Ο λογος που δεν μπορειτε να συννενοηθειτε κυριοι ειναι οτι απλα δεν μιλατε(μιλαμε) την ιδια γλωσσα και αυτο δεν εχει να κανει με το αν εισαι εργασιακος η οχι και ουτε με την ρατσα που εχεις και υποστηριζεις. Δεν εχει πολυ μεγαλη σημασια αν εχεις 1,2 η 5 χρονια μια ρατσα,σημασια εχει να εχεις αυτια και ματια ανοιχτα για να μαθαινεις και στομα μετρημενο για να μην εκτιθεσαι, εδω ομως συμβαινει ακριβως το αναποδο! Κοντευουν μερικοι να μας πεισουν οτι επειδη πηραν ενα κουταβι με καλα αιματα και παρακολουθησαν μερικα σεμιναρια γινανε γκουρου της εργασιας ή της μορφολογιας ή της κυνοφιλιας γενικοτερα.Ας μας πουν λοιπον τι σκυλους εχουν βγαλει ,τι πρωταθληματα εχουν παρει και τοτε μπορει και να κερδισουν την προσοχη μας και ισως την κατανοηση για τον τροπο που γραφουν( γιατι μονο κατανοηση μπορω να δειξω για καποιον που προσπαθει να επιβαλλει την γνωμη του προσβαλλοντας οποιον κανει κατι διαφορετικο)
Αν ειναι ετσι και εγω που εχω μηχανη να παω να παρακολουθησω κανα σεμιναριο με τον Βαλεντινο Ροσσι και μετα να βγαινω στα φορουμ και να λεω οτι ειμαι σουπερ ουαου οδηγος και οτι οι υπολοιποι δεν ξερουν τιποτα!αν ομως μπω στην πιστα με πραγματικους οδηγους τοτε πιθανοτατα θα δω τα ραδικια αναποδα...
Α και μην ξεχασω ,αν τα περι συνομωταξιας εννοουνται οι μπουλμαστιφαδες,τιμη μου να ανηκω σε αυτη την ομαδα.
Υ.Γ δοξα τον Θεο που δεν προλαβαμε να γνωρισουμε τον Αινσταιν γιατι θα ειχε γεμισει το νετ απο πυρινικους επιστημονες ικανους να κανουν με το ενα χερι ατομικη βομβα...φτηνα την γλυτωσαμε!
Αν ειναι ετσι και εγω που εχω μηχανη να παω να παρακολουθησω κανα σεμιναριο με τον Βαλεντινο Ροσσι και μετα να βγαινω στα φορουμ και να λεω οτι ειμαι σουπερ ουαου οδηγος και οτι οι υπολοιποι δεν ξερουν τιποτα!αν ομως μπω στην πιστα με πραγματικους οδηγους τοτε πιθανοτατα θα δω τα ραδικια αναποδα...
Α και μην ξεχασω ,αν τα περι συνομωταξιας εννοουνται οι μπουλμαστιφαδες,τιμη μου να ανηκω σε αυτη την ομαδα.
Υ.Γ δοξα τον Θεο που δεν προλαβαμε να γνωρισουμε τον Αινσταιν γιατι θα ειχε γεμισει το νετ απο πυρινικους επιστημονες ικανους να κανουν με το ενα χερι ατομικη βομβα...φτηνα την γλυτωσαμε!