σκύλο. Δε μιλώ για το θέμα της ασφαλειας από εξωτερικούς παράγοντες (πχ δε μένει μονο του το παιδί αλλα αν είναι και ο σκύλος μένει), μιλάω για το δίδυμο σκύλος-παιδί ή καλύτερα σκύλος-έφηβοςβασικα υπαρχει ένα θεμα που πολλοι δεν το καταλαβαινουν.
ένα παιδι εως τα 14 του πες το αφηνεις μονο του στο σπιτι??
λογικα όχι..αρα γιατι θα το αφησεις με ένα σκυλι ? η παρεα είναι το θεμα ??
ένα σκυλι είναι σαν ένα παιδι....
αν αφησεις 2 παιδια στο σπιτι λοιπον μπορει να μη γινει τιποτα μπορει να γινουν τα χειροτερα.
δλδ εχω ακουσει κοσμο να λεει ε το παιδι είναι με το σκυλο.και το παιδι να είναι σε αυτές τις ηλικιες μεταξυ 12-15...δηλαδή το θεμα μας είναι να μη μπει ο εχθρος απεξω και το παιδι είναι μονο??τοση σιγουρια για το διδυμο που αφηνουν πισω ότι δεν θα παθουν τιποτα μονοι τους?
Ανάλογα τον σκύλο. Ένα 12 χρονο π.χ. δεν μπορει να αντιμετωπίσει ή να καλμάρει έναν σκύλο 55 κιλων κυρίαρχο αν ξεφύγει η κατάσταση. Ασε που και ο σκύλος δεν τον υπολογίζει.12-15 δεν είναι πλέον μωρό το παιδί. Μια χαρα μπορεί να μείνει μονο του με το σκυλί, αρκεί βέβαια να έχουν μπει οι σωστές βάσεις, διαφορετικά είτε 15 είσαι είτε 45 για το σκύλο μάλλον το ιδιο είναι. Μη φτάνουμε στο αλλο άκρο... τα παιδιά να μη μένουν μόνα με τα σκυλιά, οκ. Αλλα μιλάμε για παιδάκια που είναι στο ύψος του σκύλου, που πιθανόν να κάνουν κατι που θα πειράξει το σκυλί κλπ, δε μιλάμε για 15 χρονών άνθρωπο που και καταλληλότερη σωματική διάπλαση έχει αλλά και αντίληψη του τι μπορεί να ενοχλήσει τον σκύλο. Δε μιλώ για το θέμα της ασφαλειας από εξωτερικούς παράγοντες (πχ δε μένει μονο του το παιδί αλλα αν είναι και ο σκύλος μένει), μιλάω για το δίδυμο σκύλος-παιδί ή καλύτερα σκύλος-έφηβος
Λογικά ναι. Δεν ξέρω κανέναν που να μην αφήνει το παιδί του ηλικίας Γυμνασίου μόνο στο σπίτι και δεν ξέρω κανέναν που να κλειδώνει το σκυλί σε ένα δωμάτιο μακριά από τα παιδιά, ή που να μετατρέπει τη ζωή του στο σπίτι σε μία ατελειωτη επιτήρηση του σκύλου και των παιδιών, εκτός αν μιλάμε για παιδιά 1-3 χρονών.βασικα υπαρχει ένα θεμα που πολλοι δεν το καταλαβαινουν.
ένα παιδι εως τα 14 του πες το αφηνεις μονο του στο σπιτι??
λογικα όχι..αρα γιατι θα το αφησεις με ένα σκυλι ? η παρεα είναι το θεμα ??
ένα σκυλι είναι σαν ένα παιδι....
αν αφησεις 2 παιδια στο σπιτι λοιπον μπορει να μη γινει τιποτα μπορει να γινουν τα χειροτερα.
δλδ εχω ακουσει κοσμο να λεει ε το παιδι είναι με το σκυλο.και το παιδι να είναι σε αυτές τις ηλικιες μεταξυ 12-15...δηλαδή το θεμα μας είναι να μη μπει ο εχθρος απεξω και το παιδι είναι μονο??τοση σιγουρια για το διδυμο που αφηνουν πισω ότι δεν θα παθουν τιποτα μονοι τους?
Γενικά επειδή το σκυλί το βράδυ το αφήνω έξω, είναι ζόρικο να αφήσω το σκυλί να ανέβει σε κρεβάτι προσωπικά, δεν μπορώ να τον πλενω κάθε πρωί . Άλλο ένα σκούπισμα τις πατούσες πριν μπει μέσα, άλλο να ανέβει και στο μαξιλάρι.@genie "Είχε άψογη συμπεριφορά κοιμόταν με την κόρη τους στο ίδιο κρεβάτι..." δεν νομίζω ότι ηλικία να έχουν τα παιδιά σου να τα άφηνες...