Πόσο καλύτερη κοινωνικοποίηση;;

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Ωραια, και τωρα τι γινεται?
Υπαρχει περιπτωση να γινει αυτο το σκυλι πετ? Ουτε με πιεση σε βαθμο βιας δεν θα γινει, λεω εγω.
Αλλά και γινει, αξιζει τον κοπο? Δεν θα παει ετσι χαμενο το δυναμικο και οι δυνατοτητες του?
Θελεις εσυ να γινει πετ? Για πετ (με το ζορι) και φυλαξη καλο θα ηταν ενα ΓΠ.

Ειπε ο εκπαιδευτης Δημητρη οτι θα τον κανει αρνακι? Ειμαστε σοβαροι ρε συ Δημητρη τωρα?

Η δικια μου, που ειχε τις μισες "αρετες" απο το κουταβι σου και δεχτηκε τεραστια πιεση, εγινε νομιζεις αρνακι?
Να μην πω ιστοριες για το τι μπορει να κανει αν δεν εχω τα ματια μου πανω της καθε δευτερολεπτο.

Εχεις σκοπο να κανεις καποια εργασια? Σε ενδιαφερει? Ή μαλλον σε ενθουσιαζει? Χωρις τρελα δεν γινεται. Θα αντεξεις αυτον τον ρυθμο? Εχεις και δουλεια και οικογενεια.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
..... αλλα αν εχει κοινονικοποιηθει το κουταβι δεν σου χρειαζεται απαραιτητα, το σκυλακι σου μια χαρα το "βλεπω" με αυτα που λες. Δεν φοβαται, ειναι τσαμπουκας, γαυγιζει , απαιτει και περνει μετρα στα υποψηφια "θυματα" του. Τουμπανο το κταβ!
Και πώς θα κοινωνικοποιηθει με ασφαλεια και στα σιγουρα Παναγιωτη? Ιδεες?

Εχω μια ακομα απορια. Σε παρομοιες συμπεριφορες σε άλλα ποστ και άλλα θεματα, υποστηριζεις εντονα οτι ειναι λογω φοβου.
Εδω λες οτι ειναι λογω ανυπαρξιας φοβου και επειδη ειναι τσαμπουκάς.
Πώς ξερεις και τα διαχωριζεις τα μεν και το παρον κουταβι? Επειδη το παρον ειναι μαλινουά?

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.883
5.156
patra
grdane.blogspot.com
καλησπερα χρονια πολλα...
δηλαδη ειναι φυσιολογικο ενα κουταβι 2,5 μηνων να ειναι αγριο???? ανεξαρτητως φυλης....

προσπαθω να καταλαβω.... τα οσα καταλαβατε και δεν μου λετε...
ειστε 5 ανθρωποι τουλαχιστον με μαλι εδω μεσα κι ασχολειστε με σπορ με το κουταβι σας...
το κουταβι σας επιτιθεντο σε ανθρωπους απο 2,5 μηνων... ? ειλικρινη απαντηση...

Theo

Well-Known Member
24 Νοεμβρίου 2010
356
1
Αθηναίων Πολιτεία
Θεωρώ πως κανένα κουτάβι 2,5 μηνών δεν είναι φυσιολογικό να γαυγίζει και αγριεύει σε ανθρώπους.

Παρακολουθώ το νήμα και θα καταθέσω ταπεινά τη γνώμη μου.
Δαπάνησε περισσότερη ώρα μαζί του και με φίλους και παιχνίδια και όταν κουραστεί άσ' τον να κοιμηθεί κοντά σας.

Όσον αφορά στην επιμονή κάποιον να προσπαθούν να αποδείξουν τη καταλληλότητα ή μη του ιδιοκτήτη, ακόμα και δίκιο να έχουν, δε βοηθούν στην παρούσα φάση. Αλλά και εσύ sfina ρίξε τους τόνους και μην ιντριγκάρεις εναντίον τη κουβέντα. Άντλησε ότι μπορείς και μην απαντάς όπου δε θες.

Με διάθεση βοήθειας
Theo

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Τέο,
Δεν ειναι θεμα ακαταλληλου ιδιοκτητη. Μπορει ομως καλλιστα ο σκυλος να αποδειχτει "πολυς" για τους περισσοτερους μεσους ιδιοκτητες.
Και εκει ειναι το θεμα, το πώς πρεπει να κινηθει.
Εμενα με ενδιαφερει ο σκυλος, με ενδιαφερει ομως περισσοτερο ο ιδιοκτητης να μην τρεχει στα δικαστηρια και να μην τραυματιστει καποιος που δεν φταιει. Αρκει ενα δευτερολεπτο αφηρημαδας και μη προσοχης.
Το οτι ενας πολυ εμπειρος και ψημενος ιδιοκτητης θα μπορεσει να τον χειριστει οταν μεγαλωσει, δεν σημαινει τιποτα ελπιδοφορο για μενα, για παραδειγμα.

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
Ξεκιναω αναποδα με οσα ποστ μου εκαναν την μεγαλυτερη εντυπωση.
Kirki, δεν λεω ρε φιλε γιατι πηρα mali! Απλα δεν λεω! Δεν ειμαι υποχρεωμενος να απολογουμαι συνεχως! Και μην με ξαναρωτησετε γιατι ειναι η πιο ηληθια ερωτηση που μπορειτε να κανετε! Για να παρω μαλινουα ξερω τι ειναι! Δεν παω σαν μαλακας να παρω κατι που δεν γνωριζω τουλαχιστον καλα!! Όσο για τα υπολοιπα που λες συμφωνω απολυτα. Μου ειπε ομως ο εκπαιδευτης να τον κανω αρνακι και αφου μου ειπε με ποιους τροπους, ψαχνω και αλλους για να διευκολυνθω! Εμενα φυσικα μου αρεσει που ειναι τσαμπουκας και τον γουσταρω τρελα, απλα μου το εκοψε ο εκπαιδευτης. Οποτε ψαχνω περισσοτερους τροπους για να φερω το σκυλι οσο πιο γρηγορα μπορω σε αυτο που θελει ο εκπαιδευτης.
Το σκυλι ειναι δικο σου και οχι του εκπαιδευτη. Εσυ θα φτιαξεις και θα φερεις το σκυλο στα μετρα σου, εχοντας παντα τα χαρακτηριστικα της φυλης σαν δεδομενο - με τη βοηθεια του εκπαιδευτη (ειναι ο ιδιος με το Ολλανδικο?). Δεν σου ζητησα να απολογηθεις, ουτε να μου πεις θελω. Να μην σου φαινεται περιεργο , απλα..

καλησπερα χρονια πολλα...
δηλαδη ειναι φυσιολογικο ενα κουταβι 2,5 μηνων να ειναι αγριο???? ανεξαρτητως φυλης....

προσπαθω να καταλαβω.... τα οσα καταλαβατε και δεν μου λετε...
ειστε 5 ανθρωποι τουλαχιστον με μαλι εδω μεσα κι ασχολειστε με σπορ με το κουταβι σας...
το κουταβι σας επιτιθεντο σε ανθρωπους απο 2,5 μηνων... ? ειλικρινη απαντηση...
Ενα κουταβι 2,5 μηνων που γαυγιζει δεν ειναι αγριο. Ειναι ενα κουταβι που γαυγιζει. Η εικονα ειναι αυτη που μας παρουσιαζει ο Spithas, η οποια μπορει και να απεχει ελαφρα απο την πραγματικοτητα σε λεπτομερειες που μπορουν να κανουν μεγαλη διαφορα.
Mali ηθελε , ok , δεν ξερω γιατι το θελει, απο που το πηρε , σε τι θα το εκπαιδευσει και γιατι..
Αυτα ειναι αγρια ή ημερα;

http://www.youtube.com/watch?v=oe3N5jZPF3w&feature=player_embedded

στο 0:26..

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
το θεμα ειναι σοβαρο κ ο φιλος θα πρεπει να σταματησει να το παρακολουθει κ αφου αποφασησει τι θελει να κανει με το ζωο του να παει στον καταλληλο ανθρωπο.απο εδω ασφαλη λυση δεν θα βρει.τα λογια παρεξηγουντε κ οπως κ εσεις πολυ σωστα ειπατε,ενα και ενα να,αλλαζει ολοκληρο το σκηνικο.λιγο να υπερβαλει σε κατι,λιγο να μην μεταφερει σωστα κατι αλλο η να το μεταφερει με δικα του λογια κ δικη του κριση,οριστε το σκυλι φονιας.πρεπει να το δει ειδικος.οπως ειπα κ πριν,δεν χρειαζεσαι γνωμες κ φαντασια,αλλα γνωση κ εμπειρια.

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
τα μαλι στο 0.26 δεν μπορουμε να ξερουμε τι ειναι.δεν τα ειδαμε σε αλλη συμπεριφορα.αυτη τη στιγμη παιζουν με τον εκπαιδευτη.κανουν την προεργασια τους για αργοτερα.πολλα απο αυτα θα βλεπουν κοσμο κ θα χαιρονται,καποια μπορει οχι.το θεμα ειναι οτι ειναι στο μερος που πρεπει κ αντιμετωπιζονται καταλληλα.

sfinas

Well-Known Member
13 Ιουνίου 2010
306
0
Τέο,
Δεν ειναι θεμα ακαταλληλου ιδιοκτητη. Μπορει ομως καλλιστα ο σκυλος να αποδειχτει "πολυς" για τους περισσοτερους μεσους ιδιοκτητες.
Άρη αν καταλαβαινω καλα αυτο που θες να πεις, τότε όποιος παιρνει ενα γρηγορο αυτοκινητο, θα πρεπει να το πηγαινει συνεχεια τερμα γκαζι για να βλεπει και να εκμεταλλευεται τις δυνατοτητες του. Ή διαφορετικα θα έπρεπε ολοι να φτιαχνουμε σπιτια μεχρι 60-70 τετραγωνικα γιατι μια χαρα θα ζουσαμε και σε αυτα... Ε δεν νομιζω πως ισχυει αυτο που λες... Αν βεβαια δεν παρεξηγησα τα λογια σου...

Νομιζω όμως πως έχουμε ξεφυγει απο το θεμα. Θα πρεπει να σας πω πως ο μικρος αυτες τις μερες που ειχα περισσοτερο χρονο εχει αλλαξει αρκετα. Ναι μεν ακομα γαυγιζει στην αρχη σε περαστικους αλλα μετα τους γραφει πολυ πιο γρηγορα. Σε καποιες επισκεψεις που καναμε ήταν κύριος (αφου στην αρχη τους εδειςξε λιγακι ποιος ειναι)!!! Παραμενει επιφυλακτικος αλλα οχι στο σημειο που ηταν. Δεδομενης της ηλικιας του νομιζω πως ευκολα θα τα καταφερω. Ειναι πολυ νωρις ακομα και εχω καποιο χρονο μπροστα μου για περαιτερω κοινονικοποιηση. Κοιταω να μην τον πιεζω και ολα πανε καλα. Στις 10 θα παω σε καμια εκκλησια οπως ειπε και μια φιλη μου, και μολις ανοιξουν τα σχολεια θα τον παιρνω στην δουλεια μαζι μου και θα πηγαινουμε για καφε στο διπλανο σχολειο. Αυτες οι δυο ιδεες νομιζω οτι θα φερουν τα επιθυμητα αποτελεσματα πολυ γρηγορα!
Το θεμα λοιπον νομιζω πως εχει κλεισει. Εξαλλου δεν ξερω ίσως εγω τα γραφω ετσι που να παρερμηνευομαι και να μην βγαινει το σωστο νοημα. Όπως ειπε και ο Lowrance τα λογια δυστηχως παρερμηνευονται ευκολα.
Α! και κατι τελευταιο. Εμενα μου αρεσει που ο μιοκρος ειναι τοσο τσαμπουκας. Δεν μασαει και το δειχνει σε καθε του κινηση. Αυτο μου ελειπε απο το προηγουμενο σκυλι μου σε βαθμο 100% και τωρα το χαιρομαι πολυ. Εγω ομως ειμαι ενας μετριος γνωστης των σκυλιων και προσπαθω να κανω παντα αυτο που μου λεει ο εκπαιδευτης εφοσον τον εμπιστευομαι απολυτα ( ισως κακως για καποιους αλλα το αξιζει). Γιαυτο και το παρουσιαζω σαν προβλημα το ολο θεμα και ζηταω γνωμες. Θεωρω πως τηρωντας τα λογια του εκπαιδευτη εγω θα ειμαι ο κερδισμενος και οχι αυτος.
Άρη αν εχεις οποιαδηποτε ενσταση σε οσα λεω τα οποια αφορουν τον εκπαιδευτη θα ηθελα να μου το στηλεις προσωπικα. Προσωπικα θα μπορουμε να συννενοηθουμε καλυτερα.
Σας ευχαριστώ όλους και χρόνια σας Πολλά!

sfinas

Well-Known Member
13 Ιουνίου 2010
306
0
Α, ξεχασα, Theo το μηνυμα σου πραγματικα και πολυ ωραιο και πολυ σωστο στην συμπουλη του. Νασαι καλα.

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
μολις ανοιξουν τα σχολεια θα τον παιρνω στην δουλεια μαζι μου και θα πηγαινουμε για καφε στο διπλανο σχολειο. Αυτες οι δυο ιδεες νομιζω οτι θα φερουν τα επιθυμητα αποτελεσματα πολυ γρηγορα!

Α! και κατι τελευταιο. Εμενα μου αρεσει που ο μιοκρος ειναι τοσο τσαμπουκας. Δεν μασαει και το δειχνει σε καθε του κινηση.
Προσεξε μη καψεις το σκυλι με την υπερβολικη κοινωνικοποιηση σε μικρο διαστημα.Το σχολειο ειναι δυσκολο.Δε θα πηγαινεις για καφε.Θα περνας απο εξω στην αρχη,μετα θα σταματας λιγο,αργοτερα θα μενεις λιγο περισσοτερο και οταν τον δεις εντελως χαλαρο(για μενα, μηνες μετα) θα μπεις για καφε.Ειχα φερει εκπαιδευτρια στο σχολειο με ενα πληρως εκπαιδευμενο και εξοικειωμενο ενηλικο σκυλο στα παιδια και τα παιδια αλλων ταξεων που δεν ειχαν ενημερωθει,εκαναν σαν υστερικα.Δεν μπορεις να καταλαβεις!Δεν ειναι καλη εικονα για ενα κουταβι.Μα καλα,ποιο σχολειο θα σε δεχτει με το σκυλο για καφε;;;;

Θα σε συμβουλευα να μη παιρνεις τοσο χαρα απο ενα τσαμπουκαλεμενο κουταβι.Ελπιζω να εννοεις θαρραλεο.Αλλο τσαμπουκαλεμενο,αλλο θαραλλεο.Ο τσαμπουκας δημιουργει θεματα,δεν ειναι υγιη συμπεριφορα.Θα ψαχνει παντα καυγα και ισως καποια στιγμη υπαρξει καποιο αλλο μεγαλυτερο και δυνατοτερο σκυλι που θα του την κοψει ασχημα.Το θαρραλεο ισσοροπημενο κουταβι,ειναι σωστο σε καθε καλη ή κακη κατασταση.

Χρονια πολλα και σε εσενα!

sfinas

Well-Known Member
13 Ιουνίου 2010
306
0
ρε σκυλακο απεξω θα καθομαι για καφε! Οχι μεσα στο σχολειο!! Σιγα μην με αφησουνε ετσι και αλλιως και να ηθελα....
Οσο για τα υπολοιπα που λες εχεις δικιο οντως.
Τωρα για το τσαμπουκας ή θαραλέος.... Δεν ξερω. Δεν νομιζω πως θα ξεκιναγε εναν καυγα ο δικος μου. Δεν μπορω να ξεχωρισω και τοσο μεγαλη διαφορα στις δυο αυτες λεξεις... Ότι έχει θρασος σιγουρα έχει. π.χ πριν καποιες μερες κατουρισε και τα εκανε μπροστα απο το σπιτι-κλουβί της ενηλικης σκυλας της αδερφης μου, και νομίζω πως έδειχνε να το ευχαριστιέται κιολας! Δεν ξερω βεβαια αν λεει και πολλά αυτη του η κίνηση, αλλά εγώ το μεταφράζω ε θράσος και τσαμπουκα. Εχθες τον πηγα σε κατι σκυλια ενος φιλου, και ορμηξε τα μυρησε και χαιροτανε. Ηταν μεσα σε κλουβι υπαιθριο τα αλλα. Ενηλικα κυνηγόσκυλα. Έδειξε τρομερη διαγωγη εχθες και πηρε την αναλογη επιβραβευση.

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.883
5.156
patra
grdane.blogspot.com
2,5 μηνων μαλινουα, ....... Ξέρω ότι πρεπει να κοινονικοποιηθεί και αυτο κανω. Αυτο που με προβληματίζει όμως είναι ότι παρόλο που έχει δει κόσμο και συνεχίζει να βλέπει, δεν δέχεται τα χάδια κανενος, αν δει καποιον μόνο του να περπατάει σε ερημικό μερος του επιτήθεται (σχεδόν) και του γαυγιζει εντονα (χωρις να φοβαται), και όποιος ξενος μπει στο σπιτι του γαυγζει σαν τρελος με πολυ αγριάδα, και όταν τελικα ηρεμησει τον κοιτάει σε ότι κάνει.
Θα ήθελα να ακούσω τις γνώμες σας.
στεκομαι στον παραπανω χαρακτηρισμο και την επιθυμια να ακουσεις την γνωμη μας... αν θες την προσπερνας αν θες σε προβληματιζει...

Καλα δεν μιλαω για τον εκπαιδευτη. Σε αυτον παει και ολα καλα. Μιλάω οτι δεν ειναι καθολου φιλικος με τους ξενους. Οσους γνωριζει κανει χαρες αλλα δεν δεχεται και πολλα χαδια. ....
ελπιζω να μην ειναι ο προηγουμενος εκπαιδευτης με τον ολλανδικο... ο οποιος εβλεπε φυσιολογικα ολα στο σκυλι εκτος απο εσενα κι εμας...

Ο εκτροφέας και συναμα εκπαιδευτης του σκυλου ειναι ο επισημος εκτροφεας μαλινουα και γερμανικων στην Ελλαδα. Αναζητηστε τον οσοι καιγεστε να μαθετε ποιος ειναι. Κατα την γνωμη του αυτο δεν ειναι μονο φυσιολογικο αλλα και πολυ σημαντικό εφοσον ο σκυλος ειναι καθαρα εργασιακος εδω και 5 γενεές. Όχι οτι η εργατικοτητα του χαρακτηρα του συναδει απολυτα με την επιβλητικότητα του χαρακτηρα του, αλλα κάπως έτσι μου το είχε πει που δεν το θυμαμαι. (Το λεω για να μην βγαζετε συμπεράσματα...) Πρεπει όμως μου απο οσο μου εχει εξαρχης πει να καταφερω να τον κανω αρνακι με όλους διαφορετικα δεν θα αντεξω την αγριάδα του.
Σκοπος του ποστ δεν ειναι αν ειμαι εμπειρος ιδιοκτητης, ουτε αν ειναι φυσιολογικο αυτο για ενα μαλινουα. Σκοπος του ποστ ειναι να μου δωσετε ιδεες αν θελετε για εμπειρίες κοινονικοποίησης. Η Σαρα πχ ειπε σκυλοπαρκα. Κάτι άλλο που να ταιριάζει στην περιοχή μου?
Ιδέες ψάχνω παιδιά.... Φαντασία ψαχνω. Όχι υποδείξεις και κριτικες. Έχω επίγνωση και τι είμαι και τι έχω πάρει και απο που το έχω πάρει. Φαντασια μου λείπει.
απο οσο μπορω καταλαβαινω παραμενει ο ιδιος εκπαιδευτης
δεν με ενδιαφερει να μαθω ποιος ειναι γιατι ετσι μπορω πολυ καλυτερα να εκφρασω την αποψη μου...
απο την αλλη δεν με ενδιαφερει να σου δωσω απλα ιδεες... για κοινωνικοποιηση
ειναι σαφες και γνωστο οτι με τον προηγουμενο σκυλο τον οποιο ειχες παραδωσει και παρελαβες εκπαιδευμενο... ελαχιστα πραματα εως καθολου ειχες μαθει περι χειρισμου του σκυλου με αποτελεσμα... απο λαθος χερισμο να γινει ο σκυλος φοβικος...
σκεφτομαι ο λαθος χειρισμος σε τετοιο κουταβι τι μπορει να δημιουργησει και ειλικρινα προβληματιζομαι παρα πολυ...
αν και δειχνεις οτι δεν εχεις και τοσο εμπιστοσυνη στον εκπαιδευτη σου και καλα κανεις αν ειναι ο ιδιος ο προηγουμενος ( εγω θα ακουγα τον εκπαιδευτη μου σαν σε ευαγγελιο ειδικα για τετοιες περιπτωσεις)
θα προτεινα να γινεις απο τωρα αυτοκολλητος μαζι του... ουτως η αλλως αυτον εχεις και με αυτον συνεχιζεις...
μην περιμενεις να δωσεις το κουταβι προς εκπαιδευση και να το παραλαβεις μετα εκπαιδευμενο παρα την πιθανη ελλειψη χρονου που μπορεις να διαθεσεις...
πηγαινε συνεχεια μαζι με τον σκυλο σου κι επεμεινε να σου δειξει πως να εκπαιδευσεις εσυ τον σκυλο σου και να σου εξηγει συνεχεια την συμπεριφορα του και γιατι πρεπει να κανεις αυτο ή εκεινο κλπ...
σφηνας
δεν αρκει να σου πουμε πηγαινε και κοινωνικοποιησε το κουταβι σου...πρεπει να καταλαβεις να μαθεις να χειριζεσαι τον σκυλο σου...
εστω οτι πηγες εξω απο την εκκλησια.. και το κουταβι αρχισε να γαβγιζει.... εσυ
το μαλωνεις....
το επιβραβευεις...
αδιαφορεις......
του δινεις μεζε....
παιζεις μαζι του με ενα μπαλακι....
τι απο ολα θαπρεπε να κανεις...?
τρεχα ρωτα τον εκπαιδευτη σου και επεμεινε να σου εξηγησει γιατι ναι ή οχι για καθε μια απο τις παραπανω απαντησεις...
για μενα αυτα ειναι σημαντικοτερα απο το να δινω οδηγιες να πηγαινεις σε σχολεια.... κλπ...
αρχιζε οχι απλα να κρατας το λουρι αλλα να καταλαβαινεις τον σκυλο σου, πριν απο αυτον για εσας.....
καλη σου συνεχεια.....

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
νικο στο προηγουμενο ποστ ανεφερα το δικο σου κουταβι γιατι οπως και να το κανεις αλλιως ειναι να μεινει 3,5 μηνες με τον εκτροφεα του και αλλιως ας πουμε με μενα δεν εχουμε καμια σχεση θεωρω.
οπως ειπε και ο παναγιωτης μια χαρα ειναι το κταβ.και καταλαβαιμω το αγχος του σφηνα αφου του ειπε ο εκτροφεας να τον κανει αρνακι θεωρει οτι ισως να χρειαζετε αυτο που κανει να το κανει καλυτερα.
εμενα με τους ανθρωπους τα παει καλα αλλα φερτε μου σκυλία να τα φαω!!!
εχτες τη πηγα στον αλλο μας σκυλο γ.π του γαβγιζε με μανια μες στα μουτρα στα τετοια της.υπομονη σφηνα!και αυτο που ειπε ο νικος πολυ σωστο απλα εγω (δεν ξερω αν αναφερθηκε)θα το εκανα εκτος σπιτιου.

sfinas

Well-Known Member
13 Ιουνίου 2010
306
0
Ρε Grande ελεος πια με τον εκπαιδευτη. Οχι ρε συ δεν ειναι ο ιδιος με τον Ολλανδικο. Νάσαι καλα παντως για οσα λες.
Εμενα Superman απο μακρυα τα γαυγιζει τα σκυλια αλλα αν πλησιασω τα μυριζει και γινονται κοληταρια!!!! Ζηλευεις ζηλευεις????? χχαχαχα

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
Άρη αν καταλαβαινω καλα αυτο που θες να πεις, τότε όποιος παιρνει ενα γρηγορο αυτοκινητο, θα πρεπει να το πηγαινει συνεχεια τερμα γκαζι για να βλεπει και να εκμεταλλευεται τις δυνατοτητες του.
δεν ειμαι ο Αρης, αλλα θα απαντησω - οτι αν παρεις Ferrari (γιατι ferrari εχεις παρει , αλλο που δεν το ξερεις), να μην παραπονιεσαι μετα στο μαστορα οτι ανεβαζει θερμοκρασια οταν εισαι μποτιλιαρισμενος στην Πανεπηστημιου.

Στις 10 θα παω σε καμια εκκλησια οπως ειπε και μια φιλη μου, και μολις ανοιξουν τα σχολεια θα τον παιρνω στην δουλεια μαζι μου και θα πηγαινουμε για καφε στο διπλανο σχολειο. Αυτες οι δυο ιδεες νομιζω οτι θα φερουν τα επιθυμητα αποτελεσματα πολυ γρηγορα!
Η θα φερουν ακριβως τα αντιθετα.... (ferrari είπαμε...)

Θεωρω πως τηρωντας τα λογια του εκπαιδευτη εγω θα ειμαι ο κερδισμενος και οχι αυτος.
Άρη αν εχεις οποιαδηποτε ενσταση σε οσα λεω τα οποια αφορουν τον εκπαιδευτη θα ηθελα να μου το στηλεις προσωπικα. Προσωπικα θα μπορουμε να συννενοηθουμε καλυτερα.
Σας ευχαριστώ όλους και χρόνια σας Πολλά!
Δεν ειναι θεμα ανταγωνισμου - απλα και μονο οτι ΕΣΥ ξερεις τι σκυλο θελεις και κανενας αλλος δεν μπορει να σου πει τι θελεις! Ο εκπαιδευτης σου ειναι ενας που αγορασε καποτε ετοιμο σκυλι IPO3 και καταφερε να το κανει αλλα νταλλα;; (...κακες γλωσσες....)
Χρονια πολλα και σε εσενα , και υγεια πανω απ'ολα.

ps": Τον Αρη τον συμπαθω και τα λεμε καλα, αλλα δεν εχει νοημα να μιλας σε π.μ με αυτον που σε βολευουν αυτα που σου λεει. Εγω προτιμω αυτους που μου πανε κοντρα - αν ειναι να βγαλω κατι και να μαθω κατι, απο αυτον που μου τη λεει θα το μαθω και οχι απο αυτον που συμφωνει μαζι μου. Απλη γενικη συμβουλη χωρις παρεξηγηση..

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
παναγιωτη γαμω τα παραδειγματα ελιωσαα...
οι κακες γλωσσες λενε πολλα...
και οσο για αυτο που ειπες οτι μονο ο σφινας ξερει τι σκυλο θελει...+1000

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
@kirki
Ευχαριστω Παναγιωτη και ξερεις οτι τα αισθηματα ειναι αμοιβαια, αλλά πληροφοριακα σε παλια προσωπικη μου επικοινωνια με τον Δημητρη/sfinas εχω θαψει τον παλιο εκπαιδευτη του με χρυσο φτυαρι :D

Τον καινουριο δεν προλαβα ακομα, αλλά πιστευω οτι ειναι πολυ καλος. Με ξενισε ομως αυτο που ειπε οτι θα κανει το κουταβι μαλινουα "αρνακι".
Θελω ομως να πιστευω οτι ειναι καλος "τεχνιτης" και δεν θα "ριξει" το κουταβι, γιατι θα ειναι κριμα να κανεις την φεραρι φιατακι.