Ζωογραφία λέγεταιναι? ποια? πότε παίζει? δεν είχα πάρει χαμπάρι.
Νομίζω είναι και μια σε κάποιο καμένο κανάλι...στο τηλεφως (?), αλλα δε νομιζω ότι πιάνεται. Εδειχνε ο θεμος ενα βιντεακι με εναν τυπο που ειχε ενα κανις (?) πάνω στο γραφείο του και προσπαθούσε να μιλήσει αλλά το κανίς έκανε όλο αταξίες κι αυτός όλη την ώρα έκανε σαρδαμ και "εεεεεεεεε".
Απο πίσω του έγραφε κάτι για σκύλους, οπότε υποθέτω ήταν εκπομπή για σκύλους
Πιστεύω δεν είναι ακριβώς το ίδιο..άλλο τα βιντεάκια του καθένια στο διαδίκτυο άλλο αυτές οι εκπομπές.Αυτό παιδιά μπορεί να συμβεί και με άλλους τρόπους... να το δουν δηλ άσχετοι και να αποκομήσουν τα στραβά, με βιντεάκια του Υου Τυbe, συμβουλές του κολλητού, με forum που σε αντίθεση με αυτό ακούγεται κάθε καρυδιάς καρύδι να λέει την κάθε αηδία του... εάν κάποιος δεν θέλει να ψαχτεί ή θέλει γρήγορα αποτελέσματα ανεξαρτήτως μεθόδου μια χαρά θα βρει τρόπο να την κάνει την ... χαζομάρα του (θα πω για να μην πω τίποτα άλλο) στο σκύλο του.
Εάν έβγαινε παρόμοια εκπομπή με πρωταγωνιστή Έλληνα/νίδα εκπαιδευτή/τρια πώς θα σας φαινόταν;
Υπάρχει Ελληνική παρόμοια εκπομπή?
Εκπομπή με θέμα τη συμπεριφορά του σκύλου, την εκπαιδευση του, κλπ...
όχι δυστυχώς
μόνο το Παρατριχα υπάρχει σαν εκπομπή με θέμα τα σκυλιά.
Stamatia μου παράδειγμα είναι τα βιντεάκια και μιλάω για βιντεάκια απαγγελματιών όχι ερασιτεχνών, με οδηγίες και δε συμμαζεύεται (όπως αυτό που είδα από εκπαιδευτή, που για να μην δαγκώνει το κουτάβι του κοπανάς μία κάτω από το σαγώνι με το χέρι σε μπουνιά για να κλείσει απότομα ταο στόμα και το τράνταγμα που αισθάνεται να το αποτρέπει). ΔΕΝ προσπαθώ να υπερασπιστώ κανέναν για να μην παρεξηγηθώ. Ίσως και να έχεις δίκιο. Ίσως σε κάποιον που δεν έχει την κρίση να ξεχωρίσει τι πρέπει να κρατήσει και τι όχι να δημιουργείται θέμα....Πιστεύω δεν είναι ακριβώς το ίδιο..άλλο τα βιντεάκια του καθένια στο διαδίκτυο άλλο αυτές οι εκπομπές.
Απο τα τόσα που διάβασα αυτό μου φάνηκε λίγο παράλογο, ειδικά όταν το λέει κάποιος που ασχολειτε εντατικά με σκυλιά.αν δεν θες σκυλο με επιθετικοτητα δεν παιρνεις σκυλο με επιθατικοτητα απλα ειναι τα πραγματα
Συμφωνεις οτι ο σκυλος IPO, Scz-σκυλος εργασίας- ειναι αθλητης?Απο τα τόσα που διάβασα αυτό μου φάνηκε λίγο παράλογο, ειδικά όταν το λέει κάποιος που ασχολειτε εντατικά με σκυλιά.
Η προβληματική συμπεριφορά δεν γεννιέται μαζί με τον σκύλο αλλά εμείς την προκαλούμε. Ένας σκύλος που ασχολείτε με ΙPO για μένα δείχνει προβληματική συμπεριφορά. Η ψύχωση κάνει κακό, θεωρείται προβληματική συμπεριφορά. Ποιός του εμφύτευσε αυτή την συμπεριφορά, ποιός του την καλλιεργεί και την προκαλεί?
Ο πραγματικά ισσοροποιμένος σκύλος είναι αυτός που είναι περισσότερο απομακρυνσμένος σωματικά-ψυχικά απο τον άνθρωπο...
πιο κατακουτελη κοτσανα δεν εχω φαει ποτεΑπο τα τόσα που διάβασα αυτό μου φάνηκε λίγο παράλογο, ειδικά όταν το λέει κάποιος που ασχολειτε εντατικά με σκυλιά.
Η προβληματική συμπεριφορά δεν γεννιέται μαζί με τον σκύλο αλλά εμείς την προκαλούμε. Ένας σκύλος που ασχολείτε με ΙPO για μένα δείχνει προβληματική συμπεριφορά. Η ψύχωση κάνει κακό, θεωρείται προβληματική συμπεριφορά. Ποιός του εμφύτευσε αυτή την συμπεριφορά, ποιός του την καλλιεργεί και την προκαλεί?
Ο πραγματικά ισσοροποιμένος σκύλος είναι αυτός που είναι περισσότερο απομακρυνσμένος σωματικά-ψυχικά απο τον άνθρωπο...
Τι εννοείς με αυτό...;Ένας σκύλος που ασχολείτε με ΙPO για μένα δείχνει προβληματική συμπεριφορά. .
Η ειρωνία πάει σύννεφο στο forum αυτό.πιο κατακουτελη κοτσανα δεν εχω φαει ποτε
για πες μας και γιατι ολα αυτα
οταν λες κλικες?Η ειρωνία πάει σύννεφο στο forum αυτό.
Και όχι δεν θα πω παραπάνω γιατί η κλίκες διαβάζουν και δεν έχω όρεξη...
Ελα να με μαθειςμπερνα μαθε να βαζεις το λουρι στον σκυλο σου,
Πολύ σωστά.Το θέμα είναι ποιος είναι ο Cezar Millan, όχι ποιοι είμαστε εμείς!
(χα,χα...υποστηρίζω το on topic)
Υπάρχει θέμα για τους σκύλους φύλακες, και τους λοιπούς εργασιακούς.
Ας πάμε από κει...