Σκύλοι χωρίς λουρί

Vasilis75

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2012
417
0
Athens
εγω δεν σε ειρωνευτικα...απλα λεω το σωστο πως εχει, δεν εχω απο το δεξι μου χερι 4 δαχτυλα λογου βλακα ιδιοκτητη π αφησε το σκυλι του ελευθερο και με κατασπαραξε σε ηλικια 15... μην μ λες λοιπον ανοησιες..ετσι πρεπει να γινεται, αν παει να σου ορμιξει κατι,οτιδηποτε, προλαβαινεις εσυ και τα βαζεις ολα στην θεση τους..Ναι εχω 3 πιτ,2 ντογκο, 2 ροτακια , αλλα δεν ειναι μαγκια ,ειναι πληρως εκπεδευμενα για τετοιο ειδους καταστασεις, για την σωματοφυλακη πληρωσα οσα δεν βγαζεις σε ολο τον χρονο και για τα 7 μ σκυλια :)χαρηκα π τα ειπμε
Σωματοφυλακη????? χεχεχεχεχε και πληρωσες τοσα πολλα, πρεπει να ειναι απο τις καλες σωματοφυλακες για να πληρωσες τοσα πολλα :D και τα 7? :D Eμ τι αλλο θα μπορουσες να εχεις.... και ολα απο Pet??? χεχεχε :D Σε θαυμαζω!!!! :D Σωματοφυλακη ειπαμε ε???

Last edited:

Paul_vet

Banned
Banned
6 Απριλίου 2013
11
0
Σωματοφυλακη????? χεχεχεχεχε και πληρωσες τοσα πολλα, πρεπει να ειναι απο τις καλες σωματοφυλακες για να πληρωσες τοσα πολλα :D και τα 7? :D Eμ τι αλλο θα μπορουσες να εχεις.... και ολα απο Pet??? χεχεχε :D Σε θαυμαζω!!!! :D Σωματοφυλακη ειπαμε ε???
οταν δεν μπορει καποιος να απαντησει, απλα ειρωνευεται, δεν πειραζει ομως βασιλη, δεν παρεξηγω..στην φωτο το σκυλακι δικο σου ειναι?10 δευτερα το εχουν για να φθασουν μεχρι κοκαλο :)χαχαχα, πλακιτσα,καλη σου νυχτα και ειρωνεψου κ αλλο, με φτιαχνει το κεφι !να εισαι καλα για την κουβεντα π ειχαμε ! να περνας καλα!

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
εγω δεν σε ειρωνευτικα...απλα λεω το σωστο πως εχει, δεν εχω απο το δεξι μου χερι 4 δαχτυλα λογου βλακα ιδιοκτητη π αφησε το σκυλι του ελευθερο και με κατασπαραξε σε ηλικια 15... μην μ λες λοιπον ανοησιες..ετσι πρεπει να γινεται, αν παει να σου ορμιξει κατι,οτιδηποτε, προλαβαινεις εσυ και τα βαζεις ολα στην θεση τους..Ναι εχω 3 πιτ,2 ντογκο, 2 ροτακια , αλλα δεν ειναι μαγκια ,ειναι πληρως εκπεδευμενα για τετοιο ειδους καταστασεις, για την σωματοφυλακη πληρωσα οσα δεν βγαζεις σε ολο τον χρονο και για τα 7 μ σκυλια :)χαρηκα π τα ειπμε
έμεινες χωρίς δάχτυλα στα 15 και δεν έμαθες ορθογραφία προφανώς....και στα 16 είπες να μπεις να κάνεις τον μάγκα λες και ο ανδρισμός σου μεγαλώνει αμα εχεις πιτμπουλ και ροτβαιλερ...

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
57
Athens / Marussi
www.facebook.com
Διάττοντες αστέρες: φωτεινά σημεία σαν αστέρες που εμφανίζονται ξαφνικά από το πουθενά στο νυχτερινό ουρανό (φόρουμ) , κινούνται με ταχύτητα ανιχνεύσιμη με γυμνό μάτι επί λίγα δευτερόλεπτα (ποστς) και μετά εξαφανίζονται...

tomsitas

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2011
783
48
ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Καλα κανω και επιμενω εγω ...
ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ
ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΥΠΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ -ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΛΕΝΧΟΥ
ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ....!!!!

(και τελικα θα συνειδητοποιησετε οτι οι περισσοτεροι κατοχοι σκυλων ειναι ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΙ ειτε με λυτο ειτε με δεμενο σκυλο τους.....και οχι οι ελευθεροι σκυλοι .

afg

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2013
570
27
Ρε Paul_vet 7 σκυλια για σωματοφυλακη ??
Ή εισαι πολυ σημαντικο προσωπο ή μαφιοζος . Ποιος μπορει να θελει να σου κανει τοσο πολυ κακο και θες τοση πολυ προστασια?
Αν τα σκυλια σου επιτεθουν μπορουν να σταματησουν με μια λεξη?
Το οτι εχασες ( αν εχασες ) ενα δαχτυλο απο σκυλο , δεν σημαινει οτι αντιμετωπιζουμε ολα τα σκυλια με τον ιδιο τροπο. Ειναι μια τραγικη μεμονωμενη περιπτωση.
Αν φας σφαιρα δηλαδη τι θα κανεις? Το σπιτι σου οπλοστασιο ? Και θα σκοτωνεις οποιον σε πλησιασει?
Οποιος σοβαρος ανθρωπος επελεξε να επενδυσει χρηματα για σκυλο - σωματοφυλακη εχει εναν κατα τα αλλα ισορροπημενο σκυλο που κανει οτι κανουν ολα τα σκυλια.
Δεν καθεται να κοκκορευεται για αυτο , ουτε να απειλει αλλους. Ουτε για σοβαρο , ουτε για αστειο.
Εχεις αυτο που εχεις και κρατα το για εσενα. Ποσο εισαι ? 15 ?

Vasilis75

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2012
417
0
Athens
Αστον να κοκορευεται μωρε!!!!
Αμφιβαλω εστς κι αν ξερει 5 βασικα πραγματακια περι σωματοφυλακης!
Προφανως τα ειχε δεμενα σε καμια ταρατσα για να αγριεψουν και τωρα οταν βγαινει εξω βολτα και τα σκυλια του γαβγιζουν στον οποιονδηποτε, θεωρει οτι αυτο ειναι σωματοφυλακη :D
Φιλε paul-vet, το σκυλακι ναι ειναι δικο μου στην φωτο και μπορει να μην αντεξει 10 δευτερα με τα δικα σου, αλλα να εισαι σιγουρος οτι, εκει που σε μαγκωσει, θα φυγει μαζι με αυτο κομματι. Τον σκυλο μου δεν τον εχω για να πουλαω μαγκια , αλλα αν χρειαστει , στην "κακια στιγμη" να εισαι σιγουρος οτι ο κακος θα φυγει με -4 δαχτυλα για νοσοκομειο!!! ;)
Και επειδη εισαι Trollaki και πρεπει καπως να περασω τον χρονο μου, θα χαρω ιδιαιτερα να μου απαντησεις σε πμ για να μην χαλασουμε το ποστ του παιδιου που το ανοιξε! ;)

Last edited:

deliaki

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
447
45
41
ελληνορωσων
φιλε μερλιν ο τροπος που ειπες την αποψη σου θεωρω οτι δεν ηταν σωστος και δεν μπορει κανεις μας να κρινει τι κανει ο καθενας για το ζωο του,σιγουρα υπαρχουν και ιδιοκτητες οπου οντως τα εχουν ολοι μερα μεσα και λυσσομανανε να βγουνε εξω με οτι συνεπαγεται σε αυτο. θα μιλησω επι προσωπικου λοιπον γιατι δεν ξερω την καθημερινοτητα του καθε ανθρωπου. εμεις 6 το πρωι θα τα βγαλουμε 3 τεταρτα βολτα με μια ωρα,θα κοιμηθει ο αντρας μου και οταν ξυπνησει θα τα παει για τρεξιμο,γυρνωντας εγω απο την δουλεια τα ξαναβγαζουμε μαζι για μια ωρα το ελαχιστο περιπατο,και πριν φυγει επισης θα τα βγαλουμε γυρω στα 20-30 λεπτα βολτα. συνολο μας κανει σχεδον 5 ωρες τα σκυλια εξω καθημερινα ακολουθωντας ευλαβικα αυτο το προγραμμα. δεν δεχομαι λοιπον καποιον να λεει οτι τα εχουμε κλεισμενα μεσα(χρησιμοποιοντας τους δικους σου ορους που μας εβαλες ολους σε ενα τσουβαλι μιλωντας στον πλυθηντικο λεγοντας οτι ειναι λογικο αν δεν τα βγαζουμε εξω να λυσσανε,μπορουσες να πεις "καποιοι που δεν τα βγαζουν εξω" χωρις να προσβαλλεις τον κοσμο που πραγματικα σκιζεται για τα ζωα του)με σεβασμο παντα προς τους γυρω μου,και μιας που δεν υπαρχουν μερη που να ειναι αποκλειστικα για σκυλια,ελεγχομενα δλδ,προσπαθουμε παντα να βρισκουμε ελεγχομενα μερη ωστε να περνανε και αυτα καλα ελευθερα αλλα και εμεις μαζι τους χωρις να ανησυχουμε. δε θα το παιξω ειδημων,ουτε οτι τα γνωριζω ολα αλλα εχω μαθει να σεβομαι τους γυρω μου ειτε αγαπουν η οχι τα ζωα και γι αυτο θα μαζεψω ακαθαρσιες,θα αποφυγω να τα αφησω αμολυτα γιατι καποιος βρε αδερφε μπορει να φοβαται(το πιο απλο αναφερω) και φυσικα θα προσπαθησω με το τροπο μου να δειξω στο κοσμο οτι τα σκυλια δεν ειναι ο αντιχριστος οταν μου δωθει η ευκαιρια. εσυ μπορει να εχεις σκυλια ρομποτ,το δεχομαι,εχω δει αλλωστε σκυλια να μην κουνανε ρουπι απο το αφεντικο τους(ετσι ειναι η κιρκη η δικη μας,ουτε 1 μετρο δεν απομακρινεται απο εμας χωρις λουρι) αυτο ομως δεν μου δινει το δικαιωμα να την αφηνω αμολα οπου βρεθω και σταθω με την δικαιολογια οτι ειναι τo σκυλι μου ειναι εκπαιδευμενο κτλ και στη τελικη το δικο σου μπορει να ειναι το σουπερ σκυλι,καποιου αλλου ομως για τον α η β λογο μπορει να ειναι αγριο κτλ ο οποιος αλλος το εχει με λουρι,γιατι λοιπον να μπει στην διαδικασια να αλλαξει δρομο,να αγχωθει,να λυσσαξει ο σκυλος του κ.ο.κ και να μην ευχαριστηθει τη βολτα του? λυπαμαι πραγματικα απο ανθρωπους που εχουν ζωα να μιλανε κατ αυτον τον τροπο.

Διάκος

Well-Known Member
7 Απριλίου 2013
140
2
Για να ειμαστε ακριβεις, ο Νομος μονο σαφης δεν ειναι. Δεν αναφερει ΠΟΥΘΕΝΑ λουρι. Συγκεκριμενα:

3. Ειδικά ο ιδιοκτήτης σκύλου: α) μεριμνά για να γίνεται
ο περίπατος σκύλων πάντα με συνοδό, β) οφείλει να
παίρνει τα κατάλληλα μέτρα, ώστε να μην εξέρχεται
ελεύθερα ο σκύλος του από το χώρο της ιδιοκτησίας
του και εισέρχεται σε χώρους άλλων ιδιοκτησιών ή σε
κοινόχρηστους χώρους.
Προσέξτε: Κοινόχρηστους χώρους.Όπου κοινόχρηστοι χώροι:
[h=3]Άρθρο 11: ΚΟΙΝΟΚΤΗΤΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΙ ΧΩΡΟΙ, ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ[/h]

Άρθρο 11: ΚΟΙΝΟΚΤΗΤΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΙ ΧΩΡΟΙ, ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ | Υπουργείο Τουρισμού

Νομίζω πιο σαφής δεν θα γινόταν ο νόμος.Λέει ξεκάθαρα, πεζοδρόμια, πεζόδρομοι κλπ κλπ κλπ...

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Καλα κανω και επιμενω εγω ...
ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ
ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΥΠΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ -ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΛΕΝΧΟΥ
ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ....!!!!

(και τελικα θα συνειδητοποιησετε οτι οι περισσοτεροι κατοχοι σκυλων ειναι ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΙ ειτε με λυτο ειτε με δεμενο σκυλο τους.....και οχι οι ελευθεροι σκυλοι .
συμφωνώ!

tomsitas

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2011
783
48
ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Προσέξτε: Κοινόχρηστους χώρους.Όπου κοινόχρηστοι χώροι:
Άρθρο 11: ΚΟΙΝΟΚΤΗΤΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΙ ΧΩΡΟΙ, ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Άρθρο 11: ΚΟΙΝΟΚΤΗΤΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΙ ΧΩΡΟΙ, ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ | Υπουργείο Τουρισμού

Νομίζω πιο σαφής δεν θα γινόταν ο νόμος.Λέει ξεκάθαρα, πεζοδρόμια, πεζόδρομοι κλπ κλπ κλπ...
Ο σκυλος μου περπατα χρονια τωρα χωρις λουρι ,αλλα παντα συνοδευομενος ,
(σε πεζοδρομια ,πλατειες,χωρους με ανθρωπους που απολαμβανουν το περπατημα ,παιδικες χαρες ακομη και σε παιδοτοπους ..)
.και πιστεψτε με δεν υπηρξε ποτε ΚΑΝΕΙΣ που να παραπονεθηκε αλλα και ουτε να κανει την παραμικρη γριματσα η μορφασμο .....το αντιθετο.

Δεν εξερχεται ελευθερα (!!!!) , οπως θελει ο νομοθετης αλλα ελεγχομενα ,υπο την συνοδεια μου ( δηλ. συνοδευεται ο σκυλος).
Αυτο σημαινει οτι εγω ,ο συνοδος, φερω ακεραια την ευθυνη για την συμπεριφορα του σκυλου μου και για το οτιδηποτε συμβει.
Αυτο θελει ο νομοθετης να κατοχυρωσει ,την υπαρξει του συνοδου ο οποιος να φερει την ευθυνη.
Οσοι μπορουμε και να αναλαβανουμε την ευθυνη , οσοι μπορουμε δηλ. να επιστευθουμε την εκπαιδευση και τον χαρακτηρα του σκυλου μας ,εχουμε δικαιωμα να τον εχουμε χωρις λουρι ,οσοι δεν μπορουν θα πραξουν οπως εκεινοι κρινουν .

Σε περιπτωση αποτυχιας ελεγχου θα πρεπει να τιμωρηθουμε ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ .-

σημειωση ....
Σπανια ενοχλουν τα σκυλια που εχουν μαθει χωρις λουρι ....
ενοχλουν τα δεμενα σκυλια που ξαφνικα ανακαλυπτουν την " ελευθερια "..

Last edited:

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
57
Athens / Marussi
www.facebook.com
Σωστά! Με τον νέο Νόμο 4039/2012 ο σκύλος αρκεί να συνοδεύεται αλλά φέρει ευθύνη ο ιδιοκτήτης (άρθρο 5, παρ. 2) για οποιαδήποτε ζημιά προκαλέσει βάση του Α.Κ. άρθρο 924 αν θυμάμαι καλά!

Αυτή ήταν και μια ουσιαστική διαφορά του νέου Νόμου σε σχέση με τον παλιό Νόμο 3170/2003 όπου η χρήση λουριού ήταν υποχρεωτική! Μάλιστα σε άλλο τόπικ έχει αναλυθεί αυτό το θέμα αρκετά εκτενώς γιατί η ερμηνεία ήταν κάπως αμφισβητούμενη.

Μάλιστα προσωπικά είχα ερμηνεύσει ότι και με τον νέο Νόμο ήταν υποχρεωτική η χρήση λουριού και για να το ξεκαθαρίσω πήρα τηλέφωνο στην Γενική Διεύθυνση Κτηνιατρικής του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης η οποία και μου επιβεβαίωσε ότι έσφαλα!

aeroeng

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2013
57
3
Athens/Greece
παντως εχω ξεκινησει καποιες ψιλο-βολτες τον Αμερικανο μου,και παρατηρησα ΑΡΚΕΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ,διχως λουρι και με αφεντικα, ειδικα ο ενας ανικανος να τον ελεγξει.
με αποτελεσμα να παρω αγκαλια τον κουταβο,καθως μια δαγκωνια σε 3μηνη ηλικια δεν ειναι και οτι καλυτερο.και φυσικα να χορευω γυρω γυρω με ενα ημιαιμο αρκετα αγριεμενο και ογκωδης θα λεγα.
ο υποτιθεμενος συνοδος ειχε μεινει και αυτος σε αποσταση χιλιομετρου,απλα παρατηρωντας το σκηνικο.
με λιγα λογια ενω ημουν σε αποσταση αναπνοης για επερχομενο δαγκωμα,και ενω ειχα κεντραρει το ημιαμο για σφαλιαρα στα μουτρα,και φυσικα ο επομενος θα ηταν ο ανιδεος συνοδος,βεβαια εκει ειλικρινα θα πεφτανε πολλες σφαλιαρες,καθως δεν εφταιγε ο σκυλος αλλα αυτος.
εν τελη εβγαλα μια κραυγη καπως τρομακτικη και φοβηθηκε τον ογκο μου και εξαφανιστηκε μακρυα μαζι και το χαζοαφεντικο του,βασικα αν τον ξαναδω ετσι θα τον δειρω,οχι τον σκυλο ,αυτον.

εγω δεν μπορω να καταλαβω κατι,νταξ αντε και εγινε ενας τσαμπουκας με αλλον σκυλο οκ !
αν αρπαξει κανα μωρο,κανα παιδι,η ριξει καναν ποδηλατη και τον τρεχουν για ολη του τη ζωη ,τι θα κανει ο ανεγκεφαλος συνοδος.

εντωμεταξυ ο αμερικανος καθε αλλο παρα κουταβος ειναι,τσιμπαει τα 15 κιλα,απλα δεν ηθελα να τον τραυματισει ετσι μικρος που ειναι.

cantona

Well-Known Member
23 Αυγούστου 2011
76
13
καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους.

Χθες το βράδυ που έβγαλα βόλτα τα κορίτσια μου πάντα με ένα διπλό λουρί,δεχτήκαμε επίθεση από ένα μάλλον μποξερ αρσενικό από γειτονικό σπίτι που πρέπει να έχει 6-7 σκυλιά.
Εκείνη την ώρα ένας εκ των ιδιοκτητών τα είχε βγάλει έξω σχεδόν όλα πάντα χωρίς λουρί για να κάνουν την ανάγκη τους για 3-4 λεπτά και μετά πάλι μάντρωμα.
Δυστυχώς όμως για την Λευκή μου το μπόξερ έφυγε από μια απόσταση 30 μέτρων και ήρθε τρέχοντας κατά πάνω μας.Η Λούση που είναι λίγο ποιο επιθετική(από φόβο) πήγαινε να ορμήσει-αντισταθεί,με αποτέλεσμα το διπλό λουρί να γίνει θηλιά ανάμεσα στα πόδια μου και το μπόξερ να αρπάξει την Λευκή πίσω στην ράχη.
Αφού κατάφερα σε αυτά τα 4-5 δευτερα να "ελευθερωθώ" χτυπώντας με μπουνιά αναγκαστικά τον σκύλο και να τον απωθήσω,φτάνεει τρέχοντας ο ιδιοκτήτης και πριν ακούσει καλά καλά τα μπινελίκια του,το μπόξερ ξανά επιτίθεται από πίσω στην Λευκή,εκεί βέβαια έφαγε τις κλωτσιές του ίσως και ο ιδιοκτήτης που μπήκε στην μέση,και γενικά έχει το έλα να δεις.
Το αποτέλεσμα είναι 2 δαγκωματιές στην ράχη της Λευκής και το πίσω δεξί πόδι δεν το πατάει καλά αφού κουτσαίνει.Ο γιατρός της χορήγησε αντιβίωση και της έκανε κάποιες διατάσεις για να δει το πίσω πόδι,λέγοντας μου πως δεν δείχνει κάτι σοβαρό,μου έδωσε αντιβίωση και παυσίπονα για τις πληγές μαζί πούλβο.Μου είπε πως αν αύριο δεν καλυτερέψει το βάδισμα της τότε να την πάω για ακτίνες και φυσικά να προσέχω αυτές τις μέρες τα κακά και τα τσίσα της.
Γυρίζοντας από το γιατρό πήγε η γυναίκα μου από εκεί να τους πει τι έχει συμβεί,ο άντρας ζήταγε 1000 συγνώμη "κι ότι και να πεις είναι λίγο,εγώ τους τα λέω να μην βγάζουν τα σκυλιά χωρίς λουρί,γυρνάω 23.00 το βράδυ και αναγκάζομαι να τα βγάζω εγώ" και τέτοια,κι εκεί που λες οκ άντε να μην τα ξανά δούμε έξω χωρίς λουρί,βγαίνει η γυναίκα του με ύφος και ρωτάει σε ποιον γιατρό το πήγαμε και μας είπε να προσέξουμε το επόμενο 24ωρο.Όταν της στο τάδε γυρίζει και λέει α καλά αυτός δεν έχει ιδέα και σιγά μην έχει πάθει τίποτα,"εμένα τα σκυλιά μου όλη μέρα τρώγονται μεταξύ τους",χωρίς ούτε μια συγγνώμη εννοείται.
Όπως καταλαβαίνετε θα το πάω το θέμα μέχρι εκεί που δεν πάει και γιαυτό έκατσα κι έγραψα αυτό σεντόνι.
Μήνυση με αυτά που γνωρίζω δεν αξίζει τον κόπο να κάνω γιατί είναι μια διαδικασία χρονοβόρα και χωρίς ουσία.
Την Τρίτη θα πάω να ζητήσω εισαγγελική παραγγελία από την Ευελπίδων να την φέρω στο Α.Τ της περιοχής μου για να τους καλέσουν σε απολογία.
Ήδη μιλάω με έναν φίλο που δουλεύει στον δήμο για να δούμε που και πως μπορεί να επέμβει η δημοτική αστυνομία,γιατί από ότι διαβάζω κάτι γίνεται τώρα τελευταία.
Επίσης θα το ψάξω και με φιλοζωικές για τις συνθήκες διαβίωσης των ζώων,γιατί δεν φτάνει να έχεις λεφτά και να θέλεις να λέγεσαι φιλόζωος έχοντας 7 σκυλιά μαντρωμένα προσφέροντας τους τροφή και νερό,αλλά δεν σε ενδιαφέρει τίποτε άλλο ούτε από θέμα κοινωνικοποίησης παρά μόνο να μην πλησιάζει κανείς γύρω από τις βίλες σου.
Και κάτι τελευταίο για την ώρα,τι θα έπρεπε να κάνω εγώ αν αντί για δεύτερο σκυλί,είχα μαζί μου το μικρό μου ανιψάκι στο άλλο χέρι;

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.746
7.265
Έτσι όπως τα περιγράφεις κοίτα να καλέσουν σε απολογία την κυρία, μην τα ακούσει τζάμπα ο κύριος που μια χαρά καταλαβαίνει τι του γίνεται και τον γράψει η κυρία στα τέτοια της όταν γυρίσει σπίτι να της τα ξαναματαπεί.

Άριελ

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2012
80
4
Ρε παιδιά να ρωτήσω και εγώ κάτι. Γενικά δεν έχουμε πολύ πρόβλημα με τέτοιο θέμα στην περιοχή και υπάρχουν 2-3 συγκεκριμένα σκυλιά που είναι επιθετικά και οι ιδιοκτήτες του είναι λίγο στον κόσμος τους. Πριν 5-6 μήνες είχε δημιουργηθεί ένα θέμα με ένα rottweiler, το οποίο όντας λυτό λίγο έξω από το πάρκο που πηγαίνουμε, όρμησε και δάγκωσε ένα γ.π. στην πλάτη. Ο άλλος πήγε κατευθείαν στην αστυνομία και δήλωσε το περιστατικό κλπ και μετά από λίγες μέρες καλέσανε τον ιδικοτήτη του rottweiler και του είπαν ότι έκριναν πως το σκυλί του είναι επιθετικό και θα ζητήσουν ευθανασία. Και ευτυχώς πήγε και ο άλλος (του γ.π.) και άλλαξε κάπως την καταγγελία και τη γλίτωσε το σκυλάκι. Σε περίπτωση που στην βόλτα μας ορμήσει λυτός σκύλος και μπλέξουν αστυνομίες κλπ δεν υπάρχει περίπτωση να έχουμε κάποια τέτοια κατάληξη?

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.762
7.923
Προσοχή σε όσους έχουν μικρόσωμα σκυλάκια και τα βουτάνε αγκαλιά όταν γίνει μαρς από μεγάλο σκύλο, είχαμε ένα κρούσμα δαγκώματος ανθρωπου πάνω σε τέτοια φάση στο πάρκο.

Elenaaa

Well-Known Member
15 Απριλίου 2013
102
0
Kyveli πηγα να το παθω και εγω..πηγα βολτα το μικρουλη μου και πετυχαμε ενα γερμανικο ποιμενικο και μολις το ειδε κοντεψε να μου το φαει...το πηρα αγκαλια με γριλιζε δεν τον αφηνα το δικο μου...δεν σταματουσε με τιποτα και αναγκαστικα τον εριξα στην πρωτη αυλη που βρηκα..δεν μπορουσα να τον βγαλω μετα γιατι ελειπαν αυτοι που ειχαν το σπιτι..ευτυχως τα καταφερα και δεν παθαμε τιποτα..απο τοτε ο δικος μου δεν θελει να βλεπει σκυλο ουτε ζωγραφιστο..

cantona

Well-Known Member
23 Αυγούστου 2011
76
13
Μόλις γύρισα από την αστυνομία όπου και κατήγγειλα το γεγονός,περιμένω το περιπολικό.