Παραπονα για τα κακα σκυλου

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Εχε μαζι σου ενα μικρο μπουκαλακι νερο με χλωρινη, και αν κανει τσισα σε "απαγορευμενο" μερος ριξε να τα ξεπλυνεις.
Οχι,μην ξεπλενετε με νερο κ χλωρινη,αλλα μονο με νερο.Μην ξεχναμε τα αδεσποτα που μπορει να πανε ή να μυρισουν ή να πιουν το χλωρινομενο νερο. :-?

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.762
7.925
Οχι,μην ξεπλενετε με νερο κ χλωρινη,αλλα μονο με νερο.Μην ξεχναμε τα αδεσποτα που μπορει να πανε ή να μυρισουν ή να πιουν το χλωρινομενο νερο. :-?
Σωστή.

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
το θέμα οτι για εναν συνεπή πάντα υπάρχουν 10 βλάκες. αυτό που είδα σήμερα δεν το περίμενα.
κεντρικό πεζόδρομο πάτρας και ενα παλικαράκι τρεντοβλαχος κυκλοφοράει με το Mastif του και το σκυλί αρχίζει να τρίβεται σε μια κολώνα. το σκυλί φαινόταν οτι δεν πάει για ούρημα αφου είχε στρογγυλοκαθήσει.
ατάραχος ο μικρός ουτε που τον τράβηξε να φύγει ούτε έκατσε μετα να τα μαζέψει. του λεω δεν θα τα μαζέψεις; και γύρισε απο την άλλη και έφυγε και πήγε σε μια καφετέρια 10 μέτρα πιο πάνω να κάτσει.

απλά έπρεπε να τα πάρω σε μια σακούλα και να του τα παω στο τραπέζι να του πω τα ξέψασες!
Αν έχεις τρέλα στο κεφάλι, του το κάνεις άνετα και τον κάνεις ρεζίλι δημόσια.

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Τι να σου πω βρε σκυλακος. Εγω παλι το θεωρω υπερβολικο. Τοσες ταρατσες αυλες που πλενονται και τα νερα καταληγουν στον δρομο απο λουκια και υδροροες δεν εχω δει ποτε αδεσποτο να τα πλησιαζει. Καλως ή κακως τα αδεσποτα εχουν μαθει να εμπιστευονται πολυ περισσοτερο τις αισθησεις του και ιδιαιτερα την οσφρηση τους. Οποιος ομως εχει εστω και την παραμικρη ανησυχια και με σκετο νερακι να ξεπλενει μια χαρα ειναι.

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Για το αρχικό θέμα, ένα μονάχα θέλω να συμπληρώσω: Μην πιάνετε την κουβέντα με τον κάθε τρελό. Δεν πρόκειται ποτέ να καταλάβει ότι και να του εξηγήσεις, ο μόνος λόγος που φωνάζει, είναι γιατί θέλει να φωνάξει. Μην ασχολείσαι. Δεν πρέπει να αφήνουμε τίποτα να χαλάει αυτήν την πολύτιμη βόλτα που πάμε με τον σκύλο μας. Όσο δεν ασχολείσαι μαζί τους, τόσο θυμώνουν, όσο απαντάς και συζητάς, τόσο αυτοί εκτονώνονται κι εσύ χαλάς την διάθεση σου. Εάν μπορείς, να χαμογελάς απλώς, όσο σου φωνάζουν. Αυτό τους κάνει ακόμα χειρότερα.

paros99

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2011
100
12
Μελίσσια
Να σας πω και εγώ την εμπειρία μου!
Κάθε μέρα πάω το cane corso μου σε ένα χωράφι που ούτε σήμανση έχει οτι είναι ιδιωτικός χώρος ούτε το έχει περίφραξει!
Βγαίνει λοιπόν σήμερα ένας απο το χωράφι σήμερα και μου λέει το χωράφι είναι δικό μου και μην ξαναφέρεις το βρωμόσκυλό σου!!!!!!!!
Του λέω το έχεις περιφράξει??? Που θες να ξέρω οτι είναι δικό σου??? Μου λέει δεν ντρέπεσαι να μου μιλάς έτσι??? Αυτό σε πείραξε εσένα? Η περίφραξη???? Ναι του λέω! Εφόσον δεν το έχεις περιφράξει δεν ξέρω σε ποιον ανήκει και δεν φεύγωωω! Και έρχεται προς το μέρος μου να με δείρειιιιιιιιιιι! Του λέω μην με πλησιάζεις γιατί με το σκύλο που έχω δεν σου εγγυώμαι τίποτα!!!!! (5 μηνών η κουτάβα αλλά μόλις πλησίασε ο αλήτης μια χαρά με υπερασπίστηκε, καθόταν σε απόσταση!!!!)
Τέλος πάντων έφυγα του είπα οτι είναι μεγάλος κομπλεξάρας βέβαια! Μα είμαστε καλά, το οικόπεδο είναι τεράστιοοοοοο τι τον ενοχλεί δεν μπορώ να καταλάβω....

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Αν μαζεύονται τα κόπρανα του σκύλου οκ!
Αν όχι...τότε εφαρμόζεις το παρακάτω...

Να σας πω και εγώ την εμπειρία μου!
Κάθε μέρα πάω το cane corso μου σε ένα χωράφι που ούτε σήμανση έχει οτι είναι ιδιωτικός χώρος ούτε το έχει περίφραξει!
Βγαίνει λοιπόν σήμερα ένας απο το χωράφι σήμερα και μου λέει το χωράφι είναι δικό μου και μην ξαναφέρεις το βρωμόσκυλό σου!!!!!!!!
Του λέω το έχεις περιφράξει??? Που θες να ξέρω οτι είναι δικό σου??? Μου λέει δεν ντρέπεσαι να μου μιλάς έτσι??? Αυτό σε πείραξε εσένα? Η περίφραξη???? Ναι του λέω! Εφόσον δεν το έχεις περιφράξει δεν ξέρω σε ποιον ανήκει και δεν φεύγωωω! Και έρχεται προς το μέρος μου να με δείρειιιιιιιιιιι! Του λέω μην με πλησιάζεις γιατί με το σκύλο που έχω δεν σου εγγυώμαι τίποτα!!!!! (5 μηνών η κουτάβα αλλά μόλις πλησίασε ο αλήτης μια χαρά με υπερασπίστηκε, καθόταν σε απόσταση!!!!)
Τέλος πάντων έφυγα του είπα οτι είναι μεγάλος κομπλεξάρας βέβαια! Μα είμαστε καλά, το οικόπεδο είναι τεράστιοοοοοο τι τον ενοχλεί δεν μπορώ να καταλάβω....
Χαχαχα
Κάτι τέτοιους για πρωινό θα πρέπει να τους έχεις...άκακο ανθρωπάκι του θεού, μόνο μπλα μπλα...
Μόλις ακούσει 1 γαβ, μόκο και σπίτι ξανά...

Την επόμενη φορά ακουστικά και αδιαφορία ή επιλεκτική ακοή...

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Αν όμως το χωράφι είναι δικο του έχει κάθε δικαίωμα να του απαγορεύσει να πηγαίνει!

paros99

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2011
100
12
Μελίσσια
Μαζεύεις ότι αφήνει ο σκύλος σου;
Ναι τα μαζεύω! Βασικά έχω το εξής θέμα, τα κακάκια της τα κάνει στον κήπο μας στο γκαζόν και με τα χίλια ζόρια προσπαθώ να της μάθω να τα κάνει έξω...! Οπότε ουσιαστικά μόνο τσίσα κάνει έξω, και της αρέσει να μυρίζει τα χόρτα!

paros99

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2011
100
12
Μελίσσια
Απλά είδε γυναίκα και ήθελε να το παίξει μάγκας! Που κατεβαίνουν οι ταξιτζήδες και του το κατουράνε δεν τον πειράζει!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.762
7.925
Μισό γιατί θα τρελαθούμε εντελώς..
Αν το χωράφι όντως είναι του ανθρώπου αυτού εννοείται ότι έχει κάθε δικαίωμα να σου απαγορεύσει να πηγαίνεις τον σκύλο σου εκεί. Μπορεί εώς τώρα να μην το ήξερες αλλά τώρα που το ξέρεις κάτι αλλάζει έτσι δεν είναι;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Αν είναι όντως δικό του και δεν το λέει απλά και μόνο γιατί μένει δίπλα και δεν γουστάρει τα σκυλιά.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.762
7.925
Αν είναι όντως δικό του και δεν το λέει απλά και μόνο γιατί μένει δίπλα και δεν γουστάρει τα σκυλιά.
Aκριβώς.
Πρόσεχε paros99 όπως και να έχει, ικανός είναι να πετάξει φόλα.

paros99

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2011
100
12
Μελίσσια
Τι να πω βρε παιδιά, δεν θα το ξαναπάω... Αλλά θέλουν και αυτά τα καημένα να κάνουν βόλτα, να μυρίσουν κλπ. Τόσο κακό είναι???

Δεν το πήγα να κατουρήσει ούτε πόρτα, ούτε πλακάκια, ούτε σπίτι, στα χόρτα την πάω!

Last edited by a moderator:

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Σε χωράφι/αγροτεμάχιο πάντως μη περιφραγμένο μπορείς να κυκλοφορείς ακόμα και αν επικαλείται ότι είναι δικό του...ακόμα και αν σου φέρει τίτλους ιδιοκτησίας!

Δεν είναι περιφραγμένο οικόπεδο...

Σιγά μην σε κάθε βήμα πάω και ρωτάω την αρμόδια υπηρεσία να μου πει αν στο βήμα που έκανα πάτησα χωράφι κάποιου και τι συνέπειες θα έχω...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.762
7.925
Δηλαδή αν ο άλλος σου φέρει χαρτιά ιδιοκτησίας και σου πει δεν γουστάρω να περπατάς στα όρια του αγροτεμαχίου μου επειδή δεν το έχει περιφραγμένο μπορείς να το κάνεις ούτως ή άλλως; Δεν το γνώριζα αυτό.
Όπως και να 'χει καλό θα είναι να προσέχει τον γείτονα για λόγους ασφαλείας του σκύλου.

Leonidass

Member
18 Ιανουαρίου 2013
6
0
Παίδες και εμένα μου συνεβη σημερα αυτο απο μια τυπισσα που μου την είπε επειδη το σκυλι μου απλα μυριζε κατι θαμνακια εξω στο πεζοδρομιο της. ηταν μονοκατοικια το σπιτι αλλα φανταζομαι το πεζοδρομιο δεν τους ανηκει, σωστα? και φυσικα το σκυλι μου δεν εκανε τιποτα παρα να μυριζει τα φυτα.. Παραξενιές.. το πεζοδρομιο ωστόσο δεν ειναι δημοσιο, οεο?