Απο το ποστ 86 ουτε μηνα πριν....
Αντικρουομενες οι περιγραφες σου λοιπον.....
Αν ισχυουν κ οι δυο, ο ιδιος σκυλος ειναι. Οι μεθοδοι εκπαιδευσης εξαντλουνται χωρις αποτελεσμα.
Απο το να μην ειναι "επικινδυνος" σε καποιο ξενο, μεχρι το να δεχεται τα παντα εχει διαφορα το χαος.
Επισης ο σκυλος μια χαρα κλιμακωση εχει στις αντιδρασεις του. Εσεις το χανετε.....
Η φίλη μου είναι κ συγκάτοικος μου , ξανά είπα , σε εμάς στο σπιτι το κάνει . Το αναφέρω κ σε προηγούμενη απάντηση μου . Μερικά ποστ πιο πάνω . Όταν αράζει ή όταν κοιμάται . Σε ξένο πρώτη φορά . Νομίζω ότι είναι άλλη αντίδραση όταν είναι ξάπλα κ τον πειράζεις εσυ και άλλο όταν πάει να γνωρίσει ένα ξένο . Όποτε ας μιλήσουμε για το ζήτημα που υπάρχει τώρα . Το άλλο θέμα το δουλεύουμε κ υπάρχει βελτίωση .
Από το κινητο δεν μου δείχνει αριθμό ποστ αλλά αναφέρω
"Το γρύλισμα το κάνει μόνο σε εμάς στο σπιτι όταν κοιμάται ή κοιμάται στο περίπου τέλος πάντων , κ φαίνεται ότι το χάδι τότε τον ενοχλεί . Ε!εφόσον τον ενοχλεί τον αφήνω στην ησυχία του στο κρεβάτι του κ δεν τον ενοχλώ ."
Γιατί επιμένεις στην συσχέτιση αυτών των 2 ; Θεωρείς ότι υπάρχει κάτι παραπάνω ; Αν ναι βοήθησε με λίγο να καταλάβω ... Αν επιθυμείς !!
υ.γ Που το χάνουμε ; Θα ήθελα πολύ να μου πεις .
Last edited: