Δέχομαι αυτά που λέει ο reinmeister . Κατάλαβα το λάθος μου , δεν το έχω παίξει γνωστης όσον αφορά την εκπαίδευση κ συμπεριφορά σκύλων . Κ γι αυτό άλλωστε όλες αυτές οι ερωτήσεις . Αν γνώριζα πως κ τι πιθανότατα θα τα έκανα όλα σωστά κ δεν θα είχαμε πρόβλημα . Επειδή λοιπόν ΔΕΝ τα κάνω , γι αυτό υπάρχει . Καθημερινά εκπαιδεύομαι κ εγώ κ ο Μαξ , συμβιώνοντας μαζί . Είναι ο πρώτος σκύλος που έχω την πλήρη ευθύνη του εγώ. Με όσα περιλαμβάνει αυτό . Είναι η πρώτη φορά που συμβιώνω καθημερινά , ενήλικα,με ζώο . Νομίζω όλοι εδώ μέσα έχουμε περάσει αυτό το στάδιο , άλλος με μεγαλύτερη άλλος με μικρότερη "επιτυχία" .Καλα ντε, μια ερώτηση έκανα. Ειμαι και άσχετη δεν ξερω πως λειτουργεί το πράγμα. Παντως, συμφωνώ και γω με τον reinmeister και κρίμα που δεν συνεχίστηκε η κουβέντα πιστεύω θα ειχε ενδιαφέρον. Καλή συνέχεια με τον σκυλακο!
Η αφοριστική ρητορική όμως όχι μόνο δεν βοηθάει αλλά κατά την γνώμη μου δεν έχει νόημα.
Τέλος , ειναι καθαρά η προσωπική μου γνώμη αυτή . Το κολάρο με έχει βοηθήσει απίστευτα πολύ , ξαναλέω κ τονίζω στην δόνηση . Στο ρεύμα δεν ξέρω καν αν θα μπορούσα .Για 2 λόγους , ο πρώτος είναι ότι εκ φύσεως το τράβηγμα του πνιχτη δεν μου αρέσει . Ο δεύτερος , θέλω όταν αγγίζω τον σκύλο μου να είναι για χάδι κ όχι για τιμωρια .
Επίσης βλέπω κ τον ίδιο ανακουφισμένο . Τον πλησιάζω κ το νιώθω ότι σχεδόν μια εβδομάδα τώρα δεν αναρωτιέται ... Ξέρει ότι πάω για χάδι κ παιχνίδι . Μακάρι να μην είναι κάτι παροδικό αυτό , αλλά αυτή την εβδομάδα ειναι ήρεμος , παιχνιδιαρης κ πραγματικά υπάκουος.
υ.γ συγγνώμη για άλλο ένα σεντόνι!
Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου.