καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους.
Χθες το βράδυ που έβγαλα βόλτα τα κορίτσια μου πάντα με ένα διπλό λουρί,δεχτήκαμε επίθεση από ένα μάλλον μποξερ αρσενικό από γειτονικό σπίτι που πρέπει να έχει 6-7 σκυλιά.
Εκείνη την ώρα ένας εκ των ιδιοκτητών τα είχε βγάλει έξω σχεδόν όλα πάντα χωρίς λουρί για να κάνουν την ανάγκη τους για 3-4 λεπτά και μετά πάλι μάντρωμα.
Δυστυχώς όμως για την Λευκή μου το μπόξερ έφυγε από μια απόσταση 30 μέτρων και ήρθε τρέχοντας κατά πάνω μας.Η Λούση που είναι λίγο ποιο επιθετική(από φόβο) πήγαινε να ορμήσει-αντισταθεί,με αποτέλεσμα το διπλό λουρί να γίνει θηλιά ανάμεσα στα πόδια μου και το μπόξερ να αρπάξει την Λευκή πίσω στην ράχη.
Αφού κατάφερα σε αυτά τα 4-5 δευτερα να "ελευθερωθώ" χτυπώντας με μπουνιά αναγκαστικά τον σκύλο και να τον απωθήσω,φτάνεει τρέχοντας ο ιδιοκτήτης και πριν ακούσει καλά καλά τα μπινελίκια του,το μπόξερ ξανά επιτίθεται από πίσω στην Λευκή,εκεί βέβαια έφαγε τις κλωτσιές του ίσως και ο ιδιοκτήτης που μπήκε στην μέση,και γενικά έχει το έλα να δεις.
Το αποτέλεσμα είναι 2 δαγκωματιές στην ράχη της Λευκής και το πίσω δεξί πόδι δεν το πατάει καλά αφού κουτσαίνει.Ο γιατρός της χορήγησε αντιβίωση και της έκανε κάποιες διατάσεις για να δει το πίσω πόδι,λέγοντας μου πως δεν δείχνει κάτι σοβαρό,μου έδωσε αντιβίωση και παυσίπονα για τις πληγές μαζί πούλβο.Μου είπε πως αν αύριο δεν καλυτερέψει το βάδισμα της τότε να την πάω για ακτίνες και φυσικά να προσέχω αυτές τις μέρες τα κακά και τα τσίσα της.
Γυρίζοντας από το γιατρό πήγε η γυναίκα μου από εκεί να τους πει τι έχει συμβεί,ο άντρας ζήταγε 1000 συγνώμη "κι ότι και να πεις είναι λίγο,εγώ τους τα λέω να μην βγάζουν τα σκυλιά χωρίς λουρί,γυρνάω 23.00 το βράδυ και αναγκάζομαι να τα βγάζω εγώ" και τέτοια,κι εκεί που λες οκ άντε να μην τα ξανά δούμε έξω χωρίς λουρί,βγαίνει η γυναίκα του με ύφος και ρωτάει σε ποιον γιατρό το πήγαμε και μας είπε να προσέξουμε το επόμενο 24ωρο.Όταν της στο τάδε γυρίζει και λέει α καλά αυτός δεν έχει ιδέα και σιγά μην έχει πάθει τίποτα,"εμένα τα σκυλιά μου όλη μέρα τρώγονται μεταξύ τους",χωρίς ούτε μια συγγνώμη εννοείται.
Όπως καταλαβαίνετε θα το πάω το θέμα μέχρι εκεί που δεν πάει και γιαυτό έκατσα κι έγραψα αυτό σεντόνι.
Μήνυση με αυτά που γνωρίζω δεν αξίζει τον κόπο να κάνω γιατί είναι μια διαδικασία χρονοβόρα και χωρίς ουσία.
Την Τρίτη θα πάω να ζητήσω εισαγγελική παραγγελία από την Ευελπίδων να την φέρω στο Α.Τ της περιοχής μου για να τους καλέσουν σε απολογία.
Ήδη μιλάω με έναν φίλο που δουλεύει στον δήμο για να δούμε που και πως μπορεί να επέμβει η δημοτική αστυνομία,γιατί από ότι διαβάζω κάτι γίνεται τώρα τελευταία.
Επίσης θα το ψάξω και με φιλοζωικές για τις συνθήκες διαβίωσης των ζώων,γιατί δεν φτάνει να έχεις λεφτά και να θέλεις να λέγεσαι φιλόζωος έχοντας 7 σκυλιά μαντρωμένα προσφέροντας τους τροφή και νερό,αλλά δεν σε ενδιαφέρει τίποτε άλλο ούτε από θέμα κοινωνικοποίησης παρά μόνο να μην πλησιάζει κανείς γύρω από τις βίλες σου.
Και κάτι τελευταίο για την ώρα,τι θα έπρεπε να κάνω εγώ αν αντί για δεύτερο σκυλί,είχα μαζί μου το μικρό μου ανιψάκι στο άλλο χέρι;