Λοιπόν , ξυπνάω γύρω στις 7μιση με 8 (καλή ώρα !!) , τον βγάζω από το πάρκο του , κάνουμε μερικές αγαπούλες που ενώ μου τρίβεται αυτός , πάλι προσπαθεί να με χαζοδαγκωσει!!! , βάζουμε λουρί κ πάμε
βολτίτσα . Ανάλογα το χρόνο που έχω μισή ώρα με 45 λεπτά . Γυρίζουμε σπιτι , παίζουμε στην αυλή με τα μπαλάκια ,ενώ πίνω καφέ , το πολύ ακόμα 1 ώρα , του βάζω φαγητό , περιμένω περιπου ένα μισάωρο να κάνει την τουαλέτα του ,κ μετά φεύγω για την δουλειά . Τον βάζω στο πάρκο του με κάποια παιχνίδια κ κάποια μασουλητήρια , εκεί μένει για 7-8 ώρες . Είναι ηρεμοτατος . Κοιμάται ή μασουλάει ,κυρίως κοιμάται . Έχω βάλει κάμερα κ τον βλέπω . Γυρίζω λοιπόν σπιτι , πάμε βόλτα , εδώ δεν βάζω χρόνο , από 40 λεπτά μέχρι κ 1.5 ώρα έχει τύχει . Γυρίζουμε σπιτι του βάζω φαγητό . Τρώμε κ εμείς . Μετά μπορεί να παίξουμε κ οι 3 με το μπαλάκι ( απίστευτο γέλιο ) ! Στο τέλος κουράζεται κ έρχεται κ κουρνιάζει στον καναπέ πάνω μου κ κοιμάται ! Όταν πάμε για ύπνο, τον βάζω στο πάρκο του και τα ξαναλέμε το πρωί !! Αυτά !
Να σε ρωτήσω κάτι ; Μου λες από ότι καταλαβαίνω ,ότι οι αντιδράσεις που βγάζει τώρα με την διόρθωση , η τσαντίλα κ η επιθετικότητα , είναι επειδή του γίνεται αυτή η διόρθωση με αυτόν τον τρόπο ;;;
Γιατί ο εκπαιδευτής που τον ρώτησα (παίζει σε 2 μέρες να τον έχω πάρει 4 τηλέφωνα ) μου είπε , ότι είναι επιθετικότητα που προϋπήρχε μέσα του κ έτσι τώρα με την διόρθωση , που δεν είχε πριν , εκφράζεται ...
Κ δεν θυμάμαι αν το έχω αναφέρει ξανά , μου είπε ότι βλέπει τάσεις επιθετικότητας στον Μαξ , από την πρώτη γνωριμία που κάναμε , που εγώ δεν τις βλέπω . Κ γι αυτό αποφάσισε να πάμε με πνιχτη κ όχι με άλλο τρόπο . Κ ότι αυτό που βγάζει τώρα είναι τσαμπουκάς κ με αυτό τον τρόπο να του τον βγάλουμε .
** δεν έχει μάθει τις εντολές ακόμα ,σωστά το θέτεις , τις μαθαίνει ... Ας πούμε στην βόλτα ή όταν έχει ποοολλα αλλά ερεθίσματα μπορεί κ να μην με ακούσει καν . Αλλά εκεί κ εγώ προσπαθώ να μην τον "πιέζω" πολύ, με πολλές εντολές , δλδ στην βόλτα αυτό που δουλεύουμε είναι το δίπλα κ το κάτσε, προς το παρόν ... Δεν το έχουμε καταφέρει να γίνεται πάντα ... ακόμα ...!