Πόσο καλύτερη κοινωνικοποίηση;;

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
αρη νομιζω δε καταλαβες.δεν ειπε ο εκπαιδευτης οτι θα τον κανει αρνακι.ειπε στο σφινα να τον κανει αρνακι απο οσο καταλαβα
δηλαδη να τον κοινωνικοποιησει τοσο πολυ ωστε να διορθωθουν οι παραπανω ανεπιθυμητες συμπεριφορες..
αμαν μαυτω τη φεραρι bmw rules!!!

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Ξερω γω τι εννουσε μωρε?!? :D

Λοιπον Δημητρη/sfinas, η λυση στο τεραστιο προβλημα σου ειναι μια και μοναδικη!!

Φορτωνεις το προβληματικο βρωμοσκυλο και το στελνεις κατευθειαν σε μενα με δικα μου μεταφορικα.

Χρειαζομαι ενα τετοιο σκυλι! Θα εχω την λυκαινα μου ελευθερη οπως τωρα και το δικο σου σε κλουβι, ως το απολυτο οπλο σε ωρα αναγκης :cool::p

Δεν γουσταρω αρσενικο σκυλο, αλλά για σενα θα κανω μια εξαιρεση επειδη σε συμπαθω ιδιαιτερα!! :D

sfinas

Well-Known Member
13 Ιουνίου 2010
306
0
αρη νομιζω δε καταλαβες.δεν ειπε ο εκπαιδευτης οτι θα τον κανει αρνακι.ειπε στο σφινα να τον κανει αρνακι απο οσο καταλαβα
δηλαδη να τον κοινωνικοποιησει τοσο πολυ ωστε να διορθωθουν οι παραπανω ανεπιθυμητες συμπεριφορες..
Ρε γαμωτο μπελα μου τοσες φορες το ειπα! Πρεπει να το πει ο superman για να το καταλαβετε?????

Ξερω γω τι εννουσε μωρε?!? :D

Λοιπον Δημητρη/sfinas, η λυση στο τεραστιο προβλημα σου ειναι μια και μοναδικη!!

Φορτωνεις το προβληματικο βρωμοσκυλο και το στελνεις κατευθειαν σε μενα με δικα μου μεταφορικα.

Χρειαζομαι ενα τετοιο σκυλι! Θα εχω την λυκαινα μου ελευθερη οπως τωρα και το δικο σου σε κλουβι, ως το απολυτο οπλο σε ωρα αναγκης :cool::p

Δεν γουσταρω αρσενικο σκυλο, αλλά για σενα θα κανω μια εξαιρεση επειδη σε συμπαθω ιδιαιτερα!! :D
Ελιωσα ρε καουφαλα!!!!! χαχαχα!!!

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Δημητρη, περα απο την πλακα, θα κουραστεις με αυτο το σκυλι.
Εγω τιποτα δεν σιχαθηκα τοσο πολυ οσο την κοινωνικοποιηση. Ειναι μεγαλο βασανο για τετοια σκυλια. Ταλαιπωρια και για τον ιδιοκτητη και τον σκυλο.
Μετα, το επομενο προβλημα ειναι το κοντρολ. Τις εντολες θα τις μαθει πανευκολα αλλά το θεμα ειναι να τις ακουει σε καταστασεις με εντονα ερεθισματα.

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Εγω τιποτα δεν σιχαθηκα τοσο πολυ οσο την κοινωνικοποιηση. Ειναι μεγαλο βασανο για τετοια σκυλια. Ταλαιπωρια και για τον ιδιοκτητη και τον
Ποσο σε καταλαβαινω,ποσο σε νιωθω!!!

sfinas

Well-Known Member
13 Ιουνίου 2010
306
0
Το ξερω Άρη. Ήδη έχουν έρθει στιγμες που λεω.... Τι θες παλι ρε γαμωτο.... Αλλα τι να κανω, οπλιζομαι με υπομονη και συνεχιζω. Άλλωστε το έχω ξαναπει μου αρεσουν οι προκλήσεις. Ξέρω ότι θα φτάσω στα όριά μου αλλα τις περισσότερε φορές το γουστάρω τόσο πολύ.... Μήπως είμαι λιγάκι μαζόχα?? Το καλό και συνάμα μυστήριο (προς το παρων) είναι ότι πολλές φορές δείχνει να καταλαβαίνει ο μικρός το τί πρέπει να κάνει, και αυτό είναι που με αφηνει χαζό. Δεν ξερω αν ειμαι ονειροπόλος αλλά σίγουρα προς το παρών είμαι σε πλειοψηφία ενθουσιασμένος. Θεωρώ πως θα συνεχίσουμε το ιδιο καλα όπως αρχίσαμε. Αν τα παίξω πάλι εδώ ειμαστε...!
Νάστε καλα!

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Δημητρη, το σκυλι θα σε κουρασει χωρις να φταιει. Πολύ περισσοτερο θα σε κουρασει ο κοσμος με τις βλακειες του, που θα θελει να παιξει ή να πουλησει μαγκια στον σκυλο σου, καθως και τα λυτα σκυλια.

Θα μαθεις, θελεις δεν θελεις, να εισαι πάρα πολύ γρηγορος στις αντιδρασεις σου. Δεν γινεται αλλιως.

Εγω εχω γινει το πιο γρηγορο … λουρι του far east!
Ιστοριες μπορω να πω εκατονταδες, θα σου πω όμως μονο μια πολύ προσφατη.

Νυχτα, βολτα με την Ηρα, μας πλησιαζει ενας νεαρος που περπατουσε προς εμας και ξαφνικα ορμαει από τα τρια μετρα καταπανω στην Ηρα σκυμενος με τα χερια προτεταμενα και φωναζοντας αγρια «χγγγγχαααααα!!!!».

Ειχα το λουρι στο δεξι χερι, η σκυλα στα αριστερα μου. Μεσα σε ένα κλασμα επιασα το λουρι με το δεξι και οσο γινοταν κοντα στον λαιμο, την ιδια στιγμη η Ηρα ορμηξε εναντιον του αλλά την σταματησε το κοντο λουρι, και ταυτοχρονα με το δεξι χερι μου (αφου γυρισα και το σωμα μου για να μπω αναμεσα) εσπρωξα τον βλακα με δυναμη και τον εριξα πανω στο ντουβαρι μιας οικοδομης.

Ολο το παραπανω κρατησε λιγα δεκατα. Αν δεν προσεχα, ηταν σιγουρο δαγκωμα και αντε μετα τρεχα να τον πληρωνεις. Ολη η ευθυνη θα ηταν δικια μου.

Σκεψου ότι το δικο σου, ως μαλινουα και μαλιστα εκτροφικο εργασιακο, θα γινει πολυυυυυ γρηγορο σκυλι. Θα μπορει να αρπαζει σε κλασματα δευτερολεπτου.
Προσεχε παρα πολύ. Μια στιγμη αφηρημαδας αρκει.

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Καλα,δεν επαιζε,ετσι και γινοταν σε εμενα,θα τον αφηνα να του τη χωσει και στο δικαστηριο θα ελεγα οτι το σκυλι εχει κανει προστασια.Ποσο μλκας μπορει να ειναι ο αλλος;Τι εγινε μετα;Πως αντεδρασε αυτος,Τι ειπατε;

Φανταζεσαι να χτυπουσε και το κεφαλι του στο ντουβαρι και να σκοτωνοταν;Για βολτα πας και ...

Last edited:

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Νομιζω ότι αν το σκυλι εχει κανει προστασια, πρεπει να μπορεις να το αποδειξεις με καποιο πιστοποιητικο. Επισης, οφειλεις να το πεις στον άλλο (ασχετα αν δεν προλαβες να το πεις). Τελος πρεπει να κυκλοφορει με φιμωτρο.
Ας με διορθωσει καποιος που γνωριζει καλυτερα.

Ο βλακας κοκαλωσε γιατι η Ηρα ειχε ηδη αγριεψει και δεν ειπε τιποτα, οπότε εμεις συνεχισαμε τον δρομο μας.

Ελενη, αν τον δαγκωνε, ζητω που καηκαμε. Δεν ειναι αστεια αυτα.

sfinas

Well-Known Member
13 Ιουνίου 2010
306
0
Καλα,δεν επαιζε,ετσι και γινοταν σε εμενα,θα τον αφηνα να του τη χωσει και στο δικαστηριο θα ελεγα οτι το σκυλι εχει κανει προστασια.Ποσο μλκας μπορει να ειναι ο αλλος;Τι εγινε μετα;Πως αντεδρασε αυτος,Τι ειπατε;

Φανταζεσαι να χτυπουσε και το κεφαλι του στο ντουβαρι και να σκοτωνοταν;Για βολτα πας και ...
Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν και εγώ και θα έκανα ακριβώς το ίδιο. Και στο κατω κατω θα ελεγα οτι λεει μαλακιες και οτι ο δικος μου σκυλος εκεινη την ημερα δεν βγηκε βολτα ή θα έλεγα όλη την αλήθεια και θα του έκανα και μηνυση απο πάνω.
Ακου να δεις ρε....

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Aν το σκυλί έχει κάνει προστασία και το δηλώσεις μετά από ατύχημα, πάς μέσα εσύ - ο σκύλος - και ο εκπαιδευτής :)

Αυτό για όσους θέλουν έτσι απλά "κάποιον να τους φυλάει" ...

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Γι αυτο και ειπα οτι ενα μαλινουά θελει πολυ καλη κοινωνικοποιηση στα αστυνομικα τμηματα :D
Πρεπει να μαθαινει απο μικρο :p

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Νομιζω ότι αν το σκυλι εχει κανει προστασια, πρεπει να μπορεις να το αποδειξεις με καποιο πιστοποιητικο. Επισης, οφειλεις να το πεις στον άλλο (ασχετα αν δεν προλαβες να το πεις). Τελος πρεπει να κυκλοφορει με φιμωτρο.
Ας με διορθωσει καποιος που γνωριζει καλυτερα.

Ο βλακας κοκαλωσε γιατι η Ηρα ειχε ηδη αγριεψει και δεν ειπε τιποτα, οπότε εμεις συνεχισαμε τον δρομο μας.

Ελενη, αν τον δαγκωνε, ζητω που καηκαμε. Δεν ειναι αστεια αυτα.
Το πιστοποιητικο βρισκεται.Ο λογος που χαιρομαι που ειμαι Ελλαδα.

Θα υποστηριξω οτι του ειπα για την προστασια,αλλα δεν το πιστεψε.Στο κατω κατω,τα σκυλια προστασιας ειναι και εκπαιδευμενα και με δικη τους κριση να προστατευουν τον ιδιοκτητη και οχι μονο με εντολη.

Σε αλλη συζητηση που ειχαμε κανει για το φιμωτρο,ειχαμε πει οτι νομος δεν υπαρχει που να υποχρεωνει το φιμωτρο,παρα μονο αν εχει αποδειχθει οτι το σκυλι ειναι επικινδυνο.

Εχεις δικιο Αρη,δεν ειναι αστεια αυτα,αλλα καπως πρεπει να στρωσουν και ολοι αυτοι που ενεργουν σα βλακες.

Παντως και ο δικαστης,κοινη λογικη εχει.Δε νομιζω να μη καταλαβαινε οτι σκυλος εκεινη την ωρα σας προστατευσε.Δεν ειναι τα παντα απολυτα.

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Aν το σκυλί έχει κάνει προστασία και το δηλώσεις μετά από ατύχημα, πάς μέσα εσύ - ο σκύλος - και ο εκπαιδευτής :)

Αυτό για όσους θέλουν έτσι απλά "κάποιον να τους φυλάει" ...
Ε,ποτε το δηλωνεις;Πριν;Μα δεν ηταν ατυχημα.Ο σκυλος εκανε αυτο που εχει εκπαιδευτει.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Ποια κοινη λογικη του δικαστη βρε Ελενη? Εδω μεσα στο σπιτι σου αν μπει κλεφτης και τον χτυπησεις, πας μεσα κι εσυ. Ο Νομος ειναι περιεργος.
Αν τον πυροβολησεις δε, καλυτερα να ανοιξει η γη να σε καταπιει.
Ιδιο πραγμα ειναι με τον σκυλο. Σαν το οπλο λογαριαζεται. Και δεν μιλαμε στο σπιτι τωρα αλλά εξω σε δημοσιο χωρο. Αστα βραστα σου λεω.

μπουλης

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2010
752
306
n.smirni
Μια καλή λύση είναι η ασφάλιση του σκύλου για αστική ευθύνη.
Τουλάχιστον να ξέρεις ότι δεν θα πληρώσεις και από πάνω.

sfinas

Well-Known Member
13 Ιουνίου 2010
306
0
Βρε παιδια που το δηλωνεις αν ο σκυλος κανει προστασια?? Και αν το δηλώσεις δηλαδη αποτάσεσαι των ευθυνών σου???

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Ποια κοινη λογικη του δικαστη βρε Ελενη? Εδω μεσα στο σπιτι σου αν μπει κλεφτης και τον χτυπησεις, πας μεσα κι εσυ. Ο Νομος ειναι περιεργος.
Αν τον πυροβολησεις δε, καλυτερα να ανοιξει η γη να σε καταπιει.
Ιδιο πραγμα ειναι με τον σκυλο. Σαν το οπλο λογαριαζεται. Και δεν μιλαμε στο σπιτι τωρα αλλά εξω σε δημοσιο χωρο. Αστα βραστα σου λεω.
Αρη,ο αντρας μου ειναι αστυνομικος κι εχει παρευρεθει σε αναλογη δικη.Κλεφτης μπηκε σε σπιτι,ο σκυλος τον αρπαξε,ο ιδιοκτητης ξυπνησε απο τις φωνες του κλεφτη και ο δικαστης επεβαλε γερο προστιμο στον ιδιοκτητη και δεν πειραξε το σκυλο.Δε γνωριζω αλλες παραμετρους,αλλα ο νομος υπαρχει,οπως και τα παραθυρακια.
Αν εχεις οπλο στο σπιτι,σου καθιζουν προστιμαρα για την κατοχη του,αλλα εφοσον αποδειχτει οτι εισαι σε αμυνα,δε μπαινεις μεσα.
Δεν ειναι ολα απολυτα.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97