Αν είσαι καλή κοπέλα μπορώ να έρθω εγώ να σου μάθω.. ο ζούζουνος δεν ξέρει να το κάνει καλά..Ελα να με μαθεις
Αν είσαι καλή κοπέλα μπορώ να έρθω εγώ να σου μάθω.. ο ζούζουνος δεν ξέρει να το κάνει καλά..Ελα να με μαθεις
Φαντάζομαι είδες ότι στο 0:21 πέφτει - "καλημέρα σας" - η πρώτη κλωτσιά. 'Η μήπως δεν το είδες...;ωραιο το βιντεάκι κι εχε οντως ολα τα αρνητικα στοιχεια του μιλαν μαζεμένα...
ας παρουμε ομως μια περισσοτερο σφαιρική εικόνα από τον σκληρό μιλαν
λυπαμαι μονο που δεν υπαρχει μεταφραση....
[video=youtube;S3XrKkrAZpY]http://www.youtube.com/watch?v=S3XrKkrAZpY[/video]http://www.youtube.com/watch?v=S3XrKkrAZpY
Το εχω ξαναπει στην συνομοταξια , τα θελετε και τα ακουτε τι να κανω , μην προκαλειτεΓια αλλη μια φορα ενα θεμα ξεφυγε, αρχισαν οι μπηχτες και τα σχολια τυπου θα σου μαθω εγω (για κατουρημα τιποτα ετσι..), μπηχτες του τυπου πηγες για εκπαιδευση και εμαθες την ιστορια του μαστιφ. Λυπαμαι πραγματικα που ορισμενοι βγαζουν τετοιες συμπεριφορες υποβαθμιζοντας ενα φορουμ που παλαιοτερα παρειχε πληροφοριες γι αυτο και τελευταια γραφουν ολο και λιγοτεροι που πραγματικα ασχολουνται με το σκυλο. Τι να κανουμε τωρα ειναι της μοδας η εργασια, ακομα γελαω με σκυλια που δηθεν εχουν περασει IPO αλλα και με τους ιδιοκτητες τους και τους εκπαιδευτες τους που δεν μπορουν να τα χειριστουν ουτε καν σε μια απλη παρουσιαση σε εκθεση μορφολογιας. Υποτιμουνται ανθρωποι που ασχολουνται χρονια με τα σκυλια απο ορισμενους που μεχρι χτες ειχανε μαυρα μεσανυχτα. Ευτυχως υπαρχουν ακομα καποιοι που εκφραζουν την αποψη τους ειτε ειναι συμφωνη ειτε οχι με αλλων με κοσμιο τροπο και με επιχειρηματα.
Δηλαδή εγώ που στα 18 μου είχα ένα απλό απολυτήριο λυκείου και μετά μπήκα αρχαιολογία και στα 20 μου πήγα στη Βεργίνα για ανασκαφή και με έβαλε ο ίδιος ο Ανδρόνικος trenchmaster, δεν δικαιούμουν να μιλάω για αρχαιολογία? Και δεν δικαιούμουν να μιλάω για αρχαιολογία στα 22 όταν πήρα το πτυχίο μου διότι πριν από 4 χρόνια (και 2 αντιστοίχως όταν πήγα Βεργίνα) δεν ήξερα να κάνω ανασκαφή καθότι μαθήτρια λυκείου? Ή είναι οι σπουδές εκπαίδευσης σκύλου δυσκολότερες από της αρχαιολογίας? Είναι δυσκολότερες και από την ιατρική? Με έχεις μπερδέψει λίγο...Πριν 4 χρονια δεν ειχες δει μπουλμαστιφ τωρα κανεις εκτροφη και βγαινεις στην τηλεοραση και μιλας και για φυλαξη , μεχρι και οτι τα μπουλμαστιφ φυλανε καλυτερα απο τα ροτβαιλερ ελεγες γενικοτερα μην χαιρεσαι που βγηκες στην τιβι , αν το παρα τριχα ηταν καλυτερου επιπεδου δεν θα σε ειχαν βγαλει στον αερα ( ασχολεισαι και πολλα χρονια σιγα σιγα τα αυγα )
Υπονοεις ή εννοεις πως πουλησα την ψυχη μου στο διαολο για να ξερω κιολας. Ψαχνομαι ψαχνομαι που θα παει θα με βρω. Απορω που καταλαβαινεις οτι εννοω τα παραπανω κατι μου διαφευγει.Η τηλεόραση δίνει βήμα σε ένα σωρό ασχέτους και μερικές φορές επιζήμιους ανθρώπους για να μιλήσουν για το οτιδήποτε. Παράδειγματα πολλά τελευταία ακόμα και στο χώρου του σκύλου (μην τα λέμε πάλι, κ.Δεκαρίστου κλπ).
Ο καθένας φροντίζει να είναι αρκετά ενημερωμένος ώστε να μην πέφτει θύμα παραπληροφόρησης και εκμετάλλευσης. Άρα αν εσυ αγαπητέ kos δέχεσαι σαν αυθεντία κάποιον επειδή και μόνο έχει βγει στην τηλεόραση, τότε η ιδιότητα σου σαν εκτροφέα δεν σώζει την λάθος κρίση σου.
Στο σεμινάριο(α) αν μη τι άλλο υπάρχουν καταξιωμένοι ανθρώποι στο χώρο του σκύλου και ας μην χρειάστηκε να πουλήσουν την ψυχή τους στο διάολο για μερικά λεπτά ...τηλεοπτικού χρόνου.