Ποιος είναι ο Cesar Millan;

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
Ο λογος που δεν μπορειτε να συννενοηθειτε κυριοι ειναι οτι απλα δεν μιλατε(μιλαμε) την ιδια γλωσσα και αυτο δεν εχει να κανει με το αν εισαι εργασιακος η οχι και ουτε με την ρατσα που εχεις και υποστηριζεις. Δεν εχει πολυ μεγαλη σημασια αν εχεις 1,2 η 5 χρονια μια ρατσα,σημασια εχει να εχεις αυτια και ματια ανοιχτα για να μαθαινεις και στομα μετρημενο για να μην εκτιθεσαι, εδω ομως συμβαινει ακριβως το αναποδο! Κοντευουν μερικοι να μας πεισουν οτι επειδη πηραν ενα κουταβι με καλα αιματα και παρακολουθησαν μερικα σεμιναρια γινανε γκουρου της εργασιας ή της μορφολογιας ή της κυνοφιλιας γενικοτερα.Ας μας πουν λοιπον τι σκυλους εχουν βγαλει ,τι πρωταθληματα εχουν παρει και τοτε μπορει και να κερδισουν την προσοχη μας και ισως την κατανοηση για τον τροπο που γραφουν( γιατι μονο κατανοηση μπορω να δειξω για καποιον που προσπαθει να επιβαλλει την γνωμη του προσβαλλοντας οποιον κανει κατι διαφορετικο)
Αν ειναι ετσι και εγω που εχω μηχανη να παω να παρακολουθησω κανα σεμιναριο με τον Βαλεντινο Ροσσι και μετα να βγαινω στα φορουμ και να λεω οτι ειμαι σουπερ ουαου οδηγος και οτι οι υπολοιποι δεν ξερουν τιποτα!αν ομως μπω στην πιστα με πραγματικους οδηγους τοτε πιθανοτατα θα δω τα ραδικια αναποδα...
Α και μην ξεχασω ,αν τα περι συνομωταξιας εννοουνται οι μπουλμαστιφαδες,τιμη μου να ανηκω σε αυτη την ομαδα.

Υ.Γ δοξα τον Θεο που δεν προλαβαμε να γνωρισουμε τον Αινσταιν γιατι θα ειχε γεμισει το νετ απο πυρινικους επιστημονες ικανους να κανουν με το ενα χερι ατομικη βομβα...φτηνα την γλυτωσαμε!

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
Εγώ χωρίς να χαιδεύω τα αυτιά κανενός ούτε φυσικά του φίλου Kos έχω να πω ότι το video του στο Παρατρίχα ήταν παρα μα πάρα πολύ καλό, προσωπικά το ευχαριστήθηκα όπως και πολύ άλλος κόσμος γιατί ήταν και πληροφοριακότατο για κάποιον νεό ιδιοκτήτη ή για κάποιον που θέλει να πληροφορηθεί περαιτέρω για τη φυλή...Προσωπικά όπως βλέπω στο dogs 101 και στο breed all about it και μετά στο Παρατρίχα το χαίρομαι το ίδιο και ακόμα περισσότερο γιατί υπάρχουν άτομα με γνώσεις σοβαρές και άποψη που σιγά σιγά γίνονται το boost και το εναρκτήριο λάκτισμα για να απογειωθεί έστω και με αργά βήματα κάπου - κάπως η κυνολογία στην ελλάδα!!!! Το αν κάποιος τώρα στα 29-30 που έστω θεωρητικά ασχολείται 4-5 χρόνια με bullmastiff είναι ''πανάσχετως'' χαρακτηρισμός άσχετος και ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΟΣ για μένα στα 40 του θα είναι 15 χρόνια στα 50 του 25 χρόνια στα 60 35 χρόνια κλπ κλπ......Ας προσέξουμε λίγο τον τρόπο με τον οποίο μιλάμε ρε παιδιά !!ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ..Έστω και το ελάχιστο μετράει!!

Τέλος θέλω να ξαναφέρω στην επιφάνεια 2 video του φίλου Teobullmastiff τα οποία επειδή δεν σχολιάστηκαν στο συγκεκριμένο τοπικ αρκετά θεωρλω ότι ΔΕΝ τα είδε αρκετός κόσμος!!! Τα ανεβάζω για να ολοκληρώσω και να τεκμηριώσω περαιτέρω αυτό που είχε πει ο φίλος Kos για τη φύλαξη του Μastiff Και του Bullmastiff!! Ο παππούλης που ''απαγγέλει'' στο video είναι ένας απ τους μοναδικούς αν όχι ο μοναδικός γνώστης - γκουρού των ...Mastiff και όχι μόνο Old English Mastiff αλλά γενικά των Mastiff ΚΑΙ του bullmastiff και άλλων φυλών...Κάτι τέτοιο προφανώς και φαντάζομαι θέλει ήθελε να πει ο φίλος kos όταν έλεγε για τη φύλαξη του bullmastiff και των mastiff....Ξέρω είμαι επιηκώς και κάργα OFF TOPIC όσο δεν παίρνει απλώς δώστε μία ευκαιρία σε αυτό το video γιατί το θέμα έχει πιάσει ήδη 13 σελίδες και είναι ευκαιρία να το δει ο κόσμος και να μάθει πολλα.....ξανασυγχωρατε MODS!! :D :D :D

http://www.youtube.com/watch?v=ZNYEuMiNAPc

http://www.youtube.com/watch?v=EW5ts7_XKas&feature=related

αν δεν σου ειναι κοπος βαλτα στο subforum, πολυ καλο βιντεακι...

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.862
5.113
patra
grdane.blogspot.com
oyf... πως καταφερνει και ξεφευγει τοσο γρηγορα... και παει τοσο αλλου... τεσπα..
επειδη φοβαμαι το δευτερο ημιχρονο και μην παει και για παραταση... θα προσπαθησω να το ααλαξω λιγο...

κιρκη... ευχαριστω για την κριση σου... για το βιντεακι που παρεθεσα για το 0,21...
το βιντεο ομως κραταει 4 λεπτα.... τα υπολοιπα 3,75??? πως σου φαινονται..?

εγω εχω τοποθετηθει νωριτερα... μαλον δεν το προσεξες...
οτι συμφωνω με αρκετα τα οποια λεει.... αλλα εχω και τις διαφορες μου... με βασική διαφορα την αμεση αντιπαραθεση που επιδιωκει με τονσκυλο...παραυτα βρισκω αρκετα σωστα... κι τον παρακολουθω με κριτικη σκεψη...
θα ηθελα την δικη σου αποψη.. για το υπολοιποι βιντεο περαν της αφοριστικης θεσης... " εγω ειμαι της θετικης... και διορθωσεις δεν κανω..."

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
δυστυχως εγραψα αφου ο Νικος εγινε Ban,γιατι το ειδα αργα το θεμα.

αλλα ακομα και νωριτερα να εγραφα δεν θα αλλαζε τιποτα...απλα θα πηγαιναμε μαζι με τον Νικο για ban...

επισης το ποιος εχει μεγαλυτερη την σκυλογνωση...φανηκε απο την υπεροψια στις αρχες του θεματος.

p.s1 δεν ειμαι mod...ημουν.

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.882
8.847
Πρέβεζα
Κάποιος που δεν ξέρει ποιοι είστε (πχ εγώ) και τι ιστορία έχει ή δεν έχει ο καθένας, βλέπει να τσακώνεστε σαν τα κοκόρια, και στο τέλος (αν δεν έχει καταλάβει οτι είστε bullmastiffάδες) επιβεβαιώνονται οι φόβοι του για κλίκες στο forum με τέτοια post.

p.s1 Υπάρχουν mods που επικροτούν (και που κατά τα άλλα συμπαθώ)

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
επιβεβαιώνονται οι φόβοι του για κλίκες στο forum με τέτοια post.
Φιλε sea-mol, δεν υπαρχουν κλικες. Μονο καποιοι ''κάλυκες'', και οι admin-mods μερικες φορες τους <ντουφεκάνε> μεχρι να αναγομωθουν αυτοι και να ερθουν να <ντουφεκίσουν> με τη σειρα τους στον δικο τους καταλληλο καιρο...:cool:

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
Και επειδη ειναι που ειναι το θεμα...

για την ιστορια,στον Νικο εχω πει τις αποψεις μου πολλες φορες εκτος φορουμ...ουτε τον γνωρισα χτες!

αλλα οπως και ο Νικος γνωριζει,δεν αντεχω την ισοπεδωση απ'οπου κι αν προερχεται.

καλη συνεχεια θα τα πουμε το επομενο μηνα παλι...εξαντλησα το μηνιαιο οριο ποστ μου.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
oyf... πως καταφερνει και ξεφευγει τοσο γρηγορα... και παει τοσο αλλου... τεσπα..
επειδη φοβαμαι το δευτερο ημιχρονο και μην παει και για παραταση... θα προσπαθησω να το ααλαξω λιγο...

κιρκη... ευχαριστω για την κριση σου... για το βιντεακι που παρεθεσα για το 0,21...
το βιντεο ομως κραταει 4 λεπτα.... τα υπολοιπα 3,75??? πως σου φαινονται..?

εγω εχω τοποθετηθει νωριτερα... μαλον δεν το προσεξες...
οτι συμφωνω με αρκετα τα οποια λεει.... αλλα εχω και τις διαφορες μου... με βασική διαφορα την αμεση αντιπαραθεση που επιδιωκει με τονσκυλο...παραυτα βρισκω αρκετα σωστα... κι τον παρακολουθω με κριτικη σκεψη...
θα ηθελα την δικη σου αποψη.. για το υπολοιποι βιντεο περαν της αφοριστικης θεσης... " εγω ειμαι της θετικης... και διορθωσεις δεν κανω..."

Σε εκείνο το βιντεάκι, ο Millan ήταν πολύ λίγη ώρα και περισσότερο μας έδειξε πως αντιμετωπίζει το σκύλο ο άλλος εκπαιδευτής, στην ουσία ο Millan κρατάει πολύ λίγη ώρα το σκυλί. Αλλά μπράβο παρατηρητηκότητα, πρίν το σχόλιο δεν είχα προλάβει να δώ ότι πέφτει "τακουνάκι"...

Το άλλο το βιντεάκι, με τον τυφλό το σκύλο, το παραδέχομαι, μου τον κάνει πιό συμπαθή.

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Τα διάβασα όλα και πραγματικά δεν κατάλαβα τίποτα καταλάβα μόνο πως υπήρχαν σεξουαλικά υπονοούμενα και και φυσικά πολλά σχόλια εκτος θέματος το θέμα θα έπρεπε να κλειδωθεί!

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...p.s1 Υπάρχουν mods που επικροτούν (και που κατά τα άλλα συμπαθώ)
Αγαπητέ sea-mol,

Ενδεχομένως απευθύνεσαι σε μένα και κατανοώ τη σκέψη σου...

Απλά, να διευκρινήσω ότι, όντως επικρότησα τον Teobullmastiff, όχι τόσο για το αστείο που έγραψε, αλλά γιατί ξαναέγραψε στο dogforum, μετά από αρκετό καιρό! Και αυτό, από μόνο του, ήταν σημαντικό για μένα!!!:)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν