Παραπονα για τα κακα σκυλου

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Εγω το παθαινα στην αρχη μεχρι να συνηθισω καποια πραγματα, οπως ποσες φορες μπορει να τα κανει ενας ενηλικος σκυλος κλπ...
Εμένα, η "συνονόματή" σας... είναι σταθερή αξία! Μιά φορά και καλή! Τόσο σε ποσότητα, όσο και σε ποιότητα!:D άσε που, συνήθως, δεν τα κάνει έξω, γιατί είναι αρκετά ντροπαλή και θέλει τις ανέσεις της, το κοριτσάκι μου...*agapoylas*

Ο κούταβος, τώρα, συνήθως κάνει μιά φορά΄σε κάθε βόλτα... όμως, αν έχω μία σακούλα μόνο, τότε θα κάνει και μία συμπληρωματική, έτσι για να με ξεφτυλίσει!!!
Οπότε, έχω πάντα 3-4 σακουλίτσες ΚΑΙ αρκετά φύλλα χαρτί κουζίνας, για να είμαστε σίγουροι...

Dεν ξέρω, μπορεί να είναι σύμπτωση αλλά παρατήρησα ότι στη γειτονιά μου τις ακαθαρσίες μαζεύουν μόνο οι ιδιοκτήτες μικρόσωμων σκυλιών. Οι υπόλοιποι κάνουν την πάπια και φεύγουν...
Αν σου πω ότι στη δική μας γειτονιά έχω παρατηρήσει στατιστικά το αντίθετο, θα με πιστέψεις?

AlbaS

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2012
348
5
Eχθές και μετά απο μία ώρα βόλτα ο δικός μου αποφάσισε να ξανακάνει κακά για 2η φορά, πράγμα που δε συνηθίζει. Οπότε εγώ δεν είχα σακούλα, κοιτάω αριστερά δεξιά, τελικά βρήκα κάτι φύλλα περιοδικού και τα μάζεψα. Πάντως δεν ξέρω αν τυχαίνει και σε εσάς, είναι κάποιες φορές που ξεχνάω τη σακούλα και απλά επιστρέφω στο σημείο κάποια άλλη στιγμή μέσα στη μέρα και τα μαζεύω.
Εγώ χρησιμοποιώ σακουλάκια αποθήκευσης τροφίμων για να τα μαζεύω..
Αγοράζω 100 από Lidl , κ έχω το ρολό πάντα μαζί μου, στην τσάντα βόλτα..
Αν έκανες κάτι τέτοιο..;;;

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Εγώ χρησιμοποιώ σακουλάκια αποθήκευσης τροφίμων για να τα μαζεύω..
Αγοράζω 100 από Lidl , κ έχω το ρολό πάντα μαζί μου, στην τσάντα βόλτα..
Αν έκανες κάτι τέτοιο..;;;
Τι σακουλακια ειναι,αυτα τα πολυ λεπτα ναυλον?

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Υπάρχει ειδική θήκη με σακουλάκια που κρεμιεται στο λουρί οπότε δεν ξεμενουμε ποτέ.

Sent from my HTC One using Tapatalk 2

AlbaS

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2012
348
5
Τι σακουλακια ειναι,αυτα τα πολυ λεπτα ναυλον?
Ναι, αυτά.. αυτά τα διαφανή που χρησιμοποιούμε κ σπίτι μας..
εμένα με εξυπηρετούν πολύ, έχω βρει κ το κατάλληλο μέγεθος..
100 σακουλάκια, νομίζω 90 λεπτά..
κ τα έχω όλα μαζί μου.. πάντα..

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Η ειδική θήκη για σακουλάκια κάνει για μικρόσωμα, άντε και μεσαίου μεγέθους (και πάλι μέχρι καμιά εικοσαριά κιλά). Το ίδιο και τα σακουλάκια για τόστ του Lidl, που είναι σε ρολό. Για μεγαλύτερα σκυλιά... Χμμμ εγώ χρησιμοποιώ σακουλάκια για το καλαθάκι του μπάνιου. Σε ρολό και βολεύουν. Οκ, μου πέφτουν λίγο μεγάλα, αλλά δεν εχω βρει ενδιάμεσο μέγεθος σε ρολό.

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Ναι, αυτά.. αυτά τα διαφανή που χρησιμοποιούμε κ σπίτι μας..
εμένα με εξυπηρετούν πολύ, έχω βρει κ το κατάλληλο μέγεθος..
100 σακουλάκια, νομίζω 90 λεπτά..
κ τα έχω όλα μαζί μου.. πάντα..
Μαλλον αυτα θα παρω γιατι καθε φορα που ειναι να βγαλω τον σκυλο βολτα ψαχνω να βρω μικρη σακουλιτσα.

Εχω 3 χρονια σκυλο και εχω δει μονο 2-3 ατομα να μαζευουν τις ακαθαρσιες του σκυλου η να εχει σακουλα στα χερια.Η ειρωνια ειναι οτι αν σε δουν και τα μαζευεις σε κοιτουν σαν χανοι,αλλα αν δεν τα μαζευεις κινδυνευεις να σε κραξουν.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Η ειρωνία russelkind, είναι να σηκώνεσαι από μάζεμα και να τρως κράξιμο για τα αμαζευτα των άλλων. ΤΟ θέατρο του παραλόγου...

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Η ειρωνία russelkind, είναι να σηκώνεσαι από μάζεμα και να τρως κράξιμο για τα αμαζευτα των άλλων. ΤΟ θέατρο του παραλόγου...
Α ναι,υπαρχει και αυτο.Δεν ειδαν τον αλλον/αλλους που ο σκυλος τους τα εκανε και δεν τα μαζεψε και ξεσπουν πανω σου.

AlbaS

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2012
348
5
Η ειδική θήκη για σακουλάκια κάνει για μικρόσωμα, άντε και μεσαίου μεγέθους (και πάλι μέχρι καμιά εικοσαριά κιλά). Το ίδιο και τα σακουλάκια για τόστ του Lidl, που είναι σε ρολό. Για μεγαλύτερα σκυλιά... Χμμμ εγώ χρησιμοποιώ σακουλάκια για το καλαθάκι του μπάνιου. Σε ρολό και βολεύουν. Οκ, μου πέφτουν λίγο μεγάλα, αλλά δεν εχω βρει ενδιάμεσο μέγεθος σε ρολό.
Νομίζω αυτά παίρνω, αυτά του τόστ του lidl λέω..
αλλά για να μαζέψω, τα γυρνάω ανάποδα.. (δεν κάνει κ τόοοσο πολλά πια, για την ακρίβεια η ποσότητα νομίζω είναι μικρή προς φυσιολογική) κ με έχουν βολέψει αρκετά..

Καθημερινές παραστάσεις στην περιοχή μου..!!:mad:

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Εμένα, η "συνονόματή" σας... είναι σταθερή αξία! Μιά φορά και καλή! Τόσο σε ποσότητα, όσο και σε ποιότητα!:D άσε που, συνήθως, δεν τα κάνει έξω, γιατί είναι αρκετά ντροπαλή και θέλει τις ανέσεις της, το κοριτσάκι μου...*agapoylas*

Ο κούταβος, τώρα, συνήθως κάνει μιά φορά΄σε κάθε βόλτα... όμως, αν έχω μία σακούλα μόνο, τότε θα κάνει και μία συμπληρωματική, έτσι για να με ξεφτυλίσει!!!
Οπότε, έχω πάντα 3-4 σακουλίτσες ΚΑΙ αρκετά φύλλα χαρτί κουζίνας, για να είμαστε σίγουροι...

Αν σου πω ότι στη δική μας γειτονιά έχω παρατηρήσει στατιστικά το αντίθετο, θα με πιστέψεις?
Εμας 2 φορες, το πολυ 3 αν παιξει και τρεξει πολυ. Τι εννοειται δεν τα κανει εξω? τρομαζω :p
Παντως και στη δικη μας γειτονια τα ιδια γινονται..πιο πολυ βλεπεις απο μεγαλοσωμα παρα απο μικροσωμα..ισως φαινονται πιο πολυ :p

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...Τι εννοειτε δεν τα κανει εξω? τρομαζω :p
Οχι, δεν τα κάνει πάνω στο μαξιλάρι μου, ή στην πολυθρόνα μου!!!:cool:
Εχουμε ένα αρκετά μεγάλο μπαλκόνι, σε μία γωνία του οποίου έχουν μάθει και κάνουν τσίσα και κακά...
Το μπαλκόνι πλένεται 2-3 φορές την ημέρα και είναι πιο καθαρό από το εσωτερικό του σπιτιού...:)

Θέλω να σου πω, δηλαδή, ότι δεν βγαίνουν βόλτα για να "κάνουν την ανάγκη τους", αλλά βγαίνουν βόλτα για όλους τους υπόλοιπους λόγους...

Υ.Γ. Παρόλα αυτά, ο κερατάς ο Casper, πηγαίνει πάντα έξω, στη φύση (είναι ρομαντική ψυχή!)...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.762
7.923
Eγώ στην γειτονιά μου παρατηρώ το αντίθετο. Οι ιδιοκτήτες μικρόσωμων σπανίως τα μαζεύουν εώς ποτέ..
Όσο για σακουλάκια κυκλοφορώ με ολόκληρο το ρολό γιατί ποτέ δεν κάνουν μόνο μία φορά κακάκια..
Κι επειδή την είχα πατήσει μία φορά και τα μάζευα με διαφημιστικά φυλλάδια το ρολό μου δίνει σιγουριά :p
Όσο για κατσάδα ακούω και που τα μαζεύω συχνά από κάτι γέρους που μισούν τα άντερα τους και σπάνια έχω ακούσει μπράβο, αλλά πλέον τους έχω γραμμένους και γελάω λέγοντας στον σκύλο μου "κοίτα φάτσα ανθρώπου" :D

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.393
10.564
Athens
Γιατί δυσκολεύετε τη ζωή σας ήθελα να ΄ξερα...
Στη σκυλοβόλτα της γειτονιάς φοράμε το old time classic τσαντάκι τύπου "μπανάνα" (ένα που να χωράει μπόλικο πράμα). Μέσα έχει: κλειδιά, κινητό, 8-10 σακουλάκια από το περίφημο ρολό του Lidl (κομμμένα έτοιμα προς χρήση) ή για τους πιο απαιτητικούς σε σκατο-όγκο (συγγνώμη κιόλας!) μπαίνουν και 2-3 σακούλες σουπερμάρκετ που λέει ο λόγος.
Έτσι είμαστε και κύριοι και έχουμε και τα χέρια μας ελεύθερα για παν ενδεχόμενο. Δεν χρειάζεται να κουβαλάμε το ματσούκι το ρολό.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...Μέσα έχει: κλειδιά, κινητό, 8-10 σακουλάκια από το περίφημο ρολό του Lidl (κομμμένα έτοιμα προς χρήση) ή για τους πιο απαιτητικούς σε σκατο-όγκο (συγγνώμη κιόλας!) μπαίνουν και 2-3 σακούλες σουπερμάρκετ που λέει ο λόγος...
ΚΑΙ: Προσοχή, μην μει το δάχτυλο (με το βαμμένο νύχι)... μέσα στη σακούλα του Lidl...;)

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Καλέ άδειες μπαίνουν οι σακούλες στη μπανάνα...
Εννοώ όταν έχει πλέον "γεμίσει", ή στη διάρκεια της διαδικασίας... δηλαδή, δεν το έχεις πάθει ποτέ?:cool:
Οι λιγότερο "ευαίσθητες" είναι αυτές που λέει η kritikopoula... του μπάνιου...

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.393
10.564
Athens
Εννοώ όταν έχει πλέον "γεμίσει", ή στη διάρκεια της διαδικασίας... δηλαδή, δεν το έχεις πάθει ποτέ?:cool:
Η σακουλίτσα "Sandwich bag" 18cmx28cm του Lidl δύσκολο να γεμίσει με τα των γαλλικών. Πάντως είναι πιο παχύ το υλικό τους και πολύ πιο ανθεκτικό από τα αντίστοιχα των άλλων σουπερμάρκετ που είναι πολύ πιο λεπτά. Για να καταλάβεις, σε αυτές συσκευάζω και πλατάρι όπου πετάνε τα κόκαλλα των πλευρών και πάλι δεν τρυπάει.
Τα δικά σου πρόκες τρώνε και τις βγάζουν? :D

Anesidora

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2012
504
5
Τα δικά σου πρόκες τρώνε και τις βγάζουν? :D
Και εγώ τέτοιες χρησιμοποιώ, για το μπάνιο, τις αρωματικές.... Ο Λούπους δεν τρώει πρόκες, αλλά έχει το σαδιστικό βίτσιο να τα κάνει συχνά πάνω σε μεγάλες τσουκνίδες ή οτιδήποτε πράσινο με αγκάθια!
:mad:

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.393
10.564
Athens
Και εγώ τέτοιες χρησιμοποιώ, για το μπάνιο, τις αρωματικές....
Aχαχαχαχαα! Το "αρωματικές" μου άρεσε! Να κάνει καλή εντύπωση η σκατοσακούλα σου λέει!

Η άλλη αλήθεια είναι πάντως ότι φαίνεσαι "κάπως" όταν κυκλοφορείς με τη γεμάτη διάφανη σκατοσακούλα μέχρι τον επόμενο σκουπιδοτενεκέ. Θα πρεπε να βγάζουν και χρωματιστές σακούλες για σάντουιτς ... :rolleyes: