Ποιος είναι ο Cesar Millan;

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
... Και όπως σχεδόν όλα τα σχετικά θέματα, σφύζει από επίπεδο και αλληλοσεβασμό...
Πώς να είναι καλά τα νεύρα μου μετά? Ζεννννννννν.......... [-o<

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
ωραιο το βιντεάκι κι εχε οντως ολα τα αρνητικα στοιχεια του μιλαν μαζεμένα...
ας παρουμε ομως μια περισσοτερο σφαιρική εικόνα από τον σκληρό μιλαν
λυπαμαι μονο που δεν υπαρχει μεταφραση....

[video=youtube;S3XrKkrAZpY]http://www.youtube.com/watch?v=S3XrKkrAZpY[/video]http://www.youtube.com/watch?v=S3XrKkrAZpY
Φαντάζομαι είδες ότι στο 0:21 πέφτει - "καλημέρα σας" - η πρώτη κλωτσιά. 'Η μήπως δεν το είδες...;

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ρε σεις, δεν είναι κλωτσιά αυτό. Απλώς αγγίζει το ζώο. Και όχι, εγώ δεν το κάνω στο Μουφ, συνήθως βάζω το γόνατό μου να τον εμποδίσω να κάνει κάτι.

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
www.giokobullmastiffs.com
Για αλλη μια φορα ενα θεμα ξεφυγε, αρχισαν οι μπηχτες και τα σχολια τυπου θα σου μαθω εγω (για κατουρημα τιποτα ετσι..), μπηχτες του τυπου πηγες για εκπαιδευση και εμαθες την ιστορια του μαστιφ. Λυπαμαι πραγματικα που ορισμενοι βγαζουν τετοιες συμπεριφορες υποβαθμιζοντας ενα φορουμ που παλαιοτερα παρειχε πληροφοριες γι αυτο και τελευταια γραφουν ολο και λιγοτεροι που πραγματικα ασχολουνται με το σκυλο. Τι να κανουμε τωρα ειναι της μοδας η εργασια, ακομα γελαω με σκυλια που δηθεν εχουν περασει IPO αλλα και με τους ιδιοκτητες τους και τους εκπαιδευτες τους που δεν μπορουν να τα χειριστουν ουτε καν σε μια απλη παρουσιαση σε εκθεση μορφολογιας. Υποτιμουνται ανθρωποι που ασχολουνται χρονια με τα σκυλια απο ορισμενους που μεχρι χτες ειχανε μαυρα μεσανυχτα. Ευτυχως υπαρχουν ακομα καποιοι που εκφραζουν την αποψη τους ειτε ειναι συμφωνη ειτε οχι με αλλων με κοσμιο τροπο και με επιχειρηματα.

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
γενικα και αοριστα ξερω να μιλαω και εγω.
ποιος υποτιμησε ποιον?το οτι ειναι μοδα η εργασια δεν το νομιζω(δες συμμετοχες σε σκυλοσυναντηση και δες στο σεμηναριο) .

Της μοδας ειναι να κανεις το σκυλο κουνελι να μην κουναει(νεκρη φυση)
και να λες εχω ηρεμο και νορμαλ σκυλο(με 1 μηνα εκπαιδευση πνιχτη).
Το επειδη ασχολειται καποιος 10 χρονια πρεπει να συμφωνουμε ολοι με οσα λεει?
ξερεις οτι δεν το λεω προσωπικα για εσενα αλλα αν θες πες την γνωμη σου να δουμε.(για τον μιλαν)
το οτι καποιος ειπε οτι τα σκυλια του σπορ δειχνουν προβληματικη συμπεριφορα τι ειναι?και
δεν ξερει καν τι ειναι σπορ τι δουλεια και ποσες ωρες εχει πανω ενας σκυλος.(καλυτερο ειναι να παω στο παρκο να τον αφηνω μια ωρα να παιζει και ολα οκ)
για να μην φερω πολλα παραδειγματα ετσι ειναι το φορουμ,αν λεγαμε ολοι ναι
και γραφαμε ολοι με συντακτικο πανεπιστημιου και συμπεριφορα λορδου οκ θα ειμασταν
μια χαρα.τωρα αν εχει πεσει το επιπεδο του φορουμ επειδη δεν γουσταρω το καρφι και τον πνιχτη οκ.
οι μεγαλυτερες διαμαχες εκει ειναι σε θεματα εκπαιδευσης.
για να μην κουραζω την αγανακτηση δεν καταλαβαινω.

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
Καθολου γενικα και αοριστα δε μιλαω. Τα γραφομενα τυπου σαν εκτροφεας θα επρεπε να ξερεις περισσοτερα ή διαβαζεις αυτα που γραφεις στον georgea σε εναν ανθρωπο που ασχολειται χρονια (και να τονισω οτι σε προσωπικο επιπεδο εχουμε ενα απλο γεια) ειναι για μενα γελοια. Οι προσκλησεις προκλησεις ελα να σου μαθω εγω (τυπου ειμαι ο καλυτερος γα....) ή πως κατι ειναι η μεγαλυτερη κοτσανα, το αλλο που λεει ο,τι ο johnk πηγε για εκπαιδευση και εμαθε την ιστορια του μαστιφ καθως και αλλα ναι φιλε μου zouzounos ειναι ακραια και δε νομιζω οτι πρεπει να εισαι αποφοιτος ανωτατης σχολης για να μπορεις να τα αποφυγεις. Οι μεγαλυτεροι κριτες και κυνολογοι να απαντουσαν δε θα ηταν τοσο απαξιωτικοι οσο ορισμενοι που ασχολουνται κατι μηνες, μου θυμιζουν κατι παιδακια που ξεκινουν kick boxing σε καποια αλλη σχολη και ξαφνικα μετα απο εναν δυο μηνες λενε ποιος ζαμπιδης ρε μαλ... ακου εμενα τι θα σου πω. Αγανακτισμενος δεν ειμαι λυπημενος αισθανομαι και εξηγησα το λογο στο προηγουμενο ποστ. Οσο για την αποψη μου για τον Millan ειναι πως ο συγκεκριμενος ειναι πολυ καλος σε αυτο που κανει και αυτο ειναι μια εκπομπη στην τηλεοραση στην οποια μεσα σε συγκεκριμενο τηλεοπτικο χρονο (που ειναι και πανακριβος) πρεπει να παρουσιασει θαυματα γιατι αλλιως δε θα εντυπωσιασει κανεναν και αρα οχι τηλεθεαση. Τωρα το τι κανει στην πραγματικοτητα και το πως δουλευει μπορει να μα το πει μονο καποιος μαλλον καλυτερα καποιοι οι οποιοι εχουν δουλεψει μαζι του (πραγμα ανεφικτο). Στην τελικη ομως μπορεισ να τσιμπησεισ πραγματακια σε θεωρητικο επιπεδο που μπορουν να φανου χρησιμα (ειναι στην κριση στη διαθεση και στην ορεξη καθενος). Οσο για το αν ειναι μοδα η εργασια δες συμμετοχες τωρα σε σχεση με παλαιοτερα μη συγκρινεις λεμονια με μηλα ειναι εξαρχης στατιστικο λαθος.

Last edited:

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
Για αλλη μια φορα ενα θεμα ξεφυγε, αρχισαν οι μπηχτες και τα σχολια τυπου θα σου μαθω εγω (για κατουρημα τιποτα ετσι..), μπηχτες του τυπου πηγες για εκπαιδευση και εμαθες την ιστορια του μαστιφ. Λυπαμαι πραγματικα που ορισμενοι βγαζουν τετοιες συμπεριφορες υποβαθμιζοντας ενα φορουμ που παλαιοτερα παρειχε πληροφοριες γι αυτο και τελευταια γραφουν ολο και λιγοτεροι που πραγματικα ασχολουνται με το σκυλο. Τι να κανουμε τωρα ειναι της μοδας η εργασια, ακομα γελαω με σκυλια που δηθεν εχουν περασει IPO αλλα και με τους ιδιοκτητες τους και τους εκπαιδευτες τους που δεν μπορουν να τα χειριστουν ουτε καν σε μια απλη παρουσιαση σε εκθεση μορφολογιας. Υποτιμουνται ανθρωποι που ασχολουνται χρονια με τα σκυλια απο ορισμενους που μεχρι χτες ειχανε μαυρα μεσανυχτα. Ευτυχως υπαρχουν ακομα καποιοι που εκφραζουν την αποψη τους ειτε ειναι συμφωνη ειτε οχι με αλλων με κοσμιο τροπο και με επιχειρηματα.
Το εχω ξαναπει στην συνομοταξια , τα θελετε και τα ακουτε τι να κανω , μην προκαλειτε

Πριν 4 χρονια δεν ειχες δει μπουλμαστιφ τωρα κανεις εκτροφη και βγαινεις στην τηλεοραση και μιλας και για φυλαξη , μεχρι και οτι τα μπουλμαστιφ φυλανε καλυτερα απο τα ροτβαιλερ ελεγες γενικοτερα μην χαιρεσαι που βγηκες στην τιβι , αν το παρα τριχα ηταν καλυτερου επιπεδου δεν θα σε ειχαν βγαλει στον αερα ( ασχολεισαι και πολλα χρονια σιγα σιγα τα αυγα )

Εχεις ενα κολλημα και συνεχεια νομιζεις οτι τιθεται ζητημα διαφορα μαστιφ - σκυλια ιπο , συγκρισεις και εδω και σε εκεινο το παλιο θεμα εσυ ειχες ξεκινησει , την ατμοσφαιρα την δυναμιτισες τοτε την δυναμιτιζεις και τωρα

σορυ που δεν παρουσιαζω προσωπολατρεια , ο τζορτζ α εχει χερακια να πληκτρολογησει , εσυ τι εισαι ;

οχι φιλαρακια , ο τζονΚ αλλη μια φορα πουλησε ειρωνεια με το γαντι και παω στοιχημα οτι τωρα θα κλαιγεται στην διαχειρηση γιατι δεν του ειπα και ευχαριστω , να μαζευτειτε ολοι οι διπλωματες να μαζευτω και εγω

trickius

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2009
263
4
Αγαπητέ kos λυπάμαι που το βλέπεις έτσι, πως ο σκοπός τελικά αγιάζει τα μέσα προκειμένου να βγει αποτέλεσμα και μάλιστα σε ...τηλεοπτικό χρόνο. Δυστυχώς έτσι δουλεύουν οι περισσότεροι εκπαιδευτές σήμερα και αν και δεν υπάρχει τηλεοπτικός χρόνος, υπάρχει ένας πελάτης με μια 800αρα και ένας μήνας διάρκεια να δικαιολογήσει τα λεφτά που θα πάρει.
Μπορεί να μην βλέπεις λάθος εσύ, εγώ λυπάμαι όμως τα κουτάβια με πνίχτες που βλέπω στο δρόμο και το τράβηγμα που τρώνε. Στην ερώτηση μου γιατί χρησιμοποιείται πνίχτης όλες μα όλες οι απαντήσεις είναι ότι έτσι τον δουλεύει ο εκπαιδευτής.
Θεωρείς λοιπόν πως 2-3 ή 10 παιδιά που ασχολούνται με την εργασία και από ενθουσιασμό φροντίζουν να ξεστραβώσουν κάποιους εδώ μέσα που ακόμα έχουν μεσάνυχτα γύρω από την εκπαίδευση πως είναι μόδα και είναι για λύπηση;
Ίσως μερικοί λόγο της νεότητας τους είναι λίγο αψής στην ομιλία τους και ενδεχομένως ενοχλούν αλλά αυτό δεν τους δίνει άδικο σε αυτό που υποστηρίζουν έτσι;

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Πριν 4 χρονια δεν ειχες δει μπουλμαστιφ τωρα κανεις εκτροφη και βγαινεις στην τηλεοραση και μιλας και για φυλαξη , μεχρι και οτι τα μπουλμαστιφ φυλανε καλυτερα απο τα ροτβαιλερ ελεγες γενικοτερα μην χαιρεσαι που βγηκες στην τιβι , αν το παρα τριχα ηταν καλυτερου επιπεδου δεν θα σε ειχαν βγαλει στον αερα ( ασχολεισαι και πολλα χρονια σιγα σιγα τα αυγα )
Δηλαδή εγώ που στα 18 μου είχα ένα απλό απολυτήριο λυκείου και μετά μπήκα αρχαιολογία και στα 20 μου πήγα στη Βεργίνα για ανασκαφή και με έβαλε ο ίδιος ο Ανδρόνικος trenchmaster, δεν δικαιούμουν να μιλάω για αρχαιολογία? Και δεν δικαιούμουν να μιλάω για αρχαιολογία στα 22 όταν πήρα το πτυχίο μου διότι πριν από 4 χρόνια (και 2 αντιστοίχως όταν πήγα Βεργίνα) δεν ήξερα να κάνω ανασκαφή καθότι μαθήτρια λυκείου? Ή είναι οι σπουδές εκπαίδευσης σκύλου δυσκολότερες από της αρχαιολογίας? Είναι δυσκολότερες και από την ιατρική? Με έχεις μπερδέψει λίγο...

Και στο κάτω-κάτω ποια είναι τα κριτήρια που μας λένε αν εγώ είμαι καλή αρχαιολόγος και ο Γιώργος καλός εκπαιδευτής?

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
το πρωτο μπουλμαστιφ που ειχα ηταν αρκετα χρονια πριν αλλα δεν κανεις κοπο ουτε καν να ρωτησεις. Στην τηλεοραση βγηκα αποκλειστικα και μονο για να πω μερικα πραγματα για τη φυλη που με ενδιαφερει (βλεπω με ειδες ομως). Εννοειται πως δεν εχεις ιδεα απο μπουλμαστιφ καθως ουτε τωρα δεν εχεις δει απο κοντα. Λυπαμαι αλλα συνηθιζω να δειχνω την αξια των σκυλιων μου μεσα απο την καθημερινη ζωη τους και αριστη διαβιωση τους , την αξια τους μορφολογικα μεσα στους στιβους και οχι με τα λογια οπως εσεις οι διδακτορες του φορουμ. Ειναι παγκοσμιως γνωστο το τι σημαινει μπουλμαστιφ στη φυλαξη και σιγουρα δεν περιμενανε απο εμενα να το πω. Λυπαμαι που ο admin αλλα και moderators ενω διαβαζουν συνεχεια τον τελευταιο καιρο τον τροπο γραφης απο ανθρωπους ασχετους με την κυνολογια και την κυνοφιλια συνεχιζουν να κλεινουν τα ματια, ειναι αργα ομως πλεον και το ποταμι δε γυριζει πισω ετσι κι αλλιως στο τελος θα μεινουν μονοι τους. Ηταν αρκετοι αυτοι που προσπαθησαν και εβαλαν το λιθαρακι τους για να ειναι αυτο το φορουμ πηγη γνωσης και βλεπουν το παρον και απορουν γιατι ασχοληθηκαν. Παλαιοτερα εχουν γραψει εδω μεσα τερατα της κυνολογιας που ξαφνικα σταματησαν, γιατι αραγε; Μηπως γιατι δεν ανεχτηκαν τη συμπεριφορα καποιων χθεσινων που ξαφνικα πηγαν σε ενα σεμιναριο και νομιζουν οτι επιασαν τον παπα απο τα αρχ...; Oι απειλες τυπου τα θελετε και τα ακουτε στη συνομοταξια και προκαλειτε και τετοια δειχνουν για ακομα μια φορα το επιπεδο οπως και το παρα τριχα οπως λες εσυ, σωστο και ορθο απο την αλλη οταν εσεις βγαινετε στο national geographic με τι ιδιοτητα βγαινετε δε θελει ερωτημα.

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
καπου μπερδευτηκες ποιος βγηκε στο national geographic , τα σεμιναρια δεν εχουν ιδιαιτερη σημασια , δεν με νοιζει τι κανουν τα μπουλμαστιφ , ηθελα καποτε αλλα τελικα δεν με κερδισαν , καπου εδω το ειχαν ανεβασει το επεισοδιο και σε ειδα

Ειναι γενικοτερα πολυ παλια η ταση στην Ελλαδα ο σχετικο με την κυνολογια να ειναι μονο ο εκτροφεας , ενταξει εμενα να μου ετσι και αλλιως , το φορουμ δεν μπορει να με βοηθησει ετσι και αλλιως , αυτο που με εχει τραβηξει στα σκυλια ειναι ανωτερου επιπεδου απο οσα δινει ενα φορουμ ετσι και αλλιως

Το ξαναλεω στον τζονΚ " την ειπα " γιατι μου την ειπε , μην χαλιοσαστε
Στον ΓιωργοΑ δεν θυμαμαι τι του ειπα

Σε εσενα γιατι ψαχνεσαι απλα , μην χαλιεσαι ουτε εσυ

trickius

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2009
263
4
Η τηλεόραση δίνει βήμα σε ένα σωρό ασχέτους και μερικές φορές επιζήμιους ανθρώπους για να μιλήσουν για το οτιδήποτε. Παράδειγματα πολλά τελευταία ακόμα και στο χώρου του σκύλου (μην τα λέμε πάλι, κ.Δεκαρίστου κλπ).
Ο καθένας φροντίζει να είναι αρκετά ενημερωμένος ώστε να μην πέφτει θύμα παραπληροφόρησης και εκμετάλλευσης. Άρα αν εσυ αγαπητέ kos δέχεσαι σαν αυθεντία κάποιον επειδή και μόνο έχει βγει στην τηλεόραση, τότε η ιδιότητα σου σαν εκτροφέα δεν σώζει την λάθος κρίση σου.

Στο σεμινάριο(α) αν μη τι άλλο υπάρχουν καταξιωμένοι ανθρώποι στο χώρο του σκύλου και ας μην χρειάστηκε να πουλήσουν την ψυχή τους στο διάολο για μερικά λεπτά ...τηλεοπτικού χρόνου.

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
Η τηλεόραση δίνει βήμα σε ένα σωρό ασχέτους και μερικές φορές επιζήμιους ανθρώπους για να μιλήσουν για το οτιδήποτε. Παράδειγματα πολλά τελευταία ακόμα και στο χώρου του σκύλου (μην τα λέμε πάλι, κ.Δεκαρίστου κλπ).
Ο καθένας φροντίζει να είναι αρκετά ενημερωμένος ώστε να μην πέφτει θύμα παραπληροφόρησης και εκμετάλλευσης. Άρα αν εσυ αγαπητέ kos δέχεσαι σαν αυθεντία κάποιον επειδή και μόνο έχει βγει στην τηλεόραση, τότε η ιδιότητα σου σαν εκτροφέα δεν σώζει την λάθος κρίση σου.

Στο σεμινάριο(α) αν μη τι άλλο υπάρχουν καταξιωμένοι ανθρώποι στο χώρο του σκύλου και ας μην χρειάστηκε να πουλήσουν την ψυχή τους στο διάολο για μερικά λεπτά ...τηλεοπτικού χρόνου.
Υπονοεις ή εννοεις πως πουλησα την ψυχη μου στο διαολο για να ξερω κιολας. Ψαχνομαι ψαχνομαι που θα παει θα με βρω. Απορω που καταλαβαινεις οτι εννοω τα παραπανω κατι μου διαφευγει.

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Το γαργαλήσατε και ψόφησε αν δεν το καταλάβατε! Μπορείτε αν θέλετε να σηκώσετε μανίκια και να βρεθείτε face to face να μετρήσετε ποιος έχει την έχει καλύτερη. Την κυνολογία βεβαίως βεβαίως... Ενδιαφέρει άραγε κανέναν από όσους μπαίνουν να διαβάσουν τι είναι ο Cesar Millan να διαβάσει ποιος από εμάς ξέρει να βάλει λουρί στον σκύλο του, πότε είδε ο καθένας το πρώτο του μαστίφ και πόσους μήνες παίρνει στον καθένα να θεωρήσει ότι μετατράπηκε από πρωτάρης σε γκουρού? Μπα...!

It's official, ζεν τέλος!

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Αγαπητέ Νίκο,

Συνήθως δεν συμμετέχω επί του "προσωπικού". Και σήμερα ακόμα, δεν θα το ήθελα και θα προσπαθήσω, όσο είναι ανθρώπινα δυνατόν, να το αποφύγω...

Με τη σειρά μου κι εγώ συμφωνώ μαζί σου ότι, χτες βράδυ, "σου την είπα"... Ευθέως, με νηφαλιότητα και με (απαραίτητη) ευγένεια...

Και εξηγούμαι...

1. Οι γνώμες του μέλους Νίκος, σε σχέση με μεθοδολογίες - απόψεις - δραστηριότητες κλπ., είναι απόλυτα σεβαστές, όπως του καθενός μας εξάλλου...

2. Οι "πανανθρώπινες αλήθειες" (όπως οι αλήθειες του Χριστού ή του Μωάμεθ - που διατυπώνονται με μία μόνο, σύντομη, φράση) που εκφέρει το μέλος Νίκος σαν "θέσφατα", οφείλουν να είναι απόλυτα τεκμηριωμένες...
Αλλιώς επισύρουν σοβαρές ερωτήσεις, αγαπητέ Νίκο... διότι ο εκφραστής της "πανανθρώπινης αλήθειας" είναι είτε
α) ο "Πολεμιστής του Φωτός", ο "Αλχημιστής" ο "ψυθιριστής των σκύλων" και πρέπει να το ξέρουμε, ώστε να τον χειροκροτήσουμε και να ασπαστούμε τη "θρησκεία" του, είτε
β) ένας ανάγωγος άνθρωπος, με χαμηλή "συναισθηματική νοημοσύνη" και με, ακόμα χαμηλότερη αυτοεκτίμηση, που μεταφέρει (ακέραιο) ότι άκουσε και έμαθε το τελευταίο χρονικό διάστημα και που είναι πιθανόν το επόμενο χρονικό διάστημα να το αναθεωρήσει...

3. Οι βρισιές του μέλους Νίκος (έμμεσες και άμεσες) είναι τουλάχιστον flamming και σαφώς δεν έχουν θέση σε θέματα και σε posts του dogforum...

Last edited:

kimonas

Banned
Banned
8 Οκτωβρίου 2009
847
2
Αθήνα - Γαλάτσι
Εγώ χωρίς να χαιδεύω τα αυτιά κανενός ούτε φυσικά του φίλου Kos έχω να πω ότι το video του στο Παρατρίχα ήταν παρα μα πάρα πολύ καλό, προσωπικά το ευχαριστήθηκα όπως και πολύ άλλος κόσμος γιατί ήταν και πληροφοριακότατο για κάποιον νεό ιδιοκτήτη ή για κάποιον που θέλει να πληροφορηθεί περαιτέρω για τη φυλή...Προσωπικά όπως βλέπω στο dogs 101 και στο breed all about it και μετά στο Παρατρίχα το χαίρομαι το ίδιο και ακόμα περισσότερο γιατί υπάρχουν άτομα με γνώσεις σοβαρές και άποψη που σιγά σιγά γίνονται το boost και το εναρκτήριο λάκτισμα για να απογειωθεί έστω και με αργά βήματα κάπου - κάπως η κυνολογία στην ελλάδα!!!! Το αν κάποιος τώρα στα 29-30 που έστω θεωρητικά ασχολείται 4-5 χρόνια με bullmastiff είναι ''πανάσχετως'' χαρακτηρισμός άσχετος και ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΟΣ για μένα στα 40 του θα είναι 15 χρόνια στα 50 του 25 χρόνια στα 60 35 χρόνια κλπ κλπ......Ας προσέξουμε λίγο τον τρόπο με τον οποίο μιλάμε ρε παιδιά !!ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ..Έστω και το ελάχιστο μετράει!!

Τέλος θέλω να ξαναφέρω στην επιφάνεια 2 video του φίλου Teobullmastiff τα οποία επειδή δεν σχολιάστηκαν στο συγκεκριμένο τοπικ αρκετά θεωρλω ότι ΔΕΝ τα είδε αρκετός κόσμος!!! Τα ανεβάζω για να ολοκληρώσω και να τεκμηριώσω περαιτέρω αυτό που είχε πει ο φίλος Kos για τη φύλαξη του Μastiff Και του Bullmastiff!! Ο παππούλης που ''απαγγέλει'' στο video είναι ένας απ τους μοναδικούς αν όχι ο μοναδικός γνώστης - γκουρού των ...Mastiff και όχι μόνο Old English Mastiff αλλά γενικά των Mastiff ΚΑΙ του bullmastiff και άλλων φυλών...Κάτι τέτοιο προφανώς και φαντάζομαι θέλει ήθελε να πει ο φίλος kos όταν έλεγε για τη φύλαξη του bullmastiff και των mastiff....Ξέρω είμαι επιηκώς και κάργα OFF TOPIC όσο δεν παίρνει απλώς δώστε μία ευκαιρία σε αυτό το video γιατί το θέμα έχει πιάσει ήδη 13 σελίδες και είναι ευκαιρία να το δει ο κόσμος και να μάθει πολλα.....ξανασυγχωρατε MODS!! :D :D :D

[video=youtube;ZNYEuMiNAPc]http://www.youtube.com/watch?v=ZNYEuMiNAPc[/video]

[video=youtube;EW5ts7_XKas]http://www.youtube.com/watch?v=EW5ts7_XKas&feature=related[/video]

Last edited by a moderator:

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
τα ιδια κ τα ιδια συνεχως,με αποτελεσματα συμπεριφορων παραλογα αλλα συγχρονως λογικα για μερικους,επειδη υπαρχει στην θεωρια ενα πικαρισμα η μια ειρωνια...
η "αλλη γραμμη" ειναι καταδικασμενη...ποτε επιτελους θα μαθουμε ,οτι κ δικαιο να εχουμε,αν δεν εκφραστουμε σωστα θα το χασουμε?τι παει να πει "ψαχνεστε να τ'ακουσετε"?ειμαστε με τα καλα μας?ρε παιδια ημαρτων....που σκατα πηγε το δασος?